contactModalFeedback

Agriturismo Azienda Agricola Pietra Serena

Località La Patassa, 29, Civitella Marittima 58045 Civitella Paganico (Grosseto)

"Zeer goed"
Volgens 14 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,4/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    8,5/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    8,4/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    8,3/10
    "Zeer goed"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtig "

    14/11/2018

    Het was een heel spannend verblijf, alle echte spullen die door hen gemaakt zijn, fantastisch welkom, je kunt het niet helpen, maar probeer het eens, ik kom zo snel mogelijk terug.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Pietra Serena Educational Farm"

    16/06/2018

    We brachten een zeer aangename ochtend in Pietra Serena met onze kinderen van de kinderkamer .. net aangekomen super welkom van Eleonora, zoete en hartige snack met producten 0 km (geproduceerd in het bedrijf) echt goed! .. dan educatieve boerderij activiteiten uiteraard geschikt voor de leeftijd van de kinderen ... paarden (te eten gegeven), konijnen, varkens, geiten en kleintjes (genomen in de nek en gestreeld), kippen en ochette (zelfs deze gestreeld) .. met bijbehorende gedetailleerde uitleg van alles .. de zoon van Eleonora, een grote helper! Vervolgens lunchpakket op het gazon van de boerderij (we waren de lakens vergeten om op de grond te zetten, gemakkelijk geleverd) .. wat te zeggen, echt een geweldige ervaring! Ik zal zeker alleen terugkeren met mijn kleine! Ik beveel deze structuur aan om dichterbij te komen kinderen op het platteland en dieren ... en als de kinderen een beetje 'vies worden', zijn we op het platteland niet in het winkelcentrum
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Schoolgroepen
    • Vakantie: Didactische activiteiten voor scholen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Leuke plek midden in de natuur ... Fantastische yurt !!!"

    23/05/2018

    Helaas bracht ik weinig tijd door in de structuur, slechts één nacht, maar het was genoeg om te ontkoppelen en te ontspannen ... de ervaring in de yurt was niets minder dan prachtig, goede ontvangst en netheid, het avondeten was er geserveerd in yurt en bestond uit producten van eigen productie (vlees en groenten) ... uitstekende taart!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Mooie ervaring"

    30/04/2018

    We brachten een weekend door in een paar in de Yurt die door de boerderij beschikbaar werd gesteld. Vriendelijk en behulpzaam personeel, goed onderhouden en schone kamers, uitstekend diner met producten van hun productie en overvloedig ontbijt. Interessant zijn ook de activiteiten en de ervaringen die ze bieden of doen in de omliggende gebieden, allemaal ondergedompeld in het groen van het Toscaanse platteland en in een rustige en vertrouwde sfeer, ideaal voor een weekendje ontspanning, met z'n tweeën maar ook met het hele gezin. Ervaring moet worden herhaald!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een duik in de natuur"

    24/04/2018

    Drie fantastische dagen met maximaal comfort in de prachtige Yurta ... diners bij kaarslicht met uitstekende producten van hun boerderij ... uitstekende desserts van Eleonora en heel aardig en waar Mr. Stefano. Sterk aanbevolen voor de stilte, rust en echtheid van de plaats. Onvergetelijke ervaring in de Yurt Relax.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige plek, zeer aangename managers."

    23/04/2018

    Een rit voor mijn verjaardag om niet te vergeten. De regio heeft niet veel reacties nodig, het is gewoon prachtig. In plaats van de managers is er iets te zeggen, maar het is alleen maar positief! Eleonora en Stefano laten je meteen thuis voelen en zijn altijd beschikbaar voor alles. De plaats is authentiek, half groen, rustig en in harmonie met de natuur. Jarenlang heb ik gehoord van Yurt en ik was benieuwd om daar wat tijd door te brengen, want we zouden er ook een op een dag willen installeren. Het was een zeer aangename ervaring en om te worden vernieuwd! Hier voel je nog steeds het landschap zoals het zou moeten zijn, niet zoals die nu nep Agriturismi die niet meer zijn, maar de echte boerderij waar je verse producten eet die door hen zijn gemaakt! Aarzel niet om dit juweeltje in Toscane te boeken en te ontdekken!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "sereniteit"

    17/04/2018

    een prachtige plek .. een geweldige gastvrijheid .. persoonlijke en vriendelijke personeel .. allemaal comfortabel en zeer ontspannend .. je eet typische lokale producten van het bedrijf zelf .. ik probeerde met mijn vriend zowel de yurt en de kamers en we waren altijd prima .. schoon en goed onderhouden .. je kunt verschillende activiteiten doen zoals de rit op de quads in goed gezelschap .. Ik raad het absoluut aan !!!!!!!!!!!!!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Dromen over een realiteit van andere tijden"

    17/04/2018

    Fantastische quad tour ... prachtige yurt en een aanleg om de natuur 100% te ervaren ... van het bezoeken van de dieren tot het prachtige bivak-diner.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "BLIJF IN DE NATUUR IN HET YURTA"

    29/03/2018

    Betoverende yurt omgeven door groen. Goed en echt diner bij kaarslicht in de tent en fantastische rondleiding in quad van bijna 3 uur met aperitief ... veel mooie landschappen en brede en interessante uitleg. Sterk aanbevolen dit yurta-diner-quad pakket !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Eco-biologisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "HET YURTA IS FANTASTISCH"

    28/03/2018

    Ik probeerde met mijn partner de ervaring van de yurt ... wat echt heel magisch en speciaal is. Twee nachten in maximaal comfort ... er is bijna alles ... ingericht met smaak, delicaatheid en verbeeldingskracht. Onze felicitaties voor dit idee. Bij kaarslicht diner in yurt met hun producten, uitstekend en overvloedig. Evenwichtige prijs voor alle diensten van de yurt, inderdaad. We zullen zeker terugkomen wanneer ze ook het verwarmde buitenbad hebben.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Azienda Agricola Pietra Serena reageert
    Dank je wel. Het was een waar genoegen om u als onze gasten te hebben. Tot snel en goed leven! Eleanor
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "EENVOUDIG en familie, de menselijke maat"

    11/03/2018

    Ik verbleef hier met mijn gezin twee nachten en ik vond mezelf heel goed. Uitstekend en zelfgemaakte gerechten, in overeenstemming met wat was beloofd en aangekondigd, allemaal vers en huisgemaakt, met de smaken uit het verleden. Zeer hartelijke en behulpzame beheerders Eenvoudige kamers, maar met alles wat u nodig heeft voor een ontspannen en zorgeloos verblijf midden in de natuur .
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 1
    "Slecht"

    "Sconsigliatissimo !!!"

    12/08/2017

    Lokale afbrokkelen, kamer zonder airconditioning in de ventilator, dubbel bed (twee enkele matrassen tegen elkaar geschoven), spinnenwebben op de hoeken en nog veel meer ... Dirty !!! Badkamer op de gang, zonder enige vorm van zeep. Diner afschuwelijke spaghetti carbonara gemaakt zonder eieren, zou een plateau van vleeswaren voor een kind een klein voorgerecht, een beetje 'salade en een tros druiven, wijn en bitter 40 euro in twee. Maar we zijn off !!! Ah druiven en bitter was aangeboden, maar we vonden ze ter verantwoording roepen. Eerst zeggen dat ze kunnen wij u een bitter te bieden en dan hoef je je betaalt ... SCHANDE !!! TE VERMIJDEN
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Azienda Agricola Pietra Serena reageert
    Goedemorgen, het woord "vervallen" is tamelijk overdreven op zijn zachtst voor onze onderneming agricola.Il gedeelde badkamer die uiteraard noodzakelijk in een gang wordt gerapporteerd op alle mogelijke manieren en omgangsvormen ook op onze website, en ga zo maar door Booking.com zeggen. .en het zou geen verrassing zijn als u ons informeren vóór en u ervoor kiest om hier te Serena Stone komen. Ik verontschuldig me voor het web die zeker kan worden doorgeven aan de deur of werd onmiddellijk hervormd na het schoonmaken zoals altijd het gebeurt in het land. Zoals voor het diner de heren had slechts een kaasproeverij met twee glazen vino.Hanno begrepen in plaats daarvan nam een ??hele fles Toscaanse rode, zijn de tot nu opgeladen slechts 6 €, dan dronken ze 4 glazen drank tot 8 € en absoluut niemand heeft voorgesteld om een ??4 bittere bieden ... de heren hadden de lijst op de tafel en kozen om te drinken wat ze vroegen het kennen van de prijs .. Mag ik absoluut verdedigen carbonara gemaakt met 3 verse eieren van de dag, maar niet met de gele of oranje kleur die de eieren uit de bio-industrie, maar de bleke gele kippen die biologisch graan eten, misschien de gasten waren "onzichtbaar" .. maar er waren eccome.In ieder geval niet blijven een noodle op de plaat. Het is duidelijk reductieve beschrijving van drie sneden salami dat in plaats stap te beschrijven in detail: twee plakken per type per ham, capocollo, spieren, salami finocchiona, cured worst, spek opgerold, met olijven, aubergine en artisjokken in olie, alles wat we produceren en zelfgemaakte zero.Due km in gemengde salade kommen en verse radicchio en een dienblad met witte druiven net geoogst. Mand met zelfgebakken brood. Water inbegrepen. Alles voor de exorbitante prijs van 12,50 € per persoon ... Willen we de eerste twee à € 8 per berekenen, zijn goed 9 € in totaal voor vlees, groenten en fruit voor twee personen. Om u te beoordelen of deze prijs is gekke dingen.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      0,5/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      0,5/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      0,5/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een huis van vrienden."

    19/06/2017

    We verbleven met een doos voor 2 nachten, we kwamen ons geven van haar en we vertrokken met wisselden telefoonnummers van groette ons met knuffels en kussen als oude vrienden. Dat alleen al zou genoeg om te laten zien dat we meteen thuis. De eigenaren zijn vriendelijk en aanspreekbaar, en zo is het natuurlijk beginnen te praten alsof je wist van een leven om dan te zien welke van de 2 's nachts gemaakt. De boerderij is een werkende boerderij, die verwachten aan te komen en het vinden van een lounge en service van een 5-sterren hotel is het goed om te zoeken naar een ander hotel, maar voor degenen die willen de essentie van de Maremma te zien, is er geen plaats meer aangegeven. Slapen met de sleutel in de deur van vandaag lijkt misschien gek, maar het is een indicatie van rust en eenvoud die we vinden in Pietra Serena. Onnodig te zeggen dat het eten in de kleine heuvel in de voorkant van het huis bij zonsondergang verlichting het vuur en het koken van het vlees is een gevoel dat binnen blijft en de smaak van voedsel heeft een voorsprong op zelfs de best-ster. Ik herhaal dat we ons bewust van waar je heen moet, omdat er bepaalde gemak niet door keuze, maar alleen omdat het zou vervormen naar een plek die nog steeds de oude waarden van het verleden. Ik herhaal echter dat wakker worden met het hinniken van paarden in de boxen dichter bij huis en misschien proef hun kaas met zeer scherpe smaken van een andere tijd en zie hoe ze zijn en vooral wat ze dieren die worden gefokt eten is een grote voldoening, vooral in een gestandaardiseerde wereld als vandaag. We zullen zeker terugkomen en misschien langer, al drie dagen heb ik gebruikt om een ??beetje' te trekken ... maar ik heb een langer 'genezen'!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 2
    "Slecht"

    "PESSIMISSIMO"

    16/09/2015

    Ik heb geen woorden uit te voeren: ik alleen maar scheldwoorden zijn gebleven! Wretched in het algemeen uiterlijk, de kamers en een binnenmilieu laat veel te wensen over. Diner (23 € uro dalen met enige reservering!) Is, te willen eufemistische, onvoorspelbaar, ontoereikend en in ieder geval geen kenmerk van het gebied te zijn!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Azienda Agricola Pietra Serena reageert
    Geachte klant, heb je waarschijnlijk niet begrepen noch goed aangegeven op de site van uw verblijf, dat was op een boerderij door Rural schimmel, eenvoudig, door een familie gerund, waarin de kenmerken die komen en zo het opvalt zijn zeker niet de luxe van de kamers of het comfort van de kamers. Ik denk dat als, als het schijnt door uw kritiek, op zoek naar een klassieke agriturismo met gazon en het zwembad vanaf 70 € per nacht zeker niet zou hebben gehad om contact op met een boerderij en verblijf in 55 € per nacht per kamer, inclusief ontbijtbuffet. Wat echter betreuren belangrijkste is dat u nog niet tot uitdrukking wanneer originele, opvallende en absoluut omdat de lokale of geteeld in ons bedrijf was in uw diner km scratch. Om ervoor te zorgen diner wordt beschreven voor de lezer, kunt u beoordelen of het onvoldoende diner of een ander zoals u beschrijft: de eerste met elk twee pannenkoeken met zelfgemaakte dagelijks verse eieren en verse ricotta en snijbiet voor onze zowel de productie, de tweede plaats met vleeswaren (ham en capicollo, van onze varkenshouderij), vier soorten van de traditionele semi-leeftijd pecorino en op smaak gebracht met hete peper, truffel en pistache uit ons melkveebedrijf met marmellatina witte druivensap (iets meer typisch Maremma ??), koekjes en warme spek, croutons met saus van courgette en aubergine (seizoensgebonden), drie soorten ingemaakte groenten, vers gekookt ei in de helft gekleed met olie en zout, gegarneerd met cherry tomaten uit de tuin scherp met zelfgemaakte fig jam (seizoen), water, wijn, koffie, limoncello. Kosten € 23 per persoon, we bevestigen zonder angst dat ons diner is niet de moeite waard in termen van de versheid, authenticiteit en de waarde van huisgemaakte gerechten op de dag.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      2/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      2/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      2/10
      "Slecht"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten