contactModalFeedback

Agriturismo La Fontaccia

Località Castiglioni, 18, 50068 Rufina (Florence)

"Super"
Volgens 54 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,8/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,7/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,9/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,8/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Naar huis"

    12/09/2019

    Bertocchi Paolo en Cristina motorrijders ouder dan 50 jaar. De boerderij was net geopend. Dit jaar kozen we voor Umbrië x een nieuwe ervaring, geboekt x per week een boerderij die erg slecht was: slecht eten, de weg x er komen, bestaande uit een paar kilometer zandweg en gisteren gaten in het bos waarvan ik niet weet hoe ik moest reizen .... hiervoor was ik niet gewaarschuwd. Wij vertrokken op de tweede dag in het midden van controverse en verloren nog eens 250 euro in storting. Teleurgesteld en verontrust namen we contact op met de Fontaccia en als echte Bergamasken herkenden zij ons onmiddellijk. We zijn de laatste vijf dagen terug naar Rufina x geweest. Ik wil geen commentaar of recensies geven. maar zeg gewoon een bedankje aan de eigenaren x hebben de glimlach teruggegeven aan mij en Cristina en hebben ervoor gezorgd dat we ons thuis voelen. Aan jullie, Samuel en Elizabeth, bedankt voor jullie aanwezigheid. Een oprechte omhelzing Paul ,, (de volgende keer dat we willen de korting cuccuuuuuuuuu)
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Perfecte Vlek"

    13/08/2019

    Het beste einde van ons bezoek aan Italië. Samuele en Elisabetta heten u welkom als oude vrienden en zorgen ervoor dat u in elke situatie goed verzorgd wordt. De kamers waren zeer schoon en comfortabel met een prachtig uitzicht en vernieuwde badkamers met mooie producten. We hebben beide avonden in de agriturismo gegeten en het was een van de beste gerechten van ons hele bezoek aan Italië. Wat betreft de wijn, Samuele bracht tijd met ons door met het bespreken van elke fles die ze hebben en hoe het zou combineren met onze maaltijd. We hielden van iedereen die we probeerden. Samuele en Elisabetta besteedden hun tijd aan het vragen en beluisteren van wat we uit ons bezoek wilden halen. Samuele creëerde twee opties voor dagtochten voor ons na het luisteren naar onze interesses en ging zitten om ze ons beiden uit te leggen en eventuele vragen te beantwoorden. We hebben zo'n geweldig verblijf gehad en we hopen terug te komen!

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een vakantie waarin alles klopte..."

    07/05/2019

    We zijn blij met deze prachtige plek. Het was ideaal voor ons om onze batterijen op te laden. De locatie: heerlijk rustig met de beste lucht. Accommodatie: Zeer aangenaam. De individuele inrichting van de kamers is ook erg mooi. Je hoeft hier niet over netheid te praten. Het valt de gastheren op dat ze er met vreugde en enthousiasme mee bezig zijn. We hebben veel interessante gesprekken gevoerd, veel suggesties voor excursies ontvangen en veel mooie herinneringen mee naar huis genomen. De fantastische Toscaanse keuken van Elisabethta moet zeker genoemd worden. We zouden hier graag terugkomen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige agriturismo in de buurt van Florence"

    05/05/2019

    Deze plek is speciaal!
    De omgeving is schilderachtig en de gastheren zijn erg warm.
    De kamers zijn met veel aandacht voor detail ingericht en absoluut schoon.
    Kinderen en honden zijn ook welkome gasten.
    Het voelt als het bezoeken van zeer dierbare vrienden.
    Elisabetha's eten is fantastisch en Samuele legt graag uit hoe het typische Toscaanse eten wordt bereid.
    Beiden waren altijd behulpzaam en verzorgden ons uitstekend.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "..... maar wat een aangename terugkeer"

    05/04/2018

    Terugkeren naar de "Fontaccia" na vier jaar en Betta & Samuele vinden (met Django natuurlijk) om ons te verwelkomen alsof we oude vrienden waren, is echt onbetaalbaar. Bij het avondeten een verlichte open haard en kaarslicht met een jazz achtergrond. De eenvoudige, authentieke keuken die lokale producten selecteert. Ontbijt met zelfgemaakte jam en toast (maar ook gebak en koekjes). Hij hoort niets van klanten, maar van mensen thuis. Ik verdien ze natuurlijk, want in alles wat ze doen is echte passie en gevoel. Blij om te weten dat we komen terug
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Onze beste ervaring in Italië"

    05/10/2017

    We kunnen niet stoppen met praten over hoe geweldig ons verblijf in La Fontaccia was. Deze plaats verdient elke 10/10 recensie die het ontvangt. De kamer was de meest comfortabele die we op onze 17 daagse reis in Italië hadden. De gastheren waren geweldig - vriendelijk, goed geïnformeerd en attent. Wij raden u aan om voor de diners te blijven! Sommige van de beste gerechten die we hadden op de reis in zo'n ontspannende en comfortabele omgeving. We kunnen niet wachten tot ons volgende verblijf in La Fontaccia.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Huwelijksreizen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een overnachting"

    04/10/2017

    Mijn dochter en ik hield van ons verblijf. Elisabetta en Samuele zijn erg aardig en we hebben erg genoten van de geweldige gesprekken die we hadden. Samuele aarzelde niet om ons een geweldige snack te maken toen we aankwamen en mijn dochter en ik praten nog 2 maanden later over het heerlijke diner dat we hadden! Tegen de tijd dat we vertrokken voelden we dat we 2 nieuwe vrienden hadden gemaakt (en een doggy vriend, Jongo). Wat een prachtige agriturismo, en mooie gastheren! We zouden graag terugkomen op een dag :)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtige locatie"

    17/08/2017

    We verbleven drie dagen in deze boerderij en het was inspirerend, zowel voor de schoonheid van de omgeving, en voor het welkom dat we kregen van Samuel en Elizabeth, twee zeer prachtige mensen voor hun vriendelijkheid en behulpzaamheid. Alles was perfect, buiten onze verwachtingen. Een ideale plek om een ??vakantie door te brengen in vrede tussen kunst en cultuur. Thanks Elizabeth, met Samuel, we zullen je snel zien! Fabio en Monika
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Perfect - wil teruggaan"

    28/07/2017

    We verbleven in het appartement Passiflora voor 2 nachten aan het eind van een 2-weekse reis in Noord-Italië. La Fontaccia was gemakkelijk de beste plek waar we verbleven - inclusief die twee keer zo veel kosten - en we wensen dat we langer zouden kunnen zijn. We zouden graag terugkeren. Samuele en Elisabetta hebben de formule recht, naar onze mening. Ze zijn gastvrij en enthousiast, maar niet cheesy. Sam is een geweldige gastheer en Elisabetta heeft beheerd wat u wilt van een agriturismo - heerlijk huisgemaakt, authentiek eten. Ze houden van hun boerderij duidelijk en ze voelen je alsof je er deel van bent. De uitzichten zijn geweldig en Florence is 30 minuten met de trein. Het station ligt op 5 minuten rijden. Het appartement was perfect - het was van een hoge standaard en alles werkte, zelfs de wifi (dit is niet zo gebruikelijk als je zou denken!).
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtige en ontspannende plek"

    03/06/2017

    Kleine boerderij familie heerlijk eten en wijn beheer adembenemend uitzicht op de vallei familiale omgeving, schoon en verzorgd.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige gastheren, geweldige faciliteiten"

    30/08/2016

    We hebben echt genoten van ons verblijf in dit Agriturismo. De kamer was geweldig en het diner was geweldig. Zou het zeker aanraden om daar te blijven!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "15 dagen van totale ontspanning"

    28/08/2016

    We brachten 15 dagen in totale ontspanning: Samuel en Elizabeth waren erg aardig, serieus en professioneel, en aandacht voor de kleinste behoeften. Naast het feit dat de zeer attent elke dag, maar discrete, hun ernst en professionaliteit heeft bewezen, zowel in de keuken van Elizabeth, die was van een hoge standaard en is in de service en entertainment van Samuel opgeleide kenner van de gerechten geserveerd, maar het grootste deel van het grondgebied van een historisch en sociaal. Uitgaven twee weken in een faciliteit die nooit had bezocht een risico zou kunnen zijn, maar we zijn heel erg blij met de ervaring. Hun welkom, het klimaat dat is gecreëerd we raden het aan iedereen. Groeten aan Django, hun sympathieke hond, hoewel Juve fan van Samuel blijven zeggen dat Fiorentina ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Fontaccia reageert
    Het was echt een plezier voor ons om je hier te hebben en we zijn blij dat je in staat bent om te ontspannen! De "violitudine" Django is niet ter discussie. Natuurlijk, het zijn altijd bij je er een risico ... maar op het einde het goede wint altijd;) Een knuffel! Elizabeth en Samuel
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig plek!"

    11/08/2016

    Ging daar met grote kinderen (+14). Leuk, rustig en schoon in een prachtige omgeving. De gastheren zijn zo aardig en zeer behulpzaam met betrekking tot historische, geografische en gastronomische informatie. Dit maakte het verblijf perfect met betrekking tot ons verlangen om dingen te zien en te ontspannen. Perfect gelegen voor wandelingen, tochten naar het prachtige landschap ten noorden van Rufina, maar ook naar Florence, Siena en het Chianti Classico gebied. De gastheer heeft zoveel goede suggesties voor bezienswaardigheden. Ook is er een zwembad op slechts 10 minuten. Weg, waar we een dag voor een kleine vergoeding bleef en het was leuk om weer alle kinderen te verlaten en terug te gaan naar de rustige omgeving. Sterk aanbevolen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Fontaccia reageert
    Dank je wel Rasmus! We zijn blij dat u een fijne tijd gehad heeft in La Fontaccia met uw familie, ontspanning en het verkennen van Toscane. Ik hoop u hier weer te hebben! Elisabetta, Samuele & Django
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Absoluut perfect"

    11/08/2016

    La Fontaccia is een kleine vrede van de hemel. We verbleven in het buitenste appartement, wat betekende dat ons balkon naar het kleine olijfboomveld en de bergen wijst. Een prachtig uitzicht om elke ochtend wakker te worden. Samuele, de mannelijke helft van het eigenaarspaar, was een geweldige gastheer. Hij was erg behulpzaam, gaf ons tips (of tips, zoals hij ze belt) over waar te gaan, wat te zien en waar te eten - ze bleken allemaal echt goed advies te zijn. Hij is grappig en makkelijk om rond te zijn en maakt je echt thuis. Dit is het soort plek waar je aan verbonden bent. We hebben Elisabetta niet zo veel gezien, maar ze was een geweldige kok; Het beste eten dat we hadden op de reis was thuis in La Fontaccia. Om het samen te vatten was het een perfecte vakantieervaring. Er is geen enkele slechte zaak te zeggen over deze plek. Dank u, Samuele en Elisabetta, voor het creëren van een perfecte, ontspannende, schone, huiselijke sfeer.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    Agriturismo La Fontaccia reageert
    Hartelijk dank, Ina! Je bent een mooie familie en het is aangenaam om je hier te hebben. Ik hoop je weer in Toscane te zien! Elisabetta, Samuele & Django
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een stukje paradijs"

    08/08/2016

    Lezen van alle beoordelingen zo positief is om een ??paar vragen over wat waar zou kunnen krijgen, maar echt, als je een stukje paradijs in het midden van het Toscaanse platteland wilt, heb je het gevonden! Hoewel ons verblijf zeer kleine (slechts één nacht) duurde de gastvrijheid en vriendelijkheid van Samuel en Elizabeth is al gevoeld met de e-mails voor het boeken en de studie van het diner want we hebben weinig intoleranties en allergieën, Elizabeth is in geslaagd om een ??dergelijk menu te maken om ons in staat om de typische Toscaanse gerechten te proeven zonder ons vragen over de ingrediënten, heeft hij werkelijk aan alles gedacht! de sympathie van Simon en de onvermijdelijke wijn deed de rest! Maar naast het voedsel meer, een unieke rust en vrede die wordt genoten door het sluiten van je ogen in de schaduw van fruitbomen typisch voor de streek zorgen voor een prachtig beeld van de aandacht opgeleverd voor detail in elk klein deel! Hartelijk dank voor uw inzet voor de geschiedenis en cultuur van Toscane verbeteren, dankzij deze konden we grote kleine momenten van rust en ontspanning <3 genieten
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Fontaccia reageert
    Thanks Laura! We zijn erg blij om te weten dat u comfortabel, zelfs als slechts voor een nacht. We hopen snel heb je hier terug voor nog een diner bewijs van intolerantie;) Een knuffel, Elizabeth en Samuel
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten