contactModalFeedback

Agriturismo Selvadonica

Località  Selvadonica 151, Selvadonica 52033 Caprese Michelangelo (Arezzo)

"Fantastisch"
Volgens 13 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,8/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,9/10
    "Super"
  • Accommodatie
    10/10
    "Fantastisch"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "doorslaand"

    03/07/2018

    Ik ben een fantastische familie, het is als thuiskomen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "positieve ervaring"

    25/07/2017

    hoewel mijn verblijf kort was, liet hij een goed geheugen, en ik hoop snel mijn ervaring in een omgeving die goed met goede dingen en zeer behulpzame mensen die je voelt zich zo thuis smaakt herhalen. Accommodaties met een eenvoudig, maar zeer comfortabel. Een ideale plek voor elk type vakantie, excursies, culturele en willen religieuze bezoeken, dan is de kans om een ??verkwikkende duik nemen in het zwembad. Heel de buurt van het restaurant met de beroemde ravioli of tortelli aardappelen. echt proberen ten minste een keer in hun leven.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "drie"

    05/09/2016

    We kwamen terug, mijn dochter en ik, voor het derde achtereenvolgende jaar. Zoek de sleutels in het slot gaf ons het gevoel thuis ... en toen kwam "Paola" voor een warm welkom knuffel en vertelde ons dat we thuis kwamen ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "onvergetelijke Iets onder"

    23/11/2015

    Het was een onvergetelijk weekend: We waren 6 paren met kinderen, het hotel is perfect om de uiteenlopende behoeften van elk huishouden tegemoet te komen. Dankzij de vriendschap hal hadden we een ontmoetingsplaats waar hun maaltijden in vrede en harmonie alsof we één grote familie in één huis, met onze tijd. Met dank aan houders die zijn vriendelijke mensen en altijd bij de hand voor het geval dat. De taarten van de ontbijten zijn subliem en oprecht, de kamers zijn schoon en goed uitgerust. Over het algemeen geen minpunt van dit hotel. Het advies voor alle soorten reizigers, paren, voor een romantische vakantie buiten het seizoen, met open haard en kastanjes op het vuur, evenals de meest dimanici gezien dat de locatie is geweldig om naar culturele bezienswaardigheden, en tenslotte natuurlijk paren met kinderen die de gelegenheid om hun kinderen te vermaken in de speeltuin of het zwembad te hebben. Zeker zullen we terug in een ander seizoen zijn om het grootste deel van de structuur te maken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "te missen"

    15/07/2015

    Ik verbleef in dit mooie paradijs dat is Iets onder en ik denk dat er magie in die plaatsen zo echt en vol ervaring. Alles geeft af dat kleur die de dingen uit het verleden en de warmte van de mensen die zijn gestopt op ethische en culturele waarden van een bijna buitenaardse kracht voor onze tijd. Dank Iets onder en haar managers merkt dat je het plezier van het ervaren van rust en samengevoegd met die gevonden sensaties. Natuur en huisvesting een aantal zeer aantrekkelijke locaties die zeggen dat alles perfect niets meer niets minder. Dankzij Paola en Marco
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mijn tweede thuis en VERA"

    05/04/2015

    15 jaar, 15 zomers, een veelheid aan emoties. Elke zomer is altijd specialer en mooier. Voor ons mannen is het de ideale plek. Rust, ontspanning en plezier A GOGO. Duizenden activiteiten, zoals het oogsten van aardappelen of de oogst; is er de mogelijkheid om producten te verzamelen van hun tuin en breng de goede dingen op hun tafel. Het zwembad is altijd de mooiste plek om te ontspannen en genieten van de zon brandt de hele dag. Dus is mijn echte thuis. De Paola (eigenaar) is altijd klaar om te helpen, is altijd beschikbaar en altijd alles in de ruimste. De kamers zijn altijd gastvrij en de ontbijtruimte is echt perfect voor het gebruik ervan. Een fantastische plek, echt om te proberen voor de liefhebbers van de eenvoud. De "kleine" Iets onder, Chiara
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een belofte gehouden, voor 20 jaar"

    03/04/2015

    "Als op zoek naar rust en sereniteit, Iets onder de plek voor jou", zei hij Paola, de eigenaar toen ik de eerste keer contact opgenomen; het is al bijna twintig jaar, die belofte is gehandhaafd in de tijd, versterkt door de kennis van het terugkeren naar een onbesmette ruimte, omarmd door de heuvels van de vallei Tiber, niet ver van het prachtige toeristische bestemmingen zoals Anghiari, Monterchi en Sansepolcro, een strategische uitgangspunt ook voor meer verre bestemmingen zoals La Verna, Arezzo en oltre..Città di Castello, Assisi, Perugia..Ma de sterkste aantrekkingskracht voor de terugkeer Sevadonica, zijn de warmte, gastvrijheid en liefde voor zijn vennootschap en haar land Paola stuurt u een sempre..è naar huis ..
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "vakantie en natuur"

    31/03/2015

    Iets onder en 'een charme !!!!!! Een klein dorp met een rustgevend uitzicht, met emoties op een natuurlijke manier, de huizen zijn mooi en gastvrij dat een warmte doet denken aan het verleden uitstralen:' een FORTUNE weet dat dit plaats, we toevallig en het is liefde op het eerste gezicht, dankzij Paola (de eigenaar) die ons verwelkomden met zijn vriendelijkheid en gastvrijheid 'oprechte ...... en sindsdien is het is al 19 jaar, zo snel als we kunnen lopen we onze Paradiso.E'STATA a FORTUNE een bezoek aan een vriend, Paola.Grazie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Eco-biologisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Na veel praten"

    31/03/2015

    We eindigden afgelopen zomer, na een zeer slechte periode, dankzij een goede vriend van mij die de plek voor 18 jaar bezoekt. Het was een zeer prettige vakantie voor mij en geweldig voor mijn dochter en haar vriend, en Paola is echt een vrouw des huizes speciale ... in aanvulling op het schoonmaken van het terrein en de beschikbaarheid voor elke behoefte en de verse groenten. Ik heb al geboekt voor volgend augustus. Maria
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een prachtige plek"

    25/03/2015

    Op een dag, bij toeval, vond ik een plek die tijd vergeten ... en ik viel het. Sindsdien is 18 jaar zijn verstreken, en als de tijd het toelaat we weer terug te keren, omdat ik het gevoel dat ik in mijn huis. Ik heb geweldige mensen gevonden .Met
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Drie rokken en een kinderwagen"

    25/03/2015

    Leg prachtig adembenemend uitzicht en comfortabele accommodatie en goed verzorgd. Ik ben hierheen gezonden door mijn vader, maar zijn beschrijving van de plaats en gastvrijheid zijn niets vergeleken met de werkelijkheid. Merit van alles de eigenaar Paola die u verwent en voldoet aan al uw wensen snel en liefdevolle maakt u zich thuis voelt.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2015
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Drie rokken en een kinderwagen"

    23/03/2015

    Dit mooie stukje paradijs Ik werd aangeraden door mijn vader en zijn beschrijving van de plaats van de behandeling en huisvesting is niet van plan om te zien en ervaar het zelf. Een bijzonder over de warmte en aandacht die de eigenaar in Paola oplossing maakt aan een van uw gastheren. Ik mijn vrienden en mijn 2 jaar oude terug hier zeer binnenkort.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2015
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Van Veneto naar Toscane als thuis"

    23/03/2015

    Prachtige plek midden in de natuur, comfortabel en goed onderhouden. De ontvangst verwarmt het hart lijkt te zijn thuis dit omdat mevrouw Paola eigenaar weet hoe te verwennen en te reageren op uw wensen. Prijs geweldige plek om rond te hangen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2015
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten