contactModalFeedback

Agriturismo Podere Le Pialle

Via di Galiga, 20 - Loc. Doccia, 50065 Pontassieve (Florence)

"Super"
Volgens 33 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,8/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    8,7/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    9,3/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige werklunch"

    25/03/2020

    Franco en Gabriella zijn twee bijzondere mensen, we waren twee jaar achter elkaar bij hen thuis voor een bedrijfslunch en beide keren waren we dom, zowel voor de lekkernij van de gerechten als voor de warme ontvangst. Eigenlijk voelden we ons als familie, nogmaals bedankt!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2020
    • Reiziger: Bedrijfsgroepen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Podere Le Pialle is een echt ontspannende manier om een manier te vinden!"

    10/10/2019

    We hebben 8 dagen in Podere Le Pialle doorgebracht en het was echt geweldig! Gabrielle en Franco zijn zulke aardige mensen en ze verwelkomen je met open armen. Ze hebben heel goed voor onze buik gezorgd :). Elke dag een super lekker ontbijt en een heerlijke 4-gangen maaltijd. Voor onze 1 jaar oude zoon Gabriella kookte een pasta en zuchinni die hij absoluut geweldig vond. We zijn nu één dag thuis en we missen ze echt. We kregen ook een Italiaanse kookles van Gabriella en dat was geweldig. Merk op dat het hier echt rustig en ontspannen is, wat we erg leuk vonden, maar je moet dat wel willen. (eerste supermarkt/dorp ligt op 15 tot 20 min. rijden).

    Hartelijke groeten,
    Eline, Remco & Moos
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Geweldig eten - dramatisch, prachtige omgeving - rustig en privé - dichtbij Florence"

    07/03/2019

    Twee nachten hier zijn was onze beste ervaring van de hele week die we in Rome en Florence doorbrachten. Het eten dat Gabriella maakte was het lekkerste eten dat we tijdens onze reis hadden. En zowel ik als mijn 17-jarige dochter zijn vegetariërs. Het was als een vijfsterrenrestaurant (maar zeker grotere borden - wees hongerig!). Gabriella en Franco hebben zich echt ingespannen om ons zich thuis te laten voelen. Omdat het een kleine plaats is, is het erg privé en kalmerend. We reden een dagje rond naar verschillende, kleine dorpjes in het ruige, heuvelachtige en prachtige landschap vol wijngaarden en olijfbomen. In de dichtstbijzijnde stad is zelfs origineel, zeldzaam jazzvinyl gevonden. Zorg ervoor dat u een deel van de eigen olijfolie van Gabriella en Francos mee naar huis neemt.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2019
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "warm en aangenaam"

    16/08/2018

    Wij bevelen dit etablissement aan. de ontvangst van Franco en Grabriella is goedaardig en de infrastructuur is zeer goed, vooral het zwembad dat is begiftigd met een prachtig uitzicht. We hebben heerlijke en authentieke Toscaanse gerechten kunnen proeven. Het pad is een beetje moeilijk, maar doe de moeite die je zal worden beloond ....
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een fantastisch verblijf"

    01/08/2018

    Ik was in Podere Le Pialle met mijn vrouw en mijn kinderen van 4 en een half jaar en 2 en een half jaar, we hebben er echt van genoten. Franco gaf ons zeer precieze aanwijzingen om aan te komen, het laatste deel van de weg is een beetje 'hobbelig maar kan rustig aangepakt worden. De locatie is betoverend, met een prachtig zwembad waar u kunt genieten van een werkelijk opmerkelijk uitzicht. De kwaliteit (en kwantiteit!) Van het ontbijt en het diner is uitstekend, met traditionele Toscaanse gerechten geserveerd in de prachtige pergola van de structuur. Grote kamer, schoon en zeer gastvrij, we vonden ons echt geweldig, en als de gelegenheid zich voordoet zullen we zeker terugkeren. Hartelijk dank aan Franco en Gabriella die ons thuis lieten voelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gewoon fantastisch"

    22/06/2018

    We verbleven twee weken in de boerderij en brachten hier prachtige dagen door. Het was gewoon fantastisch. Anders kunt u het verblijf niet beschrijven. Gabriella en Franco zijn mooie, vriendelijke en behulpzame gastheren. De Toscaanse keuken van Gabriella is ongeëvenaard. Het diner (viergangenmenu) wordt altijd vers bereid en met liefde geserveerd. Na lange dagen in Florence of Siena keken we uit naar het eten en de kleine gesprekken met Gabriella en Franco. Het behoren tot het Podere-zwembad met zout water is goed onderhouden en bood ons op warme dagen een verkoeling. Het appartement is schoon, heeft veel ruimte en is uitgerust met alles wat nodig is. We keren graag terug naar Podere Le Pille. Aan Gabriella en Franco hartelijk dank voor een onvergetelijke vakantie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Terrific langer daar? S niet te zeggen"

    06/10/2017

    We hebben een aantal heerlijke dagen hier en het was geweldig. Gabriella en Franco zijn zo vriendelijk en behulpzaam dat u zich meteen thuis voelen hier. En het eten gewoon fantastisch noodzakelijkerwijs op basis van halfpension. Het wordt gekookt met de beste biologische producten en elke avond een vier-gangen maaltijd! Niets is uit een blikje of andere geprefabriceerde spul wat je in de supermarkt te krijgen zonder alles vers en met de hand gemaakte de noedels alles. En we hebben niet de porties hopeloos het was meer dan genoeg te maken. De kamers voor goed slapen is niet genoeg, het helemaal meer, maar ook, men kan geen 5 sterren hotel erwarten.es was zelfs een keuken in het wij niet gebruiken voor wat dan ook! De keuken is meer dan perfect en oprecht Italiaanse op zijn best. Prijs kwaliteit verhouding was hier meer dan genoeg. Het enige wat niet zo groot is dat het de toegang tot de weg is verschrikkelijk. Je wordt beloond met rust, fantastische service en heerlijk eten. Zeer aan te bevelen !!!! Dank u Gabriella en Franco
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Hemel"

    06/07/2017

    Ons verblijf met Gabriella en Franco was een absoluut geweldige ervaring. De boerderij is prachtig, en we hadden een geweldige tijd in hun zwembad te ontspannen. Gabriella's koken is fenomenaal; Het beste eten dat ik in Italië heb gehad op deze reis of vorige bezoeken. Ze zijn ook ongelooflijk warme, mooie mensen. Ze bood een wieg en kinderstoel voor onze baby. We hopen hier weer op te kunnen komen voor een ander verblijf. Absoluut aanbevolen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooi en ontspannend"

    17/10/2016

    We brachten hier twee zomerse weken door en we hielden van elke inch van het. Prachtig ingericht, ingericht met stijl, goed verzorgd, rustig en bescheiden. Het zwembad is prachtig en het eetterras, met name bij zonsondergang, is een geweldige plek om Gabriella's prachtige Toscaanse gerechten te genieten. Probeer Franco's bistecca als je een carnivoor bent, het is een traktatie! Onze kinderen (4 en 10) deden ook een kooklessen met Gabriella en nu maken we ons eigen tagliatelle thuis. Franco heeft ons ook geregeld om op een plaatselijke boerderij te rijden, die voor het hele gezin veel plezier was. Met Florence een korte reis weg en andere Toscaanse edelstenen zoals Sienna binnen handbereik, is Podere le Pialle naar ons zin perfect voor iedereen die op zoek bent naar een authentieke Toscaanse vakantiebestemming weg van de drukte en rijdt met liefde en genade.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "thuis"

    13/09/2016

    We waren zeer comfortabel op de boerderij de vliegtuigen ... Net als thuis. Franco en Gabriella zijn twee geweldige mensen, prachtige keuken. We brachten twee heerlijke dagen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een rust en schoonheid die we (zicht en smaak), maar ook met dank"

    07/09/2016

    structuur erg gezellig, omgeven door groen van de Toscaanse bergen, tussen stilte en rust. Heerlijk eten en lieve mensen! we zullen snel terug komen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Kunst en te ontspannen"

    27/01/2016

    Ik was op de boerderij aan het begin januari op basis van halfpension. Ik moet zeggen dat is een ware oase van rust. Na een dagreis aan de monumenten van Florence is de perfecte plek om te ontspannen. Squidoo ook de uitstekende keuken Gabriella die lekkernijen in goede delicatessen. De eigenaren Gabriella en Franco zijn zeer beschikbaar en geeft zeer waardevolle informatie! dank
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "“Wauw !!!”"

    24/08/2015

    Er is niets bij te dragen aan alle uitstekende reviews die hier werden gepubliceerd! Podere Le Pialle is inderdaad een juweel in de Florentijnse bergen. Zoals we tegen Franco hebben gezegd, was dit echt een van de beste vakantie die we ooit als familie hadden gehad. Ik voelde me nooit eerder met de natuur. In de Podere wordt u omringd door stilte, prachtige landschappen en allerlei dieren. Bovendien is Gabriella een geweldige chef-kok die met veel liefde voor haar gasten kookt. (Als we niet 1.400 km weg wonen, zouden we hier elke week komen eten). En hoewel de Podere zelf een rustgevende oase is, zijn zowel Firenze als Fiesole niet ver weg. We verbleven in de flat en het was zeer comfortabel en ruim. De keuken is volledig uitgerust, maar met de koken kwaliteiten van Gabriella, we hebben het niet gebruikt :) We hadden diner hier meerdere keren toen we in de Podere verbleven en het was absoluut heerlijk! Als u hier eet, denk ik dat u een goede maaltijd tegen eerlijke prijzen kunt verwachten. (Die ook voor de winelijst geldt)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastic farm"

    02/04/2015

    Hoe zit het met deze plek een beetje 'buiten de gebaande paden met een weg die de heuvels klimt ... in de eerste plaats dat het de moeite waard .... om zijn spectaculaire landschappen, de aroma's en smaken. De eigenaren waren zeer vriendelijk ospitandoci in een ruim, licht en schoon. We brachten een aangename avond, in een warme, familiale sfeer, het proeven van de typische Toscaanse gerechten, bereid met echte en biologische producten, door de deskundige handen van Gabriella, en last but not fundus hoe kunnen we vergeten de majestueuze Fiorentina biefstuk, vakkundig gekookt door Franco.Io en mijn partner en we waren tevreden en ik denk dat we komen terug ....
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een klein paradijs"

    27/08/2014

    Na avontuurlijke Routebeschrijving verwacht een klein paradijs, Toscane pur.Ein prachtige landgoed met zwembad en een prachtig uitzicht, eenzaam en rustig. Zeer mooie kamers ingericht in Toscaanse stijl en schoon. Echter, de beste gastvrijheid, dank Franco en Gabriella. Altijd aanwezig, warm en behulpzaam. niemand de keuken. Elke avond een Toscaanse vier-gangen maaltijd, eenvoudig maar heerlijk. We hebben zeker kreeg een paar kilo. Zo is vakantie!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten