contactModalFeedback

Agriturismo Villa Tatti

Via Poggio Bernone, 16 -, Massa Marittima 58024 Massa Marittima (Grosseto)

"Super"
Volgens 27 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,9/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    9,3/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,7/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,5/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 6
    "Redelijk"

    "Mooi, maar dan wel om te verbeteren"

    03/08/2020

    Grote gastvrijheid van Luisa die een vrij vriendelijke omgeving creëert. De locatie is erg mooi met een zwembad beschikbaar voor de gasten. Goed diner en de kosten van de lunch met verse gerechten. Om te verbeteren:
    - zandweg van 1,2 km en niet zoals vermeld op de site
    - we hadden twee diners, een lunch en twee ontbijten we hadden altijd hetzelfde tafelkleed.
    - in tegenstelling tot wat er op de site staat (kamers met alle comfort) waren de muskietennetten niet volledig functioneel, de kamers waren niet voorzien van airconditioning, behalve de suite alleen (sliep weinig voor twee nachten), de.kamers zijn niet voorzien van koelkasten
    - gebrek aan een waterdispenser of een koelkast om flessen vers water mee te nemen, zodat u elke keer als u op zoek bent naar de eigenaar, in de buurt van de woning moet gaan.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2020
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Villa Tatti reageert
    GRAZIE DAMIANO PER LA RECENSIONE, DA MIGLIORARE: PRIMO PUNTO, LA STRADA DA 20 ANNI E' LUNGA 980 METRI CALCOLATI DAL TECNICO PER MANUTENZIONE ANNUALE, L'ARIA CONDIZIONATA NELLE CAMERE MAI ESISTITA E MAI DICHIARATO NEL SITO , SOLO NELLA SUITE , LE ZANZARIERE REVISIONATE OGNI ANNO , MAAR HET GAAT NIET OM DE SANNO APRIRE LE ROMPONO E REGOLARMENTE OGNI FINE STAGIONE DEVONO ESSERE SOSTITUITE, MAI DICHIARATO DI AVERE UN FRIGORIFERO IN CAMERA E BASTA ASCOLTARE CIO' CHE SI DICE AL CHECK IN QUANDO SPIEGO, CHE L'ACQUA DOVETE CHIEDERLA A ME O A MIA FIGLIA PRIMA CHE LASCIO LA CUCINA PER UN PAIO DI ORE , IL DISTRIBUTORE AUTOMATICO LO LASCIO A CHI NON VUOLE UN RAPPORTO DIRETTO CON I CLIENTI E INFINE LA TOVAGLIA SI LASCIA SUL TAVOLO ALMENO PER DUE O TRE GIORNI E A VOI VISTO L'IMPORTTO PAGATO NON DOVETE LAMENTARVI AVREI DOVUTO LASCIARVELE PER UNA SETTIMANA . DE HERZIENING EN AANVAARDING VAN MIJN VOOROUDERS ZAL DE KRITISCHE EN OBJECTIEVE BETEKENIS VAN HET LEVEN IN DE POSITIE WAARIN WE ONS NU BEVINDEN, VASTLEGGEN.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      5,5/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Perfecte vakantie in Toscane"

    10/08/2018

    Genoten van ons verblijf van 6 nachten van augustus. Geweldige locatie, een afgelegen plek in de bergen, de perfecte plek om los te koppelen, te ontspannen en te genieten van een beetje rust. Een half uur rijden naar een aantal geweldige stranden, een uur of zo naar de meeste van de hotspots in Toscane. Halfpension is inclusief ontbijt en een uit - staand viergangenmenu 's avonds, het beste eten dat ik in Italië had! Moeten zo snel mogelijk recepten voor mango tiramisu en panna cotta opzoeken :-). Last but not least is er de ongelooflijke gastvrijheid van gastheer Luisa, die ervoor zorgt dat u zich thuis voelt vanaf het begin, en er ook in slaagt een beetje een familiegevoel bij de gasten te creëren. Bedankt Luisa, voor het een geweldige vakantie en we wensen je het allerbeste! PS-pool is groter dan het op de foto's lijkt ;-)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Villa Tatti reageert
    Heel erg bedankt, voor je mooie woorden en om onze gasten te zijn. Naar de volgende! een dikke knuffel, Luisa
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "beschrijving"

    03/08/2018

    Zeer mooie en mooie rustige plek, beleefde mensen, mooie schone kamers.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Villa Tatti reageert
    Heel erg bedankt voor de mooie woorden Luisa
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "excellent"

    29/06/2018

    Aangenaam en ontspannend verblijf, Luisa is een onberispelijke gastvrouw, de vriendelijkheid en zorg waarmee u wordt gevolgd maakt het verblijf in Villa Tatti een ervaring die u moeilijk kunt vergeten. Cristina en Fabio
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9
    "Super"

    "totale ontspanning"

    20/08/2017

    Net terug van deze mooie plek en ik moet de vriendelijkheid (steeds zeldzamer te vinden) van de gehele staff.Luisa en Amerigo benadrukken zijn uitstekende gastheren niet minder, Denise en Sofia. !!!!!! ??un groet van Patrizia en Lorenzo da Parma.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Vrede in de natuur"

    15/07/2017

    We brachten een geweldige week in Villa Tatti in mei en waren zeer tevreden. Het leven-bevestigende, warm eigenaar Luisa heeft ons elke dag verwend met heerlijke, typische streekgerechten. We vonden het heel goed dat we het dagelijks of we er wél of buiten te eten zou kunnen beslissen. Luisa heeft ons veel goede tips gegeven voor excursies en verklaarde ze met behulp van een kaart. Het huis is gelegen in het rustige platteland, we hebben genoten van het aan de rust na de excursies hebben. Het huis is geweldig voorbereid en gespoten een grote charme. De kamers zijn zeer schoon en mooi ingericht. Zeer goed is ook, dat de afgeschermde ramen voorzien. Men kan 's nachts zorgeloos slapen met de ramen open. Helaas was het niet mogelijk in de avond om buiten te eten als gevolg van de muggen, enz. De rustige ligging heeft soms zijn nadelen. Kortom, een geweldige hotel in een rustige omgeving, maar niet zo ver van de punten van belang.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Voorjaarsvakantie"

    22/04/2017

    Na een aantal jaren mijn man en ik besloten om terug op deze plek komen zeer mooie en rustige .De dame Luisa is een zeer goede gastvrouw weet hoe zeer goed te behandelen de 'host die de fijne keuken en zeer goede Een aanbevolen plek voor degenen die genieten vrede en rust en waarom niet iets heel goed te proeven vinden !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "zeker betoverende"

    17/04/2017

    Een echte "gem", omgeven door de natuur en in een strategische positie die gemakkelijk toegang hebben tot plaatsen van de natuurlijke en culturele bezienswaardigheden maakt. Luisa heeft ons sinds onze aankomst thuis voelen en liet ons een aantal dingen te doen. We vonden alles wat we zochten: rust, vriendelijkheid, aandacht en goed eten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtige plek"

    08/08/2016

    eigenaar zeer mooi, perfect kamers, goed eten, mooi zwembad
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Plaats bellissimo..cibo ottimo..Luisa super"

    03/08/2016

    we vonden het een leuk en gezellige plek, in absolute rust, omgeven door de natuur met het comfort van een resort en en de mooie sympathie Luisa dank en felicitaties
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Verblijf in juli"

    10/08/2015

    De warmte en vriendelijkheid van Luisa, haar moeder Elisa en haar dochter Denise, in aanvulling op het goede eten van haar keuken, maakte ons thuis voelen in Villa Tatti. De faciliteit is erg mooi en verzorgd, we de netheid van alle kamers en de beschikbaarheid van Luisa en haar familie gewaardeerd. Lotharingen en Domenico
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Dicht bij perfectie!"

    10/08/2015

    Wat een leuke plek om te verblijven voor een week! Mijn vriendin en ik waren door Toscane reizen en dit was onze langste stop (7 nachten). We hadden een geweldige tijd gehad. Een zeer mooie en grote kamer met uitzicht op het zwembad, een prachtige locatie met een prachtig uitzicht. Luisa is erg aardig en behulpzaam. En dan is het eten ... Whow! Zeer, erg goed eten en niet een dag hetzelfde! Luisa en Ginevra (en Luna), nogmaals bedankt voor een geweldig verblijf en veel plezier ;-) Als u ooit in Nederland bent, laat het ons weten!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "weekend in Toscane"

    03/06/2015

    We keerden terug van een paar dagen en nu al missen we alles !!!! We brachten twee fantastische dagen. De warmte en vriendelijkheid van Luisa zijn ongeëvenaard, niet om zijn vaardigheden te vermelden in de keuken. De faciliteit is mooi en goed verzorgd, omgeven door groen en gemoedsrust. We kunnen beter chiedre. Een dikke kus voor Luisa en zoete Luna, door Cristina Christian Alessandro en Mara. We zullen zeker terugkomen !!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Sinds Daniela en Maurizio"

    03/06/2015

    De plaats is erg mooi, rustig, omgeven door de natuur en warm maar warm is vooral Luisa, altijd attent en klaar om zijn ervaringen te delen en de schoonheid van de plaats. Het is de moeite waard.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "110 en lof!"

    15/04/2015

    We verbleven 5 dagen in Villa Tatti met onze kinderen, omgeven door de natuur en de stilte. Zeer mooi hotel die goed wordt beheerd door Luisa en de kleine Denise met hoffelijkheid en eenvoud. De kamers zijn ruim, mooi ingericht en perfect schoon, buitenruimtes netjes en opgeruimd. De opmerkelijke kwaliteit van het voedsel zelf gekookt door Luisa. Het is een goed uitgangspunt om de schoonheid van het gebied te bezoeken of om een ??paar eenvoudige ontspanning te genieten. We zullen zeker terugkomen in de zomer zijn om ook genieten van het zwembad en de tuin.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten