contactModalFeedback

Agriturismo Boschi di Montecalvi

Loc Foreste delle Casette, 99, 57028 Suvereto (Livorno)

"Super"
Volgens 12 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,7/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    8,9/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    9,1/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • Bericht van het personeel van Agriturismo.it

    08/02/2012

    De beoordelingen van vóór 2012 zijn niet duidelijk omdat ze betrekking hebben op het vorige management.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
  • 10
    "Uitstekend"

    "sprookjeshuwelijk"

    03/09/2019

    Ik was onlangs op deze boerderij ter gelegenheid van een bruiloft. De plaats is charmant en de structuur is mooi en de structuur mooi en mooi beheerd. De aandacht voor detail en de aandacht voor de gasten maakten een zeer positieve indruk op mij. Gedurende het hele weekend zijn we altijd behandeld wat onze wensen ook waren. Ik zal de bruiloft nog lang herinneren. Geweldig! De grote villa en de vele beschikbare groene ruimtes zijn met veel zorg en aandacht voorbereid en er zijn spectaculaire effecten. alles is goed verzorgd en beheerd, drankjes, diner in de villa, de show van het snijden van de bruidstaart, het feest, de disco .... een geweldige organisatie op een fantastische locatie, ideaal voor onvergetelijke feesten.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie locatie "

    03/09/2019

    Ik was op de boerderij Boschi di Montecalvi ter gelegenheid van een bruiloft. Het was een onvergetelijke ervaring. De locatie is prachtig, de organisatie elegant en onberispelijk. Het beste eten. De vriendelijkheid van het personeel is van onschatbare waarde.
    Sterk aanbevolen!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Schitterend"

    02/09/2019

    Wij waren hier met 2 kleine kinderen 10 nachten in het hoogseizoen van augustus 2019 (ook de Italianen zijn dan massaal vrij natuurlijk en die blijven meer in eigen land dan Nederlanders heb ik het idee).

    De manager GIADA maakt van een erg mooie plek tevens een zeer warm welkom! Oprecht zeer aardig en behulpzaam.

    Het agriturismo (naast hotel tevens olijfbomen e.d. geen veeteelt) ligt erg mooi (via klein landweggetje 2 km de "berg" op), het zwembad is denk ik 1 van de mooiste die je zult vinden in de Toscane. Door de strenge eisen van de overheid mag er niet of nauwelijks worden gegraven in de Toscane, nu er al een kuil was heeft men een groot zwembad tot 3 meter diepte - en met ondiep deel kunnen aanleggen. De eigenaren zijn een familie uit Milaan die ik heb ontmoet, ook buitengewoon vriendelijk (hun dochter ging het weekend erna op aldaar trouwen).

    Afstanden tot een 6 tal historische dorpjes zijn 30-45 minuten. Zelfde geldt voor de stranden in de buurt. In totaal kunnen er 50 personen verblijven. Die zie je echter totaal niet terug. Het voelt als minder dan de helft, de bedjes bij het zwembad (luxe bedkes inclusieg Bali bedden) heb ik niet 1 keer allemaal bezet gezien. Sterker nog op meerdere tijden hadden we het zwembad (vrijwel) voor ons alleen. Het zwembad is open van 9.00 tot 19.00. Tijdens deze tijden staat de afzuiging uit dus geen gevaar daarvan. Enkel het water dat over de rand stroomt (infinity pool) wordt dan afgevoerd (zwaartekracht). Let op dat het zwembad vrij toegankelijk is, de hekjes staan open, het water is diep aan 1 kant dus kindjes die niet kunnen zwemmen: onder toezicht met bandjes! Ook in het ondiepere deel kunnen zij niet staan als ze nog klein zijn.

    Zijn er dan nog minpunten? Ons gebouw was kennelijk wat gehorig, daar hadden wij geen last van. Onze buren wel - die waren geen kinderen gewend die lawaai maken en dat doen de onze (2 & 4 jaar) helaas wel. Veel Italiaanse gasten. Laatste paar dagen de eerste Nederlanders. Staat niet echt op de radar in Nederland heb ik het idee. Ook de omgeving vrijwel alleen Italiaanse vakantiegangers. Vonden wij heerlijk. Verder ligt het tegen het bos aan. Als gevolg wel een paar keer gestoken door paardenvliegen maar die zullen elders ook voorkomen vermoed ik. Nier zeer hinderlijk maar goed om te weten voor de personen die allergisch zouden kunnen zijn voor beten van insecten. Nauwelijks muggen gezien. Wel wespen in diverse soorten en maten maar anders dan in Nederland bleven deze op afstand. Wat klein onderhoud aan de houten vlonders/planken bij het zwembad is nodig. Zo waren enkele planken losjes. Ik stuurde een aparte mail daarover aan Giada en aangezien het complex zeer goed wordt onderhouden en schoongemaakt twijfel ik er niet aan dat dit snel wordt verholpen. Ontbijt schijnt goed te zijn (zelf geen gebruik van gemaakt). Er wordt geen avondeten aangeboden dus zelf koken in appartment of uit eten. Dat laatste betekent een ritje van 15 minuten naar het dichtsbijzijnde dorpje. Oh ja, reserveren is aan te raden in het hoogseizoen, zelfs eenvoudige pizeria's etc. zitten vol. Inzake auto rijden: hoe relaxed de Italianen ook zijn, in de auto gaan ze liefst maximaal een halve meter achter je rijden. Ze halen vaak niet in, dus kennelijk vinden ze dat je hard genoeg rijdt. Is een gewoonte vermoed ik. Lekker stug je eigen tempo blijven rijden en je niet laten irriteren :-)

    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Toscane in zuiverheid"

    14/09/2016

    10 dagen eind augustus doorgebracht in echte ontspanning; Jade, hospita, zeer professioneel en vooral lachend. Ligging in de stilte van de prachtige heuvels in de buurt van Suvereto: je kunt het lawaai van de beschaving niet horen (in de eerste plaats met de auto), de zee is niet erg dichtbij (ongeveer 10 km) maar met de auto op een betaalbare afstand die deze onbetaalbare stilte garandeert. Zeer comfortabele appartementen in Toscaanse stijl. Zwembad om overdag fulltime te kunnen leven of als laatste genot bij zonsondergang terug te keren van het strand. Niet te missen is een wandeling langs de paden die direct bij de boerderij beginnen. Giada liet ons hun biologische olie proeven: geweldig. Mijn vrouw en ik waren op vakantie met onze twee tienerkinderen en onze hond. Allen, inclusief hem, tevreden met de vakantie dankzij 10 dagen volle zon en een optimale temperatuur, zij het hoog, dankzij de thermische bries en de dag/nacht-excursie. Aan te bevelen in de omgeving voor culturele bezoeken maar vooral voor diners en aperitieven: Suvereto, Campiglia Marittima, Massa Marittima, Piombino en, iets verder weg, de betoverende stranden van Bolgheri; stranden: een dagje in Cala Violina en een dagje in Marina di Alberese, ook al is het iets verder weg. We hadden ook een dag op het eiland Elba: Marciana Alta, Monte Capanne, het strand van Cavoli, Porto Ferraio (eigenlijk zou je er een maand moeten blijven om het een beetje te bezoeken). Tot slot, ik weet zeker dat we in hetzelfde seizoen terugkomen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gewoonweg betoverend."

    06/06/2016

    Voordat ik op deze boerderij aankwam wist ik dat ik een leuke plek kon vinden, maar eenmaal aangekomen was ik betoverd.
    Een zwembad dat uitkijkt over een vallei die zich uitstrekt tot aan de zee.
    Een uitzicht van meer dan 10 km.
    Alleen het zwembad is mijn reis waard vanuit Milaan.
    De appartementen zijn perfect, ruim en van alle gemakken voorzien.
    Ik was met mijn vrouw en mijn twee jonge kinderen en we verbleven in een tweekamerappartement, perfect.
    Zeer ruime keuken en woonkamer, grote slaapkamer.
    Perfecte badkamer.

    Maar het grote probleem was de keuken.
    s Avonds, toen we gingen eten, werden we begroet in een werkelijk betoverende omgeving.
    De elegantie van de verlichting op de buitenveranda en de binneneetkamer van het restaurant geven u een gevoel van opmerkelijke gastvrijheid.
    En toen kwam de chef opdagen.
    Een opmerkelijke elegantie in het tonen van het menu, een vriendelijkheid en kwaliteit in het beheer van het diner, heeft deze twee uur echt onvergetelijk gemaakt.
    Overvloed aan voedsel en heerlijk eten.
    De rust van de slaap en de natuur bij het ontwaken hebben de twee dagen die we hebben doorgebracht nog fantastischer gemaakt.
    In 10 minuten met de auto kwamen we aan bij de zee waar mijn kleintjes de hele ochtend plezier hadden op het strand om zandkastelen te bouwen.
    In de buurt, in een paar minuten, zijn er unieke middeleeuwse dorpjes.
    Ik kom zeker terug, en ik beveel het iedereen aan.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "wonderbaarlijk"

    26/05/2016

    Ik heb 4 dagen van pure ontspanning doorgebracht .......... ondergedompeld in de ongerepte natuur. Competent personeel dat in staat is om u zich thuis te laten voelen, ook dankzij Giada. Typische en suggestieve structuur in een strategische positie.
    Stephen
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gewoon het echte Italië"

    07/04/2016

    Als je dat idee van Toscane hebt, dan is het precies zoals je het ziet.
    Boschi di Montecalvi verwent je met lekker eten (het echte Italiaanse eten), een geweldige omgeving en aardige mensen.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een gezellig hoekje op het platteland"

    23/03/2016

    We hebben een week doorgebracht in de Boschi di Montecalvi, een prachtige ervaring! Boschi is erg rustig, de tuin met het zwembad, het uitzicht....gewoon heerlijk. We hebben ons ontspannen. De kamer was perfect, goed ingericht en we hadden alles wat we nodig hadden. Vanuit Boschi kunt u mooie stranden ontdekken en rondleidingen door de regio maken. De kok Michela was erg vriendelijk, net als de hele Pensonal.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie locatie"

    15/03/2016

    Een perfecte plek als u wilt ontspannen. U bent omgeven door de natuur en het uitzicht op de heuvels is geweldig! Giada weet hoe je je je thuis voelt en het restaurant biedt zeer goede gerechten zoals tortelli en ribollita!
    Het appartement was comfortabel, we hebben buiten gegeten in de privé patio.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 6
    "Redelijk"

    "Vakantie in september "

    20/09/2013

    In september 2013 brachten we een week door in de Boschi in Montecalvi. De locatie was precies wat we zochten. Prachtig rustige locatie met een schone omgeving. De enige en belangrijke druppel bitterheid voor ons; na onze aankomst wilden we eigenlijk zaterdagavond in het restaurant eten en niet zelf koken. Nu kwam de verklaring; voor u openen we het restaurant niet!!!!! Een duidelijk statement dat ons de volgende keer zal leiden naar een agriturismo dat iets meer familiegericht is en meer rekening houdt met de wensen van onze klanten.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      4/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      2/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastische vakantie"

    17/08/2013

    "Gewone" Toscaanse boerderij met een adembenemend uitzicht en veel rust in de bossen. En dan is er nog Jade, fantastisch! Probeer het en je zult het bedanken.
    Paul en Antonella
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtig uitzicht en puur natuur"

    23/09/2012

    We overnachten 6x in deze betoverende plek in Toscane. Prachtig uitzicht, veel natuur en rust! Schone kamers goede service en heerlijke Italiaanse ontbijt. Een ideaal toevluchtsoord in de omgeving te ontdekken. Typisch Italiaans eten Suvereto 15 minuten. De beste tips witte Giada! Dank je wel voor een geweldig verblijf.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten