contactModalFeedback

Agriturismo Il Selvatico

Località Casa Brogi, Poggi del Sasso 58044 Cinigiano (Grosseto)

"Super"
Volgens 102 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,5/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,6/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,8/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Spectaculaire locatie"

    03/09/2018

    Een stille, gastvrije en regenererende plek, omringd door de natuur. Ik raad het iedereen aan die zich moet weren van de hectiek van alledag.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "groot"

    24/08/2018

    In de heuvels van de Maremma. Strategische positie voor zee, berg (Amiata en Labbro) en andere plaatsen (Montalcino) Mooie en schone kamers, uitstekend eten met kwaliteit en verse producten. Eenvoudige en gastvrije mensen. Prachtige ervaring in Toscane
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Vakantie in Toscane 2018 - moto en maremma"

    19/08/2018

    Er is geen Agriturismo meer, met een door een familie gerunde 0 km keuken met een adembenemend uitzicht vanaf de Toscaanse heuvels en gastvrij om het maar op zijn zachtst te zeggen. Giulio, de eigenaar is niets minder dan iemand die met passie, hard werken en een eerlijke kijk op het leven een fantastische plek heeft gecreëerd. Ikzelf en een fietsvriend hebben we halverwege augustus gekozen voor Il selvatico voor een week vakantie en we waren verbaasd over de prijs-kwaliteitverhouding van Il Selvatico. Hier is de keuken het sterke punt, dankzij de vaardigheid van Giulio de voorgerechten, eerste en tweede gangen, alles is zelfgemaakt - pasta, eieren, groenten. De desserts gemaakt door Giulio's moeder zijn niet ver achter bij zowel bij het ontbijt en als een cilieggina op de taart na elk heerlijk diner. We werden verwelkomd in een ontspannen en gezellige omgeving waardoor we nieuwe vrienden konden maken. Ik dank nog steeds Giulio en zijn moeder en ik hoop Il Selvatico opnieuw te zien in de niet al te verre toekomst. Enige aanbeveling: let op de weg om er te komen, het is niet geasfalteerd ... maar de aankomst verdient :))
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Perfect!"

    19/08/2018

    Absolute rust
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Feest van Luca"

    08/04/2018

    Op zijn zachtst gezegd fantastisch en gastvrij! Spectaculaire keuken; geweldige gastvrijheid! Prachtige locatie. Verdient in alle opzichten!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fantastische keuken, zeer netjes, zeer schone faciliteit, uitstekende prijs / prestatie verhouding, zeer attent, gulle gastheren"

    01/11/2017

    We hebben een week (wandelvakanties) bij Il Selvatico doorgebracht en er elke avond gegeten. Giulio koks fantastisch en fantasierijk. Toscaanse gerechten zoals je zou verwachten, first-class producten (de meest zelf geproduceerde), bereid eerlijk en met liefde voor het product. De kamers zijn eenvoudig, zeer schoon, goed onderhouden en liefdevol ingericht. Goed positiespel binnen een uur rijden zijn Maremma, Siena, Pienza, Saturnia, Amiata etc. gemakkelijk te bereiken al een aanrader.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Mooie plek, rijk en gezond voedsel, geweldige ontvangst en gastvrijheid."

    02/10/2017

    Een vierdaagse vakantie aan het eind van september 2017 in de prachtige natuur van dit deel van Toscane. De boerderij is erg mooi, de kamers warm en gastvrij en de netheid is onberispelijk. Het smaakte geweldig. Om op te treden als een grens voor de beschikbaarheid en sympathie van Julius en moeder. Nou ... alles perfect!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Vriendelijkheid en Kitchen"

    25/09/2017

    We hielden ervan hier! Moeder en zoon maken het uitstekend! De keuken is prachtig. Hij eet heel goed en Traditionele
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ik zou nergens anders heen te gaan"

    12/09/2017

    Het was perfect. Het huis, het eten (FOOD, mensen), Julius, locatie, wijn, cognac .. het enige wat ik betreur en nu heb ik naar huis te gaan. En in de sportschool. Nee, maar serieus, het is een prachtige plek, de kamers zijn schoon, mooi en comfortabel, je eet van God en u zich thuis voelt. En Ze behandelden ons als ik mijn familie zou behandelen. Thanks Julius! Tot ziens!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "De agro ...."

    28/08/2017

    Prachtige ervaring in deze authentieke boerderij .... geweldige locatie. .spdlendida welkom .... fantastisch eten. Aanbevolen en weer terug !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Geweldige gastvrijheid, lekker eten, mooie plek aangenaam."

    04/08/2017

    In een rustige, uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan de Maremma en op korte afstand van de kunststeden en kusten we zijn goed zo veel aan vrienden met de eigenaren maken met heerlijk eten bereid met lokale producten van hun productie en tegelijkertijd verfijnd ontvangen dankzij Julius, de chef-kok.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Een onvergetelijk diner"

    02/08/2017

    We stopten om te eten er een nacht en waren in staat om een ??aantal gerechten bereid met passie en smaak te proeven. Agrotoerisme ervaring in al zijn pracht, gastvrijheid, lokale producten gemaakt door de huurders en waar voor je geld, dat is adembenemend in positief! Om te leven.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Uitstekend hotel prachtige locatie in het hart van de Maremma"

    24/01/2017

    We bleven twee dagen. We waren in een zeer mooie moeder en zoon die betrokken zijn bij de bedrijfsvoering begroet. Naast het goede eten en goede wijn raken we de sfeer van deze boerderij omgeven door olijfbomen en wijngaarden, maar zeer dicht bij een aantal plaatsen om te bezoeken in Maremma !! Ik beveel het voor een echte pauze voor ontspanning en rust!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Great property"

    28/10/2016

    We hebben geprobeerd om vier dagen los te maken en we zijn er in geslaagd deze betoverende plek waar de natuur maakt het frame .... met de vos en kat vrienden maakte ons bedrijf ... een genot met het koken van onze avonden hij dacht erover na en Giulio moeder met hun eenvoudige en smakelijke gerechten Maremma .... we ten zeerste aanbevelen voor diegenen die rust en ontspanning begeleid door heerlijke smaken .....
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Een betoverende sfeer"

    16/10/2016

    Geweldige locatie, een beetje moeilijk te vinden omdat er geen weg specificatie .. maar vriendelijke buren liet ons de weg. Absolute alleen, rustig en een geweldig uitzicht op de vallei. Mooie kamers, super aardige gastheren en de keuken is "hit" elke avond een ander heerlijk menu, vers en zelfs gekookt. Zeker een aanrader.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten