contactModalFeedback

Agriturismo La Tinaia

Via di Marciola, 25 , Santa Maria a Marciola 50018 Scandicci (Florence)

"Super"
Volgens 66 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,7/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,2/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,5/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "We hadden een geweldige ervaring...."

    26/10/2019

    We verbleven 3 nachten in deze villa. We vonden de kamers, het uitzicht, de rust, de faciliteiten en het ontbijt mooi. Een echte Toscan die vertrekt.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Ruhig en freundlich "

    20/10/2019

    Die Wohnung war komplett eingerichtet mit einem bunten Mix an Möbeln. Die Küche war gut ausgestattet. Alles sauber und ordentlich. Tina hat uns immer ein tolles Frühstück gezaubert. De Nähe zu Florenz is een großer Pluspunkt.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer goed onderhouden rustige boerderij met veel flair, zeer goede wijn en zwembad. "

    08/09/2019

    Dat is de tweede keer dat we er zijn. Weer les! Geweldige appartementen, zeer schoon, netjes, met veel flair.
    Slechts 12 minuten naar de tram Florence met gratis parkeergelegenheid.
    Altijd weer
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Super verblijf zal blij zijn om opnieuw te komen"

    07/09/2019

    Super aardige verhuurder, heerlijk ontbijt
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
  • 10
    "Uitstekend"

    "Schitterende omgeving en uitzonderlijke gastvrijheid"

    19/08/2019

    We hebben net 2 weken in de agriturismo La Tinaia doorgebracht en we zijn erg blij!
    De omgeving, het uitzicht en de appartementen zijn prachtig en de gastheren zeer vriendelijk!
    Bovendien is de ligging van de agriturismo, naast Florence, terwijl het in het hart van de Toscaanse heuvels, rustig, met zwembad, ideaal.
    Tina en Franco, heel erg bedankt voor jullie welkom. Tot gauw!
    Julie en Nicolas

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "volmaakt "

    05/08/2019

    We hadden een uitstekende week in La Tinaia. De omgeving is prachtig, we waarderen vooral de typische Toscaanse accommodatie, zeer schoon en functioneel, de kwaliteit van de apparatuur, inclusief de volledig stille plafondventilator. Natuurlijk hebben we met volle teugen genoten en genoten van het zwembad, een mooie herinnering aan het zwemmen in de avond en de mogelijkheid om tegelijkertijd de zonsondergang te bekijken. La Tinaia is een zeer goed vertrekpunt om Florence en omgeving te ontdekken, de toegang tot de tram is zeer eenvoudig en snel. Tot slot waren onze smaakpapillen blij met de olijfolie en de beroemde Chianti, we zullen er een tijdje van genieten..... Tina en Franco bedankt voor uw welkom en uw beschikbaarheid...
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie omgeving en zeer mooie gastheren en -vrouwen."

    21/07/2019

    Mooie omgeving en zeer mooie gastheren en -vrouwen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    Agriturismo La Tinaia reageert
    Lieve Anders,
    Bedankt voor uw zeer positieve beoordeling. We zijn blij te weten dat u een leuk verblijf heeft gehad in onze kleine "Agriturismo".
    Wij wensen u het allerbeste en hopen u en uw vrouw in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen,
    Tina en Franco
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 4
    "Misleidend"

    "Prachtige omgeving met uitzicht"

    27/05/2019

    Het uitzicht en de omgeving waren erg mooi en goed onderhouden. Helaas waren we teleurgesteld door de kamer (zeer donker, geen raam en koel ondanks de verwarming) en door het ontbijt (onvruchtbaar, zie foto's en duur, d.w.z. 10 EUR per persoon).
    Alles bij elkaar waren we een week in Toscane en brachten we de eerste 3 nachten hier door. Daarna waren we in "Monterotondo Marittimo" (Borgo Campetroso) waar we ook de laatste paar nachten in een landhuis hebben doorgebracht. De vergelijking met deze twee landhuizen is als dag en nacht (prijs / prestatie) en daarom beslissen we over ons volgende bezoek aan het mooie Toscane voor de tweede Agriturismo.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo La Tinaia reageert
    Lieve Patricia,
    Dank u voor uw tijd voor het schrijven van deze evaluatie en voor de positieve dingen die u hebt geschreven.

    Het spijt me te moeten lezen dat je de accommodatie niet leuk vond. Het Ginestra studio appartement bestaat uit een grote kamer die toegankelijk is door middel van een Frans raam dat ook als raam dient. De badkamer heeft een raam. Helaas zal mei 2019 herinnerd worden als de koudste en korreligste van de laatste 60 jaar in Italië en dit heeft ervoor gezorgd dat de gasten niet konden profiteren van de ingerichte ruimtes in de tuin, het zwembad en de zon die alles lichter maakt. Ik herinner haar er echter aan dat haar man een t-shirt met korte mouwen droeg gedurende de 3 dagen en je hebt me nooit verteld dat je het koud had in het appartement. Als we hadden geweten dat je het koud had, hadden we de hitte langer aangehouden.

    Onze boerderij is erg klein en wordt door een familie gerund (ik en mijn man) en dit is wat onze gasten het meest waarderen.
    Pardon, maar je kunt Agriturismo La Tinaia niet vergelijken met een residentie die 29 accommodaties en ook een restaurant heeft en die je per ongeluk "agriturismo" noemt. Onze woning is gelegen op de heuvels van Florence en dit brengt kosten met zich mee die niet te vergelijken zijn met de locatie die je noemt en die zich in het binnenland van de Maremma bevindt, hoe mooi deze ook is.

    De dagprijs (verblijf van 2-3 nachten) voor twee personen is 80 EUR, inclusief BTW (10%), bedlinnen, keukenlinnen + zwembadlinnen en eindschoonmaak. Er zijn geen andere uitgaven.

    Ontbijt kost EUR 10 en bestaat uit: vers sinaasappelsap, zelfgemaakte jam, zelfgemaakte taart, graanbrood, yoghurt, granen, plus twee zoute voedingsmiddelen die een omelet (met onze eieren), pecorino kaas, vleeswaren of bruschetta met tomaat kunnen zijn. Dit is ook afhankelijk van het seizoen. Als u de opmerkingen van andere gasten leest, is het ontbijt een van de meest gewaardeerde diensten.

    Het spijt me, maar we zijn niet gewend om negatieve recensies te krijgen. Wij zullen rekening houden met uw opmerkingen en ons best blijven doen om deze nooit meer te ontvangen.

    Met vriendelijke groeten,
    Tina
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijk verblijf op een fantastische locatie!"

    03/05/2019

    Na een hartelijke ontvangst zijn wij vier dagen te gast geweest bij Tina en Franco. Het huis met de prachtige tuin is schitterend gelegen in het Toscaanse landschap. Onze gastvrouw zorgde elke ochtend voor een heerlijk en gevarieerd ontbijt, met lekkere streekproducten en jam van diverse zelf gekweekte vruchten. Tina heeft ons goede tips gegeven om onze korte vakantie in Toscane door te kunnen brengen. De ligging van het huis was voor ons ideaal om Toscane en vooral de Chianti streek te kunnen ontdekken. Het huis ligt in de vrije natuur op ca. 7 kilometer van Scandicci, een voorstad van Florence. Tussen Scandicci en Florence is een goede tramverbinding (enkele reis kost EUR 1,80 en het kaartje is verkrijgbaar bij de automaten op het perron) die je binnen twintig minuten naar het oude centrum van Florence brengt. Bij tenminste twee tramstations kun je de auto gratis parkeren. Wij hebben het hier heerlijk gehad. Tina en Franco, bedankt voor de gastvrijheid en wellicht tot ziens!

    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Tinaia reageert
    Beste José en John,
    Dank je wel voor je recensie. We zijn blij te weten dat je een prettig verblijf bij ons hebt gehad en dat je de locatie van onze woning waardeert, wat handig is om Florence en de meest karakteristieke plaatsen in Toscane te bezoeken.
    Wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.
    Met onze hartelijke groeten,
    Tina en Franco
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Vakantie op een droomlocatie in het midden van Toscane"

    17/09/2018

    Zeer goed onderhouden, prachtig gerenoveerde boerderij op een geweldige locatie in het midden van Toscane, 10 km met de trein naar Florence. Uitstapjes naar het Chianti-gebied in een mum van tijd. (Auto) Geweldig, goed onderhouden zwembad, eenvoudig maar functioneel decor met airconditioning en Wi-Fi. Aantrekkelijke, typisch Italiaanse restaurants. Liefdevolle en attente eigenaars .. Wijnen en de beste olijfolie om lokaal te kopen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo La Tinaia reageert
    Beste Gerard en Mechthild, Bedankt voor de positieve dingen die je op onze Agriturismo hebt geschreven. We zijn blij als onze gasten voor de eerste keer komen en nog meer als ze ons opnieuw kiezen voor hun vakantie in Toscane. Bedankt voor je loyaliteit. Met vriendelijke groet, Tina en Franco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Heerlijk verblijf"

    14/09/2018

    Prachtige omgeving op onberispelijke terrein. Tina en Franco waren aardige gastheren en reageerden snel op mijn vragen. Het appartement was prachtig en had alles wat we nodig hadden voor een ontspannen verblijf. We hadden onze twee kinderen bij ons en ze waren van harte welkom. Hun wijn is uitzonderlijk en ik zou het sterk aanbevelen. Het is vrij gemakkelijk om vanaf daar te reizen - het is een korte rit naar Scandicci en vanaf daar zijn de trams toegankelijk naar Florence. Tina was zeer behulpzaam in het aanbieden om te helpen met het verkennen van het gebied en het geven van lokaal advies.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo La Tinaia reageert
    Hallo Jeffrey, bedankt voor de tijd die je hebt besteed aan het schrijven van deze recensie. Het was een genoegen om u en uw gezin op onze boerderij te verwelkomen. We hopen dat u onze boerderij opnieuw zult kiezen voor uw volgende vakantie in Toscane. Met onze hartelijke groeten, Tina en Franco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooi, ontspannend, warm"

    02/09/2018

    We hebben heerlijke dagen doorgebracht met Tina en Franco. Het appartement was zeer comfortabel en perfect uitgerust. Het is de ideale plek om te ontspannen na een dag de wijngaarden en olijfboomgaarden in Florence te hebben verkend. Het hele landgoed met zwembad heeft een geweldige tsokan-charme. Elke dag genoten we Tina's rijke en regionale ontbijt.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Tinaia reageert
    Beste Michaela, bedankt voor de tijd die je gebruikte om je vakantie op onze boerderij te beschrijven. Ik maak graag ontbijt met onze producten voor onze gasten, om de dag goed te beginnen. We hopen dat jij en je man terug zullen keren naar La Tinaia. Met vriendelijke groet, Tina en Franco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Toscaans landelijk paradijs"

    28/08/2018

    Mijn vriendin en ik hebben hier een heel ontspannen week doorgebracht in augustus. Hoewel Florence slechts een korte rit met het openbaar vervoer is, hebben we ervoor gekozen om te genieten van het goede weer bij het zwembad. De boerderij is erg mooi en ligt op een perfect onderhouden terrein. Het uitzicht vanaf het zwembad is adembenemend en er is zeer rustgevende stilte in het gebied. Tina en Franco zijn zo gemakkelijk in de omgang en gelukkig om overal mee te helpen. Ik zou dit ten zeerste aanbevelen als uitvalsbasis voor het verkennen van het platteland en Florence of als een ontspannen huis. We zouden graag hier terugkeren!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Tinaia reageert
    Hallo Jeremy, we danken je voor alle positieve dingen die je hebt geschreven over onze plek. We hopen u in de toekomst opnieuw te verwelkomen. Met vriendelijke groet, Tina en Franco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Een klein paradijs in de buurt van Florence"

    10/08/2018

    Fantastische en mooiere verhuur in het echt dan op de foto's. Echt waar we naar op zoek waren: Franco en Tina zijn interessant, vriendelijk en zeer goed advies; de omgeving is magisch; De Tinaia geniet van de nabijheid van Florence (handig met de tram) en, tegelijkertijd, de rust van het Toscaanse platteland. De faciliteiten waren volledig in lijn met onze wensen en met de prijs dus echt niets om over te klagen. Het beddengoed is comfortabel, de bank ook. Het linnengoed is in royale hoeveelheid. De voldoende gerechten. Het enige pluspunt is een betere ventilatie om de kleine kamer op te frissen, maar dit is de enige opmerking. We vertrekken met wijn en olie van het landgoed..miam! We wensen hen oprecht het allerbeste!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo La Tinaia reageert
    Beste Frédérique, het was een waar genoegen jullie allemaal te verwelkomen in onze agriturismo, op de heuvels bij Florence. Moi en Franco bedankt dat je de tijd hebt genomen om een ??mening te schrijven over je verblijf en zijn blij dat je van deze vakantie hebt genoten. We hopen u alle vier opnieuw te verwelkomen in een toekomstige toekomst. Met vriendelijke groet, Tina en Franco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9,5
    "Super"

    "Bezoek Florence"

    06/08/2018

    We hebben heerlijk genoten, we zochten een plek waarvan we Florence goed konden bezoeken en aan het eind van de dag lekker konden uitrusten. Dat kon heerlijk in het Zwembad bij de Agriturismo La Tinaia.
    We vonden het verder prettig dat je op 10 minuten afstand met de auto een groot parkeerterrein had waar je gratis en veilig kon parkeren, zodat wij onze klassieke VW bus veilig achter konden laten en vervolgens met een sneltram naar de Binnenstad van Florence reden. in 15 minuten! Rijd elke 5 minuten.
    Verder was de kamer erg netjes en precies wat je nodig hebt.

    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Tinaia reageert
    Hallo Rens, heel erg bedankt voor je positieve beoordeling. We zijn blij om te weten dat je een leuk verblijf bij ons hebt gehad. Het was een genoegen om u als onze gasten te hebben en we hopen dat u La Tinaia opnieuw zult kiezen voor uw toekomstige vakantie in Toscane. Met vriendelijke groet, Tina en Franco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten