contactModalFeedback

Agriturismo Val di Nappo

via Val di Nappo, Pian di Rocca 58043 Castiglione della Pescaia (Grosseto)

"Super"
Volgens 10 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,3/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,5/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,5/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9
    "Super"

    "Mooie plek op het platteland, zeer vriendelijke en gastvrije eigenaren"

    27/07/2016

    We verbleven 2 nachten in 6 vrienden, positieve ervaring voor zowel de structuur en de gastvrijheid van de eigenaars, aardige mensen, zeer vriendelijk en altijd beschikbaar.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Val di Nappo reageert
    We zijn blij dat je genoten hebt van ons land en vooral de passie die we in ons werk. We hopen dat onze gasten nog moeten
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een betoverende wereld"

    18/05/2016

    We verbleven in Val di Nappo in april en we werden getroffen door de schoonheid van het landschap en de prachtige bloemen (behandeld met grote passie van mevrouw Tina), die met hun kleuren te versieren elke hoek van de boerderij. Het appartement was ruim, voorzien van alle comfort, rustig en schoon. De enige blij met de familie Pacini, altijd bereid om advies en tips over dingen te zien en die blij ons met haar producten ... artisjokken en vers geplukte loquats bieden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Val di Nappo reageert
    Thanks for the review. We zijn erg blij van uw waardering en we hopen zelfs onze gasten
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "FAM. SANTINI"

    09/12/2015

    Al meer dan 15 jaar besteden we, wanneer we de gelegenheid hebben, onze vrije HIER. Waar het land, de natuur en OSDPITALITA 'samen met een echte' hele Fam Pacini, stellen ons in staat om te ontspannen in volledige onafhankelijkheid en vrijheid. .. elke reactie lijkt triviaal, maar: echt goed!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "veronika"

    06/05/2015

    We brachten hier 11 dagen in juli door met onze drie kleine kinderen. Het appartement was zeer comfortabel, uitgerust met alles wat we nodig hadden en perfect schoon. Er was een groot terras met prachtig uitzicht op een vallei. Barbara en haar familie zijn erg aardige en aardige mensen. We hadden een geweldige tijd hier, bedankt.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    Agriturismo Val di Nappo reageert
    Beste Veronika, bedankt voor het schrijven van deze recensie. We zijn erg blij dat je hier goed bent geweest en dat het appartement aan je verwachtingen voldoet
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige plek en geweldige gastheer"

    10/08/2014

    We gingen met mijn man en 9 maanden oud in deze boerderij voor een week na het lezen van de beoordelingen op de site. Wij bevestigen de goede dingen die kunnen worden gelezen: de plaats is mooi, in de olijfgaard met uitzicht op zee. Ideale locatie op slechts 5 minuten van de zee met de auto. Het zwembad kan niet blijven de hele dag op de zee en de kleine, het was perfect. Het gezin dat zich bezighoudt met boerderij was erg vriendelijk, ze een kinderbedje beschikbaar, een kinderstoel en een bad voor de baby gemaakt. Ons huis (aardbeien) was perfect voor ons drieën, met een mooi terras voor het eten. Ik raad iedereen deze plek, dat is ook slechts vijf minuten van Castiglione della Pescaia (land erg leuk, vooral voor een avond lopen). We hadden niet de olie te kopen omdat mijn schoonouders produceren maar de wijn aangeboden van de boerderij is goed, en is een goed cadeau idee voor vrienden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Sea Castiglione"

    15/08/2013

    De kamers zijn schoon en goed onderhouden, het meubilair is gemaakt van hout (misschien in een slechte kunst) met balkenplafond (Ik hou van een perceel) is de ideale plek waar u kunt slapen, erg rustig en koel in de nacht. De eigenaren zijn erg vriendelijk en bereid om informatie en advies te geven. De zee is vlakbij. Ik was de zee van Castiglione, Punt'Ala en Rocchette. Ik geef de voorkeur rocchette! Ze werd toen vrienden van de kinderen van de eigenaren Marco en vervolgens de twee resterende dagen (late namiddag) werden doorgebracht in het zwembad. Ik zou zeker opnieuw gaan. Het enige minpunt .... de paar dagen vrij!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Val di Nappo reageert
    Hallo Richard. Dank u voor de complimenten ... het is altijd een genoegen om onze klanten tevreden te stellen. Wij hopen u weer te zien ... misschien voor een verblijf een beetje 'langer
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "SCHOUWSPEL"

    24/06/2013

    We verbleven in dit mooie boerderij vorig jaar en, op 365 dagen later, zijn we weer terug !!! Dat zegt veel over hoe goed je bent in een familiale sfeer, mooi, schoon en dicht bij vele bezienswaardigheden, zoals de prachtige stranden in de omgeving (binnen enkele minuten). Mevrouw Tina is werkelijk spectaculair en maakt dat u zich thuis voelt en alles is zoals het een ontspannen en leuke vakantie zou moeten zijn. Probeer het en je zult er geen spijt .... We Arrivandoooooo
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Val di Nappo reageert
    We wachten !!! ... en we hopen u weer tevreden te stellen dit jaar. Tot ziens
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Holiday ontspannen ..."

    16/08/2012

    We brachten 10 heerlijke dagen in augustus, we waren echt goed, de eigenaren zijn erg aardig, en we werden meteen bood de uitstekende fruit uit hun boomgaard !!! De locatie is geweldig, dicht bij de zee (een korte rit), maar ook omringd natuur !!!! de comfortabele accommodatie is uitgerust met alles wat je nodig hebt (vaatwasser en airco.). ik raad iedereen aan om een ??paar dagen hier ontspannen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "grote ontsnapping"

    18/11/2011

    Geweldige ontvangst van de eigenaren, zodat mensen, gezellig en vriendelijk. De appartementen zijn ruim en smaakvol ingericht. Elke kamer heeft een eigen buitenruimte om te genieten van het prachtige landschap met uitzicht op de vallei naar de zee te zien (dat is slechts 4 Km). Het zwembad is omgeven door olijfbomen. Het milieu is groot en ruim en kunt u uw privacy te houden. Er zal katapult in een landelijke dimensie, waar u de mogelijkheid om de producten rechtstreeks van het veld te grijpen en geniet ervan. Ideale vakantie voor gezinnen met kinderen, maar ook voor jongeren, gezien de nabijheid van de zee (met mooie stranden) en het dorp
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2011
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Hoe geweldig!"

    18/11/2011

    Prachtige agriturismo, gelegen in het Toscaanse platteland en een paar kilometer van de zee. We werden hartelijk ontvangen door mevrouw Tina die na ons voor de gehele periode van het verblijf uitzag. We genoten van uitstekende artisjokken en tuinbonen ( 'pods') vers geplukt uit het veld. De appartementen zijn eenvoudig, maar voorzien van alle gemakken. Zeker zullen we terugkeren in de zomer te genieten van het zwembad en de prachtige stranden ..... Probeer het eens !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2011
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten