contactModalFeedback

Agriturismo Villa Poggio Di Gaville

Gaville, via di Gaville, 30 (poi girare a sinistra), Fegline di Valdarno 52022 Figline e Incisa Valdarno (Florence)

"Super"
Volgens 190 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,4/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,3/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,4/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,6/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Maak een ritje naar beneden en geniet van"

    04/10/2019

    Na een verblijf van bijna 2 weken in ons zomerhuis in Jamal en Samira voelden we ons bijna als familieleden en het vertrek was voor ons erg moeilijk. De prachtige omgeving, het heerlijke eten van Jamal, de hartelijkheid van de twee gastheren, de mooie inrichting van de accommodatie en de aangename rust hebben bijgedragen aan een all-round mooie vakantie. Degenen die Toscane willen ervaren zijn hier in zeer goede handen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Onze Italiaanse momenten"

    18/09/2019

    Wij, drie stellen uit het hoge noorden in Sleeswijk-Holstein, werden dit jaar getrokken op onze 17e gezamenlijke avontuurlijke reis naar het mooie Toscane. Het was niet alleen een ervaring, het was een genoegen. De villa biedt de typisch Italiaanse flair met charme en lichtheid in een landelijke omgeving. Vanaf het eerste moment waren we niet alleen bezweken aan deze charme, maar vooral aan de warmte en vriendelijkheid van de betoverende Samira. Elke ontmoeting, of het nu 's morgens of 's avonds was, werd gebruikt voor een informele en vrolijke uitwisseling. Jamal's voortreffelijk bereide diners met de heerlijke wijnbegeleiders werden perfect geserveerd met veel aandacht en kennis, zodat elke avond een succesvolle afsluiting van de dagelijkse rondleidingen was. We hebben uit de grond van ons hart genoten van de "Italiaanse momenten" en het was erg moeilijk voor ons om afscheid te nemen van deze bijzonder indrukwekkende mensen. Misschien kunnen we onze belofte nakomen om elkaar ooit weer te ontmoeten. We herhalen MILLE GRAZIE voor de gastvrijheid en wensen het hele team alleen het beste en het verdiende succes.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Geweldig verblijf maar te kort"

    14/09/2019

    We hebben maar twee nachten doorgebracht en het was echt te kort. Een ware oase van rust in een prachtige omgeving en een fantastisch welkom vanuit Samira en Jamal. Voel je vrij om ter plaatse te eten, de keuken van Jamal is uitstekend. We zullen terugkomen.......
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De beste italiaanse ervaring ooit"

    03/09/2019

    Wij zijn een groep vrienden die al meer dan 15 jaar samen op vakantie gaan. Dit jaar kiezen we voor Toscane en Villa Poggio di Gavile. Is zeer moeilijk nu om een rewiewiewiew te schrijven, want de meeste van de tijd de woorden zijn niet genoeg de beschrijvende gevoelens. En ja, u zult dit gevoel nooit kennen totdat u in Villa Poggio di Gaville komt logeren. Wacht niet te lang. Je weet niet wat je verliest! Jamal en Samira zijn perfecte en unieke gastheren en nu kan ik zeggen, lieve vrienden. Bij hen blijven was een buitengewone ervaring. Hun gezelschap, de plaats, het huis, het eten, de wijn, de muziek en het huis vormen samen een unieke en prachtige melange die u nooit zult vergeten.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een heerlijke vakantie!"

    24/08/2019

    We hebben er 4 dagen doorgebracht tijdens onze reis door Toscane. Het was echt een geweldige tijd! We voelden ons meteen op ons gemak en we werden altijd geholpen. Beiden zijn zeer bezorgd dat de gasten zich op hun gemak voelen, en dat is gelukt. Jamal en Samira runnen hun boerderij met een passie die je zelden vindt, en ze zijn zo evenwichtig. Ze zijn in hun hart gesloten! Alles past! De kamers waren zeer comfortabel en schoon, de hele boerderij heeft een prachtige sfeer en het zwembad zorgt voor de nodige verkoeling. :-) Voor iedereen staan er ligstoelen klaar om te ontspannen.
    Het 4-gangen diner in de avond was - zonder overdrijven - absoluut goddelijk! Elk gerecht was een feest voor de smaakpapillen!!! Nergens in Toscane hebben we zo lekker gegeten! Nog een groot compliment!!!!! :-))
    De locatie is bijzonder geschikt voor dagtochten. Samira was een grote hulp en gaf ons tips over waar we heen moesten en wat we moesten zien. We waren op weg naar Greve, Castellina en Radda. Florence is ook maar 3/4 uur rijden.
    Het waren prachtige dagen! Nogmaals hartelijk dank voor alles!!!!!!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Bellissimo Agriturismo"

    30/06/2019

    Davvero immerso nel verde a pochi km da un lago e equidistante dalle città di Firenze Siena ed Arezzo é un luogo incantato circondato dai cavalli e dal silenzio della natura interrotto solo dai rumori ormai dimenticati... Grilli rane e la sera in questo periodo ci trovi anche le lucciole!!.. Arredamento eclettico e piacevole atmosfera ottimo cibo e bella piscina! Il proprietario Jamal persona davvero speciale ti fa sentire come a casa... Lo consiglio davvero a tutti coloro che vogliono un vero stacco di relax dalla fremesiadi tutti i giorni. Si rientra rigenerati ? lo assicuro!
    Alessandra ed Asia

    • Verblijf: 6/2019
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Vreugdevol en vreedzaam."

    28/04/2019

    Dit was het beste verblijf tijdens onze reizen door Italië. Ongeveer 50 minuten rijden van Florence. Gemakkelijke dagtochten naar Siena en wijngaarden. Samira en Jamal zijn echt mooie en gastvrije gastheren. Ze stralen positieve energie uit. De villa is mooi en comfortabel ingericht met een eclectische mix van meubilair van Jamal's reizen. Onze gastvrouw en gastvrouw hebben alles voorzien wat men van een verblijf mag verwachten: een onberispelijke, comfortabele kamer, heerlijk en gevarieerd eten en een uitstekende service. Voeg daarbij een rustige, natuurlijke omgeving met het geluid van zangvogels, terwijl we naar de weilanden slenterden om de paarden te bezoeken. We hebben genoten van een gezellige avond die begon met een van Jamal's uitstekende diner creaties. We hebben prachtige mensen uit de hele wereld ontmoet. Meerdere dorpen liggen op 10 tot 20 minuten rijden als u de lokale omgeving wilt bekijken. Jamal en Samira namen de tijd om ons te helpen onze weg te vinden en gaven goede aanbevelingen. Bedankt aan Jamal, Samira en uw geweldige staf voor een onvergetelijk verblijf.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Villa Poggio Di Gaville reageert
    Beste Don en Doris,
    we zijn u zeer dankbaar voor uw woorden.
    we hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Buitengewone agriturismo"

    06/04/2019

    We hebben genoten van een aantal ontspannende dagen met onze 15 maanden oude dochter. De Villa Poggio Di Gaville is een werkelijk buitengewone plek wat betreft het meubilair, de gastvrijheid en het eten. Het is de perfecte plek om de Chianti regio te verkennen, terwijl Jamal alle tips van insiders heeft die je nodig hebt! We hebben de mooiste plekjes bezocht die je niet alleen zult vinden. Vraag het maar aan Jamal!
    Het is ook de perfecte plek om het toscaanse eten op een andere manier te ervaren. Laat je verrassen! Een grote dank aan Samira en Jamal voor de fijne gastvrijheid op een geweldige plek. Hopelijk komt u binnenkort weer bij u langs.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Villa Poggio Di Gaville reageert
    dank u wel voor uw vriendelijke woorden:)
    u 'bent zo'n mooie familie en we hopen er de volgende keer 4 te hebben.)))))9
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Përsoonlijk"

    21/01/2019

    Geweldige ervaring. Vriendelijke service. Ontzëttend lekkere eten.
    Kamers niet schoon genoeg. Stof onder de bedden. BaD kamer kan beter.
    .geweldige zwembad.

    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Zeer tevreden met ons verblijf"

    30/09/2018

    Thuis erg leuk van Samira, Jamal en Davide. In een familiale setting hebben we genoten van de rust, het decor in verschillende culturen, de goede keuken van Jamal, wat elke avond creativiteit ... Bravo, jullie zijn allemaal drie gepassioneerd.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gastronomie en ontspanning"

    29/09/2018

    Rustige locatie en toch gemakkelijk bereikbaar. Excellente gastronomie met de eigenaar Jamal (hij kookt heel goed) inclusief de bediening van David en dochter Samira, echt informeel en onberispelijk. Talen geen probleem, ongecompliceerd. Schone kamers en zwembad. We zullen graag weer komen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Pure delicatesse zonder snobisme"

    28/09/2018

    De Villa Poggio di Gaville is een beetje uit de buurt van het dorp, maar zeer gemakkelijk te bereiken. Een ongeëvenaarde gastvrijheid, men wordt verwacht en voelt zich even comfortabel. De keuken is geweldig en gaf ons veel nieuwe inspiratie, ook dankzij het geweldige kookboek van Jamal. Dochter Samira met haar talenkennis en ook David helpen met de zeer goede service in elk opzicht. We komen graag terug om te herstellen. Dankzij iedereen voelden we ons heel goed. Alles was zo ongecompliceerd, evenals aangename andere gasten (jonger en ouder) uit verschillende landen. Schoon zwembad, in september deels in de schaduw.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Een week Toscane met onze hond / een week in Tuskany met onze hond"

    23/09/2018

    We brachten met onze hond Moritz een mooie week van juni door in de Villa Poggio di Gaville. Jamal, zijn dochter Samira en vriend David zorgden voor een feel good-klimaat met heerlijk eten (van Jamal) en een ontspannen sfeer. Het klimaat was heel vertrouwd en ongecompliceerd. Dit gold ook voor de andere, zeer internationale gasten. Snel raakten we in gesprek met mensen van over de hele wereld, wat zeker te danken was aan het speciale klimaat. De Villa Poggio di Gaville is een goed startpunt naar Florence en Siena (1 uur met de auto) en naar het binnenland van Chianti (1/2 uur). Voor ons vooral leuk: we konden onze Moritz ook een dag met Samira achterlaten en hadden de mogelijkheid om een ??fietstocht door de Chianti te maken. Tanja en Kai Mifka uit Rijnland-Palts Mijn vrouw en ik brengen een heerlijke week door in Toscane bij Villa Poggio di Gaville. De sfeer en service waren top. Jamal, Samira en David hebben goed werk geleverd. Het eten was uitstekend. Er waren veel internationale gasten die volledig open van geest waren. Dus we hadden veel interessant gesprek. We konden Siena en Firenze binnen een halfuur bereiken in onze auto en in het midden van de Chianti. Toen we een fietstocht door Chianti maakten, zorgde Samira voor onze hond. Dit was zeer comfortabel en vriendelijk.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "geweldig verblijf in Toscaanse "campania""

    11/09/2018

    Samira, haar vriend David en haar vader waren erg aardig, behulpzaam en gastvrij. Jamal kookt geweldig
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Warm, vriendelijk en een liefdevol huis"

    29/08/2018

    We waren gezegend om deze plaats te vinden. Verbleven en genoten van elke minuut gedurende 5 dagen. Jamal, Samira en David zorgden voor ons en alle details van ons verblijf zo goed. Jamal is een uitstekende kok die ons verrast met zijn creatie tijdens het avondeten. We waren enthousiast om de ingrediënten te raden die hij in de maaltijden gebruikte. Het was zo een genoegen. Het huis is smaakvol ingericht. De omgeving was uitstekend voor dagtochten. Maar vooral, de warmte die ons werd overladen was geruststellend. Heel erg bedankt en ik kijk er naar uit om mijn terugkeer naar uw thuisland te plannen. Er is zoveel meer te ontdekken in dat gebied. Mijn nederige dank voor het zijn wie je bent. Shamini Kannan
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten