contactModalFeedback

Agriturismo Podere le Serre

Località Saloni - Santa Caterina - , Roccalbegna 58053 Roccalbegna (Grosseto)

"Super"
Volgens 18 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,4/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,1/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,5/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 7
    "Goed"

    "Eenvoud, vriendelijkheid, echtheid"

    03/01/2018

    Een nieuw jaar anders dan regelingen .... midden in de natuur en stilte, in het bijzonder nauw contact met de tradities toscane.i eigenaren zijn aardige mensen en aandacht voor de behoeften van clienti.la traditionele gerechten met biologische producten wordt herzien op een uitstekende wijze, het diner New Year's was een rijke proeverij met een speciaal menu! dit is een echte agriturismo.Grazie
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Podere le Serre reageert
    Hallo Alessia en Titiaan, we zijn blij dat de intense ervaring van onze Maremma, met zijn prachtige, ongerepte natuur, is voor u vertaald door deel te nemen aan "smaken" van onze gerechten en delen van relevante menselijke ervaring, ere van de grote vriendelijkheid van de Toscaanse traditie. Bedankt en tot ziens! Margaret en Anthony
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "onvergetelijke ervaring: prachtige familiaer in een prachtige omgeving"

    02/10/2016

    Margaretha en Antonio zijn twee geweldige gastheren. Maar mooi, maar niet opdringerig. Heerlijk afgelegen, maar toch centraal in vele mooie plekken om te bezoeken. En een uitstekende keuken, dat brengt een in de buurt van de specialiteiten van de Maremma. We hebben nog steeds herinneringen ophalen. Bedankt voor het heerlijk verblijf.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Podere le Serre reageert
    Beste Jan, dank u voor uw vriendelijke woorden. Het was een genoegen voor ons om u als onze gasten leuk, en we zijn erg blij deden uw vakantie in Toscane - hier, in de Maremma - waren vrolijk en aangenaam. Hartelijke groeten van Margherita en Antonio. En nu: in het Duits ... met een aantal fouten, denk ik :-) Hoi Jan, u dank u voor uw vriendelijke woorden. Het was een genoegen voor ons om u als onze gasten en we zijn erg blij dat je Vakantie in Toscane - waren vrolijk en aangenaam - in Maremma. Met vriendelijke groet, Margherita en Antonio
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "komen te rusten"

    31/08/2016

    Margherita en Antonio waren briljante gastheren voor ons. We hebben gevoeld zeer comfortabel. Het eten en de gastvrijheid in deze rustige droomlocatie waren een traktatie voor ons. Het was als thuiskomen en gemakkelijk zijn welkom. Dank je wel.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Podere le Serre reageert
    Hallo Kirsten en Christian, het was erg leuk om u als onze gasten te hebben, bedankt voor het goede gesprek en vriendschap. Nu, laten we proberen in het Duits: war es sehr net, Sie als unsere Gäste zu haben! Danken Sie Ihnen auch für das gute Gespräch und Freundschaft. In Italiano, kijk hier voor meer informatie: è stato bello avervi ospiti, Grazie a voi per buona conversazione e l'amicizia! Un abbraccio da Margherita e Antonio
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Hoe geweldig !!!"

    01/07/2016

    Ervaring landelijke uitstekend en echt "superieure gastvrijheid". In de 5 dagen geleden dat ik voelde me thuis, ondanks het ontbreken van een boerderij. Ik ben oprecht dank de moestuin evenals Margaret en Anthony. absoluut perfect gasten en ook koks op de top van elke opmerking. Als de sterren hebben betekenis, Cracco begint zich zorgen te maken !!!! Ga terug voor zeker. Federica en Biagio
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Spa's - spa
    Agriturismo Podere le Serre reageert
    Goedenavond, Federica en Biagio, het was echt een genot om recepten, voedsel, gesprekken te delen, en praten over vele onderwerpen ... zelfs in de tuin, zo gul in dit prachtige seizoen. Met vriendelijke groet, Margaret en Anthony
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Dip in de rust ..."

    08/04/2016

    We brachten een heerlijke week-end, omgeven door de natuur en verwelkomd in een familiale sfeer met twee geweldige mensen (Margaret en Anthony). heerlijk en overvloedig eten, smetteloze kamer en de plaats die rust inspireert. Groeten van Lydia, Gabriele en James.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Podere le Serre reageert
    hello Lidia, Gabriele en James, is een genoegen horen van u, ik hoop dat uw terugkeer naar de stad ging goed, en als u een andere wending te doen in ons land ... niet de drones vergeten! Margaret & Anthony
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "geweldig weekend"

    09/03/2016

    De boerderij en 'ondergedompeld in de rust en de natuur. Margaret en Anthony (de eigenaren) zijn niet alleen geweldig koks, maar prachtige mensen die u verwelkomen en verwennen u als lid van hun familie. zeer schone omgeving met aandacht voor details, ingericht in een rustieke stijl. Micaela da Rimini.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2016
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Podere le Serre reageert
    Thanks Micaela, voor ons was het een waar genoegen om u te verwelkomen en wat 'tijd samen door te brengen! Als we nog steeds "een turn" in Toscane (en misschien nog een duik in de spa ...), we zijn hier! Margaret & Anthony
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
  • 10
    "Uitstekend"

    "Bravi"

    25/08/2015

    We ontdekten eind juli 2015 een populaire plek! Margaret en Anthony hebben een gevoel van gastvrijheid die helaas zeldzaam is geworden, en we ons goed voelen, dat is niet commercieel van hen. We brachten drie dagen rust in deze plaats of aard is koningin. Het eten, gemaakt met hun producten of in elke regionale evenement, gekookt door Margheritaq Antonio en is van hoge kwaliteit en uitstekende smaak. Wij raden dit adres alle liefhebbers van de boerderij "echt." Met dank aan Margaret en Anthony. (Sorry voor de ruwe Italiaans) Béatrice et Bertrand
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Podere le Serre reageert
    Hallo Beatrice en Bertrand, het was een genoegen om u te hosten en te praten over veel dingen met u, vanuit de keuken naar het landschap, kunst uit Europa! De Italiaanse is zeer goed gesproken, gefeliciteerd. Dank u voor uw woorden en het bedrijf, en Margaret Antonio
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een rustig einde van het jaar."

    15/01/2015

    We vonden een romantische en ontspannen kleine plaats (die zeker zal terugkeren) en ontmoette Margaret en Anthony die ons in een warme en huiselijke sfeer verwelkomd met hun sympathie en disponibilità.Ottimo eten (goed Margherita!) De zeer mooie kamer, in de typische rustieke stijl Toscane! Wij begroeten u van harte en dank u. Chiara en Stefano uit Ligurië.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Podere le Serre reageert
    Geachte Clare en Stephen, dank u voor uw sympathie en gezelligheid. En een eerbetoon aan uw twee getalenteerde setter honden! Hallo en tot ziens, Margaret & Anthony
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige plek en diner"

    04/09/2014

    Hartelijk dank Margherita en Antonio voor dit korte maar zeer aangename verblijf! Geweldige ontvangst, prachtig panorama, rustige sfeer, ... en uitstekende diners niet te missen :-) De perfecte plek om een ??ander gezicht van Toscane te ontdekken. Clémence en Jordane
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Podere le Serre reageert
    Hallo, lieve Clemence en Jourdane, leuk om weer van je te horen. Hartelijk bedankt voor uw fijne en vriendelijke woorden over uw verblijf in Podere Le Serre. Grazie Mille a voi! Een grote knuffel, un abbraccio, Margherita & Antonio
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Biologische boerderij in een strategische positie"

    09/09/2013

    We hielden bene.Ottima welkom en beschikbaarheid 'van Margaret en Antonio.Ottimo kwaliteit' geld om jezelf onderdompelen in de stilte van de natuur, hopen we snel weer terug!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Eco-biologisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "A Dream ..."

    03/09/2013

    We waren de gasten een week. Wat een charmante plek op het platteland, in de heuvels van de Maremma. De kamers zijn brandschoon, het eten is iets uitzonderlijks. Ze eten samen, zonder TV of andere afleiding. Het is ondergedompeld in absolute stilte. Zeer geschikt voor lichaam en geest. Dan is de managers, Margaret en Anthony .... Prachtige mensen die we hebben achtergelaten in het hart. Elke diner was een feest, die leek te deel uit van één familie. Laten we sturen een kus, zelfs bij Clarissa en de legendarische Giandra. We zullen zeer binnenkort terugkomen. Een knuffel Stefano en Chiara
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "van ontspannende plek"

    31/08/2013

    L 'boerderij is gelegen in een mooie, rustige, in het midden van de Maremma landschap. De ruime, gezellig en zeer schoon; spectaculaire gerechten en de gastvrijheid van beide eigenaars. Probeer het !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "levende diepzeeheuvels"

    01/07/2013

    We verbleven 3 nachten in eind juni 2013 tot boerderij kassen: geweldige locatie, volledig omringd door de absolute colline.Silenzio alleen doorbroken door het gezoem van bijen op bloemen, het ruisen van de wind en de keelklanken van de herten 's ochtends un'incanto, ten minste voor ons, we houden van de natuur volledige onderdompeling! De gerechten, bereid door zowel de eigenaren was subliem, zowel voor de variëteit en de kwaliteit (en is 'altijd genoten van hun olijfolie dat was heerlijk). Ze aten samen, zonder televisie en dat er storing zeker niet omdat het gesprek en 'was altijd uitstekend, nooit saai, variërend van diverse argomenti.La kamer, op de begane grond, ingericht met antieke meubels, tegelvloer, badkamer met douche waarvan het water was warm, het was brandschoon! Margaret, de eigenaar, zeer beschikbaar voor elke behoefte en beiden snel bij om ons de informatie over de verschillende mogelijke routes te volgen te geven! Ik bedoel, het was alsof ik al weet 'tijd! We voelden een sterke warmte van hun kant, en het was niet alleen gerelateerd aan de professionele kant van hun bedrijf. Als laatste in chronologische volgorde, maar niet in de fysieke zin, onthoud Giandra, hun prachtige, intelligent, nieuwsgierig cagnolona die ons meteen naar onze partij. aankomst en we hebben de desserts tijdens het diner ogen om wat lekkernij lummelen! Dat gezegd hebbende, als we kunnen, zullen we zeker terugkeren! cinzia-andrea
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een weekend van maart"

    21/03/2012

    We kwamen aan en we kijken al bijna gedesoriënteerd. Ondergedompeld in absolute stilte, gestreeld door een stevige wind, omgeven door een betoverende en ongerepte natuur, het is met een aangename verrassing dat we blij met de glimlach van Marguerite, de sereniteit van Antonio en de vakantie leuke kleine hond. Slechts aan toevoegen, we waren slechts 2 dagen niet als gasten, maar als oude vrienden, een herinnering die blijft in mijn hart. Bedankt, echt. Patrizia en Roberto
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Podere le Serre reageert
    hello Patrizia en Roberto! We zijn erg blij dat uw verblijf bij ons zal worden achtergelaten in het hart. Wij sturen u een warme knuffel, een hartelijke dank en tot ziens! Margaret en Anthony (en Giandria, Bauu)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
  • 10
    "Uitstekend"

    "onder bijeneters en andere dieren"

    29/08/2011

    een echte boerderij in de natuur, deze Margaret en Anthony, milieuvriendelijk - ze uitgelegd aan mij door de manier waarop het complex regenwaterbeheer - genesteld in de Apennijnen, tussen de gewassen en bossen; Het is gemakkelijk om prachtige vogels en andere dieren te spotten. grote en panoramische kamers, uitstekende regionale keuken. Gemoedsrust. Goede locatie ook voor een bezoek aan diverse historische en artistieke plaatsen, natuurlijke en archeologische. ongetwijfeld Raad.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2011
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten