contactModalFeedback

Agriturismo La Fornella dell'Anita

via Campicuccioli 22, Paterno 50060 Pelago (Florence)

"Super"
Volgens 58 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,9/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,9/10
    "Super"
  • Accommodatie
    10/10
    "Fantastisch"
  • Restaurant
    10/10
    "Fantastisch"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Adembenemende uitzichten, ongelooflijke gastvrijheid"

    02/01/2020

    Een paar weken geleden verbleven mijn zus, mijn moeder en ik een paar nachten in Francescos en we vertrokken met de wens dat we daar langer konden blijven. Francesco en zijn vrouw, Anita waren zo vriendelijk en gul en deden voortdurend hun best om ons te leren kennen en ervoor te zorgen dat we ons welkom voelden in hun huis. Het uitzicht vanuit de villa is adembenemend en we hadden graag nergens anders heen willen gaan zolang we maar naar dat uitzicht konden kijken. De slaapkamers en de keuken waar we verbleven waren allemaal erg schoon en comfortabel. Zijn vrouw is ook de chef-kok van een restaurant in de villa en ze maakte ons een heerlijk ontbijt en diner op het door ons gewenste tijdstip. Ze waren erg open en meegaand met ons. We vonden het daar absoluut geweldig en zouden iedereen aanraden om te blijven!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "wat een leuke verrassing!"

    26/11/2019

    Francesco en Anita zorgen ervoor dat u zich binnen enkele minuten thuis voelt.
    Beleefdheid en beschikbaarheid buiten de normale.
    Om nog maar te zwijgen van het fantastische diner met lokale vleeswaren, zelfgemaakte pasta en sinaasappeleend.
    Ideale locatie voor toerisme (Florence) of winkelen (het winkelcentrum) en met een uitzonderlijk uitzicht vanuit de ramen van de kamer, direct op de vallei beneden, vol met de kleuren van de Toscaanse herfst.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastische woonkamer"

    04/11/2019

    Ik was met mijn familie op deze boerderij en we werden vanaf het eerste moment in de watten gelegd. De buitenomgeving is mooi en karakteristiek voor de kamers schoon en in lijn met de Florentijnse stijl. De eigenaren Francesco en Anita zorgen ervoor dat u zich thuis voelt en de keuken van Anita is uitzonderlijk, we waarderen de grote aandacht voor onze zoon coeliakie.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo La Fornella dell'Anita reageert
    Dank je, Nabil. Een grote knuffel aan Francesca, Elias en kleine Haron. Kom terug en bezoek ons
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Perfect verblijf "

    04/11/2019

    Anita en Francesco zorgen ervoor dat je je deel uitmaakt van de familie en je je zo aandacht en vriendelijkheid voelt. Vooral de aandacht voor onze hond .... we voelden ons echt thuis. Anita is een uitstekende kok die altijd aandacht heeft voor de verse ingrediënten van de streek. Iets meer, ik geef het uit aan zelfgemaakte ontbijtkoekjes.... een echte delicatesse. Wat te zeggen om weer zeker te doen en aan te bevelen .... ook voor de uitstekende ligging en de rust van de boerderij.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo La Fornella dell'Anita reageert
    Dank je wel Sonia, we willen je van harte bedanken voor de mooie opmerking. Wij wensen u het allerbeste en dat het leven ons weer bij elkaar zal brengen.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Verbazingwekkend eten in een prachtige omgeving"

    13/10/2019

    Francesco en Anita konden niet genoeg voor ons doen en gingen echt een stapje verder om ervoor te zorgen dat we een aangenaam verblijf hadden. Het eten was elke avond voortreffelijk en Francesco zorgde ervoor dat hij ons vertelde waar elk gerecht vandaan kwam en waar de ingrediënten vandaan kwamen. Elke avond werden we getrakteerd op hun eigen heerlijke biologische chianti-wijn.

    We vonden ons verblijf geweldig en willen in de toekomst graag terugkomen om meer tijd te besteden aan het verkennen van het prachtige landschap.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gewoonweg verbazingwekkend! "

    07/10/2019

    De gastvrijheid en vriendelijkheid van Francesco en Anita maakten ons verblijf in The Fornella tot een dierbare herinnering voor het leven. De zelfgemaakte diners, gekookt door Anita, waren steeds lekker en royaal van formaat. Het eten, gecombineerd met de eigen geproduceerde wijn en olijfolie, vormde een authentieke culinaire ervaring. Het pand en de omgeving was prachtig en bood een ontspannen uitzicht over de heuvels. Francesco was altijd attent en hielp ons met het organiseren van activiteiten tijdens ons verblijf. De Zweden komen zeker terug! Goed om te weten: breng muggenwerende middelen mee rond het zwembad en bereid je voor op een goed Italiaans ontbijt (geen typisch Brits ontbijt). Tobias, Sandra en Frida...
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Onvergetelijke ervaring en verbazingwekkende gastvrijheid"

    02/10/2019

    Ons verblijf in La Fornella dell'Anita was een onvergetelijke ervaring! Wij raden u zeker aan om in Francesco en Anita's huis te verblijven. Het eten is uitzonderlijk - Anita is een geweldige kok. Zorg ervoor dat je hongerig aankomt voor het diner!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Forza Anita & Francesco"

    17/09/2019

    Ik weet niet wat ik moet zeggen over La Fornella dell'Anita, ik heb de woorden niet.
    Alles was perfect, van het ontwaken en dit gewoonweg uitstekende ontbijt, tot het einde van de dag... wanneer de zon je nog steeds heel zachtjes streelt, om je te vergezellen naar het diner bereid door de lieve Anita.
    We waren 4 jonge mensen met een sterke behoefte aan rust, deze boerderij met haar uitzonderlijke karakter was het antwoord op al onze problemen.
    Een eenvoudig woord om deze korte tekst af te sluiten, dank u. Bedankt voor de natuurlijke liefde en vriendschap die u met uw bezoekers deelt.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Studenten
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "We hopen snel terug te komen!!!!!"

    09/09/2019

    We brachten een prachtige 2 nachten door met Francesco en Anita. Hun gastvrijheid was uitstekend! Ondanks dat we erg laat waren door onze vlucht en een google maps storing, hebben ze op ons gewacht en ons een volledige maaltijd van vier (tenminste) gangen geserveerd. Het was sensationeel, waarschijnlijk het beste eten dat we in onze twee weken in Italië hebben gegeten. De zwarte bruschetta en de geroosterde eend met rozemarijnaardappelen staan in mijn geheugen gegrift! Hun wijn en olijfolie zijn ook heerlijk (we genieten volop van de fles die Francesco ons heeft gegeven om mee naar huis te nemen).
    We hadden het zeer ruime appartement aan de top van het huis en Francesco had zo vriendelijk geweest om twee kinderbedjes te plaatsen voor onze tweeling. We voelden ons erg op ons gemak bij de goede airco en vonden het uitzicht geweldig.
    Het zwembad is geweldig, niet te chloorhoudend en de omgeving is prachtig.
    We hopen snel terug te komen!!!!!
    Bedankt voor een goed verblijf.

    Bedankt Francesco en Anita!


    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "10/10!"

    07/09/2019

    Ik kan alleen maar een verblijf in La Fornella del Anita van harte aanbevelen! We kwamen als gezin en brachten een week door in dit prachtige herenhuis, verdwaald in een adembenemend landschap, en genoten van elk moment. De site is absoluut prachtig, de appartementen ruim en comfortabel, het eten is om voor te sterven, alles was perfect!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een echte plek om te delen"

    02/09/2019

    We zijn al heel vaak met de kinderen naar Italië gekomen en altijd naar de Agriturismo.
    Het is altijd een plezier om een typische structuur te delen, vaak goed geregeld op plaatsen met weinig magie, waar de wijnstokken en olijfbomen nooit ver weg zijn. Bij Anita en Francesco's is er natuurlijk een ontspannende omgeving, met een prachtig uitzicht, een prachtig zwembad en een prachtig zwembad en schuilplaatsen om te ontspannen en te lezen.
    De villa is prachtig gerestaureerd en de 4 appartementen zijn eenvoudig, functioneel, voorzien van airconditioning en perfect schoon. We nemen al meer tijd voordat we vertrekken om de omgeving te ontdekken......... Dan zijn er nog de avonden en diners waarbij onze gasten deze plek uniek maken.
    Elk gerecht weerspiegelt Anita's passie en liefde voor het koken en het plezier dat ze de mensen wil geven, terwijl Francesco, van dienst, voor alles zorgt en met alle tafels uitwisselt. We hebben de hele week door verschillende typische gerechten gedronken met de kleine Chianti de Francesco en zijn olijfolie die we niet vergeten.
    Dank u voor de tijd die u hebt gedeeld en de oprechtheid van uw verslagen. Tot ziens

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een oase tussen Florence en de Chianti-weg"

    02/09/2019

    Gemaakt van verschillend afval door ons onafscheidelijke hondje, vonden we La Fornella dell'Anita. Nooit is de naam meer juist geweest: Anita is erg goed in koken en ze steekt er veel passie in. Ik beveel de plek aan voor liefhebbers van de traditionele keuken, met echte en smakelijke ingrediënten. Francesco, Anita en hun honden werden onmiddellijk vrienden voor mij en mijn vrouw. De accommodaties zijn prachtige appartementen met alle comfort, net gerestaureerd met veel smaak als de hele structuur. Het zwembad, ook recent, is zeer schoon en zeer gecontroleerd. Onder de bomen van het park kunt u genieten van een constante bries, gezien de ligging van het gebouw op de top van een heuvel op ongeveer 400 meter, en een rustgevende stilte.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige week"

    02/09/2019

    Wat kan ik zeggen dat dat nog niet geschreven is? Alles is waar!
    Wij zijn een gezin met drie kinderen (10, 10 en 12 jaar). Ze voelden zich meteen thuis. Bedankt voor het geven van een heerlijke week die in hun geheugen gegrift zal blijven. Voor hen is Toscane noodzakelijkerwijs die van Anita en Francesco. In wat zij verkiezen in hun verblijf in Toscane, bent u in pole position!
    Dus bedankt aan Anita voor het delen van haar heerlijke keuken met ons. Het is niet nodig om ergens anders te gaan eten!
    Bedankt aan Francesco voor haar beschikbaarheid en haar luisteren naar de kinderen.
    Het is duidelijk dat we terugkomen om u te bezoeken (de kinderen zijn zelfs enthousiast over het oogsten van olijven) en wie weet, heeft Agathe tegen die tijd geleerd om van courgettes te houden!
    Carole, Arnaud, Adèle, Agathe en Paul.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een klein paradijsje"

    23/08/2019

    De agriturismo was prachtig, prachtig gerestaureerd, schoon en gezellig met een prachtig uitzicht. Francesco en Anita kunnen niet aardiger zijn geweest. Het diner was heerlijk - risotto ai porri en tartaar, lokale wijn en uitzonderlijke olijfolie (we kochten twee flessen). Ik raad je ten zeerste aan om in La Fornella dell'Anita te blijven!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een korte, maar intense vakantie leefde in ontspanning, met goed eten en de vriendelijkheid van de gastheren!"

    20/08/2019

    Vriendelijkheid, vriendelijkheid en sympathie van de gastheren voor ons, een overvloedig en zeer bevredigend diner. Uitstekend mediterraan ontbijt, met de bijzonderheid dat alle gerechten zorgvuldig worden bereid door Anita, manager van het Fornella. Ruime en schone kamers, comfortabel voor ons en onze labrador! Zwembad in een zeer ontspannende omgeving. Dit alles omgeven door de rust en schoonheid die dit gebied van Toscane kenmerken.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten