Agriturismo Podere Campo all Olivo

Loc. Campo all?Olivo, 20, Gavorrano 58023 Gavorrano (Grosseto)

"Super"
Volgens 84 recensies
  • Ligging en omgeving:
    9,4/10
    "Super"
  • Activiteiten/services:
    9,4/10
    "Super"
  • Accommodatie:
    9,8/10
    "Super"
  • Restaurant:
    9,7/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
Schrijf een recensie
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtig gelegen op een ideale locatie"

    10/07/2017

    De faciliteit is goed onderhouden en in een geweldige omgeving. De locatie is perfect om Toscane te verkennen. Cesare is een zeer mooie gastheer en veel goede tips voor stranden of restaurants.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooi"

    03/04/2017

    De boerderij is echt mooi, omgeven door groen en verzorgd tot in de puntjes. Cesare, de eigenaar, een prachtige persoon, vriendelijk en geduldig en meer dan behulpzaam. Echt niet te missen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Marta"

    01/04/2017

    Mooie kamer was brandschoon, de plek is prachtig, nieuw aangekomen we met open mond voor het landschap en de rust rond stond. .de eigenaar was erg aardig en heel erg ospitale..un droom
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Fantastische plek om te verblijven"

    02/10/2016

    Cesare was het meest gastvrij. De boerderij is een indrukwekkend gebouw zowel binnen als buiten. De slaapkamer waarin we verbleven (nummer 2) was zeer comfortabel met veel ruimte en een groot gedeeld balkon. We verbleven en had halfpension geboekt. De avondmaaltijden waren gevarieerd en lekker, maar we vonden (voor ons) dat er te veel cursussen waren omdat we niet gewend waren om te eten en eten. De keuze van wijnen / drankjes waren een beetje beperkt. Het zwembad en de omliggende gebieden waren zeer goed onderhouden, met houten ligstoelen met opgevulde omslagen. De zitgedeelte buiten het hoofdgebouw was comfortabel met veel ruimte met een verscheidenheid aan zitgelegenheden. Er waren plafondventilatoren in de slaapkamer, maar geen airco. Het uitzicht vanaf het balkon was gewoon geweldig. De albums die de renovatie van het huis tonen, waren geweldig om te kijken en het huis was vol karakter. We slaagden er alleen om uit te eten op 1 van de vier nachten dat we er bleven omdat de wind / weer niet geschikt was. Er was een supermarkt op slechts een klein eindje rijden, met andere winkels / garage in de buurt. Veel plekken om te bezoeken binnen een 40 minuten rijden. Hilltop dorpen. Stranden. Massa Maritima een must met kathedraal / kerken. Castigliano del Pescana een geweldig strand / kerk plek om te gaan.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving:
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      9/10
      "Super"
    • Restaurant:
      9/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Prachtige boerderij op een ideale locatie"

    20/09/2016

    Onze drie dagen in dit charmante en smaakvol ingericht agriturismo. Onze kamer was ruim en goed uitgerust, we zijn nog steeds als 's nachts zitten op het prachtige balkon aan de voorzijde. Het zwembad was groot en schoon met echt comfortabele stoelen met kussens. We hadden een diner, het was vier-snelheid en gevarieerd, het is altijd leuk vond, was de service erg vriendelijk. In 15-20 minuten waren we op zee op een heel mooi strand (aanbevolen door de eigenaar) en de locatie in de buurt van de snelweg (die niet is gehoord, is het erg rustig) we werden al snel naar plaatsen in de omgeving te zien.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving:
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      9/10
      "Super"
    • Restaurant:
      9/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "ontspanning in de prachtige Maremma"

    15/08/2016

    We verbleven in 'Carlotta appartement is ruim en comfortabel voor 4 personen, goed uitgerust en met een steeds luchtige veranda. Cesare is een meester van de vriendelijke, dank u voor de ontvangst en voor de waardevolle suggesties over plaatsen om te bezoeken en de beste stranden. Het zwembad is erg mooi en altijd schoon. De Maremma biedt landschappen en prachtige kleuren. Groeten en dank aan allen, met inbegrip van onze "buurman", de Verdiana merrie! ! Daniela Cristiano Luca Silvia
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving:
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      9/10
      "Super"
    • Restaurant:
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een vakantie gewoon perfect"

    13/08/2016

    Ik hou van reizen, en ik heb een aantal plaatsen, vooral in de afgelopen jaren gezien .... maar ... warmte, gastvrijheid, de beschikbaarheid, in combinatie met een prachtig landschap, zoals de Maremma ik hier alleen te vinden: Op de boerderij all'Olivo veld. Een paar recensies voordat we vertrokken we Letta, maar dan weet je, iedereen leeft hun eigen persoonlijke ervaring .... en de mijne was absoluut geweldig. De keuze van de zomervakantie met de familie om weg te komen uit het dagelijks leven en de hectische tempo om in een echte oase van rust. Een gevoel van rust, in combinatie met structurele schoonheid bewoont deze boerderij .. (Nooit gezien eventuele als hen) Caesar en 'een buitengewoon persoon, opende de deur van zijn huis op C oneindige goedheid en medeleven om ons echt thuis voelen. Avonden met andere gasten ... met wie we een prachtige relatie hebben vastgesteld, hebben de mooiste geweest en warm deze vakantie. Wat te zeggen, behalve dat dit check-out Ik doe het met een beetje weemoed ... Omdat ik blij zou zijn geweest, zelfs hier. Een uitnodigende en gevarieerde gerechten, nooit repetitieve noch triviaal, maar in feite ... Van de gerechten, zodat ik echt droom van hen gedurende het jaar. Verse producten, nieuwe gebak elke ochtend, allemaal zelfgemaakt .... De pure authenticiteit. We kregen advies en tips voor dagen op het strand ... Plaatsen om te zien, wijngaarden te bezoeken. Ik heb geen twijfel dat hier ... Ik moet absoluut terugkeren en kan het niet aanraden aan iedereen die wil verkennen Toscane en neem een ??strandvakantie, maar op hetzelfde moment thuis voelen ..... ons om hier te komen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Great Caesar"

    29/06/2016

    We kunnen alleen maar bevestigen wat is geschreven in de andere reviews. Het pand is werkelijk prachtig, met een zwembad, een veranda en een grote open ruimte. L 'gastvrijheid van Caesar is ripettosa en toegewijd aan hun bedrijf, zeer attent op de wensen en behoeften van de gasten. In de 3 dagen doorgebracht in het Olive boerderij gebied, hebben we ontvangen van Caesar de informatie die nodig is om een ??dagje op zee, en het binnenland naar plaatsen met exclusieve toegevoegde waarde te vinden, in het bijzonder aandacht aan de GR commentaar op bepaalde aspecten waarin Caesar zal zeker begrijpen. Een grondtoon, het gebruik van de auto voor de verschillende bestemmingen onmisbaar. Wij bevelen de culinaire kwaliteit van het eten bereid, evenwichtig, overvloedig en goed gepresenteerd in het Toscaanse boerderij omgeving met de beste lokale producten. De kamers zijn goed ingedeeld, schoon en weerspiegelen wat werd gepresenteerd op de site. rustige en ontspannen plek. We zullen zeker terugkomen. Veel dank aan Caesar en aan werknemers. Family Parini
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    08/01/2016

    We kunnen alleen maar bevestigen wat is geschreven in de andere reviews. Het pand is werkelijk prachtig, met een zwembad, een bijgebouw en een grote open ruimte, met een barbecue en een manege. Hieraan werd een gezin waardig van de beste boerderijen toegevoegd. Cesare is een gepassioneerde eigenaar, met een aangeboren aanleg voor te verwelkomen en de zorg voor de gasten. In de 3-daags verblijf, dankzij de hulp van Caesar, brachten we heerlijke dagen een bezoek aan de stad en de wijngaarden in het gebied, dus we konden genieten van de beste typische Maremma gerechten, begeleid door olie jam en likeuren thuis. Dank Caesar ... We zien je binnenkort weer !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2016
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "alles zoals het zou moeten zijn"

    04/10/2015

    Short stay slechts 4 nachten, maar genoeg om te begrijpen hoe Caesar & co passie doen deze job. Structuur onderhouden en goed ingericht, de buitenkant (zwembad, tuin en terras) perfect en zeer comfortabel. De voordelen van deze structuur zijn 3: De echt-klasse gerechten, de perfecte locatie voor de zee, maar ook naar het prachtige achterland te ontdekken en .... Wit Prinses van de boerderij! We zullen zeker terugkomen, bedankt voor de gastvrijheid. Claudio en Cristina
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijk geweldig!"

    23/08/2015

    Ook deze 'zomer brachten we onze vakantie op de boerderij Campo all' Olivo, het vinden naarmate de jaren verstreken een plaats waar het is echt goed. De boerderij, zeer mooi, schoon en zeer kenmerkende, is ondergedompeld in het Toscaanse platteland, maar toch slechts enkele minuten van de mooiste resorts en de stranden van de Maremma. Het zwembad is een geweldige plek om te ontspannen tussen de olijfbomen en wijngaarden. Het diner is een echte reis rond d 'smaak, dankzij de culinaire vaardigheden van Mariangela, de kok, die elke avond serveert traditionele en heerlijke gerechten, van' voorgerecht tot desserts fantastisch. En dan c 'is Caesar, de verhuurder, een zeer behulpzaam, zeer beleefd, zeer mooi, je voelt je als een vriend voor het leven! We zullen zeker terugkomen, en nu zijn we niet het 'nu te zien! W Die van Podere Campo all 'Olivo!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een onvergetelijke vakantie!"

    10/08/2015

    Ik was zeven dagen in deze boerderij met mijn vriendje en het was echt een heerlijke vakantie! Het draait allemaal, zonder overdrijving, PERFECT. De kamers zijn schoon en comfortabel en bieden een prachtig uitzicht. De faciliteit is erg mooi, steen, omgeven door de natuur met een prachtig zwembad (elke dag grondig gereinigd) en een overdekt terras waar u dineert. Daarnaast is er een mooie veranda met schommelstoelen en perfect voor momenten van ontspanning en alles is in goede zorg bewaard. Cesare De eigenaar is vriendelijk en super behulpzaam en adviseren u alles wat u nodig heeft, van restaurants tot stranden aan verschillende activiteiten die u wilt doen (in dit gebied zijn er stranden, wandelen plaatsen, wijngaarden te bezoeken, paardrijden ...). Op zee komt u in ongeveer twintig minuten (moet auto te hebben). sterke punten zijn de rustig gelegen boerderij (niet een speld 's nachts) en vooral de keuken van mevrouw Mariangela! We hadden geboekt B & B, maar na een paar pogingen realiseerden we ons dat er geen plek waar je beter eten. Elke avond menu verrassing, verzorgd en hartige gerechten met ingrediënten gekozen en echte :) Ook goed ontbijt met gebak, jam, ontbijtgranen, sap en koffie! We waren over het algemeen erg blij en zullen zeker terugkeren in de toekomst ook in de hoop om weer een ontmoeting met de andere bekende mensen met wie we onszelf genoten! Aanbevolen :)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een Idilio ...."

    30/07/2015

    Een heerlijke week, allemaal! "Van de vrede, de beschikbaarheid, de sympathie van Caesar en zijn dochter Bianca We ideaal gekozen als onze tweede thuis deze boerderij die" maakt u zich thuis voelt ": nogmaals dank aan Caesar voor alle algemene informatie , culinaire tips, diners voorstellen, het leven geleefd anekdotes die hij deelde met ons ....
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een week dus verzoent je met de wereld."

    26/07/2015

    Mijn familie en ik brachten een heerlijke week in dit prachtige boerderij. Speciale dank aan Cesare voor alle adviezen en aanwijzingen die hij ons gaf. We willen de kwaliteit van het voorstel in de boerderij keuken, echt bijzonder te benadrukken. Wat anders te zeggen? We hebben al geboekt voor volgend jaar.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "PARADISE"

    22/07/2015

    Geweldige plek om te verblijven, drie dagen (het zou beter twee anderen ..) van totale ontspanning, ondergedompeld in het prachtige platteland van Maremma slechts enkele minuten van verschillende punten uitzonderlijke zee. Heerlijk eten, bereid met geselecteerde grondstoffen, uiterst beleefd vrolijk en behulpzaam. Dank je wel voor Caesar, aan al het personeel en de kleine White voor zijn goed gezelschap. Goed gedaan inderdaad.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten