contactModalFeedback

Agriturismo San Giacomo

Loc. Poggio dell? Olivo - Fraz. Sovana, Sorano 58010 Sorano (Grosseto)

"Super"
Volgens 58 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,7/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,7/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,9/10
    "Super"
  • Restaurant
    10/10
    "Fantastisch"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een paradijs!"

    26/06/2019

    Ongelooflijk warm en gastvrij. Het appartement is ingericht met aandacht voor detail, het eten is uitstekend en het uitzicht is prachtig.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig appartement, schoon en compleet met alles. Dromerig ontbijt, de eigenaar Barbara van zeldzame vriendelijkheid en hulpvaardigheid. Prachtige plek...."

    29/04/2019

    Prachtige ervaring met Pasen!!!!!!!!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Hoe we je missen ..."

    04/09/2013

    Met mijn man en mijn baby verbleven in deze boerderij een week in half augustus ... we verbleven in de hond, groot, helder, schoon en vooral perfect ingericht, niets ontbrak, met inbegrip van de eigen veranda voor de lunch in ' geopend, op slechts enkele meters een zwembad en restaurant ... We maakten gebruik van halfpension dineren en soms lunchen (Hemelvaart), het was allemaal geweldig en onvergetelijk, grotendeels fluweelzachte pompoen, gewaardeerd door iedereen, maar vooral voor mijn Alessandro kindje van 20 maanden. Niet in het minst de overvloedige ontbijt die rijk zijn aan de zelfgemaakte taarten en vers fruit. Wat, het leek een week door te brengen in het huis van vrienden, verwend en verwend, maar altijd met uiterste discretie. Zeer nuttig ook hun advies over wat te bezoeken in de buurt en de beschikbaarheid daarvan voor onze elk verzoek. Ten slotte is de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, heel eerlijk !!! We kijken ernaar uit om terug te komen ... want op de San Giacomo we een stukje van ons hart vertrokken !!! Een dikke knuffel aan Rosanna, Catia, Barbara, Elviro, hun kinderen en de rest van de familie !!! Tot ziens Francesca, Alberto en de kleine Alessandro
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtige resort"

    23/07/2013

    De faciliteit is mooi te midden van de locatie van de wijngaarden, olijfbomen en lavendel. Alles is ontworpen met aandacht voor detail, goed onderhouden en nog natuurlijk. Deze nieuwe bijlage enigszins verwijderd van waar we woonden, is mooi ingericht en vlekkeloos schoon en goed onderhouden. Op het kleine zwembad kunt u vriendelijk zijn en te lezen. Tussen de verschillende honden en katten kijken uit over en van een afstand kunt u de klokken van de schapen en hun geblaat horen. Wie houdt van de natuur, komen hier om de kostprijs. Positief te noemen zijn ook de zeer leuke eigenaar!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2013
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een klein paradijs"

    11/07/2013

    14 dagen in het paradijs - dank u - de tijd veel te snel ging. We missen de uitstekende keuken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een leuke ervaring aan te bevelen!"

    10/04/2013

    Eenvoud, vriendelijkheid, beschikbaarheid, smaak, aandacht voor detail, rustige, natuurlijke, vertrouwd, traditie, spontaniteit, vriendelijkheid .... deze en nog meer, is wat je zal komen te waarderen in termen van structuur, diensten en personeel, als je wil manier om te verblijven in het San Giacomo. Een ideale plek om te verjongen van het hectische stadsleven. De agro-restaurant serveert typische, verrassende gerechten in termen van kwaliteit van de grondstoffen (alle komen en maakte van de boerderij), vers, voorbereiding, waardig van een chique restaurant. Over het algemeen de waarde van geld is geweldig, ik weet het gebied en ik denk dat het het beste. Ik weet zeker dat als je moet dit hotel te proberen, zal u wilt tonen en beschrijven hun geleefde ervaring, zoals in mijn geval, om de verdienste te herkennen aan de speciale mensen die het runnen. Tot ziens Rossana, Catia, Barbara, Elviro.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "geweldig weekend"

    28/12/2012

    heb een geweldig weekend van 1 deze prachtige structuur meesterlijk uitgevoerd door de jonge eigenaars, verwend november door groot en veel eten in een zeer schilderachtige landschap ... raad het iedereen aan !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een leuke week in Grosseto"

    14/08/2012

    Mijn vrouw en ik waren van 21 juli tot 28 juli in het appartement "konijn". We hebben een geweldige week met Catia en Guido: Het appartement was ruim en smaakvol ingericht en de patio was ook ruim. Het eten was geweldig en we willen een groot compliment aan Catia en haar moeder die de Italiaanse regionale keuken eerbiedigen, herhalen. Een zeer goede kwaliteit en prijs verhouding !. Als we terugkomen naar Grosseto, zullen we zeker weer bij Catia en Guido boeken! Anjo en Ben
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een buitengewone vakantie"

    23/01/2012

    Ik en mijn familie verbleef voor een week in het land, te zeggen dat we hadden een geweldige tijd is een understatement. De appartementen is echt goed, het hotel is fantastisch met een prachtig zwembad omgeven door groen van een mooie tuin. Onze kinderen dan hadden een geweldige tijd met de dieren, met name de zeer mooie honden. Een speciale vermelding voor de keuken, die is gewoon geweldig, een zachtheid en een vriendelijkheid die moeilijk te vinden zijn. Last but not least, een speciale dank aan de eigenaren die zijn aardige mensen en zonne-energie, altijd klaar om te lachen en hoffelijkheid. Ik hoop snel weer terug te keren. Giuliano Monica Alessandro Aurora
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2011
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Plaats erg rustig ... zeer goed!"

    26/08/2011

    We verbleven in dit huisje 6 nachten in augustus en ik moet zeggen dat ik er echt van genoten. E 'met 4 appartementen met zorg ingericht, waarvan 3 rechtstreekse toegang tot de tuin en het zwembad. De plaats is erg rustig en gereserveerd. Het gevoel is dat je thuis bent. De eigenaren zijn vriendelijk, gastvrij en behulpzaam. Ringraaziamo Catia, Barbara en Elviro voor hun vriendelijkheid. Het restaurant serveert typische authentieke keuken; alles vers en gemaakt door enige voorbehoud. In de avond kunt u comfortabel zitten op de veranda in de koele zonder te worden gemarteld door muggen. Het enige advies, brengen sommige product voor de vliegen die vervelend tijdens de dag zijn ... maar het is iets dat het hele gebied betreft. Kan niet feite om een ??pad steengroeve betreden zonder het uit te rijden ze voortdurend!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2011
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Roberta en Paul"

    24/08/2011

    Gefeliciteerd !! De plek is prachtig: schoon, vriendelijk en met aandacht voor detail. De locatie is zeer strategisch: op het platteland, weg van de drukte, maar dicht bij landen en om de karakteristieke sites. Katia en Elviro ... nou ja, de sleutel tot alles !! Je bent geweldig! Dank u voor de heerlijke vakantie, we hebben echt genoten !!! Roberta en Paul
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2011
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooi"

    06/08/2011

    Net aangekomen we zeiden dat we moeten gaan !! De plaats is mooi en managers hebben ons verwelkomd met grote hoffelijkheid en maximale beschikbaarheid. We hebben een aantal diner van hen, genieten van heerlijke Toscaanse specialiteiten, maar we waren ook in staat om te koken in ons appartement met het diner op de veranda. Na musea en begraafplaatsen onze zoon erg genoten van het zwembad! begroet goed, het is niet onbelangrijk, zelfs de hond Rocco !! We zullen terugkomen, bedankt voor alles ... Barbara, Valentino, en Giulio Rocco
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2011
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    ".... wat toe te voegen aan de andere opmerkingen ... bevestigen"

    26/07/2011

    We waren aangenaam verrast door hoeveel zorg, liefde en de eenvoud van de gastheren te bieden aan een onvergetelijke vakantie door te brengen in de prachtige Maremma. (Nb: de liefhebbers van lekker eten zal echt een harde tijd !!!) en Alessandra Matteo ... ............ van onze dochter Paola reactie achter voor de kleinste toeristen: ik was blij omdat ik Catia, Barbara, en Rossana Elviro ontmoet die mij heeft liefgehad en dan zijn er veel dieren, waaronder 3 honden werd mijn vrienden. Een dikke kus
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2011
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
  • 10
    "Uitstekend"

    "Spirited!"

    15/07/2011

    E 'nutteloos om het mooie te beschrijven, de foto's spreken voor zich, en ook de opmerkingen in deel I delen! Integendeel, als je een jongetje van ongeveer een jaar en u zin ??heeft in een disco in een van de lodges die is gelegen onder het huis en onder het terras van de managers, met mensen die schreeuwen in de microfoon zingen "Happy Birthday Elviro kapitein!" doorgegeven via hier op 14 juli dat 1250 uur 's ochtends dansen ancoraaaaaaaaaa !!! wowowowowowowo !!!! Happy birthday Elviro! Yay !!!!!!!!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2011
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
  • 10
    "Uitstekend"

    "Locatie fantastisch voor wie houdt van rust beleefdheid en goed eten !!!"

    10/07/2011

    Het is een heel mooi, schoon en met een oog voor detail dat het verschil maakt. Catia is een geweldige gastvrouw, terwijl Barbara en Rosanna zijn de koninginnen van de keuken (fantastisch) en ten slotte is er Elviro, de enige man, maar ook met touch, de Unie van deze dingen zijn de voorwaarden voor een perfecte vakantie. Zie jullie binnenkort. Sauro en Luciana
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2011
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Korte verblijven
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten