contactModalFeedback

Agriturismo Rocca di Pierle

Loc. Pierle, 20, Pierle 52044 Cortona (Arezzo)

"Super"
Volgens 12 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,6/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,4/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,6/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een rustige plek om te ontspannen en een startpunt om de omgeving te verkennen."

    07/10/2019

    We hebben genoten van de stilte en het prachtige uitzicht op de vallei. Ons appartement was zeer schoon en smaakvol ingericht. We waren vooral positief verrast door de vele kleine dingen die het appartement zeer functioneel aanvullen. Hier werd opgericht met veel praktijkervaring. De Wlan is snel. Onze wensen werden snel ingewilligd. Ook de buitenruimte en het zwembad zijn zeer goed onderhouden. Hartelijk dank.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Feestdagen rocca di pierle"

    21/09/2019

    We hebben 4 nachten in deze uitzonderlijke omgeving doorgebracht. Alles was perfect, de accommodatie rustig en functioneel, smaakvol ingericht. Het buitenleven is ook perfect (zwembad, lunchruimte...).
    De omgeving is erg mooi en biedt u de mogelijkheid om te wandelen.
    De gastheren (Andrea, Sheila en Silvana) heetten ons zeer vriendelijk welkom en zijn aanwezig indien nodig.
    Een grote dank aan hen voor het feit dat we dit kleine stukje paradijs mogen hebben!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Heel leuk verblijf in Rocca di Pierle"

    30/08/2018

    We hebben een heel fijne week gehad in Rocca di Pierle, mooie agriturismo. Heel erg leuk zwembad, mooi, rustig. De omgeving is fantastisch, met uitzicht op de Toscaanse heuvels. Andrea en zijn vader hebben ons heel goed ontvangen. De accommodatie is goed uitgerust en voorzien van airconditioning (extra aandacht voor de airconditioning in de week). We hebben genoten van de buitenkant van het huis, de tuin, ons mini-privéterras. Het enige negatieve punt om op te merken: een toeslag een beetje duur wordt gevraagd voor het kinderbed (50 euro per week) en voor een extra matras voor een kind van 3 jaar (50 euro ook).
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "droomachtige"

    19/08/2018

    De accommodatie is een absolute droom! Het appartement was erg schoon, het uitzicht op de vallei mooi, een geweldig zwembad, de gastheren en zijn personeel erg aardig en meegaand!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een mooie plek om te ontdekken en te genieten van de Toscane"

    09/09/2017

    We brachten een week in Rocca di Pierle in het appartement "La Loggia" en we waardeerden het. De gastheer Andrea en Stefano's mooi. Andrea is zeer beschikbaar en in staat om met hem te praten over Whatsapp maakt ze makkelijk contact. Ze zijn goed advies, terwijl het vermijden opdringerig te zijn. Het appartement is mooi en ruim. De keuken is groot en volledig uitgerust. Andrea vrouw had voorbereid een kleine taart kwam en er was de noodzaak voor de eerste ontbijt op het terrein. De kamer is zeer ruim, comfortabel en goed ingerichte woonkamer en heeft alles wat zich goed te voelen, zelfs met jonge kinderen (we hebben een meisje van 3 jaar). Het is een genot om te eten of een kopje koffie op het terras waar u de berg, de tuin of de vallei kunnen aanschouwen. Het huis zelf (die is een familie thuis) is zeer goed hersteld. De aanleiding tot de charme en de tuin is echt mooi (zelfs na te zijn vergeeld door de uitzonderlijke droogte dit jaar). De charme is ook te wijten aan de locatie op een heuvel met uitzicht op het ongerepte dorpje Pierle. Je voelt je rustig omdat het huis heeft slechts drie appartementen en volledig geniet van de rust van de plaats. Tot slot, het zwembad is heel mooi (zie foto's) altijd schoon en aangenaam vernieuwd wanneer de temperatuur te stijgt. Tot slot, de omgeving is geweldig (Siena, Cortona, meer trasimiento ...) en gemakkelijk bereikbaar met de auto. Kortom, een plek vol charme, waar u uw batterijen op te laden en waar te wonen. We zullen terugkeren met plezier.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige ontspannen vakantie!"

    18/06/2017

    We hadden een geweldige tijd in Rocca di Pierle. De faciliteit is zeer goed onderhouden en ideaal om te ontspannen. De kamers waren schoon en Andrea een ongelooflijk mooi gastheer. Het is goed verzorgd ons (bv reserveringen in restaurants) en zijn vrouw elke ochtend een heerlijk ontbijt bereidde ons met steeds nieuwe cake en gebak. We zullen Rocca di Pierle zeker aanraden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Huwelijksreizen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Rust, recreatie en horeca"

    15/06/2017

    Een mooie, smaakvol ingericht huis met een groot zwembad in een rustige, zeer mooie omgeving. De Gastgeber Andrea, zijn vrouw en zijn vader echt zorg zeer gepassioneerd en vol passie aan alle behoeften van de gasten. Vooral het restaurant advies waaronder reserveringen we erg genoten. Men kan verkennen vanaf daar enkele pareltjes van het zuiden van Toscane en het noorden van Umbrië in Toscane: Siena, Perugia, het meer van Trasimeno, Montepulciano, Montalcino, enz., Moeten echter wel wat bochtige weg trips in het kopen van dit. Een absoluut aan te bevelen accommodatie met een gastheer die zijn beroep uitoefent met hart en ziel.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig Bezit"

    07/06/2017

    Super rustige omgeving, zeer schoon, geweldig uitzicht overal. Absoluut geweldig.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9
    "Super"

    "Heel goed onderhouden kleine gemeenschap van slechts 3 eenheden"

    05/06/2017

    Kleine klassieke boerderij (geen werkende), maar zeer mooi appartement complex met een prachtige tuin, groot aangelegd zwembad en appartementen met liefde gemaakt. Allemaal heel schoon en goed uitgerust.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Perfect om te ontspannen"

    18/07/2016

    De appartementen zijn geweldig - zeer goed ingericht en in goede staat. De terreinen zijn prachtig en het zwembad is perfect. Deze plek is ideaal als u een beetje buiten het gebaande paden bent en de mogelijkheid heeft om zelf te koken. We gingen omdat we een week hadden gehad tussen werkconferenties en wilden gewoon niets doen. We namen een paar korte halve dagtochten, maar dat was het. Andrea is geweldig en je moet zijn restaurant aanbevelingen vertrouwen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Hospitality 'echt goed"

    15/11/2015

    Ik verbleef in de boerderij Rocca di Pierle afgelopen weekend - 6,7,8 november 2015 - en ik moet zeggen dat alles 'was mooi, 5 sterren! Het appartement was brandschoon, alles in orde is, hebben ze ook de kit te vinden voordat volazione Free, Andrew en zijn vrouw Silvia zijn erg aardig, gaf ons het gevoel familie! De kleuren hebben het nog 'mooi gemaakt en verdient een hoofdstuk van lokale producten die we smaak hebben gemaakt. Hoe zit het met ... I highly recommend it!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Ontspannend en aangenaam verblijf"

    08/05/2015

    We brachten 5 nachten in Rocca di Pierle en dit was een van onze beste tijdens een verblijf in een B & B. De locatie is zo goed dat je de hele dag gewoon kunt genieten van het uitzicht. De foto's maken geen recht op de ervaring. Het appartement "Loggia" was goed gedaan en goed onderhouden. We konden het zwembad niet gebruiken omdat het nog koud was. Andrea is een geweldige gastheer, hij nam ons om de Pierle stad en legde uit wat alles te vinden was. De heer Stefano was erg behulpzaam en mijn dochter genoot van de bijenboerderij waar hij ons nam. Zeer echte en gastvrije mensen die altijd bereid zijn om te helpen en suggesties te geven. We namen Andrea 'suggesties en hadden kleine uitstapjes die geweldig waren - Lake Trasimeno, Cortona & Siena. We hadden heel goed ontbijt gekookt door Andrea en zijn vrouw. Over het algemeen was het een geweldige ervaring. Mijn vrouw en ikzelf zouden zeker terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten