contactModalFeedback

Agriturismo Fattoria Montalbano

Loc. Pieve a Pitiana, 112 - Donnini - Reggello, Reggello 50060 Reggello (Florence)

"Zeer goed"
Volgens 24 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,4/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    8,4/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    9,6/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Hoek van het paradijs"

    20/03/2019

    Mijn man en ik brachten mijn grootouders mee op vakantie in Toscane, we boekten in deze boerderij..... Ondergedompeld in de natuur is een plek waar u kunt ontspannen, de eigenaar zeer vriendelijk en vriendelijk, heeft ons elke ochtend verrukt met een stevig ontbijt en verduisterd met een vers gebakken cake, sappen, croissants en jam. De woning is zeer schoon en goed onderhouden, we zijn er zeker van terug te keren naar deze faciliteit.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "excellent"

    17/01/2018

    Ik was er met mijn man in oktober 2017 prachtige plek ontspannen lekker eten; de vriendelijke eigenaren vriendelijk en behulpzaam, geweldige honden. zeker terug te keren
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "super"

    06/04/2017

    gewoon super, ontspanning puur! Bedienend personeel was erg vriendelijk, gewoon geweldig. ten zeerste aanbevolen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2017
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "31/12/2016"

    09/01/2017

    We brachten vier dagen hier om het nieuwe jaar te vieren. Zeer gezellig en warm appartement ... perfect voor een einde van het jaar voor ontspanning. Bedankt voor alles. Paola Francesco en Mahe (onze cagnolona).
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Het was een zeer aangenaam verblijf !!!"

    13/10/2016

    We zijn net terug van mijn man en ik door een korte, helaas, verblijf in de Fattoria. Een charmante plek, met dank aan de heer eigenaar, ra Daniela en al het personeel! We verbleven in een appartement ronduit heerlijk, smaakvol ingericht, warm en gastvrij; vlekkeloos schoon, met alle comfort, met uitzicht op de adembenemende vallei !! Ideaal voor alle !!! Gezinnen, alleenstaanden en paren net als wij! Ik alleen maar betreuren dat we niet konden genieten van hun authentieke gerechten ... maar zeker zullen we het de volgende keer doen !!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Perfecte plek, zeer mooie eigenaren, we zullen terugkeren"

    24/07/2016

    We hebben een zeer ontspannende vakantie gehad op Fattatario Montalbano. We bleven daar tijdens de laatste twee weken van juni en de eerste week van juli. De mooie ingerichte appartementen, het mooie uitzicht over het platteland van Toscana, het mooie zwembad en de dieren gaf ons een ontspannen en rustig gevoel. De tuinen van de appartementen zijn groot en hebben veel privacy gereageerd. De eigenaren Luciano en Daniëlla zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ze geven veel nuttige tips voor sightseeing en restaurants. Ze worden ondersteund door verschillende internationale studenten. Deze studenten komen over de hele wereld en waren erg aardig en behulpzaam. Tijdens onze vorige week was er meer activiteit op de Fatatoria Montalbano en ook meer gezinnen met kinderen. Iedereen kon het zwembad genieten en de poolbar was geopend voor verfrissingen. Wij hebben zelfgemaakte Chianti en heerlijke olijfolie van Montalbano gekocht. Als je daar gaat, vergeet niet om een ??fles te kopen. Eenmaal per week wordt u uitgenodigd voor diner in Montalbona. We hebben dit 3 keer gedaan. Ze gebruiken lokale producten en bereiden een typisch Toscana diner voor. Ook werden we uitgenodigd door Daniëlla voor een privé diner met haar vrienden. Er waren mensen van over de hele wereld, Brazilië, Kroatië, Duitsland, Marco en natuurlijk Italië. We waren erg blij om uit te nodigen voor dit unieke evenement. Mensen voor verschillende nationale en culturele achtergrond, eten, drinken en dansen. Daniëlla bedankt voor deze onvergetelijke avond. Luciano en Daniëlla heel erg bedankt voor uw gastvrijheid, we zullen zeker terugkomen naar uw prachtige Fattoria. Ook we reisden met onze Engelse Cocker Spaniel. Het is onze indruk dat onze hond een goede tijd heeft gehad. Toen we naar Florence of Arrezo waren, keek een van de tweelingen van Luciano en Daniëlla naar onze hond als "hondensitter", dat was geweldig, bedankt!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 5
    "Misleidend"

    "Mooie plek, gerund ....."

    12/07/2016

    Ik was een gast van deze Farm ??? dit weekend. De plaats is echt mooi. Het was onze eerste ervaring in Farm hebben 2 kinderen een 5 jaar en een van 10 maanden. Ik moet zeggen dat e`stato heel mooi zijn als ware het niet dat l`agriturismo dat zaterdagavond, u e`trasformato in een danszaal tot 01:00 's nachts. Maar laten we beginnen dall`inizio. We worden begroet door de eigenaar, die moeten worden veranderd, l`appartamento we hadden geboekt met een meer in de buurt van het landhuis is veel comfortabeler voor het zwembad. L`appartamento ik nodig had geboekt om de auto te nemen, zodat wij graag ondergebracht hen comfortabel. Zwembad mooi, de juiste grootte, kleine bar dat hij een beetje te wensen over. Alleen chips in de kom en kopjes van drankjes. me omvergeworpen in Coke al geopend kan in een glas ..... Oke, niet krijgen een `Maar het schandaal lopen een beetje meer zou geen kwaad. De eigenaar vertelt ons dat de avond niet diner Waarom het aantal gasten was niet genoeg om het diner te bieden zou hebben (ik wist dat al deze optie) dus ik reserveren in een restaurant een paar km. Nul problemen. De problemen in plaats daarvan werden we om terug te keren ongeveer 23:15. De veranda van het landhuis was een dance hall, luide muziek, schreeuwende kinderen op de binnenplaatsen van de appartementen en blaffende honden als gevolg van de kinderen. Een puinhoop. Wij brengen geduld, die zaterdagavond, maar niemand zegt iets ... 00:00 verandert er niets. 00:15 mijn vrouw uit te gaan naar de dance hall, ontmoet hij een meisje dat in de middag werkte bij de bar en beleefd je hem vraagt ??om turn down een beetje omdat de kinderen .... We begrijpen dat we geplaagd, zijn ze weg alleen kinderen gestuurd die ze spelen in onze tuin en op zijn minst de honden te kalmeren .... 12:30 uur mijn vrouw weer naar buiten gaan en voldoen aan het meisje dat je roepen van de eigenaar. De dame ziet er Engels spreken, helemaal over de top (wie wil begrijpen begrijpen). Ik amoglie ze herinnert hem eraan dat 's middags sprak Italiaanse dus hij berouw en begrijpt ..... Hoe dan ook hebben we tot 01:00 Waarom niet slapen was onmogelijk. de kinderen wakker een paar keer. Ik had nooit gedacht om terug te gaan in een agriturismo in het midden van nergens om te ontspannen en in plaats daarvan vind mezelf gestrest door dit ding. Het ding dat me meer lastig gevallen, is niet het feit dat we ze dansten en zongen tot 01:00, maar heeft ons bood haar om ze te weten dat in de avond zouden er dit tumult zijn. Als ze me op de hoogte dat ik zou gaan in meer afgelegen huis en alles zou soepel zijn gegaan. Met andere woorden, we co riamsti slecht, mooie plek, maar we voelden ons bedrogen, en kunnen op dit moment hebben we niet kregen wat we wilden. We waren op de grens om de nacht structuur af te sluiten. daarna met kinderen ........ schande !!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      3/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Henry en Olha"

    17/03/2016

    Daniela en haar hele entourage bieden een comfortabele en vriendelijk welkom blijken te zijn in staat om hun werk te doen in elk detail. Uitstekend eten als je stopt zelfs te eten met een kok die heerlijke voor- en hoofdgerechten van de Toscaanse keuken en niet bereidt. Reinig strikt het opzetten van een echt juweeltje voor degenen die blijven.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Vier dagen aangenaam"

    13/10/2015

    We besloten om een ??vierdaags bezoek aan het plaatsen van kunst in en rond Florence en Montalbano gekozen voor de boerderij als een base punt te maken, hoewel het lezen van een aantal reviews riscontrammo kritiek, geduld, iemand veeleisender en die behoefte hebben aan dienstbaarheid bestaat overal, ... aangekomen op de boerderij we meteen voelden ons thuis voelen na een goed ontbijt en, (ook willen overvloedige als er geen zelfbeheersing waren) en een aantal waardevolle suggestie van de vriendelijke eigenaar, bent u klaar om te genieten van staren naar de panoramische toscane.Nell ' uiten ons advies van het verblijf op de boerderij geven de hoogste waardering van de zorgeloze eenvoud en beschikbaarheid geschonken gelegenheid, waren we twee klanten ... maar het voelde alsof we thuis. We Flavio Basso en Gabriella Piccinato met hun vier-legged Flea, wij zijn blij met de Montalbano boerderij en houden u als een optie voor de toekomst voor een andere Toscaanse verblijven. BEDANKT
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een nacht op de boerderij"

    16/11/2014

    Ik bracht een nacht door in deze boerderij met twee vrienden en twee honden .... Een mooie plek, vriendelijke mensen ... We verbleven in een "kippenhok appartement" mooi en schoon ... Ondanks het weer is niet zo goed, moet ik zeggen dat we waren echt goed ... Quality 'prijs zijn goed ,! dank voor uw vriendelijke gastvrijheid' !!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2014
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 6
    "Redelijk"

    "Opmerkingen voor de drie dagen doorgebracht in Montalbano Farm"

    12/09/2013

    De faciliteit is erg mooi en goed onderhouden als het moet een unieke agriturismo.Gli aantekeningen die ik kan doen zijn: -Het ontbijt is niet aan de structuur en de prijs. -Voor schoonmaken van het appartement was er in de drie dagen dat we. Echter, drie dagen waren erg mooi.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      4/10
      "Misleidend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Vijf perfecte dagen bij Fattoria Montalbano"

    01/10/2011

    Onze groep bleef onlangs vijf dagen bij Fattoria Montalbano. Het was fantastisch! De uitzichten zijn buitengewoon, het eten is geweldig, en Daniella en Luciano gaan echt naar extreme om ervoor te zorgen dat alles goed was!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2011
    • Reiziger: Bedrijfsgroepen
    • Vakantie: Met specifieke cursussen
    • Ligging en omgeving
      2/10
      "Slecht"
  • 8
    "Zeer goed"

    "mooie locatie"

    02/11/2010

    Ik ben net naar Montalbano boerderij voor drie dagen en ik was in staat om de schoonheid van het hotel, de vriendelijkheid van de eigenaren, de vaardigheden van de kok te waarderen. Het appartement Loggia (drie slaapkamers en twee badkamers) is ideaal voor twee koppels, zelfs met kinderen (er is net naast een grasveld met een speeltuin). Het appartement grenst aan het mooie huis waar het diner en dit kan handig zijn als u niet wilt dat om de auto te nemen om naar een van de uitstekende restaurants in de buurt. De gerechten worden bereid uit Mauritius met grote zorg. De porties zijn niet "binge", maar na een voorgerecht, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert was meer dan tevreden. Voor de rest gewoon vragen: Daniela, een charmante gastvrouw, zal proberen op alle mogelijke manieren om uw verzoeken te voldoen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2010
  • 6
    "Redelijk"

    "Een beetje teleurgesteld in vergelijking met de beschrijving"

    31/08/2010

    De plaats is mooi, het zwembad ook maar de kamer waar ik zat, zonder ramen, was echt donker en een beetje lawaaierig 's nachts (lawaai van boven). Ik heb niet te veel op het ontbijt. Een beetje duur ook ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2010
  • 6
    "Redelijk"

    "Ontbijt heroverwegen"

    29/08/2010

    We hebben niet gevonden slecht, maar op basis van eerdere ervaringen van de bedrijven en rekening houdend met het betaalde bedrag, verwachtten we iets meer en betere (de badkamer, bijvoorbeeld). Wat de meeste van alle verbaasd en teleurgesteld ons was het ontbijt: gewend buffet met zelfgemaakt gebak, de structuur boomgaard fruit, yoagurt (vaak met de hand vervaardigd), ontbijtgranen, kaas, vlees en tal van andere dingen, op plaatsen waar we minder betaald, hier hadden we de onaangename verrassing om te zien ons geserveerd op een ontbijttafel schamele troost. We eisten melk, koffie en jus d'orange en dit werd met een mandje brood en beschuit (hetzelfde als de supermarkt ...), boter en jam geserveerd. Soms was er nutella en een snoepje, maar let op: een mono-gedeelte van nutella en een truc, alleen de grootte van een koekje. Kortom, zelfs de dubbele portie van wat werd geserveerd. Waarschijnlijk als we tenminste een kopgedeelte had gevraagd (!), Wij hebben bereikt, maar waarom in staat om zoiets te vragen? Nogal onaangenaam, het spijt me te moeten zeggen. Bovenal moeten we het te herhalen, als we kijken naar de prijs betaald voor de B & B. bedrag Het voelde alsof ik op een boerderij, maar op een koud en onpersoonlijk pensioen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2010
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten