contactModalFeedback

Agriturismo La Svolta

S.P. Campigliola, Km 13,400, 58014 Manciano (Grosseto)

"Super"
Volgens 116 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,4/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,1/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,3/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9
    "Super"

    "Gewoonweg betoverend "

    26/07/2019

    Uitstekende locatie, mogelijkheid om mooie dorpen te bezoeken en niet alleen, zelfs het kuuroord van Saturnia, het Bolsenameer, ......
    Om nog maar te zwijgen van het adembenemende uitzicht, een hemel die ik me zo'n sterrenhemel niet meer kon herinneren (want de gepassioneerde is een geweldig uitkijkpunt) en de zon van achter de heuvels zien opkomen was prachtig.
    Maximale stilte, alleen onderbroken door het zingen van krekels en kikkers, onze wekker (toen we het hoorden) was de haan.

    Onze kleine meid had veel plezier en leerde nieuwe dingen kennen en leefde in contact met de natuur, en met 18 maanden heeft ze eindelijk de hele nacht geslapen!!!!!!!!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo La Svolta reageert
    Bedankt Carmen
    we zijn blij dat we deze hoek van de Maremma met u hebben gedeeld....
    We hopen dat de gunstige effecten van deze vakantie lang zullen aanhouden.
    Hallo.


    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      6,5/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      6/10
      "Redelijk"
  • 9,5
    "Super"

    "Gegarandeerde ontspanning"

    14/07/2019

    Het is de juiste plek voor een ontspannende vakantie midden in de natuur, maar met de mogelijkheid om te zwemmen in de zee en excursies naar plaatsen van cultureel en historisch-archeologisch belang. De avond-nacht spectaculaire hemel voor astronomische waarnemingen, zelfs met het blote oog. Zeer goede keuken (op aanvraag en alleen op enkele dagen). Om de vriendelijkheid, vriendelijkheid, vriendelijkheid, vriendelijkheid en vrolijkheid van de managers te benadrukken. De afstand tot de zee en de buurlanden (15-20 minuten met de auto) wordt grotendeels gecompenseerd door alle positieve aspecten die hierboven zijn genoemd.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Svolta reageert
    Bedankt, Chiara,
    het was een genoegen om je te verwelkomen.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een hoek van de hemel!"

    03/12/2018

    Ik kan niet zonder de Svolta....sinds 2008, op mijn eerste ervaring op de Agriturismo, ben ik bij toeval naar deze plek gekomen en voelde me meteen thuis! Het duurde niet lang voordat ik verliefd werd op deze plek, de rust, de magie, de warmte, elke boom, bloem, baksteen en de prachtige Marilena! De beurt is zoals ik het noemde "een oase van welzijn" .... in een geweldige locatie voor een culturele excursie, sport, in de buurt van de spa, de zee, de beurt biedt echt een 360 ° en voldoet aan volwassenen en kinderen. En hoe zit het met de keuken van Marilena..... nou ja, ik zeg dat het minstens één keer in je leven geprobeerd moet worden!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Svolta reageert
    Geen commentaar, grote dankbaarheid!
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een keerpunt"

    31/08/2018

    Een landelijke omgeving. Als u het zwembad verwacht ... een luxe hotel .... nee, dit is niet de plaats, maar het is een oprechte plek. Ik ben oprecht in alles en dit is zeldzaam. Goed eten, maar je bent hier niet om binges te eten, maar om gezond en goed te eten. We zullen terugkeren
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Svolta reageert
    De mooiste erkenning die ons bedrijf en onze medewerkers ooit hebben gekregen! "Oprechtheid en eerlijkheid" Dankbaarheid jegens u Annalisa, diep genereus!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Zeer warm welkom"

    29/07/2018

    Ons verblijf was uitstekend, niet alleen omdat de kamer goed, opgeruimd en schoon was, maar zelfs meer vanwege het warme welkom van de familie van Marilena, de gastvrouw. Het ontbijt en het diner waren gezond, van goede kwaliteit en smaak. We verbleven een week, een zeer centrale plek om de vele hoogtepunten in Zuid-Toscane te bezoeken. We voelden ons bijna een deel van de familie en genoten van de mix van gasten uit zowel Italië als andere landen. Ik zei vaarwel met een paar tranen in mijn ogen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Svolta reageert
    Bedankt Hilde, misschien neemt hij gewoon afscheid. Tot de volgende keer!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Ervaring die moet worden herhaald"

    16/07/2018

    We verbleven een week in deze boerderij gelegen tussen de zee en het meer van Bolsena, een paar km van Saturnia en fascinerende dorpen van de Maremma. Uitstekende ontvangst van mevrouw Marilena, uitstekende biologische keuken en kostbare gesprekken aan tafel met haar. Onvergetelijk de lucht vol met sterren zoals we ons niet meer herinnerden. Voor degenen die een ontspannende vakantie willen, ondergedompeld in de natuur en cultuur. Gioia en Annalisa uit Rome.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Svolta reageert
    Gioia en Annalisa, hallo en bedankt voor alles.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Prachtig weekend"

    05/07/2018

    We brachten een geweldig weekend met een paar vrienden in deze familie gerunde boerderij !!! Maak een keer een diner, allemaal samen, met vrienden en mensen die je ter plaatse kent !!!!! Laten we ook een paar goede dingen eten en een goede wijn en de tijd vliegt weg voor een moment dat alweer tijd is om terug te gaan naar ieders leven de dagen !!!!! de volgende dank
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Svolta reageert
    We stellen graag het schema van het gezin voor aan tafel, op een opgewekte manier, en nemen het beste dat de gezellige situatie kan geven, de tijd om samen te zijn is altijd minder, de waarde van samen zijn is altijd een fantastische energie-uitwisseling. Bedankt voor het proberen en goedgekeurd.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      6,5/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      7,5/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mijn eerste ervaring op een boerderij"

    01/07/2018

    Ik verwachtte niet zo'n ontvangst en beschikbaarheid. De comfortabele omgeving, het prachtige landschap, rust en sereniteit in contact met de natuur. Marilena heeft er alles aan gedaan om ons het gevoel te geven dat we helemaal op onze gemak zijn om aan al onze behoeften te voldoen zonder te tellen dat ze een geweldige kok is. Zijn zeer persoonlijke culinaire creaties kunnen niet worden beschreven, maar moeten ter plekke worden getest. Dus ik kan iedereen deze geweldige ervaring niet aanbevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Svolta reageert
    Bedankt Franca voor je genereuze reactie.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een betoverende plek in de heuvels van de Maremma"

    30/06/2018

    We hebben een geweldige tijd gehad bij Marilena. We gingen met twee volwassenen en twee kinderen. De kinderen hadden alle tijd van de wereld om in de tuin te spelen, met de katten en te genieten van het leven. En we hielden van het eten, de hartelijkheid, de kruiden en groenten vers uit de tuin en de wijn. Het uitzicht is spectaculair en het is een uitstekende plek om 's nachts de sterren te zien. Marilena heeft een Yogatent en een sterrenobservatorium. Eten is allemaal zelfgemaakt en de meeste ingrediënten komen uit haar eigen tuin en velden. het is een plek voor stelletjes en gezinnen. Hartelijk dank aan Marilena voor het zo geweldig maken van ons verblijf. We zullen terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo La Svolta reageert
    De vakantie is een moment om samen te zijn en te genieten van het gezin is belangrijk dat het perfect is, we zijn blij dat we hebben geholpen om het zo te maken. We wachten weer op je.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De beste boerderij"

    18/06/2018

    Bedankt Marilena, de beste boerderij waar ik geweest ben, heerlijk eten, goed gezelschap. Geweldige plek. Mooie plaatsen. Ideaal om even weg te zijn van het werk en een moment te vinden om te ontspannen. De 10 voor catering is niet helemaal waar ... zou een 11 of 12 nodig hebben. Fantastisch is niets minder dan. Nogmaals bedankt
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo La Svolta reageert
    jij verdient ook een 12 ... voor de hoeveelheid voedsel die je kunt eten! Bedankt Oscar !!!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Huwelijksreis van duizend en één ... Dag!"

    15/06/2018

    Een fantastische huwelijksreis, dankzij de uitstekende gastvrijheid van Marilena en de charmes die de boerderij overdag en 's nachts kan bieden <La Svolta> >, ingevoegd in een fantastische Maremma, tussen de zee en de archeologische parken: van pastelkleuren van het appartement "Acqua" tot de stiltes en geluiden die de boerderij biedt voor zijn positie. Zelfs met andere gasten is stilte verzekerd. Voor astronomen en amateur-astronomen maakt de hemel dankzij de lage atmosferische turbulentie significante planetaire waarnemingen mogelijk, maar ook de stappen van het internationale ruimtestation voor Venus waren betoverend! En tot slot, vreugde voor diegenen die zelfs amateurs van fotografie houden: met een brug of een reflex, met of zonder een statief, maken ze vonken op elke plaats in de omgeving. Cieligina op de taart, de keuken van de nabijgelegen trattoria's: wij bevelen dat van het archeologische park Vulci aan.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Huwelijksreizen
    Agriturismo La Svolta reageert
    Bedankt, we genieten van het plezier van plezier. Dus een huwelijksreis tussen de sterren!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      7/10
      "Goed"
  • 9,5
    "Super"

    "excellent"

    04/06/2018

    Ik was in deze boerderij met mijn familie en geweldige vrienden voor drie dagen is een kleine oase van rust waar naast het prachtige landschap dat het omringt en de rust en sereniteit die we ademen werden we begroet door de eigenaar La Signora Marilena met veel vriendelijkheid beschikbaarheid en sympathie de boerderij bevindt zich op een strategisch punt waar u snel en gemakkelijk op veel mooie plekken kunt bezoeken als de watervallen van de molen. Saturnia Vulci Pitigliano Ik beveel het sterk aan Met gesloten ogen zullen we zeker terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo La Svolta reageert
    Het zal met genoegen zijn dat we je opnieuw zullen ontvangen.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "doorslaand"

    07/05/2018

    Fantastische plek, ondergedompeld in het Maremma-landschap, strategisch om de vele plaatsen van historisch en natuurlijk belang te bereiken die deze fantastische regio biedt. Absoluut aanbevolen halfpension, om de geweldige lokale keuken van Marilena te waarderen en om nieuwe en interessante mensen te ontmoeten ('s avonds eten we allemaal samen ...! Grandissimi de prof en de "jager";)). Ganzen, konijnen, een haan, een paard en een geit (onafscheidelijk) en een slaperige cagnona verwelkomen in een oase van rust en stilte. Voor degenen die graag uitstappen en in het gezin zijn, na een absoluut informele en authentieke manier van reizen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo La Svolta reageert
    En ik zweer dat ik mijn gasten niet betaal voor deze geweldige recensies. Bedankt Chiara.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "fabelachtig"

    04/05/2018

    Prachtige plek waar ontspanning het sleutelwoord is. Marilena is een zeer charismatische en behulpzame vrouw. We verbleven vier nachten in zijn boerderij samen met onze hond die goed werd geaccepteerd en we konden het vrijlaten om in de prachtige tuin te rennen. We hebben halfpension gebruikt, zowel het ontbijt als het avondeten worden door Marilena bereid met ingrediënten die meestal door haar worden geteeld. Zeer aan te bevelen plek om even weg te zijn van het dagelijks leven.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo La Svolta reageert
    Heel erg bedankt, een hartelijke groet.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Zeer gastvrij"

    20/04/2018

    Een zeer ontspannen verblijf. Heerlijk eten met lokale ingrediënten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo La Svolta reageert
    Bedankt, we verwelkomen je graag weer, tot de volgende keer!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten