contactModalFeedback

Agriturismo La Castellina

Via Ramoni, 98, Torre 50054 Fucecchio (Florence)

"Super"
Volgens 47 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,7/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,8/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,7/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gewoonweg zeer rustgevend en heerlijk!"

    03/08/2019

    Het was een geweldig, zeer ruim appartement met alle faciliteiten, zwembad en heerlijk eten. Het is echt "voeden als moeders" en Stefania doet er alles aan om uw verblijf onvergetelijk te maken - ze is volledig succesvol. Wie de kans heeft om de zelfgemaakte Limoncelle te proberen, mag deze niet missen. En we hadden zelfs het geluk om de Palio van Fucecchio bij te wonen. Ook een zeer goed uitgangspunt voor een bezoek aan Pisa, Lucca, Florence. Bedankt Stefania, we komen graag terug!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer mooi complex met heerlijk eten"

    17/06/2019

    We waren vier dagen te gast in Stefania met twee kleine kinderen. Het appartement was zeer ruim en gemeubileerd en typisch voor het landelijk gebied en de tuin was mooi en goed onderhouden.
    Maar het hoogtepunt was zeker het eten. Stefania is zeer vriendelijk en attent, heeft ons 's morgens al iets hartigs geserveerd in plaats van het uitsluitend zoete Italiaanse ontbijt en heeft zich 's avonds ook elke dag met verschillende cursussen overtroffen. De gastvrouw herinnerde zich ook de voorkeuren van de kinderen en serveerde het eten op basis daarvan.
    De ligging van de Agriturismo is goed om de steden Florence, Pisa en Lucca te bezoeken.
    Wij kunnen deze Agriturismo in ieder geval aanbevelen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Centrale ligging - hartelijk welkom - uitstekend eten - uitstekend eten"

    08/05/2019

    We hebben 5 dagen doorgebracht op de Agriturismo La Castellina en werden hartelijk verwelkomd door Stefania. Door de centrale ligging van de Agriturismo kunnen we veel bezienswaardigheden in Toscane gemakkelijk bereiken met de auto of trein (Siena, San Gimignano, Lucca, Florence).
    Stefania stond altijd aan onze zijde voor vragen en verwende ons elke dag met een stevig ontbijt en een uitstekend diner - een echte aanrader in Toscane. We willen terugkomen!

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Zeer aangenaam verblijf"

    07/05/2019

    Stefania was een geweldige gastvrouw. Het eten was geweldig. Ze zorgde er altijd voor dat we alles hadden wat we nodig hadden. Appartement was ruim en comfortabel, zeer schoon. We gingen met onze 3 jarige. Zeker een aanrader!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Authentieke agriturismo in het beste gezelschap"

    10/04/2019

    We hadden het geluk om een week door te brengen met onze eenjarige baby in La Castellina.

    Deze agriturismo is strategisch perfect gelegen tussen Florence en Pisa of Lucca. Er zijn ook nog enkele andere leuke steden in de buurt om ons te bezoeken zoals Vinci en San Miniato. De agriturismo is niet ver van de snelweg Florence-Pisa maar ver genoeg om een landelijke agriturismo-ervaring te hebben.

    De faciliteiten zijn erg mooi en de appartementen zijn ruim en echt landelijk maar netjes en opgeruimd. Er zijn mooie mogelijkheden om een wandeling te maken in de omgeving en er is een heel mooi zwembad en een speeltuin aanwezig.

    Maar het beste van alles was Stefanias' bedrijf en service. Stefania begrijpt intuïtief dat de klanten niet alleen voor een appartement betalen, maar ook voor een ervaring. Ze bezit de perfecte combinatie tussen vriendelijkheid en professionaliteit. Ze heeft al onze verzoeken professioneel en met een glimlach op haar gezicht behandeld. We zouden niet aarzelen om terug te komen naar deze agriturismo.

    La Castellina biedt een echt bekende agriturismo-ervaring met het best mogelijke bedrijf.

    Mille grazzie per tutti Stefania!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Geweldige plek voor gezinnen"

    06/04/2019

    We zijn met onze 15 maanden oude dochter door Toscane gereisd. La Castellina is een heerlijke plek om te genieten van ontspannende dagen en mooie steden in de buurt te bezoeken (Lucca, Pisa, Florence). Stefania is een heerlijke gastheer en een geweldige chef-kok. Elke maaltijd bestond uit traditionele toscaanse gerechten en was een geweldige ervaring. De prachtige appartementen zijn groot en perfect voor gezinnen. We kijken er naar uit om Stefania weer te bezoeken tijdens onze volgende reis naar Toscane.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie tijd"

    02/04/2019

    We waren met onze zoon (9 maanden) in La Castellina en voelden ons zeer comfortabel. Veel mooie steden en dorpen zijn vanaf hier goed bereikbaar. Stefania is een zeer hartelijke gastvrouw en kookt zeer goed - voor ontbijt en diner was er elke dag een nieuwe verrassing! Perfect: De eetkamer bevindt zich tussen de appartementen en de babyfoon werkt voor het diner! Er is een heerlijke cappuccino en goede wijn op de boerderij. De beschrijving op deze pagina zegt dat er een boerderijwinkel is, wat helaas niet waar is. Maar we konden Stefanias geweldige olijfolie kopen en kregen een glas van haar olijven gratis. Het appartement Stornello is prachtig en heeft van de 3 appartementen het mooiste uitzicht en het beste licht. Bij Stefania kunt u zich gratis wassen en ook als alle appartementen bezet zijn, is er voldoende ruimte buiten en is er altijd rust en stilte door de verschillende niveaus. Bedankt voor alles, we kunnen La Castellina van harte aanbevelen! Janina, Martin en Max....
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige tijd in "La Castellina""

    08/10/2018

    Wij (2 volwassenen) en een kind (18 maanden) brengen een geweldige tijd door in "La Castellina" in oktober 2018. De plek is perfect voor uitstapjes naar Firenze, Lucca, Pisa, de kosten enz. (Alles in max. 45min), heerlijk om te ontspannen aan het zwembad of in de natuur met een leuke speeltuin voor kinderen. De flats zijn mooi en groot met zeer comfortabele bedden. Maar het beste is nog steeds de gastvrijheid van Stefania. Ze kookt elke nacht echt authentiek en kwalitatief hoogstaand Toscaans eten. Pasta in de eerste ronde, ontmoet en grote groente enz. Voor de tweede ronde en daarna als je in staat bent en nog steeds een dessert in je maag hebt. Als ontbijt krijg je elke ochtend een andere special. We hebben echt genoten van elke dag etenstijd en het was als het hoogtepunt van de dag. We hopen ooit nog een keer terug te komen! Maximale aanbeveling!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitzonderlijke agriturismo"

    04/10/2018

    Mijn vrouw en ik verbleven in deze agriturismo tijdens onze huwelijksreis, en het was geweldig! Stefania is een uitstekende gastvrouw en stond ons zelfs toe om haar te helpen op een avond het avondeten te maken. Onze kamer zelf was erg groot en schoon. De accommodatie is prachtig met overal rozemarijnstruiken en olijfbomen en er zijn prachtige vergezichten op het platteland van Toscane en Fucecchio. Ik zou deze agriturismo zeker aanbevelen aan familie en vrienden!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Huwelijksreizen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een prachtig weekend"

    23/09/2018

    We verbleven in juni in deze prachtige boerderij. We hadden een geweldige tijd: de kamer was een mooi appartement, schoon en ruim. Zeer mooi zwembad. Uitstekend eten en Stefania heeft ons verwend voor alle maaltijden. Mijn zoon herinnert zich nog steeds vers bereide verse eieren voor het ontbijt. Bedankt voor alles en vergeef me als ik het niet meteen heb bekeken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige locatie, geweldige gastvrouw"

    08/09/2018

    Vertaalde hotelbeoordeling 5,6 Heel leuk af en toe Agriturismo goed ontbijt geweldig zwembad ideaal voor gezinnen - goed gelegen - we komen graag terug ????
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Il Paradiso"

    31/08/2018

    We hebben echt genoten van onze vakantie in La Castellina; Helaas zijn de 10 dagen veel te snel voorbijgegaan. Het landgoed is ideaal gelegen (van Fucecchio loopt men relatief snel naar de meest bekende plaatsen in Toscane) en biedt optimale omstandigheden voor een ontspannen en afwisselende vakantie (schone en goed uitgeruste appartementen, goed onderhouden tuinen, prachtig zwembad, speeltuin, tuinhuisje, kleine dieren, tafeltennistafel , Tafelvoetbal, voetbalveld, hangmat, etc.). Stefania verwelkomt de gasten met vriendelijkheid, veel zorg, kindvriendelijkheid, flexibiliteit (maaltijden) en prachtige culinaire kunst. We willen Stefania en haar hele familie bedanken voor de geweldige dagen in La Castellina!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Absoluut top"

    25/08/2018

    We verbleven hier voor 2 weken in augustus. Het hele gebied is zeer goed onderhouden en nodigt u uit om te ontspannen. Geweldige locatie voor excursies in alle richtingen. Omdat er maar drie gezinnen tegelijk kunnen zijn, hadden we de faciliteit gedeeltelijk geheel voor onszelf. Het contact met de andere families bij het gemeenschappelijke ontbijt in de tuin, tafeltennis, zwemmen, pizza, rode wijn, enz., We hebben er echt van genoten. Het zwembad 1a. Zwemmen laat in de avond .. super! Stefania is erg flexibel ... binnen, buiten, vroeg, laat, als en wanneer te eten ... Pasta, groenten, vlees, vis (sterk aanbevolen) of pizza ... de beste. Wat Stefania en haar familie hebben gecreëerd en dagelijks maken voor gasten, huis en boerderij is echt bewonderenswaardig. HAT AB!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Grazie / Dank u"

    10/07/2018

    Zeer interessante en rustige plek voor uitstapjes naar alle belangrijke plaatsen in Toscane. We zijn er zelfs in geslaagd om Piombino te bezoeken en een Lampo-monument te vinden in het station (een hond die per trein reed). De gastvrouw buitengewoon aardig en zeer gastvrij. Voldoet aan elke culinaire wens, vraag het gewoon. Zeer gevarieerde diners, typisch voor de regio, alle producten van uw eigen boerderij. Het klimaat van de typische Toscaanse kamers, veel hout op de vloertegels geeft een koel gevoel op warme dagen. Prachtig uitzicht op Fucechio in de ochtend, na het openen van de luiken. Bij het zwembad kunt u uw kracht in vrede en rust regenereren met de prachtige geur van rozemarijn, die prachtig rond groeit. Zowaar te bellen, de hospita zal vertrekken om niet te dwalen. Rond mensen ongelooflijk hartelijk. Onze zoon raakte bevriend met de zoon van gasten uit Italië en speelde geweldige wedstrijden op een klein veld, ze speelden verstoppertje in de hoeken van de boerderij en speelden ten slotte volleybal in het zwembad, wat een verrassing was van Stefania.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer aangename vakantie"

    03/06/2018

    We brachten een week eind mei 2018 in La Castellina en genoten van onze vakantie daar heel veel. Vanaf daar konden we een aantal van de mooie en bekende plaatsen van Toscane bereiken in minder dan een uur, Florence ook heel slim met de trein vanuit Empoli. Natuurlijk hebben we ook de prachtige tuin gebruikt, die een plek biedt voor iedereen, of het nu in de schaduw van de bomen is of in het goed onderhouden zwembad. Ontbijt en diner werden door Stefania met liefde bereid, zeer goed en weelderige Toscaanse gerechten werden aangeboden. Het appartement was erg schoon en functioneel. We hadden een heerlijke rust en dankzij de vriendelijke en altijd behulpzame gastvrouw, inclusief haar hele familie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten