contactModalFeedback

Agriturismo Podere l'Aione

Località Aione, 58054 Scansano (Grosseto)

"Super"
Volgens 96 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,5/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,2/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,4/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,4/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Droom vakantie in Maremma / uitzicht op de Middellandse Zee"

    04/07/2015

    Lieve Franziska, lieve Alessandro, bedankt voor de prachtige 14 dagen in het appartement Casagialla: eigen tuin met pergola, comfortabele tuinstoelen in de schaduw boom, het perspectief van de in liggende Toscana (500 m boven de zeespiegel), evenals de Middellandse Zee en de het eiland Giglio, de onbeschrijflijke vrede (gewekt door vink / tits 's avonds kun je de koekoek horen!). Uw authentieke Italiaanse keuken we de avond konden genieten, was het een ontspannend om te dineren op het terras voor ons. De uitstapjes naar de Etrusken en het indirect in de buurt van het strand was indrukwekkend. De klassieke benadering van de Cypress Avenue op de wijngaard en olijfgaard is ongeëvenaard! En veraf rondom: onbeschrijflijk mooi! Van alle vijf Toscana vakantie was dit de bekroning. Faciliteiten, ligging, service, vriendelijkheid geweldig. onderschatting van afbeeldingen op uw homepage, de realiteit is nog beter. We zijn blij om te adviseren u verder voor een diep ontspannende vakantie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Holiday juni 2015"

    22/06/2015

    Betoverende wakker in de ochtend, omringd door jasmijn en prachtige panorama. Prima uitgangspunt voor een gezonde wandelingen in het groen. Schoonmaken, vriendelijkheid en beleefdheid te krabben.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mr & Mrs Good"

    14/06/2015

    Sogni d'oro In het Pinksteren brachten we op Podere L 'Aione twee heerlijke weken. Een prachtig uitzicht over de Toscana naar de zee. Lieve mensen die ons ontspannen weken gemaakt. National typische gerechten, goede service, schone accommodatie, een plek voor recreatie. We zullen zeker terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Avontuur
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uschi en Hubert"

    25/05/2015

    We waren erg gelukkig, op korte termijn te komen na een totale flop in een prachtige omgeving met een super mooi aangelegde gronden. Francisca stelde ons naar een van hun 3neuen kamers beschikbaar, Camera Miele, een zeer mooie en grote, lichte onlangs gerenoveerde kamer, met een eigen koffiezetapparaat (a la George Clooney). Capsules en thee waren er ook! We voelden ons in de zevende Himmel.Wir waren halfpension, die noodzakelijkerwijs voordeel moet worden genomen, omdat het eten was fantastisch, we waren blij elke nacht op de verse (deels uit eigen tuin) bereide gerechten. De zelfgemaakte wijn wordt ook sterk aanbevolen. We hebben met super schoon zwembad zelden had zo'n mooi verzorgde buitengedeelte (man Francisca werd voortdurend bezig met de liefdevolle zorg van de woning). Al met al hadden we een heerlijke vakantie in een van de mooiste gebieden van Toscane, in een warme familie die wat van uw land en huis met al deze liefde! en je beseft dat op elk punt! Liefde Francisca, bedankt voor het geluk dat we mochten komen, en de groeten aan alle familieleden samen met uw super leuke helpt !! We komen terug !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige oktobervakantie"

    16/11/2014

    Podere L'Aione is een prachtige accommodatie, fantastisch eten en geweldige bezienswaardigheden. Het was perfect!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Podere l'Aione reageert
    Beste Rebecca, bedankt dat u de tijd hebt genomen om uw ervaring op agriturismo.it te delen. Wij hopen u van harte welkom in de toekomst als onze gast! Met vriendelijke groeten, Francisca
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Vakantie in Toscane"

    28/10/2014

    We vonden accommodatie op een fantastische locatie hier. Met uitzicht op de zee en het achterliggende landschap. Ja, hier in het begin van de heuvels, een klein paradijs hebben Franziska die spreekt heel goed Engels, Duits, Italiaans en Nederlands waarschijnlijk omdat het afkomstig is van daar, en Alessandro, haar man gemaakt. Alessandro praat ook graag. Als we dat niet hebben gezien in het Italiaans, hadden we het in het Engels. Dus null problemo. Onze accommodatie, het Casa Verde is in Toscaanse stijl, binnen en buiten, en we vonden het. Helaas, de muren en op sommige plaatsen hebben, natuurlijk, haar kwetsbaarheid, water vindt altijd een manier om in de muur, dus er is een kleine duim trigger. Iedereen die reist in oktober te verwachten dat het hier een beetje koeler 's nachts zal zijn. Dit heeft natuurlijk iets om het hele huis, vriendelijk werden we gevraagd of we hout nodig voor de open haard. Er was geen verwarming seizoen, het was in de badkamer soms een beetje koud, maar draaglijk. Het ontbijt omvat de gebruikelijke behoeften waren broodjes, gebak, fruit, yoghurt, vruchtensappen, worst en kaas. Maar, lieve Franziska, raadpleeg dan uw medewerkers dat ze opnieuw kunnen vragen als uw gasten niet een wens te hebben. We kunnen soms ook Duits een tweede kopje iets. Alessandro ook en echt goede koks. Zout fans let op, hier kunt u proeven van de ingrediënten en niet het zout. Franziska is naar het restaurant in haar element te maken, lijkt ze plezier en dat is een goede zaak. De sfeer in het restaurant is aangenaam, we voelden ons comfortabel. Ik zou iedereen die niet graag over gearomatiseerde gerechten, om daar meer dan eens dineren aanraden. Het was goed met ruimte voor verbetering, zodat slechts vier duim, we willen en worden verondersteld om eerlijk te zijn. Self-cateraars kunnen winkelen in Sansano, maar woensdagmiddag is te zijn, dan moet je in de juiste plaats, want er is in ieder geval een beetje. Spreken eerlijk, de straten van Toscane in dit gebied voor een kleine auto-eigenaren een ramp, maar Franziska en Alessandro kan niets doen. Dus als u ook uw Fiat 500 lief is, laat hem mee naar huis nemen of een auto u. Kleine uitweiding. Lieve Franziska, lieve Alessandro, bedankt voor de goede tijd, te blijven met je standaard en je probeert te verbeteren op de kleine dingen, dan zal het perfect voor de meeste mensen. En bedankt voor de grote pot honing, we denken aan jullie. De beste wensen en een Rating eerlijk betekende Stephen en Elisabeth Kessler
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Podere l'Aione reageert
    Geachte gasten, dank u voor uw positieve rating. Een ontspannen en goed verblijf van onze gasten is erg belangrijk. Des te meer is het een vreugde, de vrede waren ze voorzien van onze prestaties en goede kwaliteit. We kijken ernaar uit om je weer te zien in de toekomst.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "erg leuke vakantie week"

    27/09/2014

    We verbleven voor een week in de romantische cottage Casarancia. Een zeer mooie accommodatie met een droom uitzicht op de zee, een uitstekende keuken en charmante gastheren lieten ons een geweldige vakantie week. We hebben gevoeld zeer comfortabel.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ontspannen en afwisselende vakantie"

    10/08/2014

    We hebben 2 weken in het Podere L'Aione in juni. Ons huis, de Casablu, was aangenaam, ruim en had zelfs een kleine keuken. We hebben geprofiteerd van de vele excursies naar pittoreske dorpjes, door het prachtige landschap en de zee. Tussendoor brachten we ontspannen uren bij het zwembad, nam wandelingen en keken uit elke dag naar het diner. Onze vakantie was zeer ontspannen en gevarieerd, willen we om terug te komen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Bedankt voor de geweldige tijd - Andrea & René"

    25/06/2014

    We bracht negen dagen in het huis Casagialla met een eigen klein terras en uitzicht op de tuin over de vallei naar de zee een absoluut ontspannen en geweldige tijd. De woning is zeer ruim en goed onderhouden. Het gastgezin is zeer behulpzaam en vriendelijk. De selectie bij de avond 4-gangen menu was niet moeilijk, want het was gewoon allemaal absoluut heerlijk, waaronder de huiswijn uit hun eigen wijngaarden. Ook bij het diner kan worden genoten van het terras zowel het uitzicht op zee en de zonsondergang. We waren in staat om te ontspannen op Podere L'Aione en hebben genomen vanaf daar ook indrukwekkend excursies naar de nabijgelegen omgeving en ingelegd strand zee milieu. Zelfs onze hond had genoeg ruimte en voelde me comfortabel. Bedankt voor de geweldige tijd dat we terug komen in ieder geval. Andrea & René
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "We hebben uitgebreid"

    26/10/2013

    Eerst hadden we geboekt voor 10 dagen en vervolgens verlengd. Het was gewoon geweldig. We voelden ons zo comfortabel hier. Een mooie woning met een prachtig uitzicht en elke avond een mooie zonsondergang. We woonden in drieën in Casa Verde. Voor ons is pure luxe, volledig, mooi ingericht huis met een rustige veranda aan de voorkant. We hadden halfpension geboekt en waren gelukkig elke dag voor het diner. passie Alessandro's voor koken en dat proef je. We hebben ondernomen bijvoorbeeld drie reizen naar Rome. We parkeerden in het station van de auto en worden versoepeld met de trein naar Roma Termini run in 2 uur. Wij wensen Francisca, Alessandro en hun kinderen een niet zo lange winter zoals vorig jaar en zie je hopelijk binnenkort.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "vakantie Toscane"

    06/10/2013

    Het was een leuke vakantie, we hadden een lief speciaal klein huisje (tweepersoonskamer en een kleine badkamer) met een uitstekend zicht op de Maremma. We konden de oceaan te zien, het eiland Gilglio en St.Stefano vanaf hier sehen.Das eten was zeer goed, maar helaas salades vermisst.Der wijn uit Podere L Aione is zeer goed, zijn blij dat we er een gekocht. Is thuis nog beter. Dank u voor een heerlijk verblijf.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "de sensatie"

    02/10/2013

    Ik lees alle opmerkingen entusuatici sull'Aione waar ik volledig achter sta, maar ik zou graag iets meer te zeggen'. Ik passeerde de leeftijd van 50, ik reisde, zag ik vele mooie plaatsen en verblijven meestal in hotels mid-alte.Pensavo dat de Aione was een plek zo mooi als ik veel heb gezien, in plaats overschreden aspettaive: onmiddellijk gewekt in me de opwinding die ik voelde meer tijd. Voor alle in eerdere opmerkingen genoteerd kenmerken: landschap, vertrouwd, voeding, milieu, hoewel gecombineerde armoniosamnete zodat het echt een magische plek en unieke .Een maand na terugkeer te maken, met een koel hoofd, ik herhaal wat ik aanbevelen aan al provato.Lo ... met dank aan Francisca voor zijn gastvrijheid nooit opdringerig, maar dat maakte ons als familie
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "droomvakantie"

    15/09/2013

    adembenemende panorama sull'arcipelgo Toscaanse vooral bij zonsondergang. vertrouwd en vriendelijk welkom. Structuur georganiseerd in verschillende nabijgelegen wooneenheden elkaar goed met aandacht voor detail. Kamers schoon. Goede kwaliteit restaurant met een gevarieerde keuken. Park en zwembad goed onderhouden. We verbleven in het mooie Casarancia aanbevolen voor een romantische vakantie! We kijken ernaar uit om terug te keren!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De rust van het platteland"

    01/09/2013

    Fabulous boerderij gelegen op een heuvel met een adembenemend uitzicht op de Argentario en het eiland Elba, we verbleven in de blauwe huis met een groot terras met uitzicht, prachtige plek en zeer ontspannend, schoon en comfortabel, ook aan de uitstekende keuken
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Huwelijksreis in Toscane"

    27/06/2013

    We waren van 12 tot 15/06/2013 bij Francisca Podere L'Aione gast. Helaas, veel te kort. Een zeer goed onderhouden woning met een fantastisch uitzicht op het eiland Elbe, uitstekende gastvrijheid, een heerlijke rode wijn, de vriendelijke op zoek naar familie-entertainment van Francisca en uw familie en de betoverende accommodatie in een kleine huisjes waren het hoogtepunt van onze huwelijksreis. We voelden ons zeer comfortabel en raden Podere L'Aione vol sterren en een toename van vijf aan. We zullen terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Huwelijksreizen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten