contactModalFeedback

Agriturismo Casa Mezzuola

Via S.Cresci, 30 - , Greve in Chianti 50022 Greve in Chianti (Florence)

"Super"
Volgens 8 recensies
  • Ligging en omgeving
    10/10
    "Fantastisch"
  • Activiteiten/services
    9,3/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,5/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige accommodatie op een geweldige locatie"

    03/08/2015

    We hebben echt genoten van de vakantie van twee weken in Casa Mezzuola: liefdevol ingerichte appartement (Cologniole) in een oude muren, vol sfeer, zelfs een mooie accommodatie; Prachtig uitzicht op het prachtige landschap (olijfbomen, wijngaarden, de heuvels en tegenover); goede locatie, want in de natuur hoog boven de Greve vallei en ook handig voor uitstapjes in de Chianti-streek; mooi zwembad; erg mooi, gastvrij, ongecompliceerd verhuurder (Familie Franconeri)! Een prachtige plek om te ontspannen. We willen graag terug te komen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De meest sympathieke gastheren op een geweldige locatie"

    01/08/2013

    We verbleven in Casa Mezzula voor drie dagen in juli 2013 en we werden hartelijk verwelkomd bij dit vrij verborgen agriturismo, spectaculair uitzicht in het midden van de Toscaanse natuur, maar op slechts vijf minuten rijden naar Greve. De kamer was erg charmant en de gastheren waren altijd rond voor een heel prettig gesprek en voor aanbevelingen over restaurants en de regio. We zouden zeker teruggaan!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Zeer aan te bevelen"

    06/07/2013

    Hebben een geweldige vakantie gehad. Dankzij de steun van onze eigenaar, Riccardo en Nicoletta, die ons met raad en tips. Prachtige omgeving, zeer aan te bevelen accommodatie en een paradijs voor fietsers.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Avontuur
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Rustig voor je lichaam en ziel!"

    28/05/2013

    We hadden twee fantastische dagen in Greve, in Casa Mezzuola. Leuke wandeling langs de weg naar het centrum waar er een markt was, een gezellige familie die elke ochtend een Italiaans ontbijt bereidde om buiten te genieten in de prachtige omgeving van het appartement.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2013
    • Reiziger: Studenten
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Haven in Chianti"

    25/09/2012

    warm, zorgzaam, uitstekende service gastheren, schone en comfortabele kamer, zeer goed ontbijt, mooi zwembad, een prachtig landschap. Hartelijk dank voor Riccardo, Nicoletta, Giulia en Angelica!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Casa mezzuola geweldig !!!!!!"

    19/03/2012

    We zijn 5 dagen bij Casa mezzuola 2 weken geleden geweest en het was een geweldige ervaring: de gastheren waren zo aardig en hun recomandations waar perfect. De plaats was zo spannend en rustig !!! Het appartement was zo mooi !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "heerlijke vakantie !!!"

    09/09/2011

    We zijn naar huis Mezzuola geweest in de maand juli en het was een geweldige ervaring. De magische sfeer van de plaats is mooi en het zwembad is gelegen in een zeer mooie plek en heerlijk !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2011
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Beste plaats in Toscane"

    06/05/2011

    Hallo alles wat we hebben gekregen bij deze perfecte kleine plaats, en we vonden een stukje hemel. De landheer en zijn vrouw zijn de mooiste mensen ooit, zoals we wilden dat ze goed geïnformeerd en vriendelijk waren, elke recontaminatie die ze ons gaven was spot! Kamers zijn schoon en hebben een geweldig huiselijk gevoel voor hen, groot zwembad en grote grill in de achtertuin. We zullen zeker terugkomen! Hartelijk bedankt voor een geweldige ervaring
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2011
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten