contactModalFeedback

Agriturismo Kypeiros

S.P.14 Siracusa - Canicattini Bagni - Palazzolo Acreide - Noto - info 328 8457042, C.da Piano Milo 96017 Noto (Syracuse)

"Super"
Volgens 16 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,4/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,7/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,8/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "fabelachtig"

    30/07/2018

    Elk jaar is altijd een geweldige ervaring ..
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een droom"

    28/07/2018

    Sinds een paar uur hebben we het gebouw verlaten en alsof er iets in mij ontbreekt en echt uitzonderlijk zijn mijn familie en ik erg verliefd op alles, dankzij al het personeel dat verantwoordelijk is voor PAOLO, GIUSEPPE en dan geweldige LAURA bij de receptie
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijke plek"

    17/07/2018

    We verbleven onlangs in deze kleine maar heerlijke boerderij voor slechts twee nachten, helaas (toen vervolgden we de rondreis door Sicilië). De structuur is een klein juweeltje, verspreid (maar niet te veel) op het Siciliaanse platteland, omgeven door groen en vrede. Wat we echt waardeerden was de schoonheid van de structuur, eenvoudig maar heerlijk en het welkom: Laura verwelkomde ons met haar vriendelijkheid en haar glimlach en vervulde ons met aandacht. Een voorbeeld? sinds bij onze vasten, bood hij ons cakes, sappen en koffie aan, zelfs als er niet voor gezorgd werd! Kleine dingen, kleine gebaren en waardevolle adviezen, die in aanvulling op de poëzie van de plaats hebben ons verblijf in Kypeiros echt speciaal gemaakt. Zeer aan te bevelen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Kypeiros reageert
    Bedankt, we bestaan ??voor jou. Altijd bedankt
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "MOOIE FEESTDAGEN"

    30/03/2018

    we verbleven afgelopen zomer op deze boerderij, prachtig! Ontspanning vriendelijkheid en grote persoonlijke vriendelijkheid vooral dankzij de fantastische Laura !! we hopen snel terug te komen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9,5
    "Super"

    "mooi pand"

    01/07/2017

    Ik moet zeggen dat het welkom en beschikbaarheid voor ons om een ??vakantie door te brengen met absolute rust was uitstekend en de vriendelijkheid van iedereen. Goed gedaan inderdaad. Uitstekende kamer schoonmaken en zelfs groot genoeg ruimte in overvloed. Als dan moet ik een oordeel te vellen over de buitenkant echt mooie accommodatie en een typisch kenmerk van de mooie prachtige plek. En tot slot het zwembad reeds uit de foto's die u wilt dat alles. Goed gedaan naar Joseph en Paul zijn de goede jongens. keep it up
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
  • 10
    "Uitstekend"

    "???? ok allemaal waar is en er echt!"

    24/06/2017

    Betaald voor, hadden we angst voor een hoax. Dan komen we bij een plaats verloren in de echte Sicilië, en na een bochtige stoffige weg vinden een teken, parkeren in de ?? Maar waar zijn we? Wij vragen Een Franse fam ???? maar hoe? Zij hebben de beste! Na drie dagen na Siracusa, Ragusa, Noto, Avola is een fantastische week in het kypeieos was ons huis, nergens te vinden. Een knuffel voor Paul, Joseph, Laura jonge stagiaire. dank u, tot ziens
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooi onderhouden planten en vriendelijke personeel"

    09/09/2016

    Prima ontbijt in de tuin, hapjes en drankjes in het prachtige zwembad, prachtig ingebed in het achterland in de buurt van Noto. De eigenaars en het personeel erg vriendelijk en behulpzaam. naar een mooie rustige plek voor de ziel en de vele mogelijkheden in de directe omgeving rond een veel te ontdekken en te verkennen bengelen. Bedankt voor alles.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Ontspannen vakantie te midden van de schoonheid van de Siciliaanse land"

    15/08/2016

    We verbleven voor twee weken in begin juli. Het chalet is zeer gastvrij schone omgeving. Tranquility 'altijd gegarandeerd en een prachtig zwembad. Met dank aan Paul Joseph en Laura
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Sinds mei PALERMO GROUP"

    02/08/2015

    Allemaal mooi, allemaal perfect ... geweldig ... Paul's zeer respectabele en zoete het personeel meisjes. Bedankt voor alles, van Palermo jongens co FRANCO legendarische organisator en animator.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Dank u heel hartelijk voor de fantastische medewerkers kypeiros"

    05/01/2015

    Mooi, rustig, elegante meubels en prachtige tuin. tal van uitstekende kwaliteit geserveerd warm ontbijt eindeloos aan de geneugten van het gehemelte te voldoen. Mensen voor een goede en de hand zijn de eigenaren, Joseph en Paul die geschikt zijn in alle opzichten te zorgen dat u zich op uw gemak klanten zijn. Daarnaast vonden we in de structuur van de prachtige mountainbikes beschikbaar voor klanten met wie we een prachtige reis in het prachtige en schilderachtige rivier in de buurt van adembenemende plekken waar je een paar ritten bezocht worden van kypeiros hebben gehad. Dank je wel voor de mooie momenten en ontspanning die je ons hebt gegeven. A & D
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "paul en feest"

    03/01/2015

    Een uitstekende plek, zeer gastvrij en vriendelijk personeel, een originele zwembad en brandschoon en super schoon .... vooral van de chalet die ons gehost New Year's Eve was zeer comfortabel en verwarmd ..... en vervolgens een super ontbijt, goed en overvloedig ... worden overgedaan in de zomer zonder twijfel ..... dE BEVEEL
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Het paradijs van ontspanning"

    26/08/2014

    kypeiros ... voor velen nog een onbekende plaats, maar voor ons geen ... een "oase van rust," de perfecte plek om de stekker uit de hele wereld en te ontspannen 100%, ook de eigenaren zijn zeer behulpzaam en ze te leveren op iets, schoon zwembad met schoon water, schone toiletten en geurig en een kleine chalet, maar comfortabel met alle comfort en een klassieke gemak en rust van thuis. Voor ons zal het een ervaring te worden overgedaan !!! kypeiros terug !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "geweldige vakantie"

    24/08/2014

    Een zeer mooie nieuwe faciliteit. We waren in een chalet, dit is mooi ruim en voorzien van een zeer goed functionerende airconditioning. De keuken apparatuur kan worden verbeterd, de pan bevat alleen de essentials (bestek, glazen en borden voor 4 personen, 3 potten, pollepel en spaghetti tang, niets meer, grote keuken was er niet mogelijk). Ontbijt was regionaal en erg lekker, voor ons het buffet is speciaal uitgebreid tot kaas. Het restaurant hebben we niet bezocht dus ik kan geen commentaar geven. Het zwembad is erg mooi en schoon. Communicatie was een beetje moeilijk omdat we geen Italiaans spreken en er beperkt Engels, maar de exploitanten zijn erg vriendelijk en zeer hard. We voelden ons in goede handen en zou het opnieuw doen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Paola"

    22/08/2014

    4 dagen in een tent (de kamers en mini-appartementen werden bezet) in een plaats die eerste klas voorzieningen, efficiënt en behulpzaam personeel, zeer schoon, eerlijke prijzen en een zwembad dat lijkt een natuurlijke vijver .... Zeer leuke ervaring biedt. ... met dank aan alle x grote gastvrijheid!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige plek"

    24/06/2014

    Ondanks het feit dat het mij een tijdje nam om de plaats te vinden, is deze plek echt een van de beste. Zeer mooie omgeving, origineel uitziend zwembad, ruime speelruimte voor kinderen en bovenop een echte boerderij met echte dieren. De kers op de taart is een traditioneel diner. Bereid je voor om heel veel lekker eten te eten, tegen een zeer redelijke prijs. Personeel is erg aardig. Ik zou de plaats aanraden, vooral voor alle gezinnen met kinderen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten