Agriturismo San Luigi

Loc. Cernaia, 700, Marina di Grosseto 58100 Grosseto (Grosseto)

"Super"
Volgens 15 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,7/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,7/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9
    "Super"

    "Rustige plaats"

    24/08/2018

    Zeer dicht bij Marina di Grosseto en Castiglione della Pescaia. Zorgvuldig schoongemaakt. De eigenaren zijn erg hartelijk. Ondergedompeld in de natuur. Ik herinner me geweldig in juni 2016 enkele bloeiende zonnebloemen in de aangrenzende velden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "vakantie met het gezin"

    07/02/2017

    We brachten prachtige twee weken op de boerderij met Susanna en Vanni. We hadden een zeer schoon appartement op een mooie boerderij met een zeer vriendelijke mensen. De zee en de verschillende stranden tussen Marina di Grosseto en Casiglione della Pescaia was slechts een paar minuten rijden. Je kan kiezen tussen "Bagnos" met parasols, stoelen, cafe, kinderspeelplaats en een gratis strand. Pretty stadjes zijn niet ver weg ... wandelen, uit eten, winkelen. Children's cursussen zijn overal, in de tuin, op de stranden, in de plaatsen al het andere is zeer kindvriendelijk op en rond de binnenplaats. Onze kinderen konden ook kijken naar Vanni op het werk en waren blij met alle landbouwmachines. Het hoogtepunt is zeker de pizza partijen dinsdag. Grote. Er zijn tal van verschillende pizza's gebakken in een stenen oven totdat iedereen is echt ziek ... en dan is er de Nutella mascarpone pizza. Ik had nooit gedacht hoe lekker is. Bedankt voor de geweldige tijd!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Wat we wilden .."

    01/07/2015

    Een mooie week van ontspanning en de zee (een korte rit), omringd door velden met zonnebloemen en de vriendelijke aanwezigheid van Susanna en Vanni eigenaars. Het appartement "La Rimessa" zeer ruim, smaakvol ingericht en goed schoongemaakt was een geweldig startpunt voor het ontdekken van de schoonheid van de Maremma en de stranden. Geweldige gastvrijheid, een ervaring te herhalen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "spring Break"

    27/04/2015

    We voelden ons super comfortabel met Susanna en Vanni (incl. De grootmoeder en tante). Heeft veel genomen met de auto en het uitgangspunt was dit super handig. Hebben het grote patio vaak genoten van de avond we de gezellige Cheminéofen nam in werking is. Susanna heeft ons zelfs versgebakken een taart, nogmaals dank je.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "vakantie met het gezin"

    22/09/2014

    We brachten prachtige twee weken op de boerderij met Susanna en Vanni. We hadden een zeer schoon appartement op een mooie boerderij met een zeer vriendelijke mensen. De zee en de verschillende stranden tussen Marina di Grosseto en Casiglione della Pescaia was slechts een paar minuten rijden. Je kan kiezen tussen "Bagnos" met parasols, stoelen, cafe, kinderspeelplaats en een gratis strand. Pretty stadjes zijn niet ver weg ... wandelen, uit eten, winkelen. Children's cursussen zijn overal, in de tuin, op de stranden, in de plaatsen al het andere is zeer kindvriendelijk op en rond de binnenplaats. Onze kinderen konden ook kijken naar Vanni op het werk en waren blij met alle landbouwmachines. Het hoogtepunt is zeker de pizza partijen dinsdag. Grote. Er zijn tal van verschillende pizza's gebakken in een stenen oven totdat iedereen is echt ziek ... en dan is er de Nutella mascarpone pizza. Ik had nooit gedacht hoe lekker is. Bedankt voor de geweldige tijd!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "de beste vakantie"

    23/07/2014

    De beste vakantie die we doorgebracht in het San Luigi daSusanna Evanni. Ik daar Ik voel me als thuis, op vrede, ontspannen, in een woord gelukkig! De plek is prachtig, de accommodatie comfortabel, zelfs complementid'arredo zijn heerlijk! De zonsondergangen kunt u genieten van hen zitten op de veranda, op zoek naar verloren in het landelijke gebied rond de boerderij ... en uiteindelijk!, We terugkeren in drie weken met mijn familie. Ik kijk uit naar het zien van de kleuren, de geuren, de opwinding van St. Louis. DANK Susanna en de hele familie, met inbegrip van grootmoeders !! SOON PATRIZIA, MARIO, ALICE, MARTA
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "dank"

    03/06/2014

    Hier zijn we .... net terug van een fantastische ervaring door de sympathie van een e-mail die moeilijk was om vol gekozen! We vonden een prachtige plek omgeven door groen met een paar appartementen, maar zo compleet als nn meer .... maar het ding dat u het meest opvalt is de gastvrijheid van fantasiche en bijzondere mensen klaar om te zorgen dat u zich thuis voelt en ..... ik hoor een van hen! Dankzij deze geweldige mensen die we hadden, met spijt, helaas te weinig dagen, een aantal prachtige momenten. Een woord THANK SUSANNA x geboorte hebben gegeven aan deze prachtige plek! Een enorme knuffel aan de twee prachtige babes grootmoeders aan uw grote man en je lieve kinderen! Ps: nn vergeten aardbeien van je tante;) !!! Een dikke kus en Max Magda
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
  • 10
    "Uitstekend"

    "ontspanning"

    24/08/2013

    Structuur met een paar zeer goed ingerichte appartement, omgeven door velden met zonnebloemen. Sea een korte afstand, maar ik kan u verzekeren dat zelfs voor een zee liefhebber bent zoals ik het was moeilijk om mezelf los te rukken van de bank in de middag op de veranda aan het strand! Uitstekend initiatief van de pizza partij met alle gasten op dinsdag, zorgt voor een bijzondere sfeer tussen gasten die elkaar en wisselen standpunten kennen! de gastheren zijn fantastisch! Bedankt voor de leuke ontspannen vakantie
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "heerlijke vakantie"

    21/07/2013

    We brachten onze vakantie in juli in dit gelukkige oase en de herinnering aan deze heerlijke dagen zullen we in mijn geest en hart voor altijd te blijven !!! de boerderij St. Louis met enkele appartementen en kamers is ideaal voor een ontspannende vakantie, het is omgeven door een weelderig landschap, lijkt het alle pagina's van een foto van de Maremma ... calenadio de Vanni zonnebloemen, mooie bladeren, die lacht je in de ochtend wanneer u de deur, de tuin vol met spelletjes voor kinderen te openen, de geur van fruitbomen beladen met seizoensgebonden lekkernijen: pruimen, perziken, vijgen; het getjilp van de vogels, de wind waait door de bomen en dat geeft frisheid aan de tuin, zelfs in de zonnigste uren !!! Dit alles bekroonden door de extreme vriendelijkheid en vriendelijkheid van de eigenaren Susanna en Vanni spledidi hun zonen en sympathieke oma .... niet te vergeten de kittens dat mijn kinderen zijn verliefd geworden op te noemen. De zee kan worden bereikt in een flits zowel Castiglione della Pescaia naar Marina di Grosseto, is een stap voor de rest ook vele archeologische sites en de prachtige natuur park dell'Uccellina .... maar voor een ontspannen vakantie en niets als de tuin dell'agrituriso in de middag met de kinderen die slapen als engelen een goed boek en de stilte die u omhult met de geuren van het platteland. Last but de pizza niet fundus op dinsdagavond dat Susanna Vanni en bieden hun gasten door het mengen en karnen uit pizza's vanaf 1000 smaakt geweldig ... zelfs Nutella !!! Bedankt lieve was een prachtige vacaza we kunnen niet wachten om het zo snel herhalen mogelijk !!! Maria Chiara, Alessamdo en kleine liefhebbers van kittens
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een echte familie vakantie!"

    06/08/2012

    Dat is leuk, eindelijk een heerlijke, ontspannen en gastvrij, maar vooral een plek waar je echt kunt ademen goede lucht "familie"! Met dank aan Susanna Vanni en de prachtige grootmoeders die verwend, vermaakt en gemaakt om speciale gasten, zelfs vrienden inderdaad voelen! En dan ... hoe geweldig het pizza op dinsdag !!! Het was gewoon een heerlijke vakantie die ongetwijfeld zo snel zal herhalen mogelijk! Hartelijk dank en een liefdevolle knuffel voor jullie allemaal van ons allemaal! Annapaola en de hele stam
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "wonder"

    06/08/2012

    Hier is onze ervaring: we waren in het San Luigi in begin juli voor een week en we terug net twee weken na De plek was zo charmant dat we coinvinto zelfs grootouders om te volgen!. Onder de velden met zonnebloemen, wilgen aangedreven door een immer koele bries, fruitbomen en ontbijt gemist (fruit jam en crèmes gemaakt door de deskundige handen van de zachte Susanna's en oma's die de culinaire tradities overgeleverd) we geregenereerd na een lange jaar werk. De boerderij ligt in de gouden Maremma, maar dicht bij de stranden en middeleeuwse dorpen (Castiglione della Pescaia in de eerste plaats), zodat u kunt ook uitstapjes met kleinere kinderen te organiseren zonder ze te vervelen met een lange autoritten. De kers op deze al rijk taart: de speciale pizza die Susanna en Vanni (de eigenaren) organiseren elke dinsdag. Een tijd van samen viering die de smaak van een traditie in de steden we vergeten heeft. Deze plaats heeft een zaadje dat geworteld is in onze harten en zal blijven groeien in 2012 tot bloei komende zomer wanneer, als God het wil, zullen we de boerderij St. Louis, nu een tweede thuis voor ons allemaal terug naar links.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo San Luigi reageert
    Silvia, uw woorden me aangeraakt. Je zijn geweldig ... iedereen !!! grootouders, ouders en kinderen ... Het is leuk om mooie mensen zoals u weet ... het is als het nemen van een verfrissende douche, die je schudt uit verdoving en uitputting van de periode en is de schoonheid van dit bedrijf ten volle waarderen ... " aangezien er geen ander "ik huilde bij uw vertrek ... de eerste, maar ook de tweede keer, bij deze gelegenheid, de heren die had net aangekomen ..." voor de eerste keer in onze facility", werden ook verplaatst ze ... hij zei dat hij zoiets nooit had gezien ... Dank u ... voor een zee van emoties voor mij aanleiding hebben gegeven, om mijn familie, en nog veel meer ... Susanna
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een vancanza al'insegna van de natuur en sympathie!"

    11/07/2012

    Op onze terugkeer van een vakantie van twee weken op de boerderij St. Louis, willen we Susanna en Vanni bedanken voor de geweldige gastvrijheid die is voorbehouden. Het was een leuke ontspannende vakantie, zee en 'allegria.Come vergeet de avonden met pizza, goede wijn en veel sympathie? We kunnen bevestigen dat de appartementen en de St. Louis boerderij kamers zijn zeer comfortabel, goed ingericht en uitgerust en die op de boerderij je leeft uw vakantie midden in de natuur, omgeven door velden met zonnebloemen en tarwe. Ook als u ook wilt genieten van de zee, de stranden van Marina di Grosseto zijn echt bij de hand. Wie wil er dan genieten van de typische Toscaanse producten raden een bezoek aan de wijn in het resort Christus, in de buurt van Agritur. Daar vindt u alles, van wijnen tot kazen, van vlees tot snoep te vinden. Een dikke knuffel voor iedereen en een dikke kus aan de gelukkige Annunziata en Lina grootmoeders. Daniela, Paul en de kleine Riccardo
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo San Luigi reageert
    Hallo Daniel, Paul en Richard, we missen je zo al, het was erg leuk voor ons om u te leren kennen en kunnen deze twee prachtige babes weken samen door te brengen. Wij danken u voor de bereidheid, voor zijn waardevolle adviezen en de tijd doorgebracht met ons. Wij omarmen sterk met de hoop u binnenkort weer te zien ... Susanna, Vanni, Iuri, Valentina en Annunziata en Lina grootmoeders.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Great feel good !!"

    08/09/2009

    Wij zijn een aantal jaren elke zomer in San Luigi gast, en we voelen ons zeer comfortabel. De gastheren zijn een zeer lief en liefde waardig familie, en bouwde de pizza oven voor Vani, de dinsdagavond elke soort uit een enorm pizza partij. Heb je ooit geprobeerd Nutella pizza? Er zijn slechts hier !! :-))
    De appartementen zijn mooi en comfortabel ingericht en zo schoon dat je kon eten van de vloer. maar je hoeft niet beter toch te doen, omdat anders de katten zijn er in een mum van tijd en eet alles op ... De paden naar water beheersbaar zijn (auto!), de beste ijs in Italië is in Principina / Mare, en het leven is mooi! Veel plezier bij de rechtbank (en geniet!)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2009
  • 10
    "Uitstekend"

    "zonnebloemen"

    02/09/2009

    Open de deur in de ochtend en de dag beginnen met een veld van zonnebloemen ... Wat wil je nog meer ???
    zeer mooie accommodatie en verzorgd, groen en spelletjes voor kinderen en vooral veel sympathie, vriendelijkheid en gastvrijheid !!
    Na de hitte van het strand, de schoonheid van Toscane en uit het verkeer in het rustige platteland.

    Thanks Susanna en Vanni,

    PS
    Uitzonderlijk pizza Vanni !!!

    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2009
  • 10
    "Uitstekend"

    "Met dank aan Susanna en Vanni voor de opvang;"

    13/03/2009

    onze familie heeft zich zeer goed gevonden tijdens de 15 dagen van de zomervakantie. Zeer mooi huis ook uitstekend aangenomen bij het kiezen van een schilderij of een meubelstuk. We kregen waardevolle advies voor onze reizen en we met veel plezier terugdenken de avond gewijd aan de pizza gedeeld met alle gasten. We hebben altijd graag nieuwe plaatsen te zien, maar niet het idee van de uitgaven een andere vakantie in deze boerderij niet weg.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2008
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten