contactModalFeedback

Agriturismo Il Giardino

Via dell'Argomenna, 36, Acone 50065 Pontassieve (Florence)

"Super"
Volgens 30 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,7/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,5/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,5/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,6/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Het is altijd een genoegen om bij u te blijven en te genieten van uw mooie boerderij."

    17/07/2019

    We hebben gebruik gemaakt (4 volwassenen en een 3 jarige meid) van een uitnodigend pakket voor de brug op 1 mei.
    Mooie ervaring voor ons allemaal, in deze recensie wil ik in het bijzonder benadrukken wat je niet kunt waarderen van de beelden.
    Naast de pittoreske ligging, de karakteristieke ruime en schone appartementen, de vele activiteiten voor volwassenen (en vooral kinderen) en een traditionele keuken van uitstekende kwaliteit is er een ''meer'' dat het een werkelijk unieke plek maakt:

    Een grote knuffel aan iedereen en bedankt voor de mooie dagen die we met u konden doorbrengen, zelfs als u droomt.
    Fantastische locatie in alles en nog wat vanaf de prachtige appartementen die super ruim en zeer goed ingericht zijn.
    s Ochtends sta je op met het gezang van vogels en ga je naar de eetkamer waar je fantastische taarten vindt van Dorina die ons altijd verwent met veel goedheid.
    Na een heerlijk ontbijt gaan we naar de dieren die zo veel en zo schattig kleine konijntjes, geiten, varkens en niet te vergeten de kippen die je elke ochtend verse eieren en super BIO maken.
    Voor onze meisjes was het een must om de mooie paarden en pony's te bezoeken die je soms een bekken gaven, maar alleen als ze dat wilden. Dan Catherine die super goed is in paardrijden en veel nuttige dingen heeft geleerd voor onze kleine meid die graag ging paardrijden en een lerares heeft die zo goed is.
    Laten we dan niet de 'uitstekende keuken met de super kok Dario vergeten, die ons elke avond doet dromen met zijn gerechten!!!!!!!
    Een sfeer die moeilijk te vinden is, het gevoel dat je niet in een ontvankelijke structuur bent, maar dat je bij vrienden thuis bent.
    We zijn al 5 dagen in de watten gelegd en we kunnen tegen iedereen zeggen: DANK DANKT tegen iedereen.
    Gabrio, Dorina Claudia en ik begroeten met genegenheid al onze medevrienden die we tegenwoordig kennen.

    Een grote knuffel en groeten van
    Adriana, Natalia, Armin en kleine Anna....
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gewoon perfect!"

    21/07/2018

    We brachten als een gezin van vier per week bij Agriturismo il Giardino. Van de rust, het uitzicht, het fantastische zwembad, het ruime en authentieke appartement en natuurlijk de paarden, we zijn nog steeds enthousiast. Fantastisch eten in de ochtend en in de avond, vriendelijke en ongecompliceerde gastheren. Niet te vergeten Caterina, die onze dochter met veel geduld het paardrijden leerde en me te paard de prachtige natuur van Toscane liet zien.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een speciale plaats"

    20/06/2018

    We verbleven op deze boerderij met kinderen, we vonden een vrolijke en vriendelijke sfeer, een warm en vriendelijk welkom. Naast de prachtige locatie van de boerderij hebben we genoten van de heerlijke typische keuken. Schone en gezellige plek, prachtige dieren en heel goed onderhouden. Geweldig personeel, te beginnen met de fantastische Caterina die naar de paarden fluistert.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De dame van de pony's"

    19/05/2018

    Een magische plek Unieke ervaring voor mijn 4-jarige jongen, betoverd door de boerderijdieren Van alle favorieten absoluut paarden en de woorden van mijn baby "de dame van de pony's" of Caterina die zorgt voor de bediening absoluut goed, lief en bereid.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Speciale weekend weg van de chaos"

    17/12/2017

    We brachten een weekendje in oktober in deze boerderij mezelf, mijn vrouw en mijn 2 jaar oude zoon en een half. We hebben aangenaam ontdekten dit rustige plek op een heuvel midden in de natuur, ver weg van de dagelijkse chaos. We hebben ervan genoten, vooral mijn zoon, met de dieren in de kinderboerderij. Daarnaast is de beschikbaarheid en de vriendelijkheid van Gabrio en zijn medewerkers, die hun leven zetten zoveel passie wijden en liefde om samen dingen te doen met de uitstekende zelfgemaakte gerechten, gemaakt die zeer speciale dagen. Bedankt en echt complimenten
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Een plek om te ontkoppelen van het drukke stadsleven"

    03/06/2017

    Mijn man 5 jaar oude zoon en ik verbleven in deze prachtige, charmante accommodatie voor 1 week. We wonen en werken in Londen (Engeland) en dus was het een geweldige manier om er alles van te halen en de frisse berglucht te genieten en te drinken in de uitzichten van de boerderij. Laura was vriendelijk geduldig en enthousiast. Ze heeft echt geholpen met het adviseren over plaatsen om kaarten te bezoeken en af ??te drukken etc. De eigenaar en zijn familie zijn erg aardig en meegaand. Het eten waar we vooral van hielden was het huiselijk en liefdevol gemaakt met producten van de boerderij en omgeving. En het was overvloedig! Er is een boerderij die zelfs een struisvogel heeft. Onze zoon hield vooral van dit deel maar zijn (en onze!) Hoogtepunt was zeker het ovale zwembad met een prachtig uitzicht op de Toscaanse bergzijde. We bezochten Sienna, San Gimignano, Florence, Pisa, Lucca en Cinque Terra vanuit deze basis in 1 week en het was verfrissend om terug te keren naar de bergen. Het is belangrijk om ervan bewust te zijn dat de weg naar de boerderij zeer winderig is en een beetje lastig in delen, dus let erop. Er is een kleine speeltuin voor kleine kinderen en veel activiteiten te bieden. Dit was een onvergetelijke reis en we hopen een dag terug te keren. Dank je !!!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "GEZELLIG"

    23/05/2017

    Boerderij op het platteland, zeer comfortabel en goed beheerd. Beste personeel, perfect diner en overvloedige ... CUT THE uitzonderlijk. Het appartement waar we verbleven GERANIO clean and great. ZELFS Onze kleine hond heeft 'gehoord in zijn huis. BEDANKT VOOR ALLES
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Il Giardino reageert
    Dank u Daniela uw commentaar, betreuren wij het dat je zo weinig met ons waren en we hopen dat je terug bent hier binnenkort op een boerderij om een ??paar dagen ontspannen met vrienden! Tot ziens, Laura
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Meer dan een heerlijke vakantie ..."

    06/05/2017

    We hebben geprofiteerd (4 volwassenen en een 3 jaar oude dochter) van een uitnodigende pakket voor de brug op 1 mei. Zeer leuke ervaring voor ons allemaal, in deze review wil ik vooral benadrukken wat je niet kunt waarderen van de foto's. In aanvulling op de opvallende positie, de typische grote kamers en schoon, de vele activiteiten ontworpen voor grote (en vooral de kleintjes) en een traditionele keuken van kwaliteit is er een '' meer '', dat maakt echt een plek: een echt moeilijk te vinden, het gevoel dat ze niet in een open structuur, maar amici.Un'attenzione gasten zich thuis en constant beschikbaar is voor alle gasten die veel verder gaat dan onze maat, op smaak gebracht met veel glimlach ze doen begrijpen aanstekelijke passie die het gehele personeel zet in alles wat hij doet. We werden verwend gedurende twee dagen (vooral mijn kleine meisje!) En ik kan zeggen dat hij had ons een hart beetje naar links. In het bijzonder dank ik Gabrio, Laura en Dorina and greet met genegenheid al onze collega-avonturiers in deze twee dagen bekend.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Il Giardino reageert
    Hallo Stephen, heel erg bedankt voor de tijd neemt om uw eigen indruk achter te laten, we zijn allemaal blij om deze mooie woorden te lezen, zoals u zegt de schoonheid van de plaats is objectief, maar onze inzet voor het verwelkomen van onze gasten is de passie van wonen deze omgeving 100% en zenden alles aan kinderen en volwassenen. Een knuffel je ouders, Sabrina en kleine en mangiona Sara! Gabrio, Dorina en Laura
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Perfect!"

    14/01/2017

    De plaats is mooi en de eigenaar Gabrio een erg aardig persoon en altijd beschikbaar. Cena overvloedige zeggen weinig en mooie appartementen, en erg mooi. De informatie die u op hun site dan zijn ze inderdaad juist, onmogelijk om te verdwalen! Helaas hadden we verbleven slechts één dag, maar we zullen proberen om snel terug te komen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2017
    • Reiziger: Grote groepen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "heel mooi"

    01/12/2016

    Uitstekend eten en ontspanning
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fabelachtig"

    16/11/2016

    Weekend met een paar vrienden op zijn zachtst gezegd "fabulous" voor kwaliteit in gastvrijheid en culinaire .... Keuken met producten vers en echte huis als worsten, vlees, huisgemaakte pasta meesterlijk getrokken door de hand door een wijze grootmoeder ... allemaal overgoten met novo fragrantissimo olie en weggespoeld met de uitstekende Chianti Rufina .... Een Gabrio en al zijn efficiënte en vriendelijke personeel te complimenteren. Tot ziens !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2016
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Il Giardino reageert
    Gemma Bedankt voor de tijd neemt om een ??reactie achterlaten, we zijn blij dat je goed en boven je genoten van de echtheid van onze boerderij! Tot ziens!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "positieve ervaring"

    06/09/2016

    receptie en beschikbaarheid geweldig evenals de keuken !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Sportief
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastic Toscana"

    23/08/2016

    Zeer mooi jong team, mooie authentieke stijl vakantiehuis, prachtige omgeving, rustig, groot zwembad, tocscanisches menu en zeer mooi aanbod van activiteiten zoals Picnic, pizza bakken; Prachtige rijden met attracties door het prachtige landschap.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Nr. 1 plaats"

    22/07/2016

    Adembenemend uitzicht. Wonderfull familie en personeel. Eten erg authentiek en lekker. Schone en grote kamers. Groot zwembad met een prachtig uitzicht. De kinderen houden van alle dieren op de boerderij en helpen hen te voeden. Fantastische paarden en paardenreizen met stenen uitzicht. We zullen absoluut terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    19/07/2016

    We verbleven drie nachten gasten Gabrio (eigenaar) en zijn vader Andrew, die ons ontving (ons en onze twee honden), verwend, gevoed met traditionele Toscaanse menu, echte en een overvloed aan betaalbare modici.Le heuvels zijn prachtig en de mensen van Acone (dorp 10 min lopen) accoglienti.Per erg aardig en natuurliefhebbers, en een prachtige sterrenhemel nacht weg van het lawaai en traffico.Ve aanraden !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo Il Giardino reageert
    Dank u voor uw opmerkingen, we zijn blij om te weten dat je goed met ons waren en we hopen u snel te zien!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten