contactModalFeedback

Agriturismo Il Piaggione

Via delle lotrine, 1, Venturina 57021 Campiglia Marittima (Livorno)

"Super"
Volgens 8 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,1/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,5/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,5/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Perfecte vakantie met het gezin"

    04/07/2017

    We waren met onze bijna drie jaar oude dochter drie weken, in de eerste week in het kleine maar fijne appartement Nespolo en vervolgens nog eens 2 weken in het appartement Tiglio. Beide appartementen zijn uitgerust om onze volle tevredenheid, zeer schoon, de gasten waren twee wasmachines voor vrij gebruik beschikbaar, die ongelooflijk aangenaam kind was. Op zee is men in 5 minuten of minder met de auto, het strand is ideaal voor kinderen vooral op het gebied 3 en 4 geschikt. De plant is, zoals te zien is op de foto's, prachtige schaduwrijke, zelfs op meer dan 30 graden was dus 's middags draaglijk. Het restaurant serveert heerlijke Toscaanse keuken, altijd uitstekend gekookt. De exploitanten van vaste en het restaurant zijn erg vriendelijk, behulpzaam en maken het verblijf zo aangenaam.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Il Piaggione reageert
    Inga Dank u ... Ik hoop echt dat je weer te zien, omdat je een ideale kandidaat werd vrienden van de gasten ... en dit is voor ons een rijkdom die niet wordt verbruikt! Tot ziens Simonetta en familie
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "excellent"

    18/08/2016

    Ik bleef met mijn kat de laatste twee weken van juli en het 'was een geweldige ervaring van de plaats en' gewoon fantastisch, geweldig om te ontspannen weg van het drukke leven van de stad', geen lawaai behalve de richting van krekels tijdens de dag en krekels 's nachts. De eigenaren zijn erg aardig en zeer behulpzaam - het restaurant gerund door Francesco biedt traditionele Toscaanse gerechten met echte en lokale producten, alles in een warme en verzorgde appartementen zijn tevens verzorgd alle details die zeggen ..... ? Ik voelde me thuis zeker een ervaring te worden overgedaan en vooral een plek om aan te bevelen aan familie en vrienden. Ik heb al 'gedaan dank aan u allen voor de heerlijke vakantie. Patrizia Nava
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Hoe zit het met ... een tweede huis"

    23/10/2015

    Ik en mijn partner en onze hond brachten de feestdagen bij Piaggione, wachtten we een beetje want we wilden een beoordeling die zou geven over de plaats, maar vooral de familie die het bedrijf loopt te schrijven. Dan merkten wij dat er geen woorden om het uit te leggen, je moet gaan en te leven het. Slechts twee woorden, de plaats is mooi, op het platteland, weg van het lawaai. De keuken is echt een hoogtepunt, we hadden een diner er elke nacht, de prijs is zeer goed voor het koken specialiteiten. U opstaan ??van de tafel zonder te worden verzwaard en zonder nog honger Alles zorgvuldig onderhouden familie ... En dan ... de vriendelijkheid en gastvrijheid van een echt de afgunst Dank u, echt dank je wel voor deze prachtige ervaring Cecilia en Gabriel
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2015
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "terug :-)"

    03/04/2015

    Al meer dan tien jaar reizen we als een gezin elk jaar tijdens de paasvakantie in Toscane. Dit jaar voor de tweede keer in dit prachtige huis. Het is rustig op een groot terrein waar de kinderen vrij kunnen spelen. Zelfs onze 2-jaar-oude zoon vrij kan bewegen. De appartementen zijn ruim, schoon, goed uitgerust en indien nodig zal onmiddellijk reageren op een verzoek. Het restaurant is geopend van Pasen gekookt in de traditionele goed. De zee kan worden bereikt in een paar minuten met de auto of fiets over een weinig gebruikte weg. De steden van San Vincenzo en Venturina zijn slechts enkele minuten en u kunt er prima winkelen, genieten van het strand en de bar. Het zou mooi zijn als er een paar meer speelgoed (schommel, glijbaan, ...) in aanvulling op het voetbalveld beschikbaar voor de kinderen zou zijn. Maar ze missen slechts ten dele omdat er veel prachtig ontworpen speeltuinen in de omliggende steden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Very nice place!"

    28/09/2014

    Het pand is prachtig platteland en op een ruim perceel. De gastvrouw is vriendelijk en ook woont op het terrein. Het appartement (met ons Nespolo) is comfortabel ingericht en uitgerust in de keuken, maar geen oven. Elk appartement heeft een terras met tafel en stoelen in de tuin met veel schaduw bomen zijn ligstoelen. De ongeveer 4 km afstand kilometer lange strand bij Parco Rimigliano is mooi en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Goed bereikbaar is ook het strand in de Golfo di Baratti waar er ook de mogelijkheid tot het huren stoelen en parasols. Er zijn ook enkele historische locaties in het gebied. In het nabijgelegen San Vincenzo is er een grote supermarkt en andere winkels. Kortom, we beveel deze accommodatie!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Il Piaggione reageert
    Dank u Claudia en Markus !! We hebben nog steeds het plezier van uw aanwezigheid! Tot de volgende keer! Simonetta
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Een mooie vakantie in de natuur"

    27/04/2013

    Boerderij ondergedompeld in de natuur, tussen de olijfgaarden. Rust heerst. mooie appartementen, goed onderhouden en schoon. Grote open ruimten. Afstand tot de zee 3 km. Geschikt voor kinderen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijk uit de wereld"

    04/06/2012

    Ik heb drie dagen in De onvergetelijke Piaggione. Apartments rustieke stenen, onlangs gerestaureerd en smaakvol ingericht ondergedompeld in de rust van de pijnbomen en gevarieerde slechts 3 km van de zee. Een warm welkom van Forestieri Familie begint met het verlangen om terug te keren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2012
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "weekend"

    04/05/2012

    vriendelijke structuur, in een rustige en ontspannen sfeer, omringd door de zee-campagne. De eigenaren zijn erg aardig en vriendelijk. Zeker een plek om terug te komen en te blijven voor een langere periode.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten