contactModalFeedback

Agriturismo Il Selvatico

Località Casa Brogi, Poggi del Sasso 58044 Cinigiano (Grosseto)

"Super"
Volgens 105 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,5/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,6/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,8/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een hoekje van het paradijs"

    19/08/2019

    Spectaculaire en gunstige ligging om de charmante dorpjes van de provincies Grosseto en Siena te bereiken, evenals het schilderachtige landschap dat zich uitstrekt tot aan de Val d'Orcia.
    We brachten een kort maar onvergetelijk verblijf door, zowel voor de schoonheid van de boerderij, met mooi ingerichte kamers, comfortabel en ruim, zowel voor de receptie van Julius en zijn moeder, die voor de gasten een echte keuken en een hoog niveau reserveren dankzij de kwaliteit van de geteelde producten.
    Terugkerend naar de dagelijkse routine, blijft het gevoel van rust en regenererend welzijn tijdens de vakantie onveranderd.
    Dat is een goede aanbeveling!

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Echt betoverend... "

    14/08/2019

    Ik ben echt blij om een positieve recensie te schrijven voor deze boerderij. Uitstekend menu, alles wat je eet is zelfgemaakt, gekweekt en gefokt met passie door de eigenaar. De cursussen worden begeleid met vriendelijkheid en hoffelijkheid. Het uitzicht is betoverend en een startpunt voor tal van excursies naar bezienswaardigheden. Ik raad het sterk aan! Met dank aan Giulio en zijn moeder voor het warme welkom.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Absoluut aan te bevelen. Vakantie om te ontspannen en te genieten. Gastvrijheid en hartelijkheid zodat u zich meteen thuis voelt."

    13/08/2019

    We zullen deze vakantie niet snel vergeten. Niet alleen een prachtig landschap, maar ook gastheren die ons met veel hartelijkheid ontvingen. Giulio en zijn moeder maken bijna alles mogelijk om uw verblijf perfect te maken. De service en vooral het super lekkere eten zijn uniek. Zelden hebben we iemand ontmoet die met zoveel passie en kwaliteit kookt. Genieten van de typische Toscaanse keuken in een dergelijke omgeving is pure vakantie. De meeste producten op de menukaart zijn producten van eigen bodem uit onze eigen tuin.
    De olijfolie en de rode wijn zijn super lekker en de zelfgemaakte zoete desserts zijn altijd een bekroning van de Mariellas.
    De kamer en het appartement zijn ingericht met veel aandacht voor detail in Toscaanse stijl. Alles is schoon en onderhouden, we hebben geen kritiek.
    Als u op zoek bent naar rust en stilte en niet wilt afzien van een unieke culinaire regionale keuken uit de Maremma, dan bent u hier in goede handen.
    Wij danken Giulio en zijn moeder en hopen dat er nog lang plezier en rust zal zijn.
    We komen zeker terug.
    Wolfgang & Jachthaven
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Spectaculaire locatie"

    03/09/2018

    Een stille, gastvrije en regenererende plek, omringd door de natuur. Ik raad het iedereen aan die zich moet weren van de hectiek van alledag.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "groot"

    24/08/2018

    In de heuvels van de Maremma. Strategische positie voor zee, berg (Amiata en Labbro) en andere plaatsen (Montalcino) Mooie en schone kamers, uitstekend eten met kwaliteit en verse producten. Eenvoudige en gastvrije mensen. Prachtige ervaring in Toscane
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Vakantie in Toscane 2018 - moto en maremma"

    19/08/2018

    Er is geen Agriturismo meer, met een door een familie gerunde 0 km keuken met een adembenemend uitzicht vanaf de Toscaanse heuvels en gastvrij om het maar op zijn zachtst te zeggen. Giulio, de eigenaar is niets minder dan iemand die met passie, hard werken en een eerlijke kijk op het leven een fantastische plek heeft gecreëerd. Ikzelf en een fietsvriend hebben we halverwege augustus gekozen voor Il selvatico voor een week vakantie en we waren verbaasd over de prijs-kwaliteitverhouding van Il Selvatico. Hier is de keuken het sterke punt, dankzij de vaardigheid van Giulio de voorgerechten, eerste en tweede gangen, alles is zelfgemaakt - pasta, eieren, groenten. De desserts gemaakt door Giulio's moeder zijn niet ver achter bij zowel bij het ontbijt en als een cilieggina op de taart na elk heerlijk diner. We werden verwelkomd in een ontspannen en gezellige omgeving waardoor we nieuwe vrienden konden maken. Ik dank nog steeds Giulio en zijn moeder en ik hoop Il Selvatico opnieuw te zien in de niet al te verre toekomst. Enige aanbeveling: let op de weg om er te komen, het is niet geasfalteerd ... maar de aankomst verdient :))
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Perfect!"

    19/08/2018

    Absolute rust
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Feest van Luca"

    08/04/2018

    Op zijn zachtst gezegd fantastisch en gastvrij! Spectaculaire keuken; geweldige gastvrijheid! Prachtige locatie. Verdient in alle opzichten!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fantastische keuken, zeer netjes, zeer schone faciliteit, uitstekende prijs / prestatie verhouding, zeer attent, gulle gastheren"

    01/11/2017

    We hebben een week (wandelvakanties) bij Il Selvatico doorgebracht en er elke avond gegeten. Giulio koks fantastisch en fantasierijk. Toscaanse gerechten zoals je zou verwachten, first-class producten (de meest zelf geproduceerde), bereid eerlijk en met liefde voor het product. De kamers zijn eenvoudig, zeer schoon, goed onderhouden en liefdevol ingericht. Goed positiespel binnen een uur rijden zijn Maremma, Siena, Pienza, Saturnia, Amiata etc. gemakkelijk te bereiken al een aanrader.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Mooie plek, rijk en gezond voedsel, geweldige ontvangst en gastvrijheid."

    02/10/2017

    Een vierdaagse vakantie aan het eind van september 2017 in de prachtige natuur van dit deel van Toscane. De boerderij is erg mooi, de kamers warm en gastvrij en de netheid is onberispelijk. Het smaakte geweldig. Om op te treden als een grens voor de beschikbaarheid en sympathie van Julius en moeder. Nou ... alles perfect!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Vriendelijkheid en Kitchen"

    25/09/2017

    We hielden ervan hier! Moeder en zoon maken het uitstekend! De keuken is prachtig. Hij eet heel goed en Traditionele
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ik zou nergens anders heen te gaan"

    12/09/2017

    Het was perfect. Het huis, het eten (FOOD, mensen), Julius, locatie, wijn, cognac .. het enige wat ik betreur en nu heb ik naar huis te gaan. En in de sportschool. Nee, maar serieus, het is een prachtige plek, de kamers zijn schoon, mooi en comfortabel, je eet van God en u zich thuis voelt. En Ze behandelden ons als ik mijn familie zou behandelen. Thanks Julius! Tot ziens!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "De agro ...."

    28/08/2017

    Prachtige ervaring in deze authentieke boerderij .... geweldige locatie. .spdlendida welkom .... fantastisch eten. Aanbevolen en weer terug !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Geweldige gastvrijheid, lekker eten, mooie plek aangenaam."

    04/08/2017

    In een rustige, uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan de Maremma en op korte afstand van de kunststeden en kusten we zijn goed zo veel aan vrienden met de eigenaren maken met heerlijk eten bereid met lokale producten van hun productie en tegelijkertijd verfijnd ontvangen dankzij Julius, de chef-kok.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Een onvergetelijk diner"

    02/08/2017

    We stopten om te eten er een nacht en waren in staat om een ??aantal gerechten bereid met passie en smaak te proeven. Agrotoerisme ervaring in al zijn pracht, gastvrijheid, lokale producten gemaakt door de huurders en waar voor je geld, dat is adembenemend in positief! Om te leven.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten