Agriturismo Poggio degli Ulivi

Strada Vallemaggiore, 174, Rispescia 58010 Grosseto (Grosseto)

"Super"
Volgens 55 recensies
  • Ligging en omgeving:
    9,6/10
    "Super"
  • Activiteiten/services:
    9,3/10
    "Super"
  • Accommodatie:
    9,4/10
    "Super"
  • Restaurant:
    9,2/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
Schrijf een recensie
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig!"

    23/08/2017

    Ik was in dit hotel op een weekend in eind juli in moto.Srruttura omgeven door de natuur, gerund door prachtige jongens, zeer professioneel ... ondanks de helse hitte van de WE ..mai een cedimento..fantastici !!! We hadden het geluk om het diner bij te wonen in piscina..ottima !!! En dan ..Divin varken !!! Ik zou het iedereen aanraden !!! Geraamde maximale Boys !!! olie Congratulations' ... als voor producten uit het lichaam! Monica.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "uitzonderlijk"

    20/08/2017

    Gastvrijheid en vriendelijkheid is wat onderscheidt Daniela en haar ouders geweldige plek om zeer schoon en goed verzorgd dankzij Daniela
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Poggio degli Ulivi reageert
    Heel erg bedankt Paul ..., blij te hebben geholpen om een ??leuke vakantie door te brengen in de Maremma. Tot de volgende keer !!!!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant:
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9
    "Super"

    "Geweldige faciliteit in een rustige locatie"

    08/06/2017

    Om bij te blijven met Daniela was echt geweldig! Ze is een zeer vriendelijke gastvrouw, die zeer goed advies kan geven op de stranden en rond ons bij aankomst hetzelfde. De locatie is mooi en weg van de drukte. Een perfecte plek om te ontspannen. Het zwembad is echt geweldig en de tuin zeer mooi aangelegd. Totdat de snelweg is nodig met de auto dan 5 minuten en kan dan bijvoorbeeld, Grosseto te bereiken in een korte tijd. Onze kamer was erg schoon, modern en heeft ons alles wat we nodig hadden gegeven.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving:
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant:
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Hoe te genieten van de natuur"

    28/05/2017

    Foto's niet de charme van deze boerderij die een groot zwembad van waaruit u kunt genieten van prachtige zonsondergangen huizen doen. De passie en de liefde die managers in dienst in hun werk, worden in elke hoek van dit fantastische plek bekend. Daniela en de hele familie zorgen dat u zich thuis voelt. Als gevolg van de heuvel locatie, omringd door groen, maar combineert met de natuur en genieten van de kleuren en geuren. Een bijzonder hoogtepunt is het ontbijt, waar u kunt genieten van heerlijke zelfgemaakte taarten. Zelfs de pizza die Daniela ons één avond heeft voorbereid was voortreffelijk. De appartementen zijn schoon en alle diensten werkt perfect. Wat kan ik zeggen! We kunnen alleen maar aanraden deze plek! Of het nu een vakantie voor een paar dagen of een paar weken zult u heel goed vinden !! Laura en Sebastian uit de Marche
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant:
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "perfect"

    17/05/2017

    Een oase van rust, altijd beschikbaar leuke houders voor elke behoefte of advies. park en zwembad is een mooie kinderen We raden het aan degenen onder ons die willen om te ontspannen en te genieten van de rust en de natuur, slechts enkele minuten van alles (waarvan het seizoen konden we niet gebruiken helaas gegeven).
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Poggio degli Ulivi reageert
    Dank u Sonia en tot ziens! Omhelzingen voor u en uw gezin.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services:
      7/10
      "Goed"
  • 9
    "Super"

    "ontspannend, familie, geventileerde"

    27/07/2016

    comfortabel en geschikt appartement voor ons, prachtige landschap. excursies naar het strand, de spa en daarna zwemmen in het zwembad .... fantastisch. de dieren van het veld, de paarden, de krekels .... mooie ontspannen familiale sfeer. duurde een beetje zonde ... Sing Sing.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
  • 10
    "Uitstekend"

    "heerlijke plek"

    25/07/2016

    Hallo Daniel, hebben we een uitstekende week moest je. De plaats is mooi. Het appartement schoon en zeer smaakvol ingericht. Het ontbijt, pizza en Maremma diner uitstekend. Het fantastische zwembad !! Bedankt voor alles en zal zeker terugkeren. Groeten aan Antonio en de hele familie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "twee weken in eind september"

    14/10/2015

    Allereerst wil ik u bedanken voor de geweldige vakantie te danken Daniela en hun ouders. Ik was van harte welkom en iedereen was erg meegaand. Het was een geweldige vakantie en ontspannen voor mij. Het appartement is erg mooi en functioneel. De mooie en stijlvolle pand ligt zeer dicht bij de natuur en stilte tussen de Toscaanse heuvels. Vanaf hier kunt u de stranden te bereiken in ongeveer 10 tot 20 Km. Het mooiste strand is bij Marina de Alberese. Hier krijg je ook een code voor een korting (50%) verblijf van Daniela. Verder kan worden genomen van hier dagtochten naar de tufsteen regio, zoals Pitigliano, Sorano en Sovana. De thermale baden van Saturnia, de Giardino dei Tarocchi en het schiereiland Monte Argentario zijn ook een bezoek waard. Wie houdt van wijn moet bezoeken Montalcino en Montepulciano drinken. Deze reis is een bezoek aan het liggen in de buurt van kerken en kloosters aanbiedingen. Er is zoveel te zien in het zuiden van Toscane, is er niet genoeg tijd. Liet ik me om de andere dag tijd om te ontspannen op het strand. Een ander hoogtepunt was de wijnproeverij in een nabijgelegen Azienda Agraria, Motta. De georganiseerde gelukkig Daniela. Als u wilt eten typische streekgerechten Daniela raden zeer goede lokale één. Als zelfstandige kunt u paprika's, tomaten, enz. Uit eigen tuin plukken. Lekker! Nogmaals bedankt en misschien nächstres jaar. Dank u en Ciao Jürgen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "geweldige plaats"

    03/08/2015

    We besteden 2 fantastische weken in Poggio degli Ulivi! Plaats is geweldig, zeer rustig - alleen sprinkhanen :-)) Er is een grote tuin, zwembad, plek voor kinderen met hangmatten, schommels en speelgoed. Plek voor bbq-je kan bbg doen wanneer je maar wilt. Romms zijn echt schoon en comfortabel. U kunt delicous wijn en olijfolie van de eigenaars kopen. En het belangrijkste ding-eigenaren ... Daniela is zeer open minded, behulpzaam, warm persoon. Ze kan helpen om eventuele problemen op te lossen. Eigenlijk is er geen probleem voor haar. Dank je Daniela :-) En Antonio (grote kus voor hem) - mijn baby hield echt van hem :-) We gaan zeker terug naar Marema en Poggio degli Ulivi! Grote bacio voor Daniela, Antonio en Antonia !! Mis jullie:-)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Eén week in mei"

    06/10/2014

    Hallo Daniela, bedankt voor deze geweldige week op uw nalatenschap. We hebben genoten van de rust en stilte omgeven door olijfbomen veel. In de buurt van de stad Grosseto, kunt u vele korte reizen maken en verwend te worden voor een gezellig Bezichtigen van Daniela's Pizza. Voor onze dochter blijven dankzij de paarden, pony's en zelfgemaakte koekjes was bijzonder mooi. vele groeten, Martin Sabrina & Leonie
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een heerlijke vakantie"

    17/08/2014

    De plaats is charmant als charmant zijn Daniela, Antonio en hun familie. Hij geniet nu een zeldzame rust en landschappen, geuren en muziek die de natuur biedt zijn uniek! De kinderen waren vrij om te rennen en spelen ons om te ontspannen thuis voelen. Uitstekend advies over restaurants, rondleidingen en stranden, goede gesprekken met Antonio! Echt een herinnering die het hart verwarmt
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "2012 Summer & Fall in Italië"

    13/02/2013

    We willen schrijven vandaag onze evaluatie over onze twee vakanties in Toscane op de agriturismo "Poggio degli Ulivi". De weg naar "Poggio degli Ulivi" maakt nu al uit naar de feestdagen. Overal zijn er grote gebieden en olijfbomen overal waar je kijkt. In aanvulling op de olijfbomen, is er een moestuin Vader Antonio wont zorg. Zijn paarden staan ??op een ruim gebied op een meertje. De horses've kreeg een waar paradijs. We kwamen in de late namiddag en begroette ons zeer vriendelijk onze gastvrouw Daniela. Daniela spreekt goed Engels en is beschikbaar voor advies op het gebied maakt het een uitstekende counselor. Of het nu voor het restaurant, winkelen of excursies. Bij het ouderlijk huis, een kamer is ter inzage in de informatie, Italiaans ontbijt beschikbaar en is ook beschikbaar Wi-Fi. Zo kunt u gemakkelijk in contact blijven met het thuisfront of een reis plannen op het internet. In de zomer hadden we een appartement in het onderste deel van het gebouw met directe buren. Dat was heel gewoon op het terras hadden ontbijt werd gegeten of gewoon zelfs elke dag af te sluiten. In de avond, hoorden we de krekels of in de verte paarden en soms de kikkers uit de vijver. Dit geeft je het gevoel van veel natuur te worden omringd. In het najaar hadden we "up" een appartement dat een beetje meer genereus was. De appartementen zijn goed ingericht en bieden die nodig kunnen zijn op vakantie. Aangezien de fabriek is aan het einde van de weg, is er geen verkeer en daarom is het heerlijk rustig. Prachtig onderhouden het zwembad is op het juiste nummer is ligbedden / stoelen voor elk appartement. In de zomer hebben we ook vaak bezocht de schaduw van de nabijgelegen olijfbomen. Hoewel de warme zee is niet ver weg, hebben het zwembad dat zeer veel gebruikt. De plant heeft ons een schone indruk en je altijd zien hoe actief Antonio (vader van Daniela) maait het gazon en houdt alles in orde is. Als u 's avonds te eten thuis, dan raden wij de zelfgemaakte pizza door Daniela. We hebben het erg veel op het aanbod van Antonio toevlucht tot de verse groenten en salade aangeboden van zijn moestuin ons. Mijn dochter vond voor geen tomaten, maar de vers gerijpt uit de tuin en in de zon Tomaten zijn onweerstaanbaar. De salade past perfect de olie die wordt geproduceerd uit eigen bodem olijven. In de zomermaanden biedt Daniela een keer per week tijdens een diner met typische gerechten. We vonden dit zeer aangenaam en als we in de zomer weer, zullen we wel graag weer mee. Op deze grote tafel is er ook een barbecue, die we nog niet hebben gebruikt. Om te drinken, kan ik de wijn van Antonios buren "Motta" aanbevelen. De mogelijkheid om deel te nemen aan een wijnproeverij is echt een must. Eenmaal begonnen, wil je iets meer te stoppen en je zult snel beseffen hoe beperkt de transportruimte in auto's bij het kopen van wijn. Overigens, op deze manier hebben we veel slang gezien voor een wijnproeverij, waardoor de indruk voor ons versterkt: Hier is veel natuur. Goed drinkwater is er in de tuin, Antonio graag verklaard, wat bergen komt. Die nog willen om uit te gaan in de buurt van het voedsel dat wordt door Daniela en Antonio de aanbevelingen. Tot slot wil ik opnieuw gaan in de ervaring in aanvulling op de feiten. Het was zeer aangenaam zo open en vriendelijk we werden ontvangen. Eingentlich elke ontmoeting werd hen duidelijk: of er iets is of goed voor ons, iets wat we moeten. Antonio is altijd goed voor een kleine woordenwisseling en neemt echt de tijd. Ik kon activeren mijn "oude" Frans en pick-up een oppervlakkige kennis van het Italiaans, omdat Antonio ook spreekt Frans. We kregen te zien zijn groentetuin te leren kennen en hij heeft opgenomen met ons vrij mooi met in de oogst. Aan de andere kant, heeft Antonio ook tijd genomen voor onze dochter. Aangezien het een ruiter, heeft Antonio toegestaan ??vrijwillig dat ze de olijfgaarden op een paard kon zien. In de herfstvakantie eind oktober was het nog ongeveer 25 ° C warm en we konden in de Middellandse Zee. Desk klimaat was zeer aangenaam en we ontdekten mooie plekjes. Voor ons is het duidelijk dat we zullen terugkeren en kijk ernaar uit. We hopen dat we nog steeds vrienden te begeleiden voor een leuke ervaring wordt gedeeld mooier. De beste wensen voor Daniela, Antonio en het gezin. Chiara Chris & Rolf
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Hic MANEBIMUS Optime"

    25/09/2012

    Na de positieve ervaring van vorig jaar gingen we terug voor nog 15 dagen in september van dit jaar en we vonden alles wat we leuk vond: de netheid en de gastvrijheid van het appartement, de verzorgde tuin, het zwembad altijd schoon en netjes, het vermogen om te slapen met de ramen open zonder te worden gestoord door het lawaai, de mogelijkheid om de melkweg te zien die zonder lichten te verstoren. De locatie is van strategisch belang voor degenen die willen de omgeving, de zee eilanden en het park van de Maremma, maar ook vele interessante plaatsen (van Pitigliano en Sorano, Capalbio, van de kustplaatsen te genieten in Saturnia naar Siena, Bagno Vignoni ... c ' het zal worden verwend met een keuze). ... en dan is er de hoffelijkheid en behulpzaamheid van de eigenaren, altijd klaar om onze behoeften te voldoen en geven ons suggesties om het beste van onze vakantie (bestemmingen, restaurants etc.) te maken; uitstekende jam, taarten en pizza Daniela en bedrijf onvergetelijke Antonio met zijn verhalen maakte ons ervaar de sfeer van deze hoek van Maremma. Wij raden het aan degenen die willen vakantie door te brengen in alle rust is om de liefhebbers van wandelen in de omgeving.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 4
    ""

    "Ik zou maar ik kan niet ..."

    17/09/2012

    Terug van zeer weinig om te verblijven in de Maremma. Ik verbleef voor een week op deze boerderij en zeker Ik heb gemengde gedachten. Uit de recensies, van de website en van de foto's die ik had gemaakt van mijn geest ... maar ... Eerst de aankomst. We werden begroet door een gentleman door iedereen als "de grote Antonio" en het eerste dat werd genoemd (na de goed aangekomen) werden de regels en verboden ten aanzien van het zwembad; do dips, zet de koptelefoon, een douche nemen ... zeker niet de beste manier om te beginnen. Geachte mevrouw Daniela die ons toeliet om onze bagage op te slaan terwijl de kamers waren schoongemaakt en vrijgegeven, maar ... toen we het bezit zijn van het appartement dat we hebben opgemerkt, op dezelfde muren konden nemen, diverse bladen met de regels en verboden te worden gerespecteerd; het nooit gebeurd is, één ding leek een veel te "kinderen." De studio is mooi, schoon, maar niet te veel (sommige web, een aantal dode insecten hier en daar), zeker ingericht in een zeer eenvoudig, maar het is niet een groot probleem voor onze reis-stijl. Het echte probleem is ontstaan ??kort na. De wanden en het plafond waren (en zijn) te-te-te dun. Of de studio kant, die uit het appartement boven, kon je de stemmen van de mensen (niet schreeuwen, maar normaal gesproken) te horen, de stappen van het volk, de afvoer van het bad, de douche afvoer ... gelukkig genieten we van diepe slaap, maar het is zeker niet leuk ding. In de e-mail reservering had geschreven dat het ontbijt zou zijn aangeboden; maar niemand vertelde ons over en we moesten vragen als je zou kunnen profiteren van dat aanbod. Mevrouw Claudia zeer verontschuldigde zich en bood ons ontbijt twee dagen later. Het kan gebeuren en was attent en vriendelijk te verhelpen. Het ontbijt was echt goed en overvloedig. Andere overwegingen De lijst hieronder schematisch anders ga ik te lang. - De agritusismo is in een mooie omgeving etc. Maar de buitenkant van onze studio was niet zo groot; een beetje verdrietig, met een kleine tafel en een weinig licht dat er niet genoeg om op te staan ??om buiten te eten was. - De omgeving is rustig en vredig, altijd dat de meute honden van de dichtstbijzijnde boerderij niet wordt gezet om huilen en abbiare uren 's nachts omdat er wilde zwijnen in de buurt. - Van de foto's ziet u de vijver, olijfbomen etc ... jammer het is allemaal omheind voorzien van borden met privé-eigendom en niemand heeft gezegd het feit dat er in staat zijn om te gaan voor een wandeling. - Van de foto's kunt u zien de paarden, pony's ... jammer dat ook zij in het afgesloten terrein en is zeer moeilijk voor hem om twee ontmoeten "verwennerij." - In de e-mail reservering werd gezegd dat ik een proeverij van olie die uit de boerderij zou worden aangeboden ... jammer dat niemand er dan heb ik tijdens ons verblijf voorgesteld. - In de e-mail reservering werd gezegd dat elke week werd georganiseerd traditioneel diner Maremma ... jammer dat dit alleen zou georganiseerd om een ??minimum aantal mensen te bereiken; ding dat heeft plaatsgevonden en daarom Maremma afscheidsdiner. - er werd gezegd dat een bezoek aan een wijnproeverij voor wijnproeverijen werd georganiseerd in het e-boeken van ... jammer dat niemand er tijdens uw verblijf had genoemd. - We vonden de regels beeldscherm dat het zwembad was usufrubile van 10 uur tot 20 uur ... Ik denk dat het vrij beperkt. - Ik vond het heel vervelend te moeten openen en sluiten van de "duizend" gummen aanwezig nell'agritusimo. - Ik stel voor om een ??minimum toewijzing van zout, suiker, zeep gerechten en spons te bieden, om de gasten te stimuleren. In andere structuren, is er gebeurd met suiker, koffie, zout en grof zout, wasmiddel en sponzen. Het is een zeer kleine kost voor de structuur, maar zeer ultile voor degenen die blijven. Zeker vragen, een aantal van de "problemen" hierboven beschreven zouden gemakkelijk kunnen worden opgelost, maar ... het is heel stressvol en vervelend hoeft te vragen, vragen, vragen; Hij kan bijna smeken. Misschien anderen zou het niet erg, maar we houden niet van. Ook, omdat een blik op de keuze was ook gemaakt op basis van de ontvangen in de e-mail beschrijving, raad ik je aan om dingen die Definitely Maybe en niet kunnen worden aangeboden en georganiseerd te schrijven. Gelukkig is de Uccellina park betaalt zichzelf terug met haar schoonheid, maar als ik terug zou ik een andere plaats te kiezen. PS: de beroemde pizza is zeker goed, maar persoonlijk zeer vergelijkbaar met die meestal thuis eten van mijn moeder. Paul
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Poggio degli Ulivi reageert
    - Goedemorgen, meneer Paul, ik betreur het dat hij te lijden in deze context, maar ik kan zijn recensie dat echter van oordeel dat ik legitiem geen antwoord, en voor mij, ook nuttig voor het doel van continue verrijking en persoonlijke en professionele verbetering. Ik zal proberen om punt reageren door te wijzen op zijn getuigenis, zo goed gedetailleerd als je deed. - - Mijn vader, in de zin van vele reviews van de "grote Antonio" wordt beschouwd als misschien wel dat, want het is zeker "een" herinnering aan onze bepaling. gasten, altijd klaar, indien gevraagd, om interessante en alternatieve routes om alle joggers of op de fiets of met de auto reizen (die naar ons komen velen) suggereren, om de vele fascinerende plaatsen van de Maremma te ontdekken, met hun advies over waar te eten . Er zijn ook veel anekdotes en de verhalen die hij vertelt op onze. land en de mensen die er de afgelopen jaren hebben geleefd. Mijn vader is een "grote", want, spaart geen inspanning in het werk, dat is niet alleen zorgen voor de 22 hectare grond van ons. eigendom of ns. olijfboomgaard van 800 bomen waarvan het duurt een olie heerlijk, maar omdat houdt met grote zorg en het schoonmaken van de tuin waarin het huis en het zwembad, waar het water is altijd in uitstekende staat, dringt ook dankzij de continue en stabiele zelfverloochening. Het feit dat hij een aantal regels had verteld, na Vs. aankomst, maakt deel uit van het moment dat we "gastvrijheid" in die, wanneer de gast arriveert, de boerderij toont de verschillende gebieden, waarvan sommige moeten voldoen aan de regels, zie, de vuilnisbakken om buiten te bellen poort of het zwembad, de ingang waaraan zij zijn blootgesteld door de huidige wetgeving boerderij voorschriften op Toscaanse en die, juist door de wet, moet aanwezig zijn op een geschikte duidelijk zichtbaar teken in het gebied. Ik erop wijzen dat de huidige tijd in het zwembad 10,00-20,00 indicatief. Het is aangetoond dat het ons te beschermen, want we hebben tijd voor de dagelijkse reiniging van deze zeer drukke omgeving, met inbegrip van de controle van het water in de tank nodig hebben, maar niet iedereen verbieden, tenzij er een bijzondere reden om te doen een duik in de vroege ochtend of avond. Maar mijn vader "is een grote" zeker voor mij en mijn familie sinds, met mijn moeder, een leven lang hard gewerkt, nooit sparen bij de hand naar beneden, een mooie hoek van Maremma waar ik woon en werk met veel liefde en passie en waarvan zij te gast was. - Wat betreft de studio's, twijfel ik niet aan dat, tijdens de wekelijkse schoonmaak is een klein spinnenweb werd per ongeluk niet wordt verwijderd, een vergissing in de haast kan gebeuren, maar ik denk niet dat ze leverde een vies appartement, zoals ik vaak doen reiniging persoonlijk, en houden ons in het bijzonder; de rest in diverse recensies op deze site, is het reinigen meer geprezen 'dan iets anders. Misschien vond hij een dode insecten op de vloer na die routine reinigingen werden gedaan. Als terecht spin last van haar, en ze me kon vertellen .... zoals ik gemakkelijk en graag verwelkomd in de ochtend, ondanks de ceck- in is vanaf 17.00, waardoor ze zet je zakken in het huis en voedsel te koelen in mijn koelkast, zodat ze per dag verdienen op het strand, ik zou gemakkelijk en gewillig ook ingegrepen in zijn kwartalen. De in de studio genoemde regels zijn degenen die we alleen tentoongesteld in de badkamer, in een teken, waar niet werd geschreven om maandverband te gooien in het toilet en niet om handdoeken te gebruiken om make-up te verwijderen of schoon hun schoenen. Misschien verwijst zelfs naar de suggestie, in het gastenboek van de TV hoog niet vasthouden na 22.00 uur. Neem me niet kwalijk als we moesten deze regels te markeren, die voor ons aan het begin van dit werk, ze zagen er "elementaire." We waren echter verkeerd en dienovereenkomstig te handelen, en merkt op dat helaas, sommige gasten soms geïntroduceerd wangedrag veel ...., is niet hun huis! Zoals voor de muren, lozingen, ... .dat is, alles is gedaan, zoals ze zeggen, in een vakkundig en zonder op te slaan bakstenen en cement en nog steeds boerderij het gebouw is nog steeds een "kleine" appartementengebouw waar levende 5 gezinnen, kun je niet doen alsof het geluid niet te horen, was het misschien beter om uit te kiezen het een structuur met een vrijstaand bijgebouw, alleen voor haar. Gelieve ook dank u voor het geven van "gezegend" met betrekking tot het ontbijt, het was niet opzettelijk vergeetachtigheid (ik ben ook een mens) en ik verholpen gewillig, zoals u zelf opgemerkt, inderdaad deed het heel goed om mij te laten in het achterhoofd, omdat ik mezelf ik bood het aan hem, om haar te bedanken voor haar reserveringen gewaardeerd. Als voor de pizza, dan, ik ben blij dat vond het leuk, zelfs als het niet zo bijzonder is leek het, want het is vergelijkbaar met degene die zijn moeder bereidt, die is dus zeker een goede kok, evenals jezelf een gelukkige zoon !! Het was niet mogelijk om een ??typisch diner of de verschillende proeverijen, de ns te organiseren. olie of wijn in de kelder waarmee we werken voortdurend, van week tot week, zoals vermeld in mijn e-mail reserveren, zo vaak heeft geregend tijdens de week je op onze. gasten. Als het slecht weer is en mensen niet "live" de boerderij, zoals in de zomer, die hun dagen doorbrengen op het strand en een deel van het zwembad, er zijn maar weinig momenten waarop we elkaar ontmoeten en daarom is het moeilijk voor ons om samen te stellen en het organiseren van iets, omdat vaak je alleen op de boerderij zijn en de gasten terug te keren met mondjesmaat, vaak in de avond na het diner, bezig in hun excursies en activiteiten buiten ons bedrijf. structuur. Op een middag, bijvoorbeeld, had ik verplettert de druiven en aardbeien in de avond Ik smaak hadden een aantal gasten die in het huis waren, bijvoorbeeld, was je er niet! Het spijt me, omdat ik graag zou hebben aangeboden aan u! Ik denk na voor je rechter dan beter zou zijn, het analyseren van de omstandigheden. Ik organiseerde de olie- en wijnproeverijen in de zomer, een aantal foto's als bewijs, zijn ook op mijn bedrijfspagina Face Book! Het spijt me toen dat de buitenkant van zijn kamer was niet naar zijn zin, misschien was hij niet goed gezien de foto's op de website voordat boeking; de binnenplaats, omringd door de twee studio's werd ook opgeluisterd met dieren in terracotta in het voorjaar gekocht door mij persoonlijk in een ambachtelijke fabriek in Crete Senesi! Omdat de beelden exact overeenkomen met de werkelijkheid, had u waarschijnlijk kiezen voor uw vakantie een structuur met meer 'verfijnde instellingen, zeker meer' geschikt naar zijn smaak. Op de website en in de e-mail dan heb je niet van goederen spreken geleverde behoeften (zie zout, afwasmiddel, koffie enz.), Zal Deze verwachting teleurgesteld, maar niet vanwege ons dat we bijna manische betreffende beschrijvingen om geen valse verwachtingen te creëren (u kent mijn webmaster die nu de zorg voor de komende jaren mijn site). Wat betreft het licht "externe dim" is de eerste die ons deze opmerking maakt, omdat veel gasten voordat ze aten hele zomers buiten hun accommodatie zonder ooit een observatie bewegen (inderdaad, voor sommige heb ik zelfs schroef de gloeilampen omdat ze willen de sterren !!!) te zien bij de meute honden, blaffen op de boerderij 1 km. weg in Daria online op een heuvel in de voorkant van ons .... ... ..no weten 'wat ik moet zeggen, dit is nieuws voor mij! We zijn nog steeds in het land, kan ik niet de kikkers van de vijver tot zwijgen te brengen, de honden van de omliggende heuvels, niet om de krekels in de tuin te vermelden !!!! We hebben toen niet ABSOLUUT 1000 poorten. De boerderij op een terrein van een hectare omheind om ons te beschermen tegen de dieren 's nachts of indringers die zonder toestemming zouden kunnen binnengaan, het hek is ook een veiligheid voor gezinnen verblijven met kinderen als goed, ik ben altijd onder controle, een beperkt gebied en een kluisje. Er zijn, in de omheining poorten: één waar we vandaan komen met de auto (toen privé), één voor de gasten van de boerderij (grote poort die wordt geopend om bagage en aangrenzende kleine en handige service gate lossen in te voeren en af ??te sluiten gedurende de dag), en een poort die leidt naar de garage van de gereedschappen van mijn vader. Ik zie alleen twee poorten dan beschikbaar voor agritourists, niet 1000. In het pand, buiten het bedrijf wordt dan afgesloten tuin plot, natuurlijk, voor ons niet om groenten te eten van beren of door ns. paarden die meer dan blij zou zijn om de salade grazen en eet de zoete en sappige tomaten Daddy Antonio. De oppervlakte van het meer, waar de paarden ook is omheind om verschillende redenen dat op dit punt moet ik de lijst: Ten eerste: het hek is door de wet, omdat er een plas water, zeer grote waar de gasten, jong en oud kunnen geen vrije toegang voor de hand liggende veiligheidsredenen; tweede: natuurlijk de paarden kan ontsnappen wanneer achtergelaten in een open gebied, waarbij ook in het wild, zeker aanspreekbaar, maar met de ns. aanwezigheid. Ze zijn volgzaam dieren, maar kan nog steeds een gevaar voor de "burgers" onervaren stel, hoewel natuurliefhebbers. Bij Pony kun je knuffelen omdat mijn vader vaak maakt ze uitzonderlijk zelfs in de tuin, in het bijzonder Lightning, worden benaderd door de kinderen, met de toestemming van hun ouders. Tot slot merk ik op dat volgend jaar, in overeenstemming met de huidige boerderij wet Toscane, we nodig hebben voor de veiligheid is ook een poort voor toegang tot het zwembad. Ik ben nog steeds blij dat de Uccellina Park, heeft aan zijn wens geweest en hoop van harte te kunnen om nog meer mooie momenten door te brengen, omdat de Maremma ...... is een bijzondere plek. Ik sluit mijn bevinding dat, hoewel ze het maximale geven elk jaar, je kunt niet iedereen tevreden stellen en dat hoe dan ook, kan je leven megli als iedereen om een ??beetje 'meer' van begrip, tolerantie en respect voor anderen te nemen. Met vriendelijke groet. Daniela.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie:
      4/10
      ""
    • Activiteiten/services:
      2/10
      "Slecht"
    • Restaurant:
      6/10
      "Redelijk"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Relax en natuur in Maremma"

    26/08/2012

    Mijn man en ik verbleven een week in begin augustus in dit pand en we waren enthousiast over. De boerderij is in een 'uitstekende locatie, in de rust van de Maremma landschap en handig om de mooiste badplaatsen en de cultuur van Toscane te bereiken. Wij danken Daniela, Antonio en Antoinette naar de warmte, vriendelijkheid en continue beschikbaarheid, voelden we ons welkom en verwend, vooral bij het ontbijt met heerlijke desserts door Daniela en aan te bevelen voor liefhebbers van rust en de natuur bij hen te blijven en ook genieten het prachtige zwembad! Tevreden dank de hele familie voor hun bijdragen aan onze onvergetelijke vakantie in Maremma te maken. Sabrina en Angelo.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant:
      6/10
      "Redelijk"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten