Agriturismo La Fontaccia

Località Castiglioni, 18, 50068 Rufina (Florence)

"Super"
Volgens 50 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,8/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,7/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,9/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,8/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "..... maar wat een aangename terugkeer"

    05/04/2018

    Terugkeren naar de "Fontaccia" na vier jaar en Betta & Samuele vinden (met Django natuurlijk) om ons te verwelkomen alsof we oude vrienden waren, is echt onbetaalbaar. Bij het avondeten een verlichte open haard en kaarslicht met een jazz achtergrond. De eenvoudige, authentieke keuken die lokale producten selecteert. Ontbijt met zelfgemaakte jam en toast (maar ook gebak en koekjes). Hij hoort niets van klanten, maar van mensen thuis. Ik verdien ze natuurlijk, want in alles wat ze doen is echte passie en gevoel. Blij om te weten dat we komen terug
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Onze beste ervaring in Italië"

    05/10/2017

    We kunnen niet stoppen met praten over hoe geweldig ons verblijf in La Fontaccia was. Deze plaats verdient elke 10/10 recensie die het ontvangt. De kamer was de meest comfortabele die we op onze 17 daagse reis in Italië hadden. De gastheren waren geweldig - vriendelijk, goed geïnformeerd en attent. Wij raden u aan om voor de diners te blijven! Sommige van de beste gerechten die we hadden op de reis in zo'n ontspannende en comfortabele omgeving. We kunnen niet wachten tot ons volgende verblijf in La Fontaccia.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Huwelijksreizen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een overnachting"

    04/10/2017

    Mijn dochter en ik hield van ons verblijf. Elisabetta en Samuele zijn erg aardig en we hebben erg genoten van de geweldige gesprekken die we hadden. Samuele aarzelde niet om ons een geweldige snack te maken toen we aankwamen en mijn dochter en ik praten nog 2 maanden later over het heerlijke diner dat we hadden! Tegen de tijd dat we vertrokken voelden we dat we 2 nieuwe vrienden hadden gemaakt (en een doggy vriend, Jongo). Wat een prachtige agriturismo, en mooie gastheren! We zouden graag terugkomen op een dag :)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtige locatie"

    17/08/2017

    We verbleven drie dagen in deze boerderij en het was inspirerend, zowel voor de schoonheid van de omgeving, en voor het welkom dat we kregen van Samuel en Elizabeth, twee zeer prachtige mensen voor hun vriendelijkheid en behulpzaamheid. Alles was perfect, buiten onze verwachtingen. Een ideale plek om een ??vakantie door te brengen in vrede tussen kunst en cultuur. Thanks Elizabeth, met Samuel, we zullen je snel zien! Fabio en Monika
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Perfect - wil teruggaan"

    28/07/2017

    We verbleven in het appartement Passiflora voor 2 nachten aan het eind van een 2-weekse reis in Noord-Italië. La Fontaccia was gemakkelijk de beste plek waar we verbleven - inclusief die twee keer zo veel kosten - en we wensen dat we langer zouden kunnen zijn. We zouden graag terugkeren. Samuele en Elisabetta hebben de formule recht, naar onze mening. Ze zijn gastvrij en enthousiast, maar niet cheesy. Sam is een geweldige gastheer en Elisabetta heeft beheerd wat u wilt van een agriturismo - heerlijk huisgemaakt, authentiek eten. Ze houden van hun boerderij duidelijk en ze voelen je alsof je er deel van bent. De uitzichten zijn geweldig en Florence is 30 minuten met de trein. Het station ligt op 5 minuten rijden. Het appartement was perfect - het was van een hoge standaard en alles werkte, zelfs de wifi (dit is niet zo gebruikelijk als je zou denken!).
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtige en ontspannende plek"

    03/06/2017

    Kleine boerderij familie heerlijk eten en wijn beheer adembenemend uitzicht op de vallei familiale omgeving, schoon en verzorgd.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige gastheren, geweldige faciliteiten"

    30/08/2016

    We hebben echt genoten van ons verblijf in dit Agriturismo. De kamer was geweldig en het diner was geweldig. Zou het zeker aanraden om daar te blijven!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "15 dagen van totale ontspanning"

    28/08/2016

    We brachten 15 dagen in totale ontspanning: Samuel en Elizabeth waren erg aardig, serieus en professioneel, en aandacht voor de kleinste behoeften. Naast het feit dat de zeer attent elke dag, maar discrete, hun ernst en professionaliteit heeft bewezen, zowel in de keuken van Elizabeth, die was van een hoge standaard en is in de service en entertainment van Samuel opgeleide kenner van de gerechten geserveerd, maar het grootste deel van het grondgebied van een historisch en sociaal. Uitgaven twee weken in een faciliteit die nooit had bezocht een risico zou kunnen zijn, maar we zijn heel erg blij met de ervaring. Hun welkom, het klimaat dat is gecreëerd we raden het aan iedereen. Groeten aan Django, hun sympathieke hond, hoewel Juve fan van Samuel blijven zeggen dat Fiorentina ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Fontaccia reageert
    Het was echt een plezier voor ons om je hier te hebben en we zijn blij dat je in staat bent om te ontspannen! De "violitudine" Django is niet ter discussie. Natuurlijk, het zijn altijd bij je er een risico ... maar op het einde het goede wint altijd;) Een knuffel! Elizabeth en Samuel
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig plek!"

    11/08/2016

    Ging daar met grote kinderen (+14). Leuk, rustig en schoon in een prachtige omgeving. De gastheren zijn zo aardig en zeer behulpzaam met betrekking tot historische, geografische en gastronomische informatie. Dit maakte het verblijf perfect met betrekking tot ons verlangen om dingen te zien en te ontspannen. Perfect gelegen voor wandelingen, tochten naar het prachtige landschap ten noorden van Rufina, maar ook naar Florence, Siena en het Chianti Classico gebied. De gastheer heeft zoveel goede suggesties voor bezienswaardigheden. Ook is er een zwembad op slechts 10 minuten. Weg, waar we een dag voor een kleine vergoeding bleef en het was leuk om weer alle kinderen te verlaten en terug te gaan naar de rustige omgeving. Sterk aanbevolen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Fontaccia reageert
    Dank je wel Rasmus! We zijn blij dat u een fijne tijd gehad heeft in La Fontaccia met uw familie, ontspanning en het verkennen van Toscane. Ik hoop u hier weer te hebben! Elisabetta, Samuele & Django
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Absoluut perfect"

    11/08/2016

    La Fontaccia is een kleine vrede van de hemel. We verbleven in het buitenste appartement, wat betekende dat ons balkon naar het kleine olijfboomveld en de bergen wijst. Een prachtig uitzicht om elke ochtend wakker te worden. Samuele, de mannelijke helft van het eigenaarspaar, was een geweldige gastheer. Hij was erg behulpzaam, gaf ons tips (of tips, zoals hij ze belt) over waar te gaan, wat te zien en waar te eten - ze bleken allemaal echt goed advies te zijn. Hij is grappig en makkelijk om rond te zijn en maakt je echt thuis. Dit is het soort plek waar je aan verbonden bent. We hebben Elisabetta niet zo veel gezien, maar ze was een geweldige kok; Het beste eten dat we hadden op de reis was thuis in La Fontaccia. Om het samen te vatten was het een perfecte vakantieervaring. Er is geen enkele slechte zaak te zeggen over deze plek. Dank u, Samuele en Elisabetta, voor het creëren van een perfecte, ontspannende, schone, huiselijke sfeer.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    Agriturismo La Fontaccia reageert
    Hartelijk dank, Ina! Je bent een mooie familie en het is aangenaam om je hier te hebben. Ik hoop je weer in Toscane te zien! Elisabetta, Samuele & Django
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een stukje paradijs"

    08/08/2016

    Lezen van alle beoordelingen zo positief is om een ??paar vragen over wat waar zou kunnen krijgen, maar echt, als je een stukje paradijs in het midden van het Toscaanse platteland wilt, heb je het gevonden! Hoewel ons verblijf zeer kleine (slechts één nacht) duurde de gastvrijheid en vriendelijkheid van Samuel en Elizabeth is al gevoeld met de e-mails voor het boeken en de studie van het diner want we hebben weinig intoleranties en allergieën, Elizabeth is in geslaagd om een ??dergelijk menu te maken om ons in staat om de typische Toscaanse gerechten te proeven zonder ons vragen over de ingrediënten, heeft hij werkelijk aan alles gedacht! de sympathie van Simon en de onvermijdelijke wijn deed de rest! Maar naast het voedsel meer, een unieke rust en vrede die wordt genoten door het sluiten van je ogen in de schaduw van fruitbomen typisch voor de streek zorgen voor een prachtig beeld van de aandacht opgeleverd voor detail in elk klein deel! Hartelijk dank voor uw inzet voor de geschiedenis en cultuur van Toscane verbeteren, dankzij deze konden we grote kleine momenten van rust en ontspanning <3 genieten
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Fontaccia reageert
    Thanks Laura! We zijn erg blij om te weten dat u comfortabel, zelfs als slechts voor een nacht. We hopen snel heb je hier terug voor nog een diner bewijs van intolerantie;) Een knuffel, Elizabeth en Samuel
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Uitstekende gastvrijheid ""

    01/08/2016

    Begroet met hoffelijkheid, enthousiasme en warmte. De gastheren waren erg aardig en vriendelijk, gul met advies over de plaatsen om te bezoeken: we zouden het zeker aanraden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo La Fontaccia reageert
    Dank je wel Barbara! Elizabeth en Samuel
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      7,5/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastisch verblijf in La Fontaccia"

    18/07/2016

    We verbleven in La Fontaccia voor een week in juni en kan het niet sterk genoeg aanbevelen. Onze kamer was zeer comfortabel en de buitenkant was prachtig met een prachtig uitzicht over de vallei. Onze gastheren Samuele en Elisabetta waren zeer toegankelijk, altijd behulpzaam en kunnen ons heel goede aanbevelingen voor onze activiteiten geven, of het nu gaat om de 'must-see spots' in Toscane of om de nabijgelegen omgeving rond Rufina te verkennen. Behalve voor onze langere excursies, hebben we ook een diner gehad in La Fontaccia. Maaltijden waren altijd lekker en mooi weerspiegeld de lokale keuken, met zelfgemaakte koken van originele recepten uit het gebied. Als u op zoek bent naar een mooie en rustige plek, geniet van heerlijk lokaal eten, en soms als het verkennen van interessante delen van Toscane die misschien niet op de eerste pagina van uw reisgids staan, zeggen we: kijk niet verder! En onderweg: het is slechts 30 minuten recht in het centrum van Florence per trein, dus de eerste pagina is ook gemakkelijk bedekt.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Fontaccia reageert
    Vielen Dank Michael! Het is ook een genoegen dat wij u hier hebben. We hopen u snel terug te zien! Elisabetta & Samuele
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Stay Cool"

    04/07/2016

    Ik en mijn partner hebben een kans om te verblijven in dit prachtige pand had. We werden begroet door mevrouw Elizabeth. Speciale dank aan mevrouw Elizabeth dat deze magische verblijf maakte. We hadden een geweldige tijd en zal spoedig terugkeren. Nogmaals bedankt. Roberta
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo La Fontaccia reageert
    Dank u Roberta! We zijn erg blij om te weten dat je gelijk had. Tot ziens! Elizabeth & Samuel
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig verblijf"

    04/06/2016

    Ons verblijf in La Fontaccia was het hoogtepunt van onze huwelijksreis. Samuele en Elisabetta waren erg vriendelijk en behulpzaam toen het kwam om dingen te doen om rond het gebied te doen. De kamer was erg schoon en alles was nieuw. Het ontbijt was geweldig en we dineren 3 nachten in het Agriturismo en ze waren de beste diners die we hadden in onze 2 week verblijf in Italië. Als u van plan bent om Florence te zien, overwegen u hier te blijven en de trein naar Florence te nemen. Het was een mooi gebied en we kijken ernaar uit om ooit terug te gaan naar La Fontaccia!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Huwelijksreizen
    Agriturismo La Fontaccia reageert
    Heel erg bedankt Jarvis! Het spijt me voor mijn late antwoord, het is een mooie recensie en we zijn blij dat je tijdens je honingmaan een geweldige tijd gehad heeft. Wij wensen u een gelukkig leven samen en we hopen u weer in de toekomst te ontmoeten! Elisabetta & Samuele
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten