contactModalFeedback

Agriturismo Castello del Trebbio

via santa brigida 9, Santa Brigida 50065 Pontassieve (Florence)

"Super"
Volgens 9 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,8/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,7/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,7/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,5/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9,5
    "Super"

    "Uitstekend "

    21/08/2019

    Uitstekend onthaal en de voor ons gereserveerde accommodatie, ongeëvenaard het spannende bezoek van het kasteel en de kelders. Ideale plek om een verblijf in het prachtige Toscaanse platteland te combineren met een bezoek aan de nabijgelegen kunststeden, vooral Florence. Bedankt voor alles.
    Giuseppe en Rossella Massarelli...
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Castello del Trebbio reageert
    Hartelijk dank, we hopen u weer te zien....
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Mooie Feest van de Onbevlekte"

    12/12/2017

    Mijn vrouw en ik bleef voor het eerst op de Trebbio Castle. Jammer dat alleen de dagen van de brug, het is een heerlijke plek, zou willen dat we langer konden blijven. De boerderij B waar we verbleven is comfortabel, omringd door een prachtig landschap, omringd door vrede. Het bezoek aan de eigenaren van het kasteel met de laatste proeven van hun historische wijnen wijnmakerij was het een aangename ervaring. Het ontbijt mand in het huis en de avond in het restaurant van het kasteel met degustatiemenu maakte het ontspannend en zelfs onze korte vakantie af te ronden. We werden goed door het personeel aanbevolen voor alle behoeften en een bezoek aan Florence, op 15 minuten met de trein van Sieci, het ons toeliet om de prachtige tentoonstelling over de "Cinquecento" dat we gehouden, zonder stress. Er was jammer om te vertrekken, we zullen terugkeren met meer dagen en ook een bezoek aan de stad, moet mooi in elk seizoen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2017
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Castello del Trebbio reageert
    zachte Louis en Anna, was een groot genoegen om u te verwelkomen en wij danken u voor de mooie beoordeling. zal een genoegen zijn om u terug met ons te zien een dierbare wens van Happy Holidays en alberto kasteel Trebbio Staff
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "geweldige plek"

    30/11/2015

    Mijn vrouw en ik verbleven er minstens 4-5 keer. Castle op het platteland, hemelse plaats van weleer. Met de ontvangst van de legendarische Alberto, u zich thuis voelt. Ik adviseer het hoogst.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Castello del Trebbio reageert
    big up !! kom snel terug, we missen je
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "PLACE en onvergetelijke SUGGESTIVO"

    02/10/2013

    Onbeschrijflijk en sensationeel zijn de emoties gevoeld op mijn aankomst in dit charmante kasteel, omgeven door glooiende heuvels en de thuisbasis van interessante historische feiten. Ondanks het slechte weer, ik ben het volledig genoten van de aangeboden diensten en het warme welkom van de eigenaars, en niet te vergeten de kwaliteit van het voedsel dat door het aangrenzende restaurant La Sosta del Gusto. Het is allemaal een 'must see' en proberen !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2013
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Castello del Trebbio reageert
    angela thanks a lot, dus ik hoop tot ziens bij ons kasteel
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "hemel"

    29/12/2012

    advies aan degenen die van rust mooie mensen 'naar de plaats en stop' als u zich thuis voelt uw aandacht! Zou kunnen zijn dat als je kan het niet helpen, maar terug te keren zeer geschikt voor gezinnen met bembini
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een verrassing verjaardag"

    06/07/2010

    Ik was "ontvoerd" van mijn familie voor drie dagen in het Castello del Trebbio en genoten van een geweldige tijd in het midden van de Toscaanse heuvels. De rust en stilte is uniek, het uitzicht op het pittoreske landschap gewoon geweldig. Een echte aanrader is een diner op het terras van het hotel-restaurant "La Sosta del Gusto": Exquisite Toscaanse specialiteiten gecombineerd met heerlijke wijnen van hun eigen wijnmakerij voegt tot een unieke ervaring in het prachtige landschap. De appartementen zijn zeer schoon en romantisch ingericht. Satelliet-tv is beschikbaar, maar niet echt nodig. De heuvels rond Santa Brigida nodigen u uit om te verkennen en te ontdekken. We hebben hier voelden ons zeer comfortabel en zal terug worden gegarandeerd. Een zeer speciale dank aan Anna en haar familie voor hun warme steun en de goede fles wijn!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2010
    Agriturismo Castello del Trebbio reageert
    Veel dank markus ... hopelijk zullen we elkaar weer ontmoeten
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige plek en een koninkrijk van vrede"

    06/07/2010

    De ideale plek om soggioornare als je in dat alleen de Toscaanse campagana die rust kan geven.
    Bovendien zijn de appartementen zijn groot, ruim en voorzien van alle gemakken, zoals het zwembad met een adembenemend uitzicht biedt.
    Bij aankomst wordt u Mr. ontvangen Alberto, die de geschiedenis van de Trebbio kasteel en de samenzwering van de gekken zal uitleggen.
    U kunt ook proeven van olie en wijn met een ongelooflijke vriendelijkheid.
    Plus de locatie is benijdenswaardige te kunnen bereiken in minder dan twintig minuten het centrum van Florence.
    Zeer aan te bevelen. We zullen zeker terugkomen.
    Groeten van Flavio, Simona en Small Paul
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2010
  • 10
    "Uitstekend"

    "geweldig!"

    07/08/2007

    Een prachtige locatie, comfortabele privé-appartementen, vriendelijke en behulpzame gastheren. Onze familie had hier een spectaculaire week met makkelijke uitstapjes en veel tijd om te ontspannen bij het zwembad en door de boomgaarden te wandelen. Het begon met een geweldig diner in het restaurant de nacht dat we aankwamen. De wijn tour was een ander hoogtepunt - informatief, heerlijk en onderhoudend. We zullen zo snel mogelijk terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2007
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijk stukje Toscane"

    18/10/2006

    We kunnen niet wachten om terug te gaan! De eigenaar Anna en Alberto de kribbe waren zeer warm en vriendelijk. Ze hebben ons verblijf een van de beste in Italië gemaakt. U kunt de wijnmakerij bezoeken, kooklessen volgen, paardrijden en het meest fantastische eten in hun restaurant eten. De accommodaties waren beter dan verwacht, en het uitzicht op het platteland was adembenemend.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2006
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten