contactModalFeedback

Agriturismo Villa San Leonardo

C/da San Leonardo , 96013 Carlentini (Syracuse)

"Zeer goed"
Volgens 16 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,9/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    8,7/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    9/10
    "Super"
  • Restaurant
    8,8/10
    "Zeer goed"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9
    "Super"

    "Zeer aangename ervaring"

    14/05/2019

    We waren 36 neefjes en nichtjes en familieleden op 12 mei. Zeer mooie en attente service. Uitstekende voeding, goede kwaliteit. Teder en heerlijk geroosterd, locatie omgeven door groen en ontspanning. Ik beveel het van harte aan.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 1
    "Slecht"

    "Negatieve ervaring in de aangeklaagde tabel "

    28/04/2019

    We hadden de mogelijkheid om onszelf te vergelijken met de eigenaar voor een aantal diensten die ons telefonisch hadden verzekerd dat ze er waren, maar bij onze aankomst vonden we ze niet. Zijn arrogantie in het managen is ontwapenend. onbeleefd en onprofessioneel, kunt u ook zien aan de antwoorden die hij geeft aan de beoordelingen van klanten die zijn negatieve ervaring uiten. Vanuit welke wereld en wereld de klant vriendelijk wordt behandeld en des te meer als hij in gebreke blijft. De rest van het personeel was vriendelijk. Verontschuldig je en wees net zo nederig als de rest van het personeel.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
  • 6
    "Redelijk"

    "Discreet"

    11/11/2018

    Beste personeel, discrete keuken, geen ernst in het menu dat er verwacht werd en in alles wat de structuur kon bieden!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2018
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      6/10
      "Redelijk"
  • 7
    "Goed"

    "Prachtig zwembad"

    15/07/2018

    Rustige plek erg leuk, geweldig voor evenementen en voor degenen die besluiten om los te koppelen van de gebruikelijke routin, groot zwembad en een zeer goede catering service, uitstekende pizza. We komen zeker terug.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      7,5/10
      "Goed"
  • 1
    "Slecht"

    "vreselijk"

    13/05/2018

    Pluspunten - het sinaasappelsap bij het ontbijt, gunstige locatie voor de luchthaven en de belangrijkste wegen (hoewel veel verkeerslawaai), ruime kamers en de kippen die vrij rondliepen. Minpunten - de service (veel van de tijd dat we op onze eigen zonder personeel beschikbaar waren), geen verandering van beddengoed of handdoeken tijdens vierdaagse verblijf, tuinmeubilair versleten en moet vervangen, geen beschikbaarheid van bar, variabel voedsel, tafels vertrokken niet-gereinigd diner elke nacht en nog steeds niet uitgevuld bij het ontbijt, het personeel vertrok zodra de koffie werd geserveerd en we hadden geen toegang tot de bar enz. zelfs voor een andere koffie, gebrek aan vriendelijkheid van het personeel, we werden totaal genegeerd door al het personeel behalve Horacio de chef-kok die altijd vroeg of we genoten van ons eten. Personeel zit buiten roken bij gast seatis en personeel rook in de keuken. We hebben in een aantal jaren in veel Agriturismo-plaatsen in Italië verbleven en Villa San Leonardo is misschien wel het meest teleurstellende verblijf van alle rekeningen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      3/10
      "Slecht"
    • Accommodatie
      4/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      1/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      1/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooi kerstdiner"

    25/12/2017

    We kwamen vanmorgen en won meteen ons de schoonheid van deze plek, een groot groen park, het landschap, de boerderijdieren, allemaal heel schoon en verzorgd. De eigenaar, Piero, erg aardig en vriendelijk en ook het personeel (een speciale vermelding voor Jozef, die veel geduld heeft gehad met mijn zoon om hem te laten proberen een wandeling met de pony). Het restaurant is charmant met een mooie piano, het eten en de service zeer goed en overvloedig. We hebben besloten dat vieren we hier de komende gemeenschap van mijn zoon. Een aangename verrassing, aanbevolen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Villa San Leonardo reageert
    Tenzij dank, tot ziens, laat ons weten hoe de olie :-)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Grote kerstdiner"

    25/12/2017

    Prachtige locatie, vlekkeloos schoon en vriendelijk welkom. Een oase van rust. Prachtige boerderij dieren, goed onderhouden en schoon. Geweldige lunch, typisch, goed gepresenteerd en smakelijk. Niets te klagen. Zeer aan te bevelen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Charmant, vriendelijk met lekker eten en wijn"

    01/06/2017

    We verbleven onlangs in Villa San Leonardo en hadden een geweldige en onvergetelijke tijd. We verbleven in een vrij saai resort stijl hotel en besloten om onze eerste Agriturismo te proberen. We werden hartelijk verwelkomd door Piero en zijn vriendelijke personeel. Het eten was heerlijk en de kamers waren comfortabel. De boerderij is omringd door een ongebruikte steengroeve die ongebruikelijk en erg interessant is. Het personeel kon ons niet genoeg doen en op een regenachtige middag vroegen we of er spelletjes waren om te spelen. Een half uur later waren ze in de stad geweest om ons een grote selectie spelletjes te kopen die ons urenlang hadden geamuseerd !. Het is dicht bij het snelwegnetwerk voor uitstapjes en u zult u graag op uw terugkomst verwelkomen. Het zwembad is een goede maat en u kunt een mooie wandeling maken rondom het pand en de boerderij. Ik beveel dit verblijf sterk aan. We hopen terug te keren, maar het is ver van Australië!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Villa San Leonardo reageert
    dank u, het was een genoegen dat u als gasten.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "onze ideale vakantie!"

    17/05/2017

    Ik en mijn partner houdt niet van je erg chaotisch locatie uit de duizelingwekkende stroom van toeristen, we een vakantie in campagna.Quale beste mogelijkheid hebben ervoor gekozen om ons te verlenen van de dagen Agriturismo.Difficilmente Misschien moet ik zeggen over de plaats en het eten, eigenlijk vonden we alles .Vanaf verzorging van de tuinen, de Etna uitzicht vanaf het balkon elke ochtend bij het ontbijt, van voedsel all'accoglienza.Detto dit tijdens een wandeling langs de laan van de boerderij nodig zijn om specificarci dat er is voor hen een verantwoordelijke boerderij, wat dieren zij worden gehouden voor het enige doel van het bedrijf, dat zeer werd aangeraakt ons beiden vegetariërs.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Green Holiday"

    09/05/2017

    Moe van de gebruikelijke dorpen, door scarmazzi en verwarring, hebben we gekozen voor een vakantie in Agriturismo.Esperimento zeer succesvol, 5 dagen pace.I onze kinderen waren vrij rondlopen in de structuur, bezoek de dieren wanneer ze maar wilden, speelden ze in ' buiten met andere kinderen en gingen zwemmen in het zwembad. Vakanties waardoor terugkeer in de late zomer ... Tot ziens!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Villa San Leonardo reageert
    Bedankt, je bent een geweldige familie, tot ziens.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "heerlijke ervaring"

    08/05/2017

    We kwamen terug na afgelopen zomer voor een weekend met mijn partner. Altijd zeer vriendelijk eigenaars die afgelopen zomer ons in een omvaart van de Biviere Lake had begeleid. Uitstekende kamers ondergedompeld in de stilte van het platteland. We verzamelden uit de tuin groenten lunch, dat is ongeveer Piero suggestie we in de schaduw van een olijfboom, een geweldige ervaring geconsumeerd. Ik beveel het aan iedereen die op zoek emoties.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Villa San Leonardo reageert
    Dankzij Lorenzo, volgende keer dat ik hoop te kunnen naar het meer Biviere bezoeken. Een knuffel
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Goed eten en verzadiging"

    08/05/2017

    Wij constateren dat wij in het voorbijgaan met een collega, hebben we besloten om te stoppen voor de lunch fugace.Ci voorgesteld de dagelijkse menu met drie keuzes voor elke cursus, allemaal goed gezond smaken tegen betaalbare prijzen giusti.Splendida goed verzorgd Structuur I dire.Se je in je buurt ik raad je aan een sprong doen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2017
    • Reiziger: Bedrijfsgroepen
    • Vakantie: Zakelijke verblijven
    Agriturismo Villa San Leonardo reageert
    Dankzij Lorenzo, het plezier was van ons. Groeten aan Vera, we hopen u snel te zien. :-)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mijn 50 jaar te verrassen!"

    07/05/2017

    We werden mij en mijn familie in deze boerderij voor de lunch en het "vieren" 4 van ons toen, de oprit een menigte om me bekend verwelkomt ons met gejuich en gelach hebben bereikt! Nou mijn vrouw en mijn kinderen die ik had gemaakt, vond ik vrienden, collega's en familie! Wat een zoete verrassing! We gaan naar de locatie, ik zou het niet beter zijn gewild, alles ging bij het zwembad en in de voortuin. Het weer heeft ons gezegend met zon en een aangename lentebries, het heerlijke eten met vriendelijk en joviaal.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Grote groepen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Villa San Leonardo reageert
    Dank u en gefeliciteerd nogmaals voor uw Argo, hopen we dat hij het verblijf heeft genoten. Tot ziens
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Tevreden verwachtingen!"

    07/05/2017

    Ik en mijn vriendin we verleende een week in dit prachtige huis, ik zeg geweldig omdat het reinigen en verzorgen van alle aangegeven grote toewijding door operatori.Su beleefd verzoek mochten we met ons mee te nemen op onze koers, hoe zit het met , het heeft stradivertito te galopperen in de uitgestrekte campagna.Ovviamente we brachten met ons de drager, handig voor het voeden tijd in het restaurant. We kregen te ontmoeten in persoon de Sign.Cundari, aardig persoon en beseffen dat we initiatieven voor de zomer hebben aangekondigd, hopen verplichtingen toelaat terug te keren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2017
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Villa San Leonardo reageert
    Thanks Maurizio, als je terug te komen en bezoek de kuikens zal worden van de mooie kippen. :-)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "We zullen terugkeren in de zomer!"

    07/05/2017

    Ik en drie andere vrienden we verbleven voor een weekend, met het idee van een paar dagen in contact met de campagne en animali.Abbiamo bekend Lightning Een pony is een unieke zoetheid en badend in piscina.Nel zaterdagavond bereikten we meer vrienden te dineren in de pizzeria van de boerderij, we kochten ook een goed glas wijn van hun productie. Met de aanpak van de zomer denk ik dat we komen terug met het idee van het bereiken met de fiets de omliggende stranden zijn! Ik kan het iedereen aanraden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Avontuur
    Agriturismo Villa San Leonardo reageert
    Thanks Lucrezia, bedankt voor het boek. :-)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten