Agriturismo Il Castelluccio Country Resort

Via Ariano snc, Barberino di Mugello 50031 Barberino di Mugello (Florence)

"Super"
Volgens 200 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,9/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    8,9/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    9,3/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,5/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Wat een leuke plek. Het Hart is binnen gebleven:"

    06/06/2018

    Goedenavond, een paar dagen geleden schreef ik hier mijn recensie voor de castelluccio Barberino, maar ik zie het nog steeds niet? .view Ik heb onlangs wat problemen gehad met mijn mailbox en ik weet niet of je hebt geprobeerd contact met me op te nemen voor een check ik stuur je mijn reactie door een alternatieve mail te plaatsen met de hoop dat je hoffelijke bezorgdheid wilt bieden? .. "Als je toevallig naar Toscane gaat, stop dan in deze prachtige boerderij in de groene Mugello in een context op zijn minst dromerig. Het ligt op een paar kilometer van Florence en we kwamen na een stop om te winkelen bij de Barberino Outlet als de boerderij 5 minuten vanaf daar is (gelukkig goed opgezet en verborgen op een eenzame rotsachtige heuvel). om het te bereiken was het voldoende om de naam van de structuur op Google maps te typen? cmq is goed aangegeven langs de korte interne oprit. We waren aangenaam verrast door de ontvangst die hier werd ontvangen, maar structuur, professioneel beheerd, maar tegelijkertijd hartelijk. In een omgeving met zoveel schoonheid, na een dag wandelen, was het een genot om te genieten van het fantastische panorama in volledige ontspanning met een aperitief direct in het zwembad. Warm water, whirlpool en cervicale massage op een steenworp afstand van mijn kamer? .. Leken in de hemel te zijn! Ook het vermelden waard is het culinaire, gevarieerde, overvloedige en vooral goed, maar goed en echt in staat om aan elke behoefte te voldoen, zelfs de meest gesofisticeerde zoals ik .. De kamer die we toegewezen kregen was niet geweldig (ik denk niet dat er hier zijn gered twee of drie suites denk ik))) maar het was zeer goed ingericht, schoon, vol comfort en functioneel; Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Ik bezoek regelmatig structuren met vergelijkbare diensten, maar meer commercieel, meer anoniem en met veel hogere prijzen ..? We komen zeker terug "
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Pad van stilte, harmonie en grote schoonheid"

    31/05/2018

    Gelegen op een eenzame heuvel op slechts een paar minuten van de Outlet van Barberino del Mugello (uit het noorden van Florence) is dit een "gekozen" locatie, zeker karakteristiek en heel bijzonder (niet iedereen weet hoe de essentie te vatten ...). De structuur is erg mooi en heeft ons in eerste instantie buiten adem gelaten. Het wordt beheerd door een staf die altijd erg vriendelijk en beschikbaar is. Je voelt meteen dat ze erg alert zijn op de behoeften van de gasten? Je voelt nooit een van de vele die voorbij gaan ... de dimensie is niet "commercieel". Als je ervoor kiest om te genieten van de structuur die al betoverend is, is de vrede van de omringende natuur doordringt de ziel en het hart en geeft een pad van ware rust, diep regenererend. Een echt uitstekend zero-a-la-cartevoedsel dat met zorg en aandacht wordt aangeboden. Wat je ook kiest, je zult altijd de indruk hebben dat je de juiste keuze hebt gemaakt, je zult in elk gerecht de kwaliteit van de ingrediënten en de harmonie en zorg in voorbereiding voelen (ze hebben een enorme biologische moestuin die ik persoonlijk heb bezocht en waarvan ze groenten krijgen). aromatische kruiden en fruit voor de boerderij). In de marge van mijn ervaring bij Castelluccio kan ik misschien de kritiek begrijpen van degenen die de "Schoonheid" niet kunnen zien (en me een beetje "verdrietig maken), maar ik begrijp de kritiek op de toegangsweg niet echt, omdat het gemakkelijk uitvoerbaar is met elke auto met aan boord zijn mensen niet uitgeput en horen ze 5 minuten van de Outlet horen !!! Ik zei 5 minuten !!!! Toen ik de recensies gelezen van een aantal duidelijk onervaren gasten (op zijn zachtst gezegd) die klagen over de weg was ik bijna deze plaats af te raden? .melicious ik niet! Als u van schoonheid, harmonie en elegantie houdt, en bovenal van de "kwaliteit" in elke vorm, zelfs de eenvoudigste en meest authentieke, is deze kleine maar oprechte boerderij altijd de juiste plaats? Zeker is hij al van mij ..... ten zeerste aanbevolen voor degenen die kunnen "voelen"?
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Zakelijke verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 3,5
    "Slecht"

    "Zoveel kleine geroosterde rook"

    09/05/2018

    Zwembad zo groot als mijn badkuip. Idromamassaggio??. Locatie prachtig uitzicht op de snelweg Bologna-Florence. Goede keuken maar mijn kamer niet eens twee sterren. Ongemakkelijk, onherbergzaam en duur. Het is niet de moeite waard om te overnachten als je op reis bent. Als je op vakantie bent in juli-augustus misschien.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      2/10
      "Slecht"
    • Accommodatie
      1,5/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      4/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een heerlijke week"

    14/02/2018

    Folks is altijd beschikbaar voor elk verzoek, een zeer mooie kamer, heerlijk eten, Matilde mijn bulldog werd behandeld als een prinses ... Het enige minpunt is de weg een beetje 'moeilijk om er te komen, maar het is de moeite waard ..
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 1
    "Slecht"

    "Niet-bestaande geluidsisolatie !! Is vroeg vertrokken!!!"

    30/07/2017

    Zal dit kort houden. Een junior suite voor vijf dagen geboekt. Kan elk gesproken woord, beweging en "fysiek geluid" van de kamer naast de deur horen. Klachten volgende morgen .. ik kreeg het spijt me! Ging voor de volgende nacht uit en kocht oordopjes. Hoorde alles weer. We werden op de hoogte gebracht dat niemand op de derde nacht bij ons was, dus we zouden wat slapen moeten krijgen ... hoe leuk van hen! We hebben niets aangeboden, niet eens een andere kamer, hoewel veel mensen voor eenmalige nachten verbleven. De klantenservice was niet aanwezig behalve één dame die erg beschaamd leek te zijn. Om dit een Country Resort en onze kamer te noemen is een Junior Suite belachelijk. We vertelden dat we zouden vertrekken en we vertelden ons onmiddellijk dat we voor 5 nachten zouden moeten betalen, waarvoor we door Booking.com waren gecontracteerd. Had geen probleem met dat, maar de kamer was niet geschikt voor het doel en het aanbod van een beetje wijn van onze rekening klopt was best eerlijk zielig. De volgende dag boekten we een ander hotel en vertrokken na het betalen van de rekening, het aanbod van een kleine fles Olijfolie als compensatie over de plaats opgemaakt! Dit was de zesde plaats die we op onze vakantie hadden verbleven en het ergste.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      2/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      4/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      5/10
      "Misleidend"
  • 9,5
    "Super"

    "Elegantie en eenvoud."

    24/07/2017

    Uitstekende locatie om te ontspannen en te ontspannen in een rustieke en elegante sfeer. Vriendelijke personeel altijd beschikbaar om alle behoeften te voldoen. De keuken van chef-kok Jonathan echt goed met eenvoudige gerechten van Toscane traditie, maar nooit saai. Met dank aan alle medewerkers Claudia, Elena, Orinella, Maria, Vera. Bedankt dat u ons een week van totale ontspanning begeleid door lokale smaken. Groeten aan jullie allemaal met de hoop weer te ontmoeten. Danilo en Rossella
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 6
    "Redelijk"

    "Waren voor twee tien keer sinds is verdwenen"

    11/10/2016

    Na onze vakantie (1 week augustus 2015) wilden we een paar dagen vakantie door te brengen helaas heeft de accommodatie versoepeld en de service is niet helemaal bevredigend is hier opnieuw. We verbleven met 4 volwassenen in Paradiso di Dante de kamer is eigenlijk heel leuk maar nu zeer versleten het hok bed (Lengte 1000mm niets voor kleine mensen) hier de matrassen we hangmatten zijn één ligt in het midden moet je niet bang zijn om eruit te komen vallen zijn ... . het bed voor de 3 + 4 personen is in de oudere slaapbank met een dun matras zo slaapcomfort je hier niet kan praten .... in het algemeen, het was schoon, maar de lakens hadden grote gaten .... .Deze zijn dringend vervangen de badkamer met jacuzzi is enorm, maar voor deze tijd van het jaar (oktober) zonder verwarming bij 15 ° C vrij koud ... de reis is net als vorig jaar, erg avontuurlijk en we kunnen hier niet over een auto die is verlaagd ... In de oprit van stalen bouten moeten worden nageleefd (gevaar dat men het vernietigen van de banden) dit is helaas gebeurd met ons dit jaar .... dat zou technisch beter op te lossen S zijn ervice hechten is erg goed en het menu is veelzijdig en heerlijk .... Hope nemen nu eigendom hier wat geld in zijn hand en te investeren in de kamers (bedden + lakens) .... Misschien testen we het een 3 tes tijden
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      5/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastisch mooi!"

    23/09/2016

    De reis naar de Il Castelluccio is iets avontuurlijks en beter te rijden in het daglicht in het donker. Maar als je eenmaal aangekomen, het uitzicht op een prachtig resort geopend. We brachten 3 nachten met halfpension in de kamer "Giotto" en vond het geweldig. De kamer is zeer liefdevol te melden, het bed comfortabel en de badkamer als de beelden beschreven zeer goed uitgerust. Het ontbijt laat niets te wensen over. Maar probeer het diner - u zult versteld staan ??van wat je opgeroepen op de tafel zijn. Het was zoooo lekker! Dank u voor de mooie dagen met u you!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een droom !!!!"

    21/07/2016

    Personeel was altijd vriendelijk en behulpzaam !!!! Specialty keuken en echt cool !!! Geweldig ontbijt !!!!! De plaats een van de beste gezien tot nu toe !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "mooi"

    30/05/2016

    Ik bleef met mijn vriendin in de Venus kamer op de eerste piano.La faciliteit is spectaculair, een echt middeleeuws kasteel op een collina.E het leuke is dat je gewoon uit de poort en na 1,5 km bent u in de uitlaat van Barberino Mugello.Il het weer was niet geweldig, maar we nog steeds genoten van het verwarmde zwembad met hydrotherapie (30 °) .Eten erg goed en het personeel cordialissimo.Unica nadeel .... de bovenste verdiepingen zijn er kamers met een whirlpool .... en als degenen die besluiten neemt 1: 30 's nachts met behulp zal het lijken 'te zijn in een luchthaven. Voor de rest niets te verblijf in om meer klagen. AP
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een magische plaats midden in de natuur"

    12/05/2016

    Ik verbleef een nacht in het paradijs suite van Dante. fantastische kamer met een bubbelbad en ingericht met smaak. De keuken is in detail behandeld. Probeer de verse zelfgemaakte pasta en snijd. Een paar kilometer van Florence is de ideale plek om te genieten van Toscane.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Vakantie: Relaxen
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een andere en aantrekkelijk plek"

    30/04/2016

    Een super plaats en heel bijzonder. Prachtig ingerichte kamers en zeer goed. We vonden verse bloemen in de badkamer en brandende kaarsen in de buurt van de whirlpool. Vriendelijkste personeel en super beleefd. Diner en een onvergetelijke ontbijt. Zeer aan te bevelen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "BAD ACCESS - KAMER VOLUME - BAD-Fi -"

    30/03/2016

    De toegangsweg is slecht (SUV is beter dan een auto). In de kamer Giotto alle geluiden van de andere kamers zodanig. Zoals toilet, gesprekken, stappen enz. Worden gehoord. De kamer heeft geen raam! De keuken geur is permanent in de kamer. Voor de vroege vertrek - als gevolg van deze tekortkomingen - is de eigenaar van de betaling van de volledige / dagen geboekt. Het eten is veel, maar niet goed. De prijzen zijn te hoog voor het geboden comfort.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Il Castelluccio Country Resort reageert
    Geachte mevrouw Sabine, het accommodatiepakket dat u hebt gekocht, heeft u op grond van minimaal acht overnachtingen een zeer gereduceerd tarief (- 35% tijdens de paasperiode!) Bij de boeking kunt u alle foto's en De beschrijving van onze prachtige superior kamer "Giotto" gelegen in het hart van het kasteel en u heeft het perfect en ideaal gevonden. De Castelluccio is geboren uit de restauratie van een oud middeleeuws gebouw en kan geen moderne geluidsisolatie hebben. Het heeft een grote glazen deur in plaats van een raam. De toegangsweg naar het kasteel (slechts 700 meter / 5 minuten) heeft een archeologische / stedelijke beperking en u kunt het niet voor de Italiaanse wet verbieden. Het wegdek is echter gemaakt van grind dat we voortdurend vestigen. Transit met elke auto is kort (5/7 minuten) en makkelijk. Wat het restaurant betreft, betreuren we dat niet op uw specifieke smaken, maar we hebben ook opgemerkt dat u elke avond voor het avondeten was gebleven (ook al was u in een B & B-accommodatie) door de keuze uit het menu onze beste gerechten en meerdere keren dezelfde keuzes te herhalen . Uiteindelijk vinden we dat in deze bijzondere gevallen een minimum van tolerantie en begrip het minimum is dat gebruikt moet worden om zo'n ervaring zo volledig te kunnen genieten. Zonder te vallen noodzakelijkerwijs in duidelijke discrediet bedoelingen, alleen omdat je nog niet meer korting hebt op je vroege chech out. Met deze premisse en deze hoop hoop ik u nogmaals te hosten in het geval van uw volgende verblijf in Toscane, zoals altijd het maximale van onze oprechte gastvrijheid verzekeren. Met vriendelijke groet Emanuele Salvatore (De eigenaar)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      4/10
      "Misleidend"
    • Accommodatie
      4/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      2/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      4/10
      "Misleidend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "vakantie in augustus"

    02/09/2015

    Ik verbleef in dit charmante en rustige castelluccio de week van augustus met mijn vrouw en mijn dochter en een ander exemplaar van amici.La vrede heerst, weg van de bloedige chaos van de stad en nu meer en meer leven frenetica.Personale vriendelijk en super behulpzaam voor volbrengen uw verzoek, Valentina behandelt zowel van het ontbijt om informatie te verstrekken en eventuele museumrondleidingen rechtstreeks vanaf de plek te boeken, in Domenico en Elena ruimte zal dienen met zachtaardige en beleefd, terwijl Laura keuken maakt u kg met klimmen zijn goed en overvloedig eten (als je het supplement te vragen aarzelt niet om het te nemen) .Finally moeten we niet vergeten, die is belast met het schoonmaken, die onmiddellijk bij dovere.In slot uitgevoerd als je niet ga je niet weet wat perdi.Cordiali groeten aan alle groep van Trieste, Giuseppe & co.PSun juiste dank ook aan de houder EMANUELE
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie plek ... slecht beheer"

    02/09/2015

    Castelluccio is een prachtige plek ... een droom ... een landschap niet favola..se dat de droom wordt verbroken als gevolg van verkeerd gebruik van de lading. Ik organiseerde in deze structuur mijn huwelijk ... zodra ik haar zag ik innamorata..un plaats incantato..e de beschikbaarheid van de manager leek vlekkeloos, behalve dat het was allemaal schijn, zodra de betaling afgeleverd iedere belofte is Het verdwenen. Alles wat tijdens de eerste overeenkomst werd voorgesteld is ingetrokken: waar voordat het op een maximale prijs die nodig was om te bepalen servizi..in werd later herroepen alles behalve dat zelfs kregen we te horen door de manager was overeengekomen dat was het noodzakelijk om een ??persoon van buiten in te huren om u te helpen organiseren alles ... (oorspronkelijk zijn voor haar in persoon te zorgen voor alles). De manager na vele loze beloften is nog nooit zo gemakkelijk voor hen beschikbaar geweest ... laat staan ??telefono..non persoon .. duizend conclusione..dopo inspanningen om het evenement beter te organiseren, zonder enige medewerking van de manager .. kers op de taart ... de lading vond plaats op de avond van het huwelijk en halverwege het diner hij dacht dat goed aan de moeder van de bruid monopoliseren met de claim direct te worden voldaan ... niet blij dat hij de moed om zelfs de bruid en de bruidegom persoonlijk vragen gehad ..nonostante ons gebed om de boodschap uit te stellen door morgen of in ieder geval aan het eind van de avond ... bleef volhouden en infastire lang ... dit alles heeft grote verlegenheid in de voorkant van de gasten op basis van .. ik concludeer niet te saai te zijn : de structuur is ronduit betoverend, maar met het huidige management moet worden beperkt om te huren de kamers omdat het niet de expertise om zelfs een chique diner kunnen verwerken (het menu was niet de mig Liori ook ... pasta al dente ... vlees van eerste kwaliteit. .etc ..) laat staan ??een bruiloft of een andere belangrijke gebeurtenis ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      2/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      2/10
      "Slecht"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten