contactModalFeedback

Agriturismo Le Macchie Alte

Poderi di Montemerano, Manciano 58014 Manciano (Grosseto)

"Super"
Volgens 19 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,7/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    8,8/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    9,2/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,6/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "De plaats van de ziel"

    08/04/2020

    Dat is wat het voor mij is...de plaats van de ziel en waar ik me vrij voel...de natuur in al haar simpele en prachtige grootsheid en de vriendelijkheid en vertrouwdheid van de mensen die in de structuur werken zijn elementen die deze plaats uniek maken. Zonder natuurlijk te praten over de keuken van producten absoluut op Km 0, met onvergetelijke smaken en geuren om samen te genieten rond een grote tafel, zoals thuis, maar met de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten, te glimlachen en te ontspannen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gewoon een paradijs!"

    04/09/2019

    Prachtig uitzicht, gezellige kamer, mooie huizen en wat dacht u van diners? Met dank aan Gianni die in de fantastische avonden van juli, als een goede gastheer, de teugels van interessante discussies in een gezellige en serene sfeer heeft gehouden. Dank aan al het personeel, vriendelijk en gastvrij. Een echte vakantie die ons heeft verrijkt met schoonheid en kennis. We komen terug!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Le Macchie Alte reageert
    Dank je wel Elena, voor het beoordelen van onze boerderij met de hoogste score. Wanneer u terug wilt komen zal het een genoegen zijn, u weet ons te vinden :)
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "5 dagen om te regenereren"

    12/05/2018

    We waren op de boerderij hoge plekken voor de brug van 25 april mijn partner is mijn zoon van 6 jaar De boerderij ziet eruit als de typische Toscaanse boerderij gelegen in verschillende structuren de kamers zeer ruim en goed ingericht Het enige minpunt in mijn proef weinig helderheid in de kamers, maar dit is de architectuur van de Toscaanse stenen huizen. 's Avonds eten we allemaal samen in twee grote houten tafels en' s ochtends als ontbijt. Voor ons was het samen eten een toegevoegde waarde. Mooi zijn de twee paden die kunnen worden gedaan binnen het landgoed de dieren die gratis op de boerderij leven zijn goed onderhouden prachtige Maremma koeien. Uitstekende uitgangspositie om de nabijgelegen dorpen te bezoeken en om de beroemde thermale baden van Saturnia te bereiken. Personeel zeer vriendelijk en dispinable. We hebben 5 dagen geleefd in een goed verzorgde omgeving en volledig ondergedompeld in de prachtige omliggende natuur, we zullen zeker terugkeren om de boerderij te bezoeken. Sara en familie
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    Agriturismo Le Macchie Alte reageert
    Lieve sara, we zijn blij dat je het leuk vond en het hebt kunnen regenereren. Ik bevestig dat er kamers helderder zijn en andere minder, maar helaas zoals al eerder door jou is benadrukt, wordt dit veroorzaakt door de structuur van de huizen; het zal nog steeds voldoende zijn om uit te gaan om jezelf onder te dompelen in het licht van de natuur die ons omringt :)) Het zal een groot genoegen zijn om je weer te zien in de toekomst Groeten aan het hele gezin!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "alles ok"

    28/09/2016

    We hadden een geweldige geweldige plek fantastisch eten comfortabele rustgevende plek zeer behulpzaam vriendelijk en hoe je bent in een zeer mooie familie om samen te eten aan tafel het enige minpunt is dat de kantoren geopend in tijden niet altijd open is als je aankomt op tijd die gesloten je moet wachten, want we hadden een geweldige tijd
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een ideale wereld van de natuur en de traditionele smaken."

    24/06/2016

    Prachtige agriturismo waar je midden in de natuur en lekker eten echte smaken die vandaag in de stad niet meer weet. Vriendelijkheid en goede service en authentieke producten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "herfst weekends"

    26/10/2015

    Gedurende twee jaar gaan we met farm vrienden op dit moment. We hou echt van de structuur en de groene ruimte rond. De keuken en de organisatie van het diner allemaal samen aan dezelfde tafel, ontstaat er een zeer vertrouwde sfeer. De kinderen hadden een geweldige tijd, ondanks de regen! Zeker komen we terug, omdat dit jaar de champignons nog steeds niet gedoofd! ;)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Jagen en rond ......"

    22/09/2015

    Het is niet de eerste keer en zal niet 'even duren! Company uitstekende jacht wildlife met zeer interessante jachtgebieden. Fazanten, patrijzen en korhoenders uitstekende volo.Grande Alexander's organisatie, die verantwoordelijk is caccia.Soggiornato met mijn zoon Yuri en Bretoncina Kira Maia, pastor Maremma, weet heel goed en smaakte ook !!!! Zeer comfortabele kamers en een klassiek decor art povera.La gezellig diner in de avond met goed eten en natuurlijke producten volledig dell'azienda.Il outline ontspant u en geeft u de vrede van Sara spettacolari.Ringrazio aardig en cordiale.Per einde blijft er niets maar ........ ..tornare !!! Mark en Yuri, Rome.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Vakantie: Sportief
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Holidays Vere"

    05/09/2015

    We kozen voor goed. Aardige mensen, goede producten en diensten, ruimte en een fantastische locatie. Naast het koken met ingrediënten van eigen bodem, bereid met kunst kunt u genieten van de eenvoudige samen te komen aan de grote tafel voor maaltijden, het zwembad, de dieren knuffelen, om te wandelen in de weilanden en bossen. Bedankt en tot ziens.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Le Macchie Alte reageert
    Dankzij Alexander, we zijn blij dat uw keuze uitstekend heeft bewezen. Het zal een genoegen zijn om je weer te hosten in de toekomst De beste wensen voor het hele gezin, Sara
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een fantastisch verblijf"

    26/07/2015

    een ontspannende plek in het midden van de natuur, het lied van de krekels als bijgerecht, het zingen van een haan in de vroege ochtend wonder. De overtreffende trap eten, complimenten aan de koks, de tafel alleen voor alles wat helpt om te socialiseren en nieuwe vrienden maken. De vriendelijk en attent voor elke behoefte. Een plaats waar we zullen terugkeren om opnieuw te beleven een week van rust weg van het verkeer, van TV en van het stadsleven
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Le Macchie Alte reageert
    Angelo Goedenavond, ik dank u namens alle voor de woorden die hij heeft doorgebracht. Het was een genoegen om u te ontmoeten en we hopen dat er nog een kans om weer te ontmoeten. Een knuffel voor het hele gezin, Sara
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "ontspannen"

    22/07/2015

    Perfecte plek om te ontspannen in de natuur en niet ver van alles. . Vriendelijk personeel eenvoudige lokale gerechten en echte perfecte vakantie, zelfs als te kort. Toen ik terug kom 'uit Canada en mijn broer uit Zweden kwam tot de ontdekking
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    Agriturismo Le Macchie Alte reageert
    Thanks Antonio, zal een genoegen om u allen weer te mogen verwelkomen. Groeten aan de hele familie, Sara
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "weekend hoge plekken"

    14/07/2015

    Ik verbleef in dit geweldige hotel dienst
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    Agriturismo Le Macchie Alte reageert
    Dank u Lydia, het was een genoegen om u te hosten; als je wilt om terug te komen en te bezoeken u bent welkom Met vriendelijke groet, Sara
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Totale ontspanning, prachtige plek en heerlijk eten"

    21/04/2015

    Een paar dagen hebben er remittances in de wereld !! Een heerlijke plek, het echt bekwaam personeel. Alle gegarneerd met een vriendelijke sfeer en lekker eten! Dank u en goed gedaan!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2015
    Agriturismo Le Macchie Alte reageert
    Lieve Ilaria, dank u voor ons te kiezen en alles over ons land hebben genoten. Het zal een genoegen om u weer bij ons te hebben wanneer u wilt. Met vriendelijke groet, Sara
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Twee dagen rust"

    09/12/2014

    We benaderden de hoge plekken zeer zorgvuldig. We kwamen na een barre tocht en liep gewoon de ingang van de eetzaal werden we door een prachtig vuur in de open haard begroet en een warmte die ons direct betrokken zijn in het milieu. We vonden de beleefdheid van de medewerkers, de stilte van de Maremma / dalen zelfs de TV om de vrede te verstoren), de omhelzing van de mensen met wie we aten zittend aan een grote tafel waar mensen elkaar ontmoeten en we praten nu, nadat we praten zonder geen obstakel. Je eet heel goed, typische gerechten en gerechten bereid op het moment. De kamers zijn comfortabel en handig. We konden een wandeling door de vele hectare grond rondom het landgoed, maar we waren niet uitgerust. Dus: beschikbaar Eigenaars, uitstekend personeel, goed klimaat, veilige voorzieningen hebben ons in staat gesteld om een ??zeer goede uitspraak te kunnen doen en zal zeker terugkomen. Renato, Amalia, In, Massimo.-
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2014
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Le Macchie Alte reageert
    Goedenavond, ik dank u voor het verlaten van uw eigen oordeel en we zijn blij dat de sfeer op onze boerderij je genoten hebt. Wanneer u wilt om terug te komen en bezoek je bent van harte welkom! Met vriendelijke groet, zal
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een heerlijke vakantie"

    26/09/2014

    Dank u Sara me te laten kiezen voor de hoge plekken en begroeten John en zijn dochter voor het houden van ons bedrijf tijdens het diner een unieke ervaring om samen te eten, zoals de oude volta.non we misten het advies van televisie-ervaring de hoge plekken een "unieke ervaring.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Le Macchie Alte reageert
    Carissimi Giorgio en Aurora, het was een genoegen om u te hosten en dank u persoonlijk namens alle voor de leuke reacties die u ons heeft verlaten. Ik hoop je weer te zien in de toekomst, een knuffel, Sara
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Maremma ..."

    25/08/2014

    Het is gemakkelijk te bereiken, ondanks de locatie op afstand. Belli en verzorgd is de omgeving die behuizing. De ruimtes zijn groot, het landschap en 'mooie, gemaakt van eeuwenoude bomen en bloeiende weiden. Maar de keuken ... Memorable ... Vanaf grondstoffen geproduceerd die zijn van uitstekende kwaliteit. gevarieerd menu (we verbleven halfpension) en geschikt voor alle leeftijden (we zijn twee gezinnen met drie kinderen elk 3-21 jaar ...), smakelijke maaltijden zonder ooit zwaar ... Congratulations're gewoon goed! En bedankt voor zorgen dat we ons zo goed.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Le Macchie Alte reageert
    Beste Maria Laura, Wij zijn dankbaar voor de vriendelijke woorden die u ons hebt gegeven en we zijn erg blij dat je boete. Wij danken u voor het geven ons de mogelijkheid om u te verwelkomen en hopen dat er andere mogelijkheden om weer te ontmoeten. Een lieve groet aan de hele familie !!! Sara
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten