contactModalFeedback

Agriturismo L'Oasi

via Della Ghiacciaia, 4, Pian di ScÚ 52026 Reggello (Florence)

"Super"
Volgens 60 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,1/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    8,6/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    8,5/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    9,5/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9,5
    "Super"

    "Ottimo soggiorno"

    01/07/2019

    Ottima esperienza ,in questa struttura ,dove Carlo e la sua famiglia conducono l'agriturismo con passione, cordialita' e disponibilita'.
    Ottime ed abbondanti ( consiglio una dieta pre-vacanza),sia la colazione che la cena,preparate esclusivamente con prodotti locali.
    Per i bambini c'e' anche la disponibilita' di una passeggiata a cavallo insieme a Daniela, grande appassionata di animali.
    Consigliatissimo.
    Maurizio,Daniela,Mirko da Roma

    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "uitstekend verblijf"

    07/05/2019

    Ik verbleef met Pasen bij mijn familie, de heer Carlo en zijn familie verwelkomden ons zeer goed, we namen halfpension en het eten was heerlijk en overvloedig. Met de boerderij aan de boerderij verbonden hadden mijn dochters plezier in het kijken naar de dieren en het helpen voeren van de paarden en geiten. de accommodatie was comfortabel en schoon, we voelden ons thuis. Het was een vredig en vredig verblijf, we hopen snel terug te komen!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een fantastisch verblijf!"

    02/01/2019

    We hadden het geluk om twee nachten op het landgoed L'Oasi te verblijven ter gelegenheid van oud en nieuw. We waren erg blij met de gastvrijheid die we kregen van het personeel, vooral van de heer Carlo, die ons een thuisgevoel gaf! De diners (inclusief het nieuwjaarsdiner) en het ontbijt zijn overvloedig met zeer goede lokale producten, het personeel heeft ook rekening gehouden met intoleranties en allergieën, wat bewijst dat het bijzonder aandachtig is voor onze behoeften. Vanaf het landgoed kunt u genieten van een prachtig uitzicht en de ligging maakt het een ideale uitvalsbasis voor dagtrips naar nabijgelegen steden. We komen zeker terug, misschien wel in de zomer om te profiteren van het prachtige buitenzwembad. Dat is een geweldige aanbeveling!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een ware oase van rust!"

    30/08/2018

    We stopten bij L'Oasi terug van een vakantie in Puglia en verbleven er vijf dagen. Onmiddellijk waren we onder de indruk van de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de managers. We hebben ook genoten van het prachtige uitzicht naar het westen, met de prachtige zonsondergang in de Chianti-heuvels. Uitzonderlijke keuken: Mr. Carlo biedt elke avond verschillende menu's en in lijn met de Toscaanse traditie: gerechten altijd smakelijk, met bijna volledig boerderijproducten en royale porties (en de eigenaar is altijd beschikbaar om iets aparts te doen voor de kinderen). Het beste gerecht? Zeker de gegratineerde Peppers geserveerd met de stoofpot. Het zwembad is ook goed, met ligstoelen en overdekte hangmatten altijd beschikbaar. Het sterke punt is over het algemeen de rust van de omgeving, dankzij het niveau van de gasten, helemaal mensen. De kinderen zullen de wandeling tussen de olijfbomen en de dieren zeker waarderen. De enige opmerking is echter niet afhankelijk van de eigenaars: in sommige navigators moet u "Reggello Pian di Scò" instellen, zelfs als dit verschillende gemeenten (en provincies) zijn, en zij zullen u tegenhouden op een plek die niet de juiste is. Geen probleem: ga gewoon nog een kilometer verder en de boerderij bevindt zich na de derde bocht. Perfecte positie om de Valdarno en de Aretino te zien, met twee snelweguitgangen op ongeveer 25 minuten afstand.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastische vakantie"

    25/08/2018

    Ik ben net thuisgekomen na een week op de boerderij samen met mijn dochter en mijn partner. We verbleven daar van 18/08 tot 25/08. Ik had echt gemoedsrust nodig en ik denk dat ik de juiste keuze heb gemaakt. De boerderij bevindt zich op een gebied dat op zijn minst uniek is, met uitzicht op de bergen en wordt omringd door een natuurpark dat u sprakeloos laat. Door de korte afstand konden we zonder problemen de belangrijkste steden zoals Florence Siena en San Gimignano bezoeken. We hadden een geweldige tijd vanuit elk oogpunt. Vanaf het appartement dat aan ons is toegewezen, een stenen gunst van ca 55 vierkante meter in rustieke stijl, heel mooi en net zo gastvrij. Hoe zit het met de keuken, uitstekend en vooral overvloedig. Om gewaardeerd en benadrukt te worden, omdat de eigenaren zelf beschikbaar zijn om te voldoen aan de behoeften van diegenen die misschien niet van een gerecht houden op het menu van de dag, en het te vervangen door iets anders. Ze hebben ook het vermogen om bij ons het voor elkaar te krijgen om ons thuis te laten voelen. Ik kan zonder twijfel zeggen dat als we terug zouden keren naar Toscane, we zeker weer in deze fantastische agriturismo zouden verblijven. Een dikke knuffel en een speciaal bedankt voor Mr. Carlo de eigenaar is een vriendelijk persoon, nederig en zeer professioneel in zijn werk. Zoals ik al zei is dit gewoon een afscheidsgroet. Daniele & Giusy
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 6,5
    "Redelijk"

    "Te verbeteren"

    10/07/2018

    We verbleven twee dagen met onze kinderen tijdens een weekend in juni. Goed thuis koken. Zeer vriendelijke eigenaren. We vonden de plaats een beetje verwaarloosd in de details. Er waren geen grijze gebieden om 's middags buiten te blijven met de kinderen. Het prachtige zwembad, bronwater, stond buiten open voor het publiek en voor ons dat we daar logeerden was er geen plaats, er waren zoveel jongens dat er geen ruimte was voor kinderen om te spelen. Bovendien hadden degenen die het zwembad hadden bezocht overal sigaretten, flessen en afval achtergelaten. We zijn gemiddeld goed geweest, maar ik denk dat het nodig is om te beperken, wanneer er gasten op de boerderij zijn, het gebruik van ruimte voor degenen die blijven, vooral voor degenen die op zoek zijn naar een beetje 'rust.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo L'Oasi reageert
    we willen verduidelijken dat het zwembad niet buiten voor het publiek open is, met zeldzame uitzonderingen zoals de zondag waarover mevrouw Barbara klaagt, waar mijn dochter zijn verjaardag vierde en vrienden uitnodigde voor een zwembadfeest dat we spreken over de middag van zondag vanaf 15 om 18.00 uur, dus op zaterdag en zondagmorgen waren mevrouw Barbara en haar kinderen in het zwembad met de andere klanten van de agriturismo, zonder peuken of lege flessen of vuilnis, omdat het feest sowieso op zondagmiddag werd gehouden. Alles werd onmiddellijk opgeruimd. we moeten het oneens zijn met mevrouw Barbara wanneer ze zinnen gebruikt als "de plaats was een beetje verwaarloosd" alleen omdat volgens hem er geen schaduwrijke plekken waren voor kinderen in de middag, lees je de opmerkingen van andere gasten over hoe ze worden gehouden alle gebieden van de boerderij. als het gaat om de schaduwgebieden die onbestaand zijn, verwijst mevrouw Barbara naar het zwembad waar het vanzelfsprekend lijkt dat er geen schaduwrijke gebieden zijn behalve de parasols. De speeltuin voor kinderen bevindt zich in een gebied met bomen die schaduw bieden, maar rond 17.00 uur komt de zon ook in dat gebied aan. We danken mevrouw Barbara voor het waarderen van onze keuken en het prachtige bronwaterzwembad. we hopen onze gast terug te zien dat het zwembad niet open is voor het publiek buiten de eigenaar Marchiani Puzio Carlo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6,5/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      7,5/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie, ontspannende en ongelooflijke gastvrijheid!"

    30/06/2018

    We hielden van alles over ons verblijf hier! De locatie en accommodatie is prachtig. . . het uitzicht is beter dan op foto's te zien is. Carlo en zijn dochter, Daniela, waren buitengewoon gastvrij en deden hun uiterste best om onze tijd met hen speciaal te maken. Elke hap van het eten dat ze ons hadden bereid was heerlijk! Ze hebben zelfs een kookles voor ons georganiseerd terwijl wij er waren, wat we allemaal leuk vonden (zelfs mijn kinderen!) We hebben genoten van hun wijn bij het zwembad terwijl de kinderen speelden en de kinderen hielden van het zien van hun dieren terwijl ze door hun prachtige landgoed liepen. We waren ook in de buurt van Florence genoeg om te genieten van een dagtocht naar de stad tijdens ons verblijf. Ik was op reis met mijn tante en 4 jonge kinderen; Ik ben zeker van plan om mijn man en kinderen terug te halen om binnenkort weer van een vakantie te genieten! Bedankt, Carlo en Daniela !!! Ik zal zeker het woord over uw prachtige Villa verspreiden! Stephanie
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Allemaal uitzonderlijk!"

    05/06/2018

    We verbleven op deze boerderij op 2 en 3 juni, we waren overal verbaasd over. De positieve beoordelingen achtergelaten door andere bezoekers weerspiegelden volledig wat we vonden ... prachtige plek, we zijn op de heuvel omringd door de natuur en een stilte die nu moeilijk te vinden is! De kinderen hadden veel plezier, in feite heeft de structuur een bronwaterzwembad !!! Praktisch na een mooi bad is herboren! Dan zijn er ook de dieren waar kinderen dol op zijn en een mooi grasveld waar je ze kunt laten spelen terwijl je ontspant op een mooie manier om te rocken :-) om de eigenaar te beëindigen en te koken, een aantal echt heerlijke gerechten te bereiden, praktisch een toegift doen voor elke cursus zo goed als ze zijn en dan allemaal thuis gedaan !!! we zullen zeker terugkomen ... super aanbevolen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Incanto"

    02/05/2018

    Betoverend uitzicht op de ramen van het appartement, thuis koken en echt, het beste wat je kunt hebben tijdens een vakantie ... van het voorgerecht tot de taart die ze hebben gemaakt, je kunt niets opgeven, allemaal uitstekend!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "aangenaam verrast"

    28/08/2017

    We waren gasten voor een week in augustus. Vanuit ons appartement was het genieten van een spectaculair uitzicht over de Val d'Arno. Waardig voor de locatie, de structuur, vriendelijkheid, gastvrijheid en behulpzaamheid van de eigenaar: de heer Charles. Uitstekende en hartige gerechten met echte producten op km 0 vakkundig gekruid door de passie van de heer Carlo die ons elke dag verbaasd met zijn culinaire voorstellen. De ligging biedt u alle schoonheden van Toscane gemakkelijk te bereiken: u zult verwend worden met de keuze. Zeker terug.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "onvergetelijk"

    16/07/2017

    Ik en mijn liefdes ons net terug van een "fantastische" vakantie in deze plaats dat is niets minder dan een wonder: een oud, mooi en edel huis, omringd door de pure en ongerepte natuur van de Toscaanse heuvels. Landschappen zo uniek, geuren zo intens, in combinatie met de heerlijke smaken die alleen pure natuur kan bieden ... beh..stavolta, na vele ervaringen, vonden we de "echte" boerderij waar alles maar alles is organisch, omdat kippen tot pasta, van groenten tot vlees, van wijn tot olijfolie! De kamers waar u verblijft zijn mooi, comfortabel en rustiek. Dit alles nog leuker dankzij de hoffelijkheid van de eigenaar, de heer Charles, ik moet zeggen, een gentleman in elke zin !! Het brengt aan de tafel van de gerechten gemaakt met zijn eigen handen, als je voelt al zijn liefde voor de keuken! Hoofdgerecht? We hebben geprobeerd om een ??ranking te doen, maar het is goed .. difficile..tutto pappardelle met wild zwijn saus, risotto met eekhoorntjesbrood en radicchio, fusilli pasta met haas saus, spaghetti met broccoli en cherry tomaten, konijn Cacciatore spectaculaire, unieke gebraden kalfsvlees, ah ... maar ik zeg u een ander cosa..compresa in de prijs, een mooie voorjaar water zwembad waar er worden geregenereerd! Ja, zuiver bronwater en zonder cloro..un ??droom !! Net terug naar Rome, en we kijken ernaar uit om terug te keren! Thanks Carlo !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    15/07/2017

    We hebben in deze "oasis" geweest bestemde noemen mij en mijn familie een week, ik denk dat de prachtige plek, met uitzicht op de Toscaanse heuvels, maar nog mooier is de eigenaar, Carlo een buitengewoon persoon die zijn werk een passie doet, keuken is prachtig met biologische voedselgewassen op zijn landgoed, en prachtig gekookt door Charles. Ik ook genoten van het zwembad met bronwater en helder (zonder chloor) en een uitzicht dat je ademloos achterlaat. De ervaring te doen en zal zeker aanraden aan vrienden en familie. een warme knuffel aan buitengewone persoon Carlo !!!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een sprookje"

    08/07/2017

    Prachtige plek, Carlo, de eigenaar, is vriendelijk, voorkomend en vriendelijk. U kunt goddelijk eten, allemaal op nul km en gekookt met passie. Bedankt en tot ziens! Nicoletta
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "verdienstelijk"

    25/04/2017

    Ideaal voor gezinnen met kinderen met beschikbaarheid 'om te profiteren van veel open ruimte te nemen, met een paar ritten en zie animali.La uitzicht op de heuvels is prachtig en de heer rilassante.Molto beschikbaar. Charles (eigenaar) .Cucina overvloedig en smakelijk.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      7,5/10
      "Goed"
  • 9,5
    "Super"

    "geweldige plek om lekker eten"

    18/04/2017

    Drie dagen doorgebracht in een heerlijke plek om niets van de vriendelijkheid van de eigenaar en goed eten zeggen. Zeer positieve ervaring.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten