contactModalFeedback

Agriturismo Villa Vacasio - Agriturismo Eco-Bio

Località Vacasio, 1558, Pitigliano 58017 Pitigliano (Grosseto)

"Super"
Volgens 40 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,6/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,4/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,6/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,6/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 1,5
    "Slecht"

    "hee, schaamt u zich er niet voor om de betaling in ontvangst te nemen en dan te verklaren dat wij er niet waren?"

    27/12/2018

    Dit is de eerste keer dat ik een negatieve recensie schrijf.

    Deze plek was een van de zes accommodaties die we geboekt hebben tijdens onze reis naar Italië, en het staat in schril contrast met de rest. Ik heb een appartement geboekt met (volgens de website) TWEE slaapkamers en TWEE kingsize bedden. Uiteindelijk werden we ondergebracht in een appartement met één slaapkamer en uitklapbare banken in de woonkamer (die later een keuken bleek te zijn - meer daarover later). Het gevoel van privacy van onze groep was volledig verpest met zo'n opstelling.

    Ik heb geprobeerd dat uit te leggen aan onze gastheer, maar door de taalbarrière was het moeilijk om de boodschap over te brengen en elkaar te begrijpen. Uit wat we begrepen uit hun reactie, hadden alle vorige gasten geen klachten, en als er iets was wat ons niet beviel, was er een heleboel andere accommodaties om uit te kiezen. Omdat het te laat kwam besloten we te blijven.

    Terugkomend op het thema "keuken": er was een gesloten kast met een label met de mededeling dat alle bestek en apparaten beschikbaar zijn voor 5 EUR per persoon per dag! Zoiets heb ik nog nooit gezien. In plaats van wijnglazen (die weer op de website stonden) waren er goedkope plastic bekers, er waren een paar goedkope theezakjes (voor drie personen!!!!), en twee gewone kopjes (alle andere plaatsen waar we verbleven verwelkomden we met een fles wijn, lekkere kleine lekkernijen, croissants, melk, etc.).

    Er is meer aan de hand. De badkamer. Het was een "kunstwerk" faciliteit. Er was geen slot op de deur, waardoor iedereen die het wilde gebruiken om publiekelijk aan te kondigen dat ze naar binnen gingen, zodat niemand onverwacht naar binnen kon lopen. In de beschrijving van de woning stond dat er een extra toilet voor de gasten was, maar we konden het niet vinden.

    Verdergaan. Ontbijt. We verwachtten dat elk ontbijt met de woorden "eco" of "bio" ook plaatselijk geoogste producten van de boerderij of andere zelfgemaakte biologische producten zou bevatten. In plaats daarvan werd ons een eenvoudige goedkope selectie van basisproducten uit de dichtstbijzijnde kruidenierswinkel geserveerd. Waarschijnlijk verwees "eco" in dat geval naar "economie" en gedeeltelijk naar hebzucht.

    De gastheren. Het lijkt erop dat ze ervoor wilden zorgen dat we geen negatieve recensie achterlaten en dat we niet kwamen opdagen voor de check-in (wat hen er niet van weerhield om ons volledig op te laden).

    Conclusie. Ik beveel deze accommodatie zeker niet aan bij anderen!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      1,5/10
      "Slecht"
    • Accommodatie
      1,5/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      1,5/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      1,5/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige vakantie"

    07/11/2018

    Prachtige locatie, familie welkom, heerlijk eten
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie ervaring"

    20/10/2018

    Ik was op deze boerderij en ik heb een geweldige tijd gehad. Brandschone kamers en uitstekend eten. Ik raad het aan !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een onvergetelijke plek !!!!"

    25/07/2018

    Fantastische ervaring !! De plaats is magisch, met aandacht voor detail, gastvrij en ontspannend. Het eten is echt en kwaliteit, evenals de uitstekende biologische wijnen. Attente, behulpzame, hoffelijke managers, echt heel aardige mensen .... Alles blijft in je hart !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Plaats die met open mond open blijft staan"

    17/06/2018

    Mooie boerderij gelegen op enkele minuten van het prachtige Pitigliano, ook Sorano Sovana en Saturnia zijn net zo dichtbij. Mooie, schone comfortabele kamers met uitstekende service. Het jonge en gastvrije personeel dat thuis is gemaakt, is geweldig en laat je sprakeloos
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige plek"

    17/06/2018

    Mijn vakantie in Pitigliano wordt ten zeerste aanbevolen aan alle Borgo van een unieke schoonheid En de locatie waar we logeerden kon niet beter worden Top
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gewoon geweldig"

    17/06/2018

    Ik blijf elk jaar omdat ik thuis ben voor de gastvrijheid van de familie Ciacci in een omgeving van een Toscane die je niet verwacht ... Ik kan niet wachten om terug te gaan
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Italiaanse uitmuntendheid"

    16/06/2018

    Geweldige ervaring, plaats geciteerd in detail van de buitenkant in smaakvol ingerichte kamers niet te vergeten het eten! Producten 0 km, biologisch en eco-vriendelijk Veel meer dan een boerderij Het is de moeite waard hier vakantie te vieren
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Ontspan in Villa Vacasio"

    01/10/2017

    Vriendelijkheid en beleefdheid goed eten, maar slecht ontbijt weinig op elkaar afgestemd en niet veel vers fruit en weinig ... maar met een goed diner surprise menu .... en geen keuze als de enige EUR25 tuin ... mooie en prachtige omgeving. Appartement schoon, maar niet comfortabel pull-out bedden met een dun matras, omdat ... Om de keuken binnen dell'appartamentino betaalt u EUR 5 per persoon per dag te gebruiken .....
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      7/10
      "Goed"
  • 9
    "Super"

    "verwend voelt !!"

    26/06/2017

    We brachten een heerlijk weekend .. super behulpzaam personeel prachtige plek .. het eten is hier allemaal gemaakt .. en het voelt !! uitstekend ontbijt met zelfgemaakte taarten en jam .. deze plek is goed voor de ogen en het hart .. ontspanning en romantiek!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "gastvrij en geraffineerd"

    18/06/2017

    Waarschuwing zorg managers voor de gast, verfijnde zorg voor comfortabele en smaakvol kamers Gegevens zorg voor de gasten comfort, gerechten op basis van authentieke ingrediënten gesublimeerd om het beste van hun potentieel door de talenten en inventiviteit van de keuken ware Heer van cultrici echt product. Dit zijn slechts enkele van de kenmerken van Villa Vacasio. Catia Ravenna
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "aardig alles"

    01/09/2016

    Prachtige plaatsen, unieke smaken en geweldige mensen onuitwisbare sporen in het hart van een mooie vakantie!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "wat men wil vinden op een boerderij"

    30/08/2016

    We verbleven voor een weekend in dit pand. Familieontvangst gentile.Camere schoon en rustig het hele hotel. het zwembad te verwijderen schoon te maken. het restaurant service alleen open in de avond liet ons toe om alle lokale producten te proeven met de juiste porties. eenvoudig ontbijt maakte outdoor mamerllate met gebak en zelfgemaakte.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "er is een superieur oordeel tot 10 ??? Villa Vacasio je moet toevoegen"

    30/08/2016

    het is echt moeilijk uit te drukken in een paar regels wat onze ervaring in de afgelopen dagen in het Villa Vacasio is geweest ... maar het is belangrijk om dit te doen met het oog op de schoonheid van de plaats en de mensen met de meeste gebruikers mogelijk te delen. De locatie is geweldig, vriendelijk en perfect respect voor de natuurlijke schoonheid die het omringt ... elk klein detail is liefdevol in detail bestudeerd door de eigenaars, grote familie uit het hart en gedreven door passie en competentie. Als u op zoek bent naar rust en verwondering, dit is zeker de juiste plek. We zullen snel terug zijn, hoop ik.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "betoverende locatie, de eigenaren geweldige mensen, eten heerlijk en oprecht."

    02/08/2016

    Ik was de boerderij Villa Vacasio vijf dagen in juli. Ik vond een mooi, schoon hotel, rustig, zoals te zien op de website. Laura en Roberto, eigenaren en huurders van de faciliteit, twee aardige mensen, vriendelijk en zeer aanspreekbaar. Het eten voor het diner en het ontbijt is geweldig, allemaal gemaakt met producten geteeld in hun tuin / boomgaard of op andere wijze van het grondgebied. We gebruikten het hotel als uitvalsbasis om de omgeving te bezoeken, met de prachtige steden van tufsteen, zoals Pitigliano, Terme di Saturnia, een paar kilometer, "de stervende stad." Zeker als ik terug naar dit gebied gaan, is het een must.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten