contactModalFeedback

Agriturismo Pantanelli di Vendicari

C.da Roveto di Vendicari, snc, 96017 Noto (Syracuse)

"Super"
Volgens 48 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,6/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    8,9/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    9,5/10
    "Super"
  • Restaurant
    8,9/10
    "Zeer goed"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer positieve ervaring"

    03/11/2019

    We zijn half oktober met een paar vrienden naar Vendicari gegaan met een paar vrienden. De locatie is fantastisch, met uitzicht op de moerassen en de zee. De kamers zijn mooi en vrij ruim en vooral erg schoon. Vriendelijk en behulpzaam personeel, van een hoger niveau. Dus allemaal positief. Maar wat ons het meest verbaasde was het diner (helaas de enige reden dat we verplichtingen hadden voor andere avonden) dat we dienden als een geweldig restaurant, gerechten met grote zorg bereid en zeer goed gepresenteerd, wijn (cricket van hun productie) bijzonder goed. Gefeliciteerd! We komen zeker terug.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Comfortabel en stil"

    20/10/2019

    Mooie kamer. Comfortabel en stil. De service was prima en het eten ook. Een beetje duur.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      7,5/10
      "Goed"
  • 5
    "Misleidend"

    "We zouden niet meer blijven."

    08/10/2019

    De omgeving is mooi met een terras met uitzicht op de zee met zijn Flamingo's, maar de rest was niet wat we van de andere goede recensies hadden verwacht.

    Noch de faciliteiten, noch de kamers waren zo mooi ingericht als in andere agriturismo's. De standaardkamers hebben geen raam, waardoor de lucht in de kamer slecht is. De kamers met een terras hebben een terras aan de voorkant van de parkeergarage - niet echt een prettig uitzicht.

    Het eten was goed, vooral de vis van de dag, maar let op: aangezien het Diner a la carte is, is het duurder dan in andere agriturismo's met dezelfde kwaliteit.

    Over het geheel genomen was het verblijf in orde, maar te duur voor wat het is. U kunt gemakkelijk betere, mooiere en meer charmante agriturismo's vinden tegen een lagere prijs.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      5/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      5/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      6/10
      "Redelijk"
  • 9,5
    "Super"

    "adembenemend"

    22/07/2019

    We waren van 25/06 tot 3/07/2019 in deze boerderij ondergedompeld in een 'betoverend natuurgebied'. We vonden bijzondere gastvrijheid, een goed verzorgd ontbijt en lekkernijen in het restaurant. De locatie heeft ons in staat gesteld om onvergetelijke excursies te maken. Dank aan al het personeel dat altijd zeer aanwezig en behulpzaam is.
    Catherine en Gabriel
    Verona NL
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Thuis voelen"

    23/09/2018

    We brachten heerlijke momenten verwend door het gehele personeel, vriendelijk en behulpzaam allemaal. We herinneren ons nog alle producten die worden gebruikt voor de heerlijke gerechten die afkomstig zijn van hun land. We zullen altijd terugkomen. De schone en ruime kamer, gelegen in een natuurlijke omgeving. Dank aan Maria, Stefania en de hele groep, maak het verschil.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "heerlijk"

    15/08/2018

    Fascinerend van aankomst tot het einde van de plaats, hoffelijkheid en aandacht in service, typisch gerechten met lokale grondstoffen vakkundig op elkaar afgestemd en gepresenteerd, waardeerde echt de smaak van de gerechten. We bleven niet maar het restaurant is ook open voor het publiek buiten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Het was een genoegen."

    03/08/2018

    We brachten een prachtige vakantie door van 10 tot 21 juli 2018, prachtige structuur omgeven door Johannesbrood-, amandel-en olijfbomen met uitzicht op de vijvers en een prachtige zee, omgeven door intense geuren van jasmijn en aromatische planten, begroet met vriendelijkheid door alle personeelsleden. Uitgangspunt voor een bezoek aan een prachtig gebied rijk aan geschiedenis en natuurlijke schoonheden ..
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "professioneel en vriendelijk welkom. Prestaties en meer dan goed milieu"

    28/10/2017

    Ik soggornato twee keer in de ruimte van negen dagen. Komen werken in Catania, vond ik bij toeval de eerste keer en we zijn terug naar de kwaliteit van de natuurlijke en de gastvrijheid (kamers en het personeel) met optredens van het hotel naar de sterren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    12/08/2017

    We keerden terug naar het hotel voor de tweede keer De plaats is prachtige oase is magie kun je vakantie doen in de nutura. Het vriendelijke personeel en goed eten te voltooien de ervaring. gewoon geweldig
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Peace of Mind"

    14/05/2017

    Mooie plek, een oase van rust. Kamers groot en comfortabel! comfortabel bed. Fantastische uitgang naar de tuin. vriendelijk en goed opgeleid personeel. Kortom ervaring te herhalen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Modern en in de buurt van de zee!"

    17/04/2017

    Zeer mooie en moderne kamers. Ligt dicht bij een natuurgebied: is mooi om te wandelen! Het eten en de wijnen waren zeer goed en het personeel ontzettend vriendelijk. Fietsen zijn te huur bij het hotel.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "vakantie Fiorella"

    08/08/2016

    Mooie plek, vriendelijk, schoon, vriendelijk. Plaats het geraffineerde omgeven door de natuur met een uitstekende, werkelijk uitstekend, keuken. Veel vriendelijkheid en behulpzaamheid. Het zal een van mijn stopt in mijn volgende vakantie. Dank je wel.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig verblijf"

    27/07/2016

    Geweldige locatie om de omgeving van het park en de stranden te verkennen. Kamers zijn zeer ruim en schoon. Ze lijken nieuw. Het zwembad is een genot om te gebruiken. Veel mogelijkheden om de omgeving te genieten ... Terras buiten kamers ... Zithoeken op de dak. We zagen een volle maan opstaan ??over een fles wijn. Het ontbijt was geweldig. Het beste inbegrepen ontbijt dat ik ooit heb meegemaakt. Het personeel is professioneel en enthousiast om uw verblijf aangenaam te maken. We aten hier 2 nachten en hadden meer vaak maar we waren in de buurt van de nabijgelegen steden in de avond. Zeer dicht bij Noto en Siracusa. We hebben ook genoten van het prachtig onderhouden resort strand net zuid, dat was een mooi contrast met het park. We hielden van huis thuis laat en hoorde de vogels in het reservaat 's nachts. Ik zou zeker terugkomen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekend"

    27/03/2016

    Prachtige rustige locatie, vriendelijk, behulpzaam personeel, lekker eten en wijn. Goede grootte schone kamers, goed ingericht met comfortabel bed. Heerlijk ontbijt!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Super!"

    12/10/2015

    We verbleven hier 5 nachten en het was prachtig! De kamer met een balkon was perfect als we konden zitten en kijk over de reserve en naar de zee. Er zijn comfortabele zitgedeelten in de verschillende binnenplaatsen met tinten, evenals een dakterras. Het eten is geweldig! We aten elke nacht in het restaurant omdat het zo goed was! De Reserve is slechts een paar minuten rijden met een aantal kleine bars / restaurants - maar verwacht geen toiletten! Zou er weer verblijven!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2015
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Eco-biologisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten