contactModalFeedback

Agriturismo Le Valli di Castelfiorentino

Via Broccolino, 4, 50051 Castelfiorentino (Florence)

"Super"
Volgens 28 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,9/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,4/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,6/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9,5
    "Super"

    "Schitterend!"

    26/08/2019

    We hebben twee prachtige weken in deze agriturismo doorgebracht. Anna en haar man zijn charmant, het zwembad is perfect (zowel voor kinderen als voor ons), de omgeving is zeer rustig en de locatie is ideaal om de belangrijkste steden van Toscane te verkennen. Onze enige spijt: geen Italiaans te spreken om beter te kunnen communiceren met onze gastheren.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Schitterend verblijf op een prachtige plek"

    05/08/2019

    Zeer mooie locatie en accommodatie in de rust van Toscane. Anna is echt schattig en aanwezig indien nodig.
    Ik beveel deze plek van harte aan.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Kleine Italiaanse recreatieoase in Italië"

    20/07/2019

    We hebben maar een paar dagen met Anna en Angiolo doorgebracht, maar ze zullen in ons geheugen gegrift blijven. Het complex ligt midden in de Toscaanse natuur en biedt alles wat u zich maar kunt wensen van een ontspannen Ulruab. De appartementen zijn mooi en voorzien van een keuken, zodat je goed voor jezelf kunt zorgen. Voor het ontbijt komt de bakker uit het volgende dorp om 9 uur en brengt de lekkernijen direct voor de deur. Er is voldoende schaduw om u te beschermen tegen de Toscaanse zon en een mooi zwembad om af te koelen van de hitte. Anna en Angiolo runnen deze faciliteit met veel liefde en passie. Ze zorgen voor alle gasten en zelfs voor een gesprek zijn ze altijd beschikbaar. Zelfs taalbarrières gaan ze niet uit de weg en dus kunt u met uw handen en voeten en stukken van verschillende talen praten en in geval van nood een mobiele vertaler meenemen. Als u genoeg hebt uitgerust, is het niet ver weg van populaire steden als Pisa, Florence, Sienna of Luca die gemakkelijk met de auto te bereiken zijn. Bedankt, Anna en Angiolo voor jullie gastvrijheid, jullie zijn zulke warme mensen. Blijf zoals u bent en blijf met zoveel passie uw bedrijf runnen. Wij raden een verblijf in Le Valli van harte aan.

    Jachthaven (24) & Lucas (29)
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De ideale locatie om Toscane te verkennen"

    26/06/2019

    De gastheren zijn erg vriendelijk, ons huisje was goed uitgerust met alles wat we nodig hadden, de sfeer op het complex was erg ontspannen en liet veel ruimte over voor elke gast. We voelden ons zeer comfortabel - en genoten ervan dat de kleine wijnmakerij bijna perfect gelegen is om Toscane te verkennen: Met de auto waren we in minder dan een uur in Florence, Pisa, Siena, op het strand. De laatste kilometers waren een beetje vervelend, omdat de grote hoofdweg op dit moment wordt verbouwd - maar dat is best draaglijk. De enige kleine zwakte: Het WLAN heeft meerdere malen gedurende enkele uren gefaald. Een genoegen was de bakkerskar, die elke ochtend om 9 uur stopte met vers brood en broodjes voor de deur van de boerderij. We willen terugkomen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "voortreffelijk"

    04/05/2019

    Prachtige locatie, zeer gastvrij en ontspannend. Gezellig appartement, zeker om naar terug te gaan.
    uitstekende wijnen en olie
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Heerlijk verblijf doorgebracht deze zomer met het gezin. Zeer warm welkom."

    01/11/2018

    BEDANKT aan Signora Anna voor haar attenties en het comfort van de gastheren. Dank ook aan haar echtgenoot voor tomaten en basilicum ... Blijf zeer aangenaam. Goed geregeld appartement. Site om te adviseren. Goede situatie en rust bij het wakker worden. Het zwembad en het uitzicht zijn fantastisch. We zullen met plezier terugkeren. BEDANKT ook aan Anna's kinderen. Baci van de familie Lentini
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitzonderlijk verblijf"

    25/09/2018

    Het is met veel genoegen dat ik graag mijn dank betuig aan mevrouw Anne Bracci en haar familie voor het gastheerschap van Agriturismo Le Valli. Vrijgevigheid en beleefdheid, menselijke warmte. Ik houd niet van hotelservices in een omgeving als getrokken ansichtkaarten uit Toscane. Je bent gehuisvest in een van de huizen tot je beschikking met een volledig uitgeruste keuken, sanitair erg handig, het beddengoed is perfect en alle faciliteiten zijn schoon. Kortom, we hebben alles gevonden wat werd opgemerkt in het aankondigingsblad van de site met de bonusrelatie en menselijk uitzonderlijk. Dankjewel. Zoals de meeste accommodaties in de omgeving. We hebben genoten van de rust op een prachtige locatie, maar we moeten natuurlijk wel een auto voorzien om te reizen. De geografische ligging maakt het mogelijk om de meest toeristische locaties te bezoeken in een uur van maximale weg. Persoonlijk, en dit is de derde keer dat ik de verwelkoming ontving bij mevrouw Bracci, deze keer hebben we de voorkeur gegeven aan het reizen met de trein vanaf het station van Empoli, gelegen in 15 auto's die gemakkelijk alle toeristische bestemmingen van alle bestemmingen kunnen bedienen ". Maar men kan nog steeds met de auto reizen op de vele kleine wegen rond de beroemde Chianti-weg en op vele anderen. Ik was aangenaam verrast door deze vorm van toerisme van hoge kwaliteit die weinig bekend is in Frankrijk, omdat er weinig vertegenwoordigd is door de klassieke aanbieders van online reserveringen. We vertrokken met enkele goede flessen wijn en olijfolie uit lokale grind voor prijzen en een opmerkelijke kwaliteit. Zoals ze zeggen, hoop ik dat ik terug kan komen. Met hartelijke dank aan mevrouw Bracci en haar familie Serge Schumann (Vernon, Normandië, departement Eure)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Le Valli di Castelfiorentino reageert
    Geachte Serge, Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling. Ik ben er erg trots op. Ik ben blij dat je een mooie vakantie voor ons hebt gehad. Ik hoop je snel te zien en ik vraag je de beste wensen voor alles in je leven. Een grote reus, Anna
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Vriendelijke, behulpzame, prachtige locatie"

    16/09/2018

    We verbleven hier voor 3 nachten ... Anna en haar familie zijn prachtig .. zo behulpzaam ... we spreken geen Italiaans maar we zijn erin geslaagd om ... niets was teveel moeite ... we waren veronderstel ergens te verblijven anders, maar ze hadden een waterlek dus ze stuurden ons naar agriturismo Le valli ... we waren van harte welkom en werden begroet met een fles wijn .... het appartement in het hoofdgebouw was heerlijk ..... heel groot. ... ontbijt en diner is een optie, hoewel we het niet hadden, merkte ik dat andere mensen ... het zwembad was heerlijk ... rustige locatie
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Le Valli di Castelfiorentino reageert
    Goedemorgen, heel erg bedankt voor alles wat je hebt geschreven. We zijn er trots op. We hopen je weer te zien en we wensen je het allerbeste! Een grote reus van ons!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijke plek"

    02/09/2018

    Fantastische plek op het platteland, zeer rustig en afgezonderd van het verkeer. Schoon, zeer goed verzorgd. Om de typische Toscaanse hartelijkheid van Anna, Federica en Marco te waarderen. De ideale plek om te ontspannen, maar ook op een strategische positie om in zeer korte tijd veel toeristische en culturele plaatsen te bereiken. Zeer aan te bevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Le Valli di Castelfiorentino reageert
    Beste Franco en Michela, we zijn erg blij dat we je hebben leren kennen. Je bent prachtige, aardige, beleefde en aardige mensen. Zoals ze zeggen over de uitstekende gasten. Heel erg bedankt voor de beoordeling die u ons hebt geschreven. We zijn er erg trots op. We zijn erg blij dat je gezond bent geweest en we hopen je snel weer te zien. Veel groeten van ons allemaal!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    25/08/2018

    we zijn 3 jaar geleden gebleven en zullen in september terug zijn met onze 2 kittens ... we hebben een prachtige herinnering aan Anna en haar man oprechte en eerlijke mensen || dat geeft je het gevoel "thuis" disponibilissimi om aan elke behoefte extra te voldoen .... hallo Anna we komen eraan !!!!!!! Fabio en Simona
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Le Valli di Castelfiorentino reageert
    Goedemorgen Fabio en Simona, heel vriendelijk! We wachten op je met je geliefde kittens. We danken u hartelijk voor de geschreven woorden. Het is een groot genoegen voor u om na al die tijd een goed geheugen te hebben. Tot snel. Veel groeten van ons allemaal. Een knuffel, Anna
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ontspannen, gastvrij en erg lekker"

    12/06/2018

    We hebben echt genoten van de vakantie in Le Valli! In onze kamer met eigen keuken en badkamer was alles in orde en hadden we een eigen terras met zitje. Elke avond kregen we het heerlijke, meergangendiner van Federica en Marco geserveerd. Zelfs voor mij als een vegetariër was altijd een smakelijke oplossing gevonden. ;) De eigenaren van de boerderij waren zeer, zeer gastvrij en onderhoudend en we voelden ons echt thuis. Over het geheel genomen was de tuin met zijn enorme zwembad niet alleen erg mooi en rustig, maar ook goed gelegen voor uitstapjes naar de Toscaanse steden in de omgeving: we bezochten Florence, Pisa, Siena, San Gimignano en Vinci en waren 's middags gewoon' thuis ' relaxed. Al met al een geweldige vakantie en aanbevolen voor Toscane bezoekers! :)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Le Valli di Castelfiorentino reageert
    Lieve Laura en Alex, hoe gaat het? Ik hoop het heel goed. We hebben geen woorden om je te bedanken voor de mooie recensie die je ons hebt geschreven. We zijn erg blij om je te verwelkomen en je in alles te laten voelen. We proberen ons best te doen en op u te letten, alsof u niet alleen onze gasten bent, maar onze lieve vrienden die ons een paar dagen bezoeken, na een lange tijd dat we ze misschien niet zullen zien. We zijn ook zeer alert op de behoeften van elk appartement, die schoon, netjes en functioneel zijn, net als in uw appartement in Biancospino. We hopen dat je terug kunt komen om ons te zien en je het beste te wensen voor elk aspect van je leven. Bedankt. Tot ziens, Federica en Marco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 7
    "Goed"

    "Een aangenaam verblijf maar een beetje teleurstellend"

    10/06/2018

    De site is erg mooi, het zwembad ook en de vriendelijke eigenaren: Frédérica gaf heel goede informatie over parkeren in Florence. Als het appartement groot genoeg was voor twee personen, was de apparatuur een beetje verouderd en sommige details lieten een gebrek aan onderhoud zien: de elektrische kap werkte niet meer (noch aspiratie noch verlichting). Het bidet leverde slechts een dunne stroom water; het was mijn man die de douche gaf ... en we betaalden nog steeds 50 EUR voor het huishouden terwijl we een week bleven en niet drie dagen. Eindelijk geen oven (zelfs geen magnetron). Wat betreft de productenkorf beloofd op de site, we hebben het nooit gehad ... Zonder een wrok kochten we voor een hoge prijs een fles rosé. Niets te maken met andere sites waar mensen schattig waren en goed onderhouden huizen hadden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Le Valli di Castelfiorentino reageert
    Beste Nicole Allereerst bedankt voor de complimenten: we zijn verliefd op de plek waar we wonen en trots dat we je dezelfde charme kunnen sturen! Om alles zo aangenaam mogelijk te houden, wordt dagelijks onderhoud uitgevoerd. Daarom betreuren we het dat je een hapering hebt ondervonden, maar meer nog omdat je het ons niet meteen hebt verteld: we hadden het meteen voorzien! De kap was bijvoorbeeld niet kapot: het was alleen nodig om de veiligheidsschakelaar aan de zijkant te bedienen om de stroom te laten stromen? Wat het bidet betreft, is het echter waar: het was enigszins verstopt. Het zou een kwestie van twee minuten repareren als we het hadden geweten; zozeer zelfs dat, zodra je je woorden hebt gelezen, we het hebben geregeld en de toeristen die het appartement hebben bezet nadat je geen enkel probleem hebt gehad (in feite is de mooie opmerking achterop je de jouwe). Een ander punt is van toepassing op de oven / magnetron: het is waar dat het niet beschikbaar werd gesteld vanwege ruimtegebrek, maar het zou nuttig zijn. Dus bedankt voor het advies, we maken ons klaar. Ik hoop dat je terugkomt om het te proberen! Ook omdat we u graag enkele van onze producten willen geven? wat we regelmatig doen en dat gebeurde niet met jou voor een onoplettendheid waar we ons oprecht voor verontschuldigen. Tot slot willen we besluiten met wijn: gasten die de mogelijkheid willen hebben om een ??paar flessen te kopen om mee naar huis te nemen. Er is voor elk wat wils, van verschillende soorten, kwaliteit en natuurlijk prijzen (van die minder dan 5 euro tot reserves). Als u terugkomt om ons te bezoeken, zullen we u graag de verschillende mogelijkheden uitleggen en u helpen bij het kiezen van de fles die het beste bij u past! We wensen je een goed vervolg, ik zie je snel :)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Net als thuis ..."

    08/04/2018

    De titel van de opmerking zegt al alles: Federica en Marco laten je thuis voelen! De accommodatie ligt in een prachtige omgeving, omringd door groen. De kamers zijn erg gezellig en schoon en het enige geluid dat je hoort is het getjilp van de vogels. En dan is er het hoofdstuk eten: de pasteien voor het ontbijt, de fantastische diners verfraaid met croutons, lasagne, gebraden vlees ... alles weggespoeld met de uitstekende wijn die in het bedrijf wordt geproduceerd! Maar wat deze ervaring uniek en onvergetelijk maakt, is de voortreffelijke gastvrijheid van de managers, zonder wie dit net een boerderij zou zijn zoals vele anderen. In twee woorden: om te proberen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Le Valli di Castelfiorentino reageert
    Beste Fabrizio, we danken u hartelijk voor de geweldige beoordeling die u zojuist hebt geschreven. We zijn erg vereerd om het te ontvangen. We zijn heel blij dat we je hebben leren kennen en dat we je geweldige familie hebben leren kennen. Je bent heel beleefd en aardig voor ons geweest. Je hebt ons vermaakt met je sympathie en je vermaakt met aangename gesprekken. We hopen dat je snel weer terug kunt komen. Een bijzonder hartelijke groet aan je mooie kleinkinderen en een warme knuffel voor jullie allemaal van Federica, Marco en Anna. Tot snel!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "groot"

    30/10/2017

    Grote netheid en aandacht voor detail. Prachtige locatie in de groene toscana.Da campagne zal benadrukken ook de vriendelijkheid van mevrouw Anna. Het proberen waard
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Perfect!"

    25/06/2017

    Mijn man en ik verbleven onlangs als onderdeel van onze 10 daagse tour van Italië. Dit was de perfecte locatie! Het was de halte tussen Pisa, Siena en Florence. De agriturismo was prachtig met de bergen en de wijngaarden rondom ons. Mevrouw Anna was de perfecte gastvrouw en de wijn die ze maken is heerlijk! We hebben meerdere flessen gekocht om terug te brengen naar het gezin.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten