contactModalFeedback

Agriturismo Podere l'Aione

Località Aione, 58054 Scansano (Grosseto)

"Super"
Volgens 96 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,5/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,2/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,4/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,4/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 8
    "Zeer goed"

    "2013/06/05 Living"

    23/06/2013

    Kort verblijf en ontspannen in een tot nu toe, terecht gebied, we kijken na een reis de hele wereld voor een mensenleven. Er is zeer weinig nodig is om het harde werk, liefde en toewijding dat de eigenaren van het werk van herstel en de ingewikkelde structuur van het starten vanaf nul hebben toegediend realiseren: het is een echte balkon op het vlakke Maremma aangenaam, vooral op zonnige dagen. Hoe zit het met de behandeling? Vriendelijk onthaal, locatie (thuis Orange) aangepast en ingericht met de juiste eenvoud, verscheidenheid van voedsel en aangenaam .... met Romeinse accenten. Een mol (perfectie is niet van deze wereld) is te wijten aan het feit dat de gerechten kwam naar de tafel koud in de praktijk. Loste dit probleem voor de rest van jullie zijn om koning te zijn. Een hartelijke groet aan Francisca en Alexander. PS Vergeet niet om te kopen zelf wijn ........
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2013
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mini-heerlijk verblijf"

    17/06/2013

    We verbleven voor 3 nachten in deze boerderij droom ... rust en ontspanning gegarandeerd ... spectaculair uitzicht op eiland Giglio met onbeschrijflijk zonsondergangen, geweldig appartementen veel aandacht voor detail en schoon, heerlijk eten, lekker, maar zeer licht en vooral bewerkt. De sympathie van de familie die het beheert is echt overweldigend !!!!! Aan te bevelen en terug te komen !!!! dank
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Podere l'Aione reageert
    Dank je lieve familie. Voor ons was het een genoegen om je hier te hebben. Ik ben blij dat u uw kleine vakantie hebben genoten en we hopen om weer te ontmoeten. Een knuffel voor iedereen. Francisca en Alexander
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een stukje paradijs"

    27/04/2013

    Bij aankomst in het begin van de lange laan van cipressen leidt naar de boerderij, realiseerden we ons dat we brachten onze vakantie in een hoekje van het paradijs in het hart van de Maremma. We verbleven in Casaverde, een smaakvol ingerichte villa ligt in een karakteristieke context van andere huizen, de een nog mooier. Je zou niet ergens anders willen zijn ... Elke villa is onafhankelijk en wordt omringd door private ruimtes en eindeloze uitgestrekte weilanden en olijfbomen. Het restaurant is een echte zintuiglijke ervaring van smaken en geuren van de Italiaanse traditie, met bijzondere aandacht voor het gebruik van hoogwaardige verse ingrediënten, vakkundig bereid, en ook voor degenen die willen het uitzicht te voldoen, gepresenteerd op een aantrekkelijke manier. buiten is een zwembad met ligstoelen en parasols en er zijn ruimtes om buiten bij zonsondergang te dineren. Het is de plek families, vriendengroepen en koppels! We hebben de wereld en Italië reisden maar hier hebben we de perfecte balans tussen kwaliteit, prijs, gastvrijheid en grondgebied gevonden. Last, but not least, een speciale dank aan de eigenaars gastvrij, vriendelijk en behulpzaam dat ze welkom. We zullen terug te komen en doe het met al onze vrienden omdat we houden van je mooie boerderij !!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2013
    Agriturismo Podere l'Aione reageert
    Jongens, hoe zit het met ... Ik ben blij dat je je gevonden zo goed. We zouden proberen om een ??soortgelijke ervaring aan je vrienden te bieden bij de volgende gelegenheid! Dank je wel voor je mooie woorden die het hart te verwarmen. Tot ziens!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    11/09/2012

    Podere L`Aione we mochten om te bezoeken voor de tweede keer en we zijn erg blij met de locatie van de podere, de mooie kwaliteit gerestaureerde huizen en hun geschmachvollen betekent hemel op aarde sfeer in dit unieke, mooie natuur. De bijstand en gastvrijheid van Frances, haar man en kinderen was erg knap. We zijn blij om terug te komen, maar dan enkele dagen Andreas Giger Schmid
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Podere L'Aione"

    09/08/2012

    Op het moment dat je de Podere Aione van de weg ziet, begrijp je dat je een fantastische plek hebt bereikt. Vanwege mijn werk ben ik een frequente reiziger (ongeveer 100 nachten in hotel per jaar) en ik heb veel zomer doorgebracht tijdens mijn jeugd in Toscane. Nu een Italiaans die naar Noord-Europa is verhuisd, heeft mijn verlangen naar de originele Italiaanse sfeer, eten en gastvrijheid de bar nog meer verhoogd (het typische expatsyndroom). Ik heb 5 nachten doorgebracht in Casa Arancia (een mooi klein huis met een kamer, badkamer, airconditioning, tv en een koelkast) eind juli 2012 met mijn dochter. Het uitzicht vanuit de Podere is uniek; De restauratie van de Podere is met nauwkeurigheid en passie gedaan met de respect voor de Italiaanse oude productie school. Dit is dezelfde passie en respect voor de Italiaanse tradities die ik heb gezien in Alessandro en Francisca die deze plaats bezitten en herstellen. Met hen maken hun drie kinderen en hun hele personeel de Podere Aione naar de plaats waar u uw vakantie door wilt brengen met uw familie, maar ze vertrekken ook uw privacy, zodat ik hier een romantische vakantie kon voorstellen. Elke late namiddag ik en mijn negenjarige dochter, die uitkijken naar de maaltijden die we de ochtend bestelden, typische gerechten uit Maremma (het zuidelijke deel van Toscane), en elk diner was een genot van smaken. Het zwembad was leuk en met koel water, dat was verfrissend vanwege de hoge temperaturen die we die dagen hadden gehad. De enige keerzijde is het geluk van een Wi-Fi-spot, hoewel Francisca me de computer laat gebruiken, maar ik zou de voorkeur hebben gehad om mijn pc te gebruiken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Podere l'Aione reageert
    Bedankt voor uw bijdrage, het is met veel genoegen dat we de feedback van onze klanten lezen. Wij hopen u van harte welkom in de toekomst ... misschien voor een romantische vakantie deze keer! Vooral Casarancia heeft deze romantische sfeer. Het spijt me van je ervaring met de Wi-Fi, ik wist niet dat je een computer bij je had en misschien probeerde je het signaal van onze Wi-Fi niet in uw kamer aan te komen, maar we hebben wi- Fi en meestal werkt het goed. Wi-fi volgende keer. Hartelijkste groeten, Francisca
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 2
    "Slecht"

    "Zeer teleurstellend ..."

    08/08/2012

    Zeer teleurstellend voor familie die meerdere keren naar Toscane heeft gereisd. Over het algemeen zouden we dit niet aanraden voor gezinnen op zoek naar lekker eten en gastvrijheid !!! Eten voor gezinnen die verblijven (halfpension inbegrepen in prijs voor week) was van slechtere kwaliteit dan dat voor gasten van het restaurant diende (bijvoorbeeld gebruik van gedroogde kruiden zoals basilicum in plaats van verse en groene tomaten versus rood, niet Toscaanse stijl eten, vlees geserveerd was Middelmatig en niet erg smaakvol ...); Eigenaars hebben meer aandacht besteed aan restuarant gasten dan aan degenen die voor de week blijven (bijvoorbeeld Alexander kwam nooit met ons te spreken); Eigenaars niet erg behulpzaam met aanbevelingen van dingen te doen of te zien in gebied (geen informatie of brochures in appartementen of op restaurant en wanneer gevraagd, Francisca kon niet veel info geven); Casablu appartement had geen wastafel / fornuis in de kitchenette, al was er een kamer met koelkast met fittingen voor één - wasgoed in de badkamer was (onhygiënisch en ongemakkelijk!); Positieven waren mooi uitzicht over Maremma en het zwembad om af te koelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Podere l'Aione reageert
    Dear Julie, het spijt me om te horen dat je zo vreselijk teleurgesteld in uw verblijf bij ons. Dank u voor de tijd nemen om mij te laten weten wat u denkt mis is gegaan, is het goed om te weten. Mijn eerste en belangrijkste antwoord is over de keuken. Het is absoluut niet waar dat we gebruik maken van tweede keus ingrediënten voor de klanten van onze boerderij. We weten niet eens basilicum opgedroogd in onze keuken, dat weet ik, omdat ik persoonlijk doen de boodschappen, en onze kok maakt gebruik van een aantal droge oregano op een aantal borden, maar vooral verse kruiden, dat wij groeien in potten buiten de keuken, zoals je misschien hij heeft opgemerkt. Groene tomaten worden traditioneel gebruikt voor salades, worden ze groene salade genoemd en tomaten worden vaak de voorkeur voor salades, omdat ze meer solide dan rijpe rode tomaten, bijvoorbeeld die we gebruiken voor onze aquacotta, een traditionele Toscaanse brood soep vast. Natuurlijk, als je rode tomaten voorkeur in uw salade of voor uw caprese salade, we zouden stati graag Sono ons te geven in plaats daarvan als je zou hebben gevraagd. De keuken is Toscaanse stijl, misschien niet alle borden zijn Toscaanse stijl elke dag, maar ik had een snelle blik weer op het menu voor de week dat je hier was en het is vol met typisch Toscaans platen, zoals pici, crostini, Toscaanse brood soep, lokale kwark, wilde zwijnen, witte bonen (witte bonen gekookt in een kolf). Onze kok is van Montiano, een klein dorpje in de buurt van Scansano, en hij was bijna letterlijk geboren in de Maremma keuken. Zijn ouders hadden een restaurant in Montiano en hij groeide op in de keuken. Zijn moeder, die hadden een diner in het restaurant de andere dag, vertelde me dat alreay als een kind dat hij hield ervan om te experimenteren in de keuken. Het vlees: Ik zou niet eens durven te gaan naar ons vlees leverancier hem te vertellen wat je hebt geschreven. Alle vlees is lokaal vlees, dat wij kopen bij een samenwerking van de boeren in Pomonte (10 km van Scansano), het vlees wordt geleverd door de lokale boeren. Ik kan niets meer zeggen over dat, we houden van hun vlees en de meeste van onze klanten doen ook. Mijn man Alessandro is de persoon die verantwoordelijk is voor het maken van onze eigen wijnen Dat We dient in het restaurant, het verzorgen van onze bijen die onze honing, de olijfbomen Dat levert olijven om onze eigen olijfolie maken, het groen op het hele pand te produceren , het onderhoud van de huizen en het zwembad en hij houdt het allemaal prachtig vind je niet? Ik zorg voor de boerderij en het restaurant en dat is mijn baan. Dus als Alexander komt naar het restaurant om hello aan vrienden van ons die kwam over om er te eten zeggen, ik denk dat hij het recht heeft om dat te doen en om terug naar huis te gaan naar onze kinderen na dat. Over de kitchenette in Casablu: het is niet een kitchenette, in de mails die we voor uw aankomst uitgewisseld in cui I verstrekt informatie over het huis, schreef ik aan u over wat u een kitchenette bellen en ik noemde het :? Een berging met een koelkast en voorraadkast?. Casablu beschikt niet over een keuken en ik heb nooit gezegd dat het doet. Wat als informatie over dingen te doen en te zien in de omgeving betreft, zal ik proberen om duidelijkere aanwijzingen te geven aan onze toekomstige gasten. In het kort, na al het werk dat we in het creëren van deze plaats vanaf nul, nadat het werd verlaten voor tientallen jaren, waardoor het wat het nu is, en ons dagelijks werk om het op een hoog niveau te houden gezet, ik ben ervan overtuigd dat de uiteindelijke uitspraak van een enkele ster is ons niet te doen gerechtigheid en gelukkig dit arrest is een uitzondering. Een laatste ding: Ik was geschokt toen u en uw gezin opstonden en vertrokken na het diner de laatste nacht van uw verblijf zonder zelfs afscheid te nemen van mij. Ik heb nog nooit zo onbeleefd om iemand in mijn leven en niemand van alle gasten die bij ons gebleven in de afgelopen zeven jaar geleden dat we hebben geopend het land is zo onbeleefd voor mij geweest. -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ---- Gentile Julie, het spijt me om te lezen dat je bleef zo ??teleurgesteld door zijn verblijf hier. Toch bedankt voor de tijd neemt om ons te laten weten wat hij vond het niet leuk en ons te helpen onze service te verbeteren. Maar ik wil graag reageren op zijn opmerkingen. Mijn eerste reactie, en het belangrijkste, is onze keuken. Het is absoluut waar dat we gebruiken ingrediënten van tweede keus voor de klanten van onze boerderij. In onze keuken gebruiken we geen gedroogde basilicum en waarom ik persoonlijk weet is dat ik omgaan met uitgaven en onze chef-kok gebruikt alleen een beetje? gedroogde oregano in sommige gerechten, terwijl het voor de meeste van de gerechten met verse kruiden, rechtstreeks geplukt uit de vaten, die zijn gelegen langs de keuken, zoals je misschien al opgevallen. Normaal gesproken worden de groene tomaten gebruikt in salades, omdat ze meer firma rijpe rode tomaten in plaats daarvan andere gerechten, zoals in acquacotta, een traditionele Toscaanse soep gemaakt van brood te gebruiken. Natuurlijk, als hij de voorkeur rode tomaten in? Salade en Caprese, we zouden graag haar verzoek tegemoet te komen. Onze gerechten van onze keuken zijn typisch voor de Toscaanse traditie, maar niet alle, en niet elke dag. Herstelde ik een snelle blik op het menu aangeboden tijdens de week van uw verblijf en is vol van de traditionele Toscaanse keuken, met inbegrip van pici, crostini, l? Acquacotta, lokaal geproduceerde ricotta, wilde zwijnen en witte bonen. Onze chef-kok is Montiano, een klein stadje in de buurt van Scansano, en je kan zeggen dat het letterlijk is geboren in de keuken. Zijn ouders hadden een restaurant in Montiano en hij groeide op achter het fornuis. Zijn moeder, die met ons aten de andere dag, vertelde hij me dat ik als kind hield om te experimenteren met nieuwe recepten. Het vlees: Ik zou niet eens durven te gaan van ons vlees leverancier om hem te vertellen wat hij schreef in zijn commentaar. Al onze vlees komt van lokale boerderijen. We kopen van een coöperatie van boeren Pomonte (10 km van Scansano), dat levert alleen van lokale boeren. Niets meer zeggen. Hun vlees was altijd zeer gewaardeerd door ons en de meeste van onze klanten. Mijn man, Alessandro, is de productie van wijn die we serveren in het restaurant, wij zorgen voor de bijen die onze honing, olijfbomen die olijven waaruit we onze eigen olijfolie produceren. Het zorgt ervoor dat alle de grasvelden van het pand relevantie, evenals het onderhoud van de huizen en het zwembad, en alles is perfect in orde is, zal dit worden d? Met mij eens? Ik zorg voor? Agriturismo en restaurant, een baan die ik uit te voeren met toewijding en professionaliteit. Dus, als Alexander arriveert bij het restaurant om een ??aantal van onze vrienden die op dat moment dineren in ons restaurant te begroeten, ik denk dat hij heeft het volste recht om dit te doen en dan terug naar huis om onze kinderen. Met betrekking tot? Kitchenette in Casablu is geen kitchenette. In feite is in de e-mails uitgewisseld we voor zijn komst en waar de verzuurde informatie over het huis, praten over wat hij een? Kitchenette I?, Ik sprak noemt "een bijkeuken met een koelkast en een pantry." Casablu beschikt niet over een keuken, en ik heb nooit anders gezegd. Wat betreft informatie over dingen te doen en te zien in het gebied, zal ik proberen om duidelijkere richtlijnen te geven in de toekomst. Kortom, na al het werk dat we hebben gedaan om deze plek te creëren, te beginnen vanaf nul, de sanering van een eigenschap die was verlaten voor tientallen jaren en maken het wat het nu is zonder vermelding van de dagelijkse werkzaamheden om het te handhaven op een hoog niveau van kwaliteit, ik ben ervan overtuigd dat de uiteindelijke uitspraak van een enkele ster geen recht doet te maken en gelukkig zijn commentaar is een uitzondering.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      2/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      2/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      2/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Wonderful !!!"

    28/04/2012

    Een spectaculaire plek, goed onderhouden en mooi landschap, met uitzicht op het eiland Giglio. Wij hebben slechts twee dagen, maar kon verbleven meer hebben. We zullen proberen om zeker terug te komen. Uitstekende keuken en vriendelijke en behulpzame mensen. De appartementen, in een groene, zijn zeer smaakvol ingericht. Ik beveel dit agriturismo !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Podere l'Aione reageert
    Thanks duizend. Het maakt ons blij te weten dat je had een geweldige dag met ons. We hopen ook om weer te ontmoeten. Veel groeten, Francisca
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "BEAUTIFUL PLACE"

    06/09/2011

    mooie plek, zeer rustig, prachtig uitzicht op de Golf dell'argentario.Ci we waren een week, halfpension. Het is ook dicht bij Saturnia en de mooie dorpjes in het binnenland. De locatie en de appartementen zijn echt goed onderhouden, fatsoenlijk eten, zeer behulpzaam personeel.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2011
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Verblijf in ontspannen"

    23/06/2011

    echt comfortabel en rustige omgeving, goed onderhouden. Uitstekende gastvrijheid en keuken. Van co sigliare sterk
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2011
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Paasweekend."

    22/05/2011

    fantastico.per plaats een relax.Avendoci als "oranje huis" voor een paar zoals wij, het was de perfecte appartement, aan te bevelen. eten heerlijk, een zeer gastvrije gastheer. Jammer over het weer, konden we geen gebruik van het zwembad !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2011
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      2/10
      "Slecht"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtige plek"

    29/10/2010

    De plaats is mooi, met een spectaculair uitzicht, omringd door de Maremma uitgestrektheid all'orizzonte.Gli appartementen zijn goed onderhouden en ingericht met zorg. (We waren in Casablu, ruim en comfortabel). E 'was geweldig om te worden begroet bij aankomst in de avond met de schoorsteen van het huis al op, ook het diner was uitstekend. Jammer dat er slechts één nacht. Het enige nadeel, het ontbijt, verwachtte ik een beetje 'meer gevarieerd en met een aantal karakteristieke product, minder industrieel.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2010
  • 10
    "Uitstekend"

    "heerlijke week"

    11/07/2010

    We waren Aione in juni voor 1 week in het prachtig gelegen Podere l'. We verbleven in de Casarancia - smaakvol ingericht, het uitzicht fantastisch. We konden Talamone, zie het natuurpark van de Maremma en de Monte Argentario.
    De keuken en de service - zeer goed.
    Wij zullen uw huis aanraden en terugkomen zeker.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2010
  • 8
    "Zeer goed"

    "weekend te ontspannen"

    23/06/2010

    Echt een mooie faciliteit, goed gelegen, met zeer vriendelijke eigenaren en disponidbili. Uitstekend eten & restaurant en de wijn die ze beschikbaar hebben
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2010
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een droom weekend / Un weekend meraviglioso"

    14/06/2010

    We hadden een lang weekend in het agriturismo Podere l'Aione en we zullen zeker terugkomen! Het was perfect in elk opzicht! Onze accommodatie (casa blu) was prachtig, ruim en vol licht! Het enorme eigen terras met uitzicht op het prachtige landschap van de Maremma was toen de kers op de taart! En absoluut een droom was de in-house restaurant met de beste Koch Francesco. Zijn eten was een van de beste die ik ooit heb gegeten!
    Dus rondom aan te bevelen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2010
  • 10
    "Uitstekend"

    "MAREMMA TE ONTDEKKEN"

    05/06/2010

    hartelijkheid, gastvrijheid, professionaliteit en goed en overvloedig eten. Een prachtig uitzicht vanaf de heuvels naar de zee. schone accommodatie, ruim en verzorgd confortevoli.Ambiente toch informeel. De testadura plezier geeft (die zal gaan en proberen te begrijpen wat we bedoelen) 0,6 dagen doorgebracht in een prachtig land en in een grote boerderij.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2010
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten