contactModalFeedback

Agriturismo Risalpiano

Località Risalpiano, 7 -, Pelago 50060 Pelago (Florence)

"Super"
Volgens 28 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,5/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,2/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,2/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,7/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "sehr angenehme Unterkunft, tolle Lage, sehr freundliche Gastgeber..."

    26/10/2019

    Wir haben eine sehr schöne Woche in der herrlichen Toscana verbracht. Unsere Unterkunft hatte eine tolle Lage mit traumhaftem Ausblick und war sehr ruhig. Alles wat oorlogsgebied en gepflegt sehr sauber en gepflegt sowie sehr geschmackvoll eingerichtet. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Die Küche war sehr gut und wir haben gerne an allen Abenden an denen es möglich war dort gegessen. Der Service war sehr aufmerksam, Wir kommen gerne wieder wieder...
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Risalpiano reageert
    vielen vochtig
    Wir freuen uns auf Ihren nächsten Urlaub : -)
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "fijne familievakantie"

    27/08/2019

    Boerderij op een prachtige locatie.
    het appartement was een goede keuze voor ons die twee kinderen hebben, ook heel dicht bij het zwembad.
    Zeer goed eten, prachtig uitzicht, midden in de natuur, ideaal voor degenen die willen ontspannen.
    De familie die de boerderij runt was zeer vriendelijk en sympathiek.
    We komen volgend jaar bijna zeker terug.
    Katia.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Risalpiano reageert
    Heel erg bedankt, beste mensen!
    we hopen dat u volgend jaar terug kunt komen en ons dan kunt bezoeken :-)
    Een warme omhelzing
    Stefania en Valentina
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 5
    "Misleidend"

    "Prachtig uitzicht, heerlijk eten, maar over het algemeen een onaangename ervaring."

    21/08/2019

    Mijn partner en ik waren zo opgewonden om naar het platteland te gaan nadat we een paar weken druk door Italië hadden gereisd. We boekten dit verblijf met halfpension, en bevestigden dat ontbijt en diner inbegrepen zouden zijn tijdens ons verblijf, omdat we er naar uitkeken om naar de locatie te gaan en helemaal niet te vertrekken - gewoon relaxen bij het zwembad en lekker eten. Helaas kregen we toen we aankwamen te horen dat het restaurant een van de nachten van ons verblijf gesloten zou zijn voor het diner vanwege een vakantie. Ze hadden ons minder dan 24 uur voor onze aankomst gemaild om ons dit te vertellen. We waren erg teleurgesteld om dit te horen, maar haalden het eraf. Toen we echter op onze eerste avond bij het diner aankwamen, werden we voor wijn gerekend. De e-mailwisseling die we hadden vermeld met de vermelding "extra wijn inbegrepen", wat een van de redenen was waarom we voor deze specifieke plaats hadden gekozen. Het blijkt dat dit een fout was in hun communicatie met ons. Ze betekenden dat wijn extra kosten met zich meebrengt. Opnieuw haalden we het eraf, maar toen de server terug naar de keuken ging, begon een van de eigenaren woedend te schreeuwen over onze ondervraging - luid genoeg voor het hele restaurant om het te horen! Dit was zeer ongemakkelijk voor ons en maakte de rest van ons verblijf nogal oncomfortabel. Bovendien, terwijl de beschrijving zegt dat er een biljart en een sauna is, moet je betalen om gebruik te maken van deze faciliteit (die waren niet bijzonder mooi). Onze kamer was leuk en leuk, maar niets bijzonders (wat we het liefst deden). De douche lekte wel en dat was vervelend. Het uitzicht rondom de boerderij was prachtig, het eten was heerlijk en onze server was geweldig, maar door de slechte communicatie en de zeer onbeschofte gastheren hadden we een nogal onaangename ervaring.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Risalpiano reageert
    Hallo jongens, we waren zeer verrast door jullie evaluatie en motivatie.
    over het feit dat het restaurant op de avond van augustus gesloten was, realiseerden we ons twee dagen voordat we u gewaarschuwd hadden dat we open zouden zijn voor de lunch.
    We moeten u er echter op wijzen dat we een speciaal menu hebben voorgesteld voor de lunch medio augustus, die u hebt geaccepteerd en inderdaad
    je bleef bij ons. Voor de avond hadden we een restaurant bij ons in de buurt voorgesteld, dat je ons de avond ervoor liet boeken en dan afzeggen.
    na de lunch van half augustus (je was blijkbaar al vol en je hoefde niet te eten). Wat betreft de wijn, op onze e-mails uitgewisseld op het moment van de boeking, is het geschreven in duidelijke brieven extra wijn, inclusief zelfgemaakte pasta en de rest. Welke betekenis kan het woord "extra wijn" hebben, verwijzen naar de rest van de zin die u bewust heeft weggelaten. Op dit moment
    we hebben je de e-mails laten lezen en je hebt toegegeven dat je het verkeerd begrepen hebt. Dat u zegt dat we vanuit de keuken schreeuwden, is zeker het resultaat van uw vurige verbeelding; we zijn de e-mails gaan halen om u te laten lezen wat we hadden geschreven.
    wat betreft de biljart en de sauna, schrijven we op de site dat we beide hebben, we schrijven niet dat het gratis is. En in ieder geval
    in de biljartkamer zijn er tafeltennis en tafelvoetbal, die gratis zijn: de kosten van een uurtje biljart bedragen echter wel
    euro 5. We zijn een goed onderhouden agriturismo, maar de biljartkamer is een goed onderhouden agriturismo.
    hoe dan ook een speelkamer, de sauna die je nog niet eens hebt gezien hoe je beoordeelt? De kamer die u wordt gegeven is de camelia, de breedste en mooiste kamer die alle klanten die er verblijven zeer waarderen.
    niemand vertelde ons dat de douche spatte....
    je vertelt ons dat we erg onbeleefd zijn geweest, maar ik wijs je erop
    een episode die ons veel opviel: bij uw aankomst stuurde ik u de documenten om de registratie te maken en ik zou ze u teruggestuurd hebben op het moment van het diner; u keek met argwaan naar uzelf en ik begreep meteen dat u ze voor sommige van uw krankzinnige angst niet wilde achterlaten.... we zijn eerlijke mensen... en ik heb ze onmiddellijk aan u teruggegeven.
    Het spijt ons zeer voor de indrukken die u heeft gehad, maar we zijn er zeker van dat sommige dingen die u geschreven heeft niet overeenkomen met de realiteit van de feiten.
    Goedendag,
    Valentina
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      3/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      5/10
      "Misleidend"
  • 9,5
    "Super"

    "voortreffelijk"

    19/08/2019

    Geweldige locatie, goed eten en ruime beschikbaarheid.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Risalpiano reageert
    Hartelijk dank! We zijn blij dat aan uw verwachtingen is voldaan :- )
    Tot gauw!
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Prachtige structuur.... Uitstekend"

    02/08/2019

    Geweldig verblijf, zeer mooie en gezellige plek, behulpzame eigenaren, Toscane dokter, aardige mensen......
    Ik raad Fiorentina aan, ze maken het goddelijk en van uitstekende kwaliteit.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Risalpiano reageert
    Bedankt voor uw recensie en gefeliciteerd met uw recensie en felicitaties
    Het is belangrijk voor ons om u zich thuis te laten voelen en uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
    nemen we hier afscheid van haar.
    Stefania en Valentina

    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9,5
    "Super"

    "Geweldige accommodatie"

    17/07/2019

    Warm onthaal, uitstekend diner en wijnen, goed ontbijt, mooi zwembad, schone en functionele ruimte, adembenemende zonsondergang. Een klein dampkapje voor de ontbrekende airconditioning, de plafondventilator was helaas niet genoeg om de temperatuur in de kamer te verlagen (daarom een kleine zuurkast).
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    Agriturismo Risalpiano reageert
    hartelijk dank
    We waren erg blij u te ontmoeten!
    We kijken er naar uit om u volgend jaar weer te zien :-)
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Florence is dichtbij"

    14/05/2019

    Hartelijk verwelkomd door mevrouw Stefania in haar boerderij op het platteland, zijn we de kou van deze vreemde mei vergeten. We waren gehuisvest in ruime en lichte kamers. De typisch Toscaanse diners hebben ons bijzonder tevreden gesteld, hoewel er onder ons acht vrienden goede vorken waren. Probeer het te geloven! Het bedrijf van Mantua
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Risalpiano reageert
    Dank u voor uw inbreng. Jullie zijn zeer behulpzame gasten geweest.
    en we zullen je herinneren.
    Stefania en Valentina
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Uitstekend agrotoerisme"

    30/04/2019

    behulpzame en vriendelijke eigenaren. geweldig eten. geweldige producten, geweldige locatie. we zullen zeker terugkomen,
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Prachtige locatie, uitstekende keuken en ideaal voor gezinnen met kleine kinderen."

    29/04/2019

    Prachtige locatie, uitstekende keuken en ideaal voor gezinnen met kleine kinderen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "voortreffelijk"

    23/04/2019

    Ik beveel het ten zeerste aan, comfortabel, perfecte locatie, vriendelijk personeel.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo Risalpiano reageert
    Dank u voor uw welkomstreview. Het was ook een waar genoegen voor ons om u te ontmoeten.
    een warme groet ook aan zijn moeder...
    stefania
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gezellige plek"

    29/07/2018

    Uitstekende keuken !!! Efficiënte service, zeer mooie omgeving .... Om te proberen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Opmerkingen:"

    10/09/2013

    Hoe zit het netheid, vriendelijkheid, sympathie en lekker eten zijn de boerderij ingrediënten! Met dank aan Stefania, Silvana en sympathiek "Oom" Cynthia, Paul, Luke.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gewoon een leuke vakantie"

    20/08/2013

    Hallo, kan ik alleen maar blij zijn met de keuze, geweldige locatie, mooie natuur, lekker eten, schoon, ontspannen, hoffelijkheid en behulpzaamheid van de managers. Alle ingrediënten voor een geweldige vakantie. Dus we zullen terugkomen .... groeten aan Valentina, Stephanie en Linda dapper en grappig. Vincenzo, Cristina en Sarah.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "de ideale vakantie"

    14/08/2013

    Het hotel is omgeven door groen en rust, is zeer mooi, schoon en verzorgd in elk aspect. Uitstekend eten, vooral de heerlijk ontbijt geserveerd op de veranda met een panoramisch uitzicht. Gentili, beschikbaar en attent op gestrici Stefania, Valentina en Linda, die hun activiteiten uitvoeren met grote passie. Ideaal als uitgangspunt voor toeristische / culturele bezoeken die om een ??paar dagen ontspannen. Alice, Star en Anthony van Ivrea.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Commentaar op ons verblijf"

    04/05/2013

    Goed eten, goede drankje, goede acconglienza met zeer competente en gul in het aanbevelen van plaatsen om te bezoeken. De plaats is mooi en dus hebben we het ten zeerste aan.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten