Agriturismo Podere SS. Annunziata II

Via del Castelluccio, 142 -, San Vincenzo 57027 San Vincenzo (Livorno)

"Super"
Volgens 14 recensies
  • Ligging en omgeving:
    9,4/10
    "Super"
  • Activiteiten/services:
    8,9/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie:
    9,4/10
    "Super"
  • Restaurant:
    9,2/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "... zoals thuis"

    09/06/2018

    onze eerste vakantie met een kind van bijna 5 maanden. PRACHTIG dank ook aan het verblijf van Beatrice die ons "thuis" verwelkomde ... heerlijk en goed gekookt voedsel..zeer goede olie met de mogelijkheid om te kopen ... ruime kamer ... we logeerden in de lavendel suite perfect georganiseerd om zelfs welkom te zijn de baby (veranderende tafel.wekende handdoek.babybad) .. prachtig landschap ... uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding .... uitgebreid ontbijt: goed zelfgemaakt gebak en bruschetta !!!! .. verfrissende drankjes van citroenmunt wijze etc ... dank aan Beatrice en Graziella die ons thuis lieten voelen ... tot over een jaar !!!!!! hallo ook voor de hond Ugo !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ontspanning, natuur, zee, liefde voor honden en veel professionaliteit en vriendelijkheid"

    25/04/2018

    Een plek om te ontsnappen en verwend te worden
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving:
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie:
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant:
      7,5/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "360 ° Toscane"

    24/04/2018

    Ik ben vorige week naar de Agriturismo SS.Annunziata geweest en het eerste wat ik moet zeggen is dat het uitzicht adembenemend is, de gebouwen uit de jaren 1800 geven een unieke sfeer en dan is het restaurant ... uitzonderlijk!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 7
    "Goed"

    "Goede boerderijarm in het restaurant"

    23/04/2018

    Een goede boerderij op een mooie locatie, laten we zeggen dat ik daar eind april alleen nog maar hoge grasmatten had gemaaid, spinnenwebben in het achterhuis en veel braamstruiken op de achterste rij! Pecche het restaurant eet goede maar ongelooflijk slechte porties aan prijzen niet alleen van boerderij! Ik raad het niet aan, want voor de kamers beveel ik het ten zeerste aan
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving:
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services:
      5/10
      ""
    • Restaurant:
      2,5/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fabelachtig"

    09/04/2017

    Ideaal voor ontspanning, voor wie houdt van contact met de natuur. Førde. Je voelt je verwend op elk moment van uw verblijf. Het eten is voortreffelijk. Alles perfect. De camper is erg vriendelijk, elke plaats heeft zijn collinina voor elektriciteit en drinkwater. Grote laden en lossen. Thanks Beatrice!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Wellness"

    16/03/2017

    Ik en mijn vriendin en ik waren gasten van SS Annunziata enkele weken geleden voor een weekend van schaking. De receptie was geweldig en alles was bijpassende advertentie. We gebruikten ook de aard van het voorstel dat het diner in een rustieke werd geserveerd en prachtig ingericht. Alles was echt goed en we weinig doorgebracht in verhouding tot de hoeveelheid en de kwaliteit van de gerechten. Het beste is om te zien hoeveel liefde Beatrice en zijn gehele personeel verwelkomde ons en maakte ons thuis voelen. We zullen terug naar de twee zwembaden die helaas zagen we alleen data temperaturen nog steeds zomer proberen! Een aanrader!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Uitstekend geschikt voor koppels"

    16/03/2017

    Een ontsnapping voor het weekend bracht ons hier, waar we verbleven in kamer Olivo. De kamer was ingericht in detail, zeer gastvrij. De volgende ochtend toen we aankwamen, de gordijnen vonden we onszelf te openen in de voorkant van een beeld van veel dat mooi was het uitzicht: prachtig! Het ontbijt als het diner zijn geweldig: traditionele en uitnodigend! Dat gezegd hebbende, zou ik hier verblijven nu!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie:
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      9/10
      "Super"
    • Restaurant:
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ontspan in Maremma"

    15/03/2017

    Mijn vrouw en ik verbleven in deze boerderij voor 4 nachten en vond de juiste balans tussen diensten en natuurlijkheid van de site. Een verblijf in het hotel kunt u alles wat ons dagelijks leven kenmerkt ontsnappen en dit is wat ik verwacht van de nacht in een boerderij. De plaats is geweldig en vult de kop van positiviteit en lichte ogen. I highly recommend voor degenen die het bewustzijn en het bewustzijn van de ervaring zelf te genieten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een ontspannende vakantie en kwaliteit"

    15/03/2017

    Ik heb vaak verbleven in dit land, in alle seizoenen. Ik en mijn partner kan niet wachten om de stad te ontsnappen om hun toevlucht te nemen in dit kleine stukje paradijs. Uitzicht op zee, met uitzicht op de heuvels, lange stukken van de dag hoort u alleen het geluid van krekels, geen smog, geen chaos en in de zomer is het weer is goed en luchtig. Allemaal heel leuk, het heerlijke eten en vriendelijke, familie service. Zee in de buurt en als je niet wilt dat de zee veel dingen te doen in de buurt van San Vincenzo! Kortom, we zijn verheugd om SS. Annunziata en het sterk aanbevelen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant:
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "100% Toscaanse"

    15/03/2017

    We brachten een weekendje in het Lavender suite, vanuit het bed kun je de zee, de swap baai en de eilanden van de Toscaanse archipel. In de ochtend ontbijt met vers gebak, brood en tomaat en centrifuges van groente en fruit ... zelfs nog meer op de lange buffet onmogelijk om alles te vertellen ... maar het blijft in het geheugen als een droom. De fantastische avond diner, het menu aan alle echt !!! Proficiat aan alle medewerkers, ga zo door en we zien je binnenkort.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Magische plek .... sublieme cuisine"

    26/12/2016

    Natalino in 2016 om te onthouden .... bedankt voor de verzorging van de details van de uitstekende keuken en bovendien te onderdrukken olie zo goed .... snel Chef! We hebben in deze faciliteit geweest, maar de indruk die men krijgt van een wandeling langs de olijfgaard, waar u de accommodatie kunt zien en 'die van een zeer rustige plek met een prachtig landschap.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2016
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een week in juni 2015"

    23/08/2015

    We verbleven in dit prachtige boerderij in juni 2015 met onze 3 grote honden. Had een geweldige tijd, de plaats is erg mooi en rustig, Beatrice en de rest van het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Excellent hun producten!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mevrouw"

    14/04/2015

    We verbleven voor 2 dagen tijdens Pasen met grote ras hond op sleeptouw. de plaats is omgeven door natuur rustig en romantisch ook. naast het restaurant een zee schommelen, super vriendelijk personeel, zonne-energie, 100% beschikbaar voor elke feedback. Ik hoop binnenkort x verblijf daar langer.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Podere SS. Annunziata II reageert
    Thanks for the review. We zijn altijd bezig om de beste te bieden aan onze klanten. De rest is de aard :). We hopen je snel weer onze gasten te zien. Beatrice
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "zomervakantie 2014"

    03/12/2014

    Een ideale plek voor ontspanning voor wie houdt van contact met de natuur, die openstaat voor diegenen die de vakantie te maken met harige op sleeptouw, ik heb drie. Geweldig ontbijt en avondeten, zelfs voor vegetariërs en veganisten. tevreden
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2014
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Podere SS. Annunziata II reageert
    Thanks for your review, volgende zomer voor harige en er zullen meer nieuws .. hoop dat je onze gast weer groeten Beatrice
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten