contactModalFeedback

Agriturismo Podere Montecorno

Strada dei ponti neri, 67 , Alberese 58010 Grosseto (Grosseto)

"Super"
Volgens 23 recensies
  • Ligging en omgeving
    9/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    8,2/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    8,7/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    9,4/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9
    "Super"

    "Ontspanning en natuur"

    27/08/2019

    Boerderij zeer mooi in veel kleine details. Ik vond alles erg schoon en vooral absoluut beschikbaar van de eigenaren Monica en Mirco. We hebben gekozen voor de formule halfpension, uitstekend en stevig ontbijt, heerlijke diners, diverse en met de juiste porties. Een speciale dank gaat uit naar Monica, die voor de diners altijd haar best heeft gedaan om mij iets te serveren dat in lijn is met mijn behoeften.
    De locatie is ook geweldig, 5 minuten rijden van het prachtige park van de Maremma.

    Bedankt Monica en Mirco, we hopen je snel terug te zien, misschien wel de volgende keer over drie!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Heel goed"

    04/09/2018

    Ik verbleef in deze boerderij in augustus 2018 Ik vond het heel goed om een ??week te ontspannen en weg te blijven van de chaos van de stad
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Podere Montecorno reageert
    Beste Massimo, bedankt voor je bijdrage. In de hoop u weer als onze gast te hebben, begroeten wij u hartelijk. Nogmaals bedankt Podere Montecorno
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9
    "Super"

    "rustige plek en uitstekende keuken"

    26/08/2018

    we verbleven een week met vrienden in deze boerderij, we waren meteen op ons gemak in de omgeving en met de eigenaren, de vriendelijkheid van Monica en de professionaliteit van Mirco hebben ons meteen gewonnen, om nog te zwijgen van de uitstekende keuken van Valentina, elke dag, smakelijke en stevige gerechten, om nog te zwijgen van de uitstekende cakes voor het ontbijt. allemaal echt onberispelijk, we zullen snel weer bedankt voor uw gastvrijheid.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Podere Montecorno reageert
    Beste Fiorella, hartelijk dank voor uw beoordeling, we zijn erg blij dat u de omgeving om ons heen, evenals onze keuken en onze gastvrijheid, heeft gewaardeerd. Tot binnenkort en nogmaals bedankt! Podere Montecorno
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "De versoepeling van de boerderij"

    16/09/2014

    We verbleven in Podere Montecorno voor de maand augustus 2014. Wel is er geen wat te zeggen. Als je houdt van de natuur, ontspannen en goed en een overvloed aan eten, sicuramnete is dit de plek om een ??leuke vakantie te nemen. Het gehele personeel van Podere altijd beleefd en vriendelijk en altijd beschikbaar. De uitstekende keuken. De buono.La mooie wijn kamer. Goede locatie voor de zee en voor een bezoek aan andere landen en gebieden limintrofe. Sinds zijn terugkeer zonder twijfel.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een ontspannende vakantie in een prachtige plek!"

    08/08/2014

    We verbleven in Podere Montecorno de laatste week van juli en hadden een heerlijke vakantie van ontspanning en lekker eten bereid door de vrouw des huizes Natasha. Ontbijt met gebak, brood, jam, etc., allemaal strikt zelfgemaakt, en het diner van voorgerecht tot dessert altijd anders en allemaal heel goed en overvloedig! De locatie is prachtig, omgeven door olijfbomen en eten onder een zeer romantische veranda met een prachtig gazon waarop staat een prachtige en gigantische Chinese mimosa door prachtige bloemen. Ook de kamer is erg mooi en goed ingericht. Omdat er een beperkt aantal gasten, na een paar dagen diners worden omgevormd tot een aangename gelegenheid voor het uitwisselen van ervaringen gedurende de dag op de verschillende stranden in de omgeving of een bezoek aan de vele attracties van de omgeving. Met dank aan Natasha en Mirko voor hun ontspannen vriendelijkheid!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Podere Montecorno reageert
    gentili Clara en Mark, bedankt voor de zeer vriendelijke woorden, we zijn erg blij dat uw verblijf bij ons aangenaam was en dat je alles wat we proberen over te brengen aan onze gasten hebben geleerd. Een dikke knuffel en hopen u snel te zien. Natasha en Mirco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "openhartige en Lorenza van Verona"

    31/07/2014

    Het was een kort verblijf voor de herziening van een aantal plaatsen in Maremma en Toscane die gepassioneerd voor nu oude opkomst zijn, maar heeft een andere plek zeker aan te bevelen onthuld: de locatie op het platteland is rustig, ontspannen en liet ons toe om van dichtbij en zie de herten op de weg wilde zwijnen, de zee is gemakkelijk toegankelijk en wordt gepresenteerd met een lang strand. Ten slotte is de boerderij gerund door Natasha en Mirko biedt een aangename gastvrijheid met het comfort van een goed huis, het comfort van het zwembad en whirlpool en een zeer goede en "liefdevol" uitstekende keuken. Natasha is zeker een zeer goede gastvrouw.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "goede ervaring"

    29/07/2014

    Zij stelt dat het de eerste keer dat we deze vorm van accommodatie (vakantie) te gebruiken. De boerderij is gelegen in een rustige omgeving. Uitstekend ontbijt. Het diner wordt geserveerd onder een veranda met voortuin waarmee gezinnen met kleine kinderen om te ontspannen te kunnen kinderen vrij spelen op het gazon te volgen. De gerechten geserveerd worden (zeer) goed gekookt. Uiteraard dan agriturismo we 'set menu met een aantal variabelen kunt u vragen .... geuren vanuit de nabijgelegen schuur en sommige insecten maken deel uit van de 'natuur' van de site. Beach Alberese op 10 minuten rijden. In de interessante middeleeuwse dorpjes omgeving, de molen kuuroorden in Saturnia en prachtige stranden om te proberen met een beetje 'doorzettingsvermogen (vooral als je kinderen hebt op sleeptouw) te krijgen. ook een zwembad en een spa-bad. Zeer interessante aanbieding gewijd aan gezinnen .... kortom een ??goede ervaring
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Podere Montecorno reageert
    vriendelijke gastheer, wij danken u voor de bijdrage die hij wilde geven, in de hoop dat het onze toekomstige gasten zal helpen. We zijn erg blij dat zijn eerste ervaring op een boerderij positief is geweest, we benadrukken dat het diner met een dagmenu van 4 gangen nul km, alle gerechten zijn bereid met producten van eigen productie of de productie van andere bedrijven, persoonlijk heb ik verzamel groenten in de tuin elke middag en persoonlijk selecteer de bedrijven om mee te werken, omdat de kwaliteit lat ligt hoog in termen van zuiverheid, kwaliteit en versheid. We zijn blij u onze keuken genoten, voor varianten kan gemakkelijk mij vraagt, wij zijn in een vertrouwde en vredig en we staan ??tot uw beschikking omgeving om te proberen aan uw behoeften voldoen om te zorgen dat u een ontspannen en rustige vakantie te maken door te brengen zich laten verwennen, hetzelfde voor de toegift, we zijn blij om te dienen, ondanks de porties zijn talrijk! Onze tuin is mooi en ruim voor al onze soorten gasten zijn koppels op zoek naar rust, zijn gezinnen met kinderen kunnen genieten van het wonder van de plaats, zonder elkaar te storen, dan met 8 kamers, zelfs als we op compleet, het gevoel is zonder twijfel de chaos en verwarring. C veel houden van onze hoekje van het paradijs en zelfs meer liefde te delen met onze gasten. Wij hopen u te kunnen rekenen onder onze klanten opnieuw in de komende jaren. Met vriendelijke groet Natasha
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Vakantie in Maremma"

    23/07/2014

    Zeer mooi hotel midden in de natuur en stilte, ideaal voor rust en regeneratie geschikt voor kinderen, een strategische locatie voor een bezoek aan de Maremma en de prachtige middeleeuwse dorpjes in het achterland, de stranden zijn naast de deur, het eten is uitstekend en goed onderhouden, vriendelijkheid en passie van de eigenaren Natasha en Mirko zal zorgen voor een onvergetelijke vakantie in dit hotel!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekende met onderscheiding"

    07/07/2014

    Een echte boerderij run met veel passie en zorg door Natasha en Mirco. Uitstekende rustige omgeving, kwaliteit van de dienstverlening, hoffelijkheid en discretie van de eigenaren, de locatie voor de stranden van de Maremma natuurpark. Alle lof gaat naar Natasha keuken die ons hoge kwaliteit en authentieke gerechten heeft voorbereid met de producten van zijn land. Absoluut aan te bevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Weekend tot Montecorno Podere Alberese"

    03/07/2014

    Wij zijn regelmatige bezoekers van het gebied met een jaarlijkse herhaling. Ik wil de structuur verslag, want we brachten drie dagen in sereniteit en rust in een kwaliteit van het milieu en eenvoud. Met dank aan Natasha voor uw vriendelijkheid en gastvrijheid. Philip en Annalisa
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 8
    "Zeer goed"

    "blijven"

    13/01/2014

    Ik was een gast voor het nieuwe jaar van 30.12.2013 tot 2014/01/03 Ik vond de vriendelijkheid en rustig, de kamer schoon en zeer goed splitsing van de eetzaal / keuken en goed voorbereid, presto.Franco terug uit Rome in de hoop dat zet een grotere TV
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2014
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "vakantieverblijf"

    04/09/2013

    Kwaliteit, prijs en courtesy: drie kenmerken die een reality show die niet mag perdere.La kwaliteit en authenticiteit van het eten, gemengd met de hoffelijkheid en de vriendelijkheid van de managers in een echte relatie familiare.Il alles in een omgeving van rust en welzijn . Giuseppe en Paola
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Een verblijf in het ven helaas te kort !!!"

    01/09/2013

    We brachten een week ontspannen in een zeer gemoedelijke en gezellige sfeer met aangename en schone accommodatie, goed eten en veel rust.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "ONTSPANNEN VAKANTIE"

    10/07/2013

    Eerste ervaring in Farm POSITIVISSIMA.POSTO uitstekend. We hebben verbleven in APPARTEMENT GEEL SUPER CLEAN dagelijks van personeel en goede Natascia MIRKO. ONE raad die we kunnen geven aan degenen die besluiten om naar hen te vinden om op dieet gezet OMDAT een week voor 'The Quiet' DE PLAATS VAN DE LUCHT EN DE KEUKEN VAN Natascia meest exquise MIRKO EN laat je Neem wat kilo. Als we terug KAN volgend jaar. THANK YOU.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een droom wordt werkelijkheid '"

    06/07/2013

    Het was een geweldig verblijf, in een charmante plek, bijgestaan ??door echte mensen en echte. Ver weg van de dagelijkse routine je je realiseert hoeveel schoonheid is er dicht bij ons, alleen weten te vinden en in het bijzonder op prijs stellen. Met dank aan Natasha en familieleden die leven en werken met haar en dit mogelijk was. Ps: het ontbijt en de diners ze me gekookt ... Ik droom nog steeds! dank
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2013
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten