contactModalFeedback

Agriturismo Vultaggio

Via Guarrato, 4 - Contrada Misiliscemi, Trapani 91100 Trapani (Trapani)

"Zeer goed"
Volgens 41 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,7/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    9/10
    "Super"
  • Accommodatie
    8,7/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    9,4/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijk verblijf"

    06/03/2019

    Bob en ik werden verwelkomd toen we inchecken in onze kamer nadat we net uit de Verenigde Staten waren aangekomen. Een beetje hongerig, Adriano kwam en stelde zich aan ons voor en maakte een kaas- en vleesplateau. Hij is een zeer professionele ober die trots is op zijn service. Hij zorgde ervoor dat we alles hadden wat we nodig hadden en meer. Ze hebben een prachtig menu. Mijn man eet glutenvrij en van ontbijt tot diner werd alles in het werk gesteld om zijn maaltijden mooi te bereiden en te presenteren. Elke ochtend waren er heerlijke taarten en broodjes. Het ontbijt is heerlijk gespreid. Ik weet dat glutenvrij niet gemakkelijk te bakken is, maar de chef heeft het geweldig gedaan! Over het ontbijt gesproken, Valentina begroette ons elke ochtend met een glimlach en bereidde onze koffie. Ze was erg behulpzaam bij het beantwoorden van al onze vragen. We arriveerden in het laagseizoen, slechts een paar andere mensen waren hier en daar. We bleven vier dagen. De agriturismo ligt verscholen in olijfbomen en wijngaarden. Het personeel spreekt redelijk goed Engels. Ze waren zo behulpzaam!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Avontuur
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Prachtige locatie, behulpzaam personeel en uitstekende keuken"

    01/02/2019

    We zijn te gast geweest bij deze woning en we hebben het aanbevolen aan vrienden: allemaal enthousiast! Strategische positie om vele toeristische en badplaatsen te bereiken. Het personeel is vriendelijk en vriendelijk en combineert met een uitstekende traditionele keuken, om te genieten van de Egadi- en Erice eilanden!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De plek die iedereen wil vinden. "

    04/12/2018

    De Agriturismo Vultaggio, in zijn eenvoud biedt u alles. De echtheid van de boerderij komt voort uit de beschikbaarheid van het personeel, uit de aangeboden gerechten, uit de unieke plek, uit de schoonheid van de kamers, uit de SPA .... De professionaliteit van het personeel, dat voor elk klein detail zorgt, maakt dat de klant zich thuis voelt. In het wellnesscentrum zijn professionaliteit en klantenservice de kers op de taart, van een betoverende plek; Komend naar deze boerderij kan de overgang van de SPA niet missen. Gemakkelijk te bereiken vanuit Palermo, op een steenworp afstand van Trapani, Erice en de Egadi, die vanaf hier te bewonderen is.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Zakelijke verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekende keuken met biologische producten"

    04/11/2018

    We veranderden de kamer, want er was een antiek meubilair, en het bed met antiek houten frame stijl 800 dat ons een gevoel van macabere, horrorfilm gaf. Maar we gingen terug naar het restaurant waar Andrea, het hoofd van het restaurant, een zeer vriendelijk en professioneel persoon, maar ook om ons nieuwe accommodatie te geven, ons verwend heeft met gerechten die echt uniek en heerlijk fruit van hun land, waarbij we de tijd namen om ons het verhaal van dat land te vertellen. Ik heb niet zo goed gegeten in een lange tijd. We hebben ook gegeten met pizza, rijk aan kruiden en heerlijk. Je moet de vetdemper uitproberen....daar,....je zult dromen. Van de SPA, kan ik zeggen dat het was echt comfortabel en ontspannend, zoals voor de jacuzzi het water was niet schoon, voor het invoeren van ik denk dat andere mensen het gebruikt, want het was niet schoon, afgeleid uit het feit dat onmiddellijk nadat ik ging ze een paar gebruikt, dus zonder het veranderen van het water. Volgende keer geen jacuzzi.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Allemaal geweldige en warme 10 en lof omgeving"

    01/10/2018

    Er is een weekend geweest dat we in de glamping-tenten in het midden van het onderwerp hebben geslapen! Het was een fantastische ervaring, de stilte en de geur van citroenbloesem maakte onze vakantie uniek
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Great!"

    25/08/2018

    Lunch met familie .. allemaal vers, uitstekende kwaliteit en geproduceerd door hen Eenvoudig, schoon restaurant. En zeer vriendelijke en gastvrije personeel! Mooie ervaring, we raden het ten zeerste aan voor een verblijf!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Vriendelijkheid omgeven door goed eten"

    29/07/2018

    Aangename ontdekking
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Zakelijke verblijven
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "groot"

    14/07/2018

    Uitstekende service, vooral de Sig Nino, zeer attente en zorgzame persoon. We zullen zeker terugkomen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
  • 9,5
    "Super"

    "GOEDE VOEDING - EERSTE KLASSE ACCOMMODATIE - NIEUWE STRUCTUUR"

    13/07/2018

    Meer dan positieve ervaring op de boerderij van Vultaggio: de ontvangst van de eigenaars en hun beschikbaarheid, van de eerste bestelling; slow food is echt een opwindende ervaring; de klemervaring is echt een onverwachte verrassing! Het zwembad en het wellnesscentrum maken het geheel compleet.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "erg goed"

    10/07/2018

    een week van ontspanning omgeven door prachtige natuur met de mogelijkheid van uitstekende natuur, historische en eten en wijn excursies. Vriendelijke en vrolijke exploitanten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een prachtig glamping-weekend"

    26/06/2018

    Drie dagen ondergedompeld in de natuur in totale ontspanning tussen de citrusvruchten van het Siciliaanse platteland. Van de stilte van de ochtend tot de krekels van de avond. Een prachtig weekend, buiten koken van de producten van de aarde die we in de tuin naast de tent verzamelden. Ervaring om te herhalen in het Agriturismo Vultaggio. Een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een ontspannende vakantie!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Eco-biologisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ontspan en goed eten"

    20/06/2018

    Het beste van: we ontmoetten Sicilië en de Sicilianen in feest. Uitstekende keuken
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 3,5
    "Slecht"

    "Slechtste diner (s) op Sicilië"

    01/05/2018

    We verbleven hier voor 2 nachten (inclusief diner). Het zwembad is mooi en het ontbijt is geweldig. Maar ... het avondeten was verschrikkelijk. Allereerst was het onduidelijk wat we konden kiezen uit het menu. Vis en zeevruchten staan ??niet op het menu. De antipasti en de pasta die we bestelden waren walgelijk. De smaak was slecht en het rook vreemd. We hebben niet eens het eten afgemaakt en hebben hier de tweede nacht niet gegeten. Andere gasten waren ook erg ontevreden over het avondeten en verlieten de agriturismo eerder dan gepland. Het tarief voor de kamers is ook duur, in vergelijking met wat je krijgt op andere plaatsen in Sicilië. Als je van plan bent hierheen te gaan, ga dan niet hier dineren. We gingen naar trattoria diegolina (5 minuten rijden) die echte Siciliaanse gerechten was.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Vultaggio reageert
    Hallo, het spijt ons dat je niet van je verblijf hebt genoten. In onze Agriturismo kunt u genieten van het traditionele Siciliaanse welkom (eten en habbits). We zijn geciteerd in vele beroemde tijdschriften "Osterie d'Italia", Slow Food uit 2002; "Ristoranti d'Italia" - Gambero Rosso 2017-2018. We gebruiken het product voor onze boerderij en uitstekende producten uit Sicilië (pistache uit Bronte, zwart varkensvlees uit Nebrodi, Vastedda-kaas uit Belice, rode knoflook uit Nubia, zout van Trapani, amandelen uit Noto, enz.). Onze keuken is beroemd om zijn traditionele kenmerken en denkt ... het andere restaurant dat je hebt aangehaald, wordt niet echt gekozen door lokale mensen die ons liever hebben. Pizza is niet de klassieker die je overal kunt vinden: we gebruiken oude siciliaanse bloem (onze boerderijproducten Tumminia en Senatore Cappelli), traag onthullend (24 uur) en traditioneel Trapani-recept. Je reservering was net in B & B dus toen je in ons restaurant zat, bracht onze ober je het menu van waaruit je à la carte kon kiezen, niets moeilijks. Je hebt ook 1 nacht geboekt en je hebt ook gevraagd om een ??andere nacht te blijven, als je het niet leuk vond, zou je de agriturismo kunnen veranderen. Wij ZIJN een AGRITURISMO dus richten we ons op een traditionele vlees- en groentekeuken niet in een zeevoedsel. We hopen je snel weer te zien en proberen van gedachten te veranderen. Met vriendelijke groet, personeel van Agriturismo Vultaggio
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Great!"

    17/03/2018

    Plaats erg gezellig, als je wilt om een ??weekend ontspannen de agriturismo Vultaggio biedt u alle comfort die u nodig heeft, heeft een goede ontspanningsruimte en hooggekwalificeerd personeel. Vanuit een culinaire oogpunt, kunt u de kenmerken van de typische en authentieke smaken die ze maken heel bijzondere gerechten te waarderen. We voelen ons erg tevreden met de service aangeboden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Eccezzzionale ......"

    11/03/2018

    Gisteren had ik lunch met een aantal vrienden in dit pand en ik was in staat om de goedheid van de gerechten waarderen, met behulp van rauwe, zeker superieure keuze materialen, en een grote passie van de chef-kok, in staat om een ??rustieke keuken te combineren de gerechten die hebben niets te benijden om de grote ster chef-koks. De ober een buitengewone hoffelijkheid en altijd klaar om de inhoud .. De vriendelijke eigenaren, aanwezig te zijn en bij de hand x zeker uitgevoerd deze activiteit. Kwaliteit / prijs: zeer goed. Ik zal zeker terugkeren en het aanraden. Goed gedaan, ga zo door. Ottavio
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten