contactModalFeedback

Agriturismo Galeazzi

Loc. Spinicci, 250, Marsiliana 58010 Manciano (Grosseto)

"Super"
Volgens 18 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,9/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    9,3/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,5/10
    "Super"
  • Restaurant
    8,8/10
    "Zeer goed"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Romantische vakantie"

    28/09/2019

    Uitstekende service en hoffelijkheid aan de top
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Onverwacht en zeer aangenaam verblijf"

    25/08/2018

    Uitstekende ontvangst, uitstekende service en locatie, vriendelijke en vriendelijke eigenaren beschikbaar ... aan te bevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "aanbevolen"

    20/08/2018

    Vriendelijkheid, netheid. We zijn heel goed bevonden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Onder de Toscaanse zon"

    11/08/2018

    Onze tien dagen op Agriturismo Galeazzi was een onvergetelijke ervaring. Als het personeel ons begroette en ervoor zorgde dat al onze behoeften werden opgevangen. Daniele en zijn vrouw Mara waren geweldige gastheren. Fabio en zijn vrouw Sara waren ook erg aardig en behulpzaam met alle aanvullende informatie die we nodig hadden. De agriturismo is erg schoon. Veel prachtige tuinen, bomen, bloemen en zelfs een vijver op het terrein. Zeer dicht bij de stranden en slechts 25 minuten naar Saturnia Spa. Geweldige ervaring.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      7/10
      "Goed"
  • 9,5
    "Super"

    "blijven"

    16/07/2018

    Geweldige plek geweldige ontvangst, absolute ontspanning.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige boerderij"

    03/07/2018

    Vriendelijke en vertrouwde gastheren, lees elke wens van de lippen ab.Anlage en kamers zeer goed onderhouden. Zwembad was geweldig en schoon.Ik zou er altijd weer verblijven.Locatie is geschikt voor excursies naar Rome, Siena of de Middellandse Zee.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een 5-sterrenboerderij"

    24/06/2018

    Ik verbleef met mijn gezin (2 volwassenen en 2 kinderen) voor 1 week. Kamers erg schoon en goed ingericht. Zeer comfortabele bedden. De koelkast in de kamer is erg praktisch en de mogelijkheid om de keuken te gebruiken met de andere gasten. Ontbijt uitstekend en zeer gevarieerd. Managers zijn voortreffelijke en zeer beschikbare mensen. Ze hebben ons echt verwend. Echt gefeliciteerd met de zorg en liefde waarmee ze de structuur beheren. De boerderij is erg handig om de Argentario te bezoeken, maar ook andere landen van het binnenland.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Aangename, goed verzorgde plek."

    09/04/2018

    Jammer dat het maar één dag was maar we komen hier terug naar deze ontspannen plek.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Galeazzi reageert
    Bedankt Silvia Ik hoop je weer te mogen verwelkomen. Groeten, tot ziens Fam. Galeazzi
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "uitstekende locatie, en uitstekende gastvrijheid"

    03/05/2017

    Ik bracht drie heerlijke dagen met mijn vrouw tijdens de 25 april brug. Geweldige locatie voor de Argentario, de Maremma park, de Terme di Saturnia, en nog veel meer. Prachtige locatie eigenaren en heerlijk en zeer aanwezig. We zullen zeker terugkomen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Galeazzi reageert
    Geachte Sandro Thank you for your review, ik ben heel blij dat uw verblijf was aangenaam en ik hoop dat je snel weer terug. Groeten Fabio Galeazzi
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Mooie plek, super vriendelijke familie!"

    03/05/2017

    De plaats is 'mooi, natuurlijk, en' zeer rustig. De eigenaren zijn zeer behulpzaam en vriendelijk. Kamers schoon en heerlijk ontbijt. Als ik terugkeer naar dat gebied, zou ik graag blijven.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Galeazzi reageert
    Geachte Enzo Voor ons was het een genoegen om u te hosten, en ik hoop u snel te zien! Groeten Family Galeazzi
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastische plek!"

    31/10/2016

    Agriturismo Galeazzi is erg mooi, vol groen, rustig gelegen in Maremma. De appartementen zijn mooi ingericht en schoon. De eigenaren zijn erg aardig, altijd bereid om te adviseren waar te gaan, wat te zien. We hebben hier heel lekker ontbijt gegeten met zelfgemaakt brood en heerlijke taarten met de beste cappuccino in Italië. Je zou ook heel goede wijn moeten proberen en zeer goede olie hier geproduceerd. Dino, Mara en Fabio, bedankt! Teresa, Agnieszka en Ewa
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Galeazzi reageert
    Heel vriendelijk bedankt voor je beoordeling en ik ben heel blij dat het verblijf aangenaam was, ik hoop je weer te mogen verwelkomen. Groeten uit de familie Galeazzi
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fabulous en super aanbevolen !!!!!"

    10/09/2016

    Family-run, ... Ondergedompeld in het Toscaanse Maremma, waar het contact met de natuur in volledige ontspanning .... zeer gastvrije familie heerst, maar vooral erg professioneel. Hoe zit het goed ..... Meer dan dat je niet kon blijven !!!! Blij je te hebben ontmoet ... We zullen elkaar spoedig weer !!!! Super aanbevolen voor mensen, stelletjes, gezinnen met kinderen .... Oh ik vergat ... Huisdieren zijn welkom ... We moesten een Great Dane en twee Chihuahuas volgen .... En ook zij, dank !!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Galeazzi reageert
    Carissimi Tiziana en Claudio voor ons was het een groot genoegen om te mogen verwelkomen in onze boerderij, je bent een aardige mensen en zijn erg blij dat uw verblijf was aangenaam en ontspannend, toont dit aan de toezegging dat al jaren bieden wij aan onze gasten. Tot ziens, een knuffel van Galeazzi hele gezin!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "vakantie in Maremma in 2015 met onze hond Luna"

    01/09/2015

    We hebben een heerlijke vakantie in een zeer gezellige en goed onderhouden, maximale hygiëne, en de eigenaars zeer vriendelijk en behulpzaam. goed verzorgd en gastvrij van uitstekende zwemmen dieren. Zeker als er een kans is zullen we de ervaring te herhalen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Galeazzi reageert
    We zijn blij dat de gasten zoals jij en dankzij zijn voldaan voor de complimenten aan onze structuur. Ik hoop echt dat je snel te zien. Groeten uit Galeazzi familie!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Vier dagen in de groene"

    30/08/2015

    Ik heb hier vier dagen in deze boerderij met mijn man en onze twee kinderen ... we werden begroet met hoffelijkheid en familiarità..il plaats is mooi, mooi en rilassante.che betekenen? Ik hoop snel terug te komen en het aanbevelen aan iedereen !! Angela Daniel en Bianca Chiara
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Galeazzi reageert
    Blij om u te hebben gehost, je bent een geweldige familie en grote klanten. Tot snel weerziens. Veel groeten van Galeazzi familie!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "ontspanning"

    12/06/2015

    Ik mijn vrouw en mijn dochter verbleven we 2 nachten in juni 2015 in dit pand en we vonden in een mooie plaats in een klimaat beslist familiare.I managers zijn erg vriendelijke mensen en attent op eventuele behoeften zou de wijn die uit avere.ottimo sig.Delio heerlijke taarten bereid door signora.Chi willen een ontspannen vakantie en een familiale sfeer te brengen kan niet 'niet naar galeazzi.tornero' zeker voor meer 'dagen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Galeazzi reageert
    Hartelijk dank voor je recensie, voor ons is het een genot om op te merken dat de gasten een heerlijke vakantie in onze structuur hebben doorgebracht. Ik hoop dat je weer als gast in de toekomst. Groeten uit Galeazzi familie.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten