Agriturismo La Tinaia

Via di Marciola, 25 , Santa Maria a Marciola 50018 Scandicci (Florence)

"Super"
Volgens 57 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,8/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,2/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,5/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Vakantie op een droomlocatie in het midden van Toscane"

    17/09/2018

    Zeer goed onderhouden, prachtig gerenoveerde boerderij op een geweldige locatie in het midden van Toscane, 10 km met de trein naar Florence. Uitstapjes naar het Chianti-gebied in een mum van tijd. (Auto) Geweldig, goed onderhouden zwembad, eenvoudig maar functioneel decor met airconditioning en Wi-Fi. Aantrekkelijke, typisch Italiaanse restaurants. Liefdevolle en attente eigenaars .. Wijnen en de beste olijfolie om lokaal te kopen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo La Tinaia reageert
    Beste Gerard en Mechthild, Bedankt voor de positieve dingen die je op onze Agriturismo hebt geschreven. We zijn blij als onze gasten voor de eerste keer komen en nog meer als ze ons opnieuw kiezen voor hun vakantie in Toscane. Bedankt voor je loyaliteit. Met vriendelijke groet, Tina en Franco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Heerlijk verblijf"

    14/09/2018

    Prachtige omgeving op onberispelijke terrein. Tina en Franco waren aardige gastheren en reageerden snel op mijn vragen. Het appartement was prachtig en had alles wat we nodig hadden voor een ontspannen verblijf. We hadden onze twee kinderen bij ons en ze waren van harte welkom. Hun wijn is uitzonderlijk en ik zou het sterk aanbevelen. Het is vrij gemakkelijk om vanaf daar te reizen - het is een korte rit naar Scandicci en vanaf daar zijn de trams toegankelijk naar Florence. Tina was zeer behulpzaam in het aanbieden om te helpen met het verkennen van het gebied en het geven van lokaal advies.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo La Tinaia reageert
    Hallo Jeffrey, bedankt voor de tijd die je hebt besteed aan het schrijven van deze recensie. Het was een genoegen om u en uw gezin op onze boerderij te verwelkomen. We hopen dat u onze boerderij opnieuw zult kiezen voor uw volgende vakantie in Toscane. Met onze hartelijke groeten, Tina en Franco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooi, ontspannend, warm"

    02/09/2018

    We hebben heerlijke dagen doorgebracht met Tina en Franco. Het appartement was zeer comfortabel en perfect uitgerust. Het is de ideale plek om te ontspannen na een dag de wijngaarden en olijfboomgaarden in Florence te hebben verkend. Het hele landgoed met zwembad heeft een geweldige tsokan-charme. Elke dag genoten we Tina's rijke en regionale ontbijt.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Tinaia reageert
    Beste Michaela, bedankt voor de tijd die je gebruikte om je vakantie op onze boerderij te beschrijven. Ik maak graag ontbijt met onze producten voor onze gasten, om de dag goed te beginnen. We hopen dat jij en je man terug zullen keren naar La Tinaia. Met vriendelijke groet, Tina en Franco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Toscaans landelijk paradijs"

    28/08/2018

    Mijn vriendin en ik hebben hier een heel ontspannen week doorgebracht in augustus. Hoewel Florence slechts een korte rit met het openbaar vervoer is, hebben we ervoor gekozen om te genieten van het goede weer bij het zwembad. De boerderij is erg mooi en ligt op een perfect onderhouden terrein. Het uitzicht vanaf het zwembad is adembenemend en er is zeer rustgevende stilte in het gebied. Tina en Franco zijn zo gemakkelijk in de omgang en gelukkig om overal mee te helpen. Ik zou dit ten zeerste aanbevelen als uitvalsbasis voor het verkennen van het platteland en Florence of als een ontspannen huis. We zouden graag hier terugkeren!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Tinaia reageert
    Hallo Jeremy, we danken je voor alle positieve dingen die je hebt geschreven over onze plek. We hopen u in de toekomst opnieuw te verwelkomen. Met vriendelijke groet, Tina en Franco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Een klein paradijs in de buurt van Florence"

    10/08/2018

    Fantastische en mooiere verhuur in het echt dan op de foto's. Echt waar we naar op zoek waren: Franco en Tina zijn interessant, vriendelijk en zeer goed advies; de omgeving is magisch; De Tinaia geniet van de nabijheid van Florence (handig met de tram) en, tegelijkertijd, de rust van het Toscaanse platteland. De faciliteiten waren volledig in lijn met onze wensen en met de prijs dus echt niets om over te klagen. Het beddengoed is comfortabel, de bank ook. Het linnengoed is in royale hoeveelheid. De voldoende gerechten. Het enige pluspunt is een betere ventilatie om de kleine kamer op te frissen, maar dit is de enige opmerking. We vertrekken met wijn en olie van het landgoed..miam! We wensen hen oprecht het allerbeste!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo La Tinaia reageert
    Beste Frédérique, het was een waar genoegen jullie allemaal te verwelkomen in onze agriturismo, op de heuvels bij Florence. Moi en Franco bedankt dat je de tijd hebt genomen om een ??mening te schrijven over je verblijf en zijn blij dat je van deze vakantie hebt genoten. We hopen u alle vier opnieuw te verwelkomen in een toekomstige toekomst. Met vriendelijke groet, Tina en Franco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9,5
    "Super"

    "Bezoek Florence"

    06/08/2018

    We hebben heerlijk genoten, we zochten een plek waarvan we Florence goed konden bezoeken en aan het eind van de dag lekker konden uitrusten. Dat kon heerlijk in het Zwembad bij de Agriturismo La Tinaia.
    We vonden het verder prettig dat je op 10 minuten afstand met de auto een groot parkeerterrein had waar je gratis en veilig kon parkeren, zodat wij onze klassieke VW bus veilig achter konden laten en vervolgens met een sneltram naar de Binnenstad van Florence reden. in 15 minuten! Rijd elke 5 minuten.
    Verder was de kamer erg netjes en precies wat je nodig hebt.

    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Tinaia reageert
    Hallo Rens, heel erg bedankt voor je positieve beoordeling. We zijn blij om te weten dat je een leuk verblijf bij ons hebt gehad. Het was een genoegen om u als onze gasten te hebben en we hopen dat u La Tinaia opnieuw zult kiezen voor uw toekomstige vakantie in Toscane. Met vriendelijke groet, Tina en Franco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een oase van rust ...."

    05/08/2018

    Mooie ontdekking in deze charmante plaats. Ideaal om te ontspannen. Tina en Franco weten hoe ze moeten verwelkomen met warmte en vriendelijkheid. Het voorgestelde ontbijt is elke ochtend een lust voor het oog en de smaakpapillen. Het is ideaal geplaatst en biedt gemakkelijke toegang tot de verschillende locaties die Toscane bieden. Bedankt Tina, Franco. Eric en Vero
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo La Tinaia reageert
    Beste Vero, beste Eric, ik wil je laat bedanken voor het nemen van je tijd om je mening over je verblijf bij ons te schrijven. We zijn blij dat de tijd hier aangenaam en ontspannend is geweest. Ik en Franco hopen je weer te zien in ons vakgebied in de toekomst. Met vriendelijke groet, Tina
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekende schone en vriendelijke plek boven Florence in Chianti-gebergte"

    26/07/2018

    Toscaanse boerderij in de bergen boven Florence. Voor onze vakantie hebben we gelukkig gedurende 2 weken in juli 2018 een zeer mooie gerenoveerde typisch Toscaanse boerderij gevonden, omringd door zijn eigen wijngaard en olijfbomen. De boerderij is centraal gelegen voor onze activiteiten, zoals een bezoek aan Toscane / Chianti / Florence, enz. Het appartement is uitstekend uitgerust De boerderij ligt in de buurt van Florence op een heuvel met een prachtig uitzicht op de Chianti-bergen. Het zeer goed onderhouden zwembad heeft een speciale hoge waarde !! Na dagelijks bezienswaardigheden te hebben bezocht van de prachtige plekken in de Chianti-regio en de vele bezienswaardigheden in Florence, keren we graag in de late namiddag terug naar deze paradijselijke plek om alle mooie indrukken van de dag te verwerken. De plaats is uniek mooi, rustig en we hopen snel terug te zijn. TINA en FRANCO, onze gastheren, zijn erg aardig, vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben ons altijd goede aanbevelingen gedaan. Beiden zijn onze speciale dank voor een zeer goed gerund vakantiehuis in Toscane. We geven de best mogelijke beoordeling voor alles wat we hebben meegemaakt. Net om de hoek vindt u een zeer goed origineel Toscaans restaurant "FIORE" met uitstekende lokale gerechten en de wijn van de wijnmakerij van onze gastheren "LA TINAIA" Arrivederci "LA TINAIA" Toscane Irmgard en Manfred Surprise, Arizona, VS
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige accommodatie met zeer aardige gastheren"

    26/07/2018

    We hadden heerlijke ontspannende dagen in juni op deze prachtige gerenoveerde oude wijnmakerij. Het huis ligt buiten Florence in het midden van de wijngaarden. De locatie is perfect voor diegenen die een paar dagen naar afzondering en rust verlangen zonder de flair en het culturele aanbod van het gebied op te geven. Het heeft een heel mooi zwembad met een fantastisch uitzicht. Ons appartement was stijlvol, comfortabel en ruim. Tina, die overigens heel goed Duits spreekt, en Franco zorgt liefdevol voor hun tuin, de dieren en natuurlijk de gasten. We hadden geboekt met ontbijt, dat was heerlijk. Een absoluut aan te bevelen accommodatie met geweldige gastheren die uw droom hebben vervuld. Veel dank aan Tina & Franco voor hun gastvrijheid
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Tinaia reageert
    Beste Petra, ik antwoord laat op zijn beoordeling in mijn slechte Duits. Bedankt voor alle positieve woorden die je hebt geschreven. Dat is een stimulans voor ons om het beter te doen. We hopen dat u opnieuw een vakantie in onze boerderij zult doorbrengen. Met vriendelijke groet, Tina en Franco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een geweldige plek om te verblijven in het midden van Toscane"

    14/07/2018

    Zeer mooie locatie en geweldige huis met liefdevol ingerichte kamers en prachtige tuinen rondom. Mooi zwembad met comfortabele ligstoelen en een prachtig uitzicht. Van het verzoek op de boeking en het verblijf zelf werkte alles goed, Tina en Franco zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Het appartement is volledig uitgerust - alles wat nodig is in de vakantiekeuken! De locatie is zeer goed gelegen voor uitstapjes naar Florence, Siena, Pisa of het strand. ... en echt leuk vond! Bedankt!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo La Tinaia reageert
    Ciao Gregor, Bedankt dat je je tijd hebt besteed aan het schrijven van de recensie. Franco en ik zijn blij dat je een fijne vakantie hebt doorgebracht in onze agriturismo. Er is nog veel te zien in onze regio en we hopen in de toekomst onze familie te kunnen heroriënteren. Met vriendelijke groet, Tina + Franco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Absoluut prachtig"

    06/07/2018

    Tina en Franco zijn geweldige gastheren. Ze hebben een prachtig huis met prachtige en goed onderhouden tuinen. De appartementen zijn goed uitgerust en zeer schoon. Mooi zwembad met uitzicht over de wijngaarden en het omliggende platteland. Prachtige zonsondergangen. De locatie is perfect ... rustig en vredig, maar de bezienswaardigheden van Florence, Siena en Pisa zijn gemakkelijk te bereiken. We zouden La Tinaia aanbevelen. ??
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo La Tinaia reageert
    Lieve familie, bedankt voor het waarderen van zoveel dingen over onze boerderijvakantie. We proberen altijd ons best te doen om ons eigendom zo aangenaam mogelijk te maken voor een ontspannen vakantie in de buurt van Florence. We hopen u in de toekomst opnieuw te verwelkomen. Met onze hartelijke groeten, Tina en Franco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Vakantie in Toscane"

    25/06/2018

    Beste Tina, beste Franco, we hebben een heel fijne vakantie met je gehad. Onze accommodatie, het rijke en gevarieerde ontbijt en de goede tips met betrekking tot onze bestemmingen hebben onze vakantie tot iets bijzonders gemaakt. De locatie (niet ver van Florence en bereikbaar met de tram) wordt aanbevolen voor een bezoek aan Florence. Het zwembad maakte voor een lange dag altijd cool, de rust in het object zorgt voor een ontspannende avond. We zeggen bedankt en komen graag nog een keer langs.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Tinaia reageert
    Beste Gabriela, we zijn erg blij dat je hebt genoten van de vakantie in onze "Agriturismo". Het was leuk om je een paar tips te geven om de mooiste plekken in de buurt van Florence te bezoeken. We hopen dat u in de toekomst beide gasten zult hebben. Met vriendelijke groet, Tina en Franco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige accommodatie in een rustige omgeving"

    06/06/2018

    We hadden een geweldig verblijf met Tina en Franco. Zeer aardige mensen, letterer wijn en geweldige locatie als uitvalsbasis voor Florence Pisa Lucca en Co ... We zullen graag terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "paradijs"

    05/06/2018

    Meerdere keren hebben we een week met Tina en Franco doorgebracht. Het was mooi zoals altijd. De locatie, het landschap en het smaakvol ingerichte, zeer schone appartement niet naar boven. Tina en Franco zijn erg aardige mensen en ik denk dat het niet de laatste keer was dat we naar deze oase gingen. Groeten aan jou van Petra en Maria
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Tinaia reageert
    Beste Petra, beste Maria, Bedankt voor je positieve reactie. Jarenlang heb je Petra ons huis ontdekt en we zijn altijd blij je te verwelkomen en een ontspannende vakantie mogelijk te maken. Bedankt en Maria dat je bij ons bent en we wachten allebei op een nieuwe vakantie in de heuvels van Florence. Met vriendelijke groet, Tina en Franco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer mooie en rustige accommodatie"

    20/05/2018

    Zeer goede service en mooie faciliteit. Rustige locatie maar toch dicht bij Florence.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten