contactModalFeedback

Agriturismo Poggio Diavolino

loc. Poggio Diavolino, 216, 57028 Suvereto (Livorno)

"Fantastisch"
Volgens 24 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,5/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,7/10
    "Super"
  • Accommodatie
    10/10
    "Fantastisch"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig"

    25/06/2019

    We hebben het erg naar onze zin gehad en de eigenaren waren erg vriendelijk en gastvrij. De pizza en andere gerechten die ons werden aangeboden waren erg goed!
    Zelfs onze hond werd zeer goed ontvangen .... rust, rust en een prachtig uitzicht maken Poggio Diavolino een prachtige boerderij.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Poggio Diavolino reageert
    Hartelijk dank voor de uitstekende opmerking, we zijn blij dat u onze producten en de rust die u in onze heuvels kunt ademen, gewaardeerd heeft. Bedankt en we hopen u snel weer als onze gasten te hebben!
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Om te proberen"

    19/08/2018

    Heel mooi, uitzonderlijk de rust en de goedheid van de producten
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Poggio Diavolino reageert
    Hartelijk dank, we zijn blij en trots dat u zo genoten heeft van onze producten!
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige ervaring"

    07/06/2018

    Poggio Diavolino is omgeven door de natuur, biedt de mogelijkheid om te experimenteren met prachtige, typische producten en echt. De kamers zijn zeer comfortabel en bevinden zich op een strategisch punt om de omgeving te verkennen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Poggio Diavolino reageert
    Heel erg bedankt voor de uitstekende beoordeling! Wij geven om de kwaliteit van onze producten, dus het is een groot genoegen om te weten dat onze inspanningen op prijs worden gesteld! Nogmaals bedankt en tot ziens :-)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "zeer vriendelijke gastheren in een prachtige omgeving"

    01/06/2018

    We brachten in mei 2018 een zeer ontspannen week in de tuin. Onze kinderen mochten de dieren voeren en voeden. Mooi was de rondleiding door de boerderij en de uitleg van de kweekmethoden. Dus je hebt een dieper inzicht in de landbouw. Onze gastheren waren erg meegaand. De reistips hebben ons geholpen om de mooiste plekjes in de omgeving te bereiken. We kunnen ook genieten van de zelfgemaakte pizza. Al met al was de week geweldig en helaas veel te snel voorbij. We kunnen de boerderij en gastheren op elk moment aanbevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Poggio Diavolino reageert
    Heel erg bedankt voor je hele goede beoordeling. Het is erg belangrijk voor ons om wat tijd door te brengen met uitleg over hoe en waarom we de landbouw beoefenen zoals we doen, als een gevolg daarvan zijn we vooral blij als onze gastheren de moeite waarderen :-)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een beetje perfecte wereld"

    06/10/2017

    Wij (2 volwassenen en onze 5 jaar oude zoon) genoten van twee weken in september 2017 Fabiano en zijn ouders in het huis Mandorlo gebruikelijke en tijd. Aan het begin van ons verblijf Fabiano heeft ons volledig op de hoogte over wat te doen in het gebied en gemarkeerde ons allemaal Excursies op een kaart. Voor wijn of kaas kenners heeft Fabiano ook voldoende advies bij de hand. In de boerderijwinkel Poggio Diavolino kan men verkrijgen uit vriendelijke lokale kwekers eigen pasta, verschillende soorten bloem, eieren, salami en ham, olijfolie en wijn Fabiano. Vrijdag Fabiano bakt heerlijke brood dat je kunt kopen met hem. Bovendien, Fabiano bakt vrijdag pizza. We bestelden drie pizza's voor ons en mochten om naar te kijken tijdens de voorbereiding en het bakken. De pizza smaakt de weg, fantastisch! Op een boerderij natuurlijk moeten de dieren. Zo is er de pony Zonso, twee varkens, twee katten en een kleine hond een hoop van kuikens, kippen, hanen en veel ruimte. We hebben elke dag onder de perenbomen dat fruit en 's morgens en' s avonds een bezoek aan de twee varkens en gevoed vallen, die ons te wachten staat na een paar dagen met enthousiasme :-) Onze zoon een ritje nam de trekker met oplegger en de graafmachine opgevangen Fabiano kost veel tijd om gasten te vragen over zijn boerderij en de biologische landbouw in het algemeen te beantwoorden. Je kan zeggen dat hij een boer met hart en ziel en voel het respect voor de natuur, waarmee hij zijn land beheerd Enkele bezienswaardigheden in de omgeving die we zelf bezocht: Wij hebben de mijn van San Silvestre (ongeveer 10 km) bezoekers ( een geleider door een tunnel en daaropvolgende aandrijving met een kleine weg door een verdere tunnel) en omhoog naar het slot (Rocca). Ook aan te bevelen is de geothermische veld in Sasso Pisano, waar warme zwavel stoom stroomt uit tal van warmwaterbronnen. Een heerlijk zwemmen we gevonden in de buurt Riotorto. Het strand 'Pappasole', waar u twee stoelen met parasol voor EUR 10 per dag (als de prijzen in het hoogseizoen, weten we niet) kon huren aan de Golf van Baratti (20 km) kunnen grote wandelingen langs de kust bedrijven met het oog op de Insel Elba en bezoek het archeologisch park Populonia. Een wandeling in het Maremma kan ook niet ontbreken (ongeveer 90 kilometer). Vervolgens hebben we ook in het Informatiecentrum van Alberese voor een 2 uur durende kanotocht 3 dagen later (op de rivier Ombrone gelegen in het natuurpark van de Maremma besloten (bel van te voren ten minste 2 dagen - hoeveel lood in het seizoen weten we niet- Fabiano is blij om te helpen bij de boeking), die we zeer waardeerden. onze zoon kreeg een peddel en mocht aan de voorkant te zitten in de boot en mitpaddeln op wil. vervolgens bezochten we het absoluut fantastisch strand 'Marina di Alberese', die ook gelegen in het natuurpark. helemaal over het strand verspreid zijn kleine structuren (zoals tenten of hutten) die werden gebouwd van drijfhout. en de zonsondergang was prachtig. Hierbij moet worden opgemerkt dat men het strand moeten hebben verlaten tot 1 uur na zonsondergang. op de parkeerplaats machines die u geven de kentekenplaat van een (gefotografeerd bij het invoeren door de barrière) en daarna betaalde de achterstallige Subject ag. Bij het verlengen van de vlag opnieuw gedetecteerd en de slagboom automatisch open. Pisa ligt op ongeveer 100 km afstand. We hebben daarom gekeken naar de scheve toren van Pisa. Eigenlijk is er ook de mogelijkheid in Pisa een Bimmelzug door de stad. In de trein hadden we wachten tevergeefs ondanks tijdschema prikbord. Andere excursies zijn een bezoek aan het Insel Elba, excursies naar Florence en Siena liefde Busdraghis, bedankt voor de geweldige tijd die we met u. Dank u voor de warmte waarmee we werden ontvangen met je mee. Je hebt ons niet behandeld als gasten, maar als vrienden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Poggio Diavolino reageert
    Hartelijk dank voor uw mooie en zeer complete beoordeling! Het was aangenaam u te verwelkomen in onze boerderij en te praten over geweldig eten, alternatieve landbouw en zelfgemaakte bier. Ik hoop u snel te zien en uit Toscane te horen :-)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooi, charmant en ontspannen week"

    20/10/2015

    Hallo lieve, zelfs als we vertrokken om persoonlijke redenen vroeg, we waren en zijn nog steeds op uw bedrijf zeer enthousiast. Dit rustige, de gastvrijheid, het uitzicht (verziendheid) !!! Voor al degenen die alleen genissen willen en opnieuw tanken, een echte aanrader !!! We hopen dat u het goed doen en willen alleen het beste. Oliver, Manuela, Meo en Sky
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een speciale plaats"

    11/05/2015

    We willen meteen van slechte dingen over deze boerderij praten? een: de melancholie die je achtervolgt voor dagen dat je gedwongen bent om terug naar je huis te gaan en zou er nog steeds zijn. Laten we nu praten over de positieve. Ben jij ook een van die mensen van wie de vakantie is fantastisch als het een prettige vakantie voor uw hond? Je bent op de juiste plaats, hectare grond volledig omheind en vooral de ontspannen houding van de eigenaren gaf ons het gevoel mijn oude segugia in het paradijs. Want laten we eerlijk zijn, nu bijna iedereen de hond accepteert, maar het is één ding om te tolereren of overhalen hem om nep en het is één ding om te horen, uiteraard binnen de grenzen van ons onderwijs, de hond is echt comfortabel en welkom als een dier. Dit is een echte boerderij, goed verzorgd, maar niet gelikt. Dieren en gewassen en stilte en geuren. De eigenaren zijn erg vriendelijk, maar niet opdringerig, aangename mensen die je te begroeten met warmte en klaar om een ??hand te geven aan wat dan ook. U wilt u vertellen over de excursies die je kunt doen in de omgeving, die velen zijn, maar we hebben niet omdat we nauwelijks de boerderij voor dus dat was goed kon verlaten? U wilt dat de passie en geduld dat ons naar vee en hun gewassen te leggen om te weten? Wilt u het verhaal van het geluk dat we moesten twee kalveren geboren om een ??uur te zien horen? Of misschien wilt u mij om u te vertellen wat een genot is om te vinden bij aankomst, in de keuken van uw appartement, koffie en suiker, olie en zout voor "prioritaire behoefte"? Heb ik niet zeggen dat ik ga en zie voor jezelf. Maar niet te veel, anders had ik bezet de plek voor wanneer we terugkeren, ik hoop zo snel mogelijk. Dank aan alle medewerkers van Poggio Diavolino. Johnny en Laura ps Karima is nog steeds depressief, weet niemand aftreden
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2015
  • 10
    "Uitstekend"

    "boven verwachting"

    04/05/2015

    We waren in Poggio Diavolino slechts één nacht, werden we begroet met gastvrijheid en mensen die ons zich meteen op hun gemak met hun enthousiasme voor alles draait om Poggio Diavolino, speciale gewassen en dieren etc. Ons kort verblijf was aangenaam, we verbleven in accommodatie op Almond, ruim, schoon en voorzien van alles. Het is de moeite waard om nog een paar dagen om de omgeving te verkennen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Farm echt"

    03/05/2015

    Poggio Diavolino is een soort boerderij Ik dacht uitgestorven. Het is niet de gebruikelijke gastenverblijf van de "agri" slechts in naam, maar het is een echte boerderij met mooie en pittoreske huizen zijn omgeven door olijfbomen. Terwijl de toeristen de kans om het land te genieten van het leven, het voeden van de varkens, koeien zien met kalveren, de stier zal hebben, de vele nieuwsgierige kippen die gekleurde eieren te maken. Buiten ons huis was er altijd een mooie Vlaamse gaai! Binnen hadden we het gezelschap van gekko's, garantie van een paar vervelende insecten. We gingen met Pasen 2015, helaas te vroeg om de geneugten van de tuin genieten, maar we konden uitstekende Toscaanse brood te eten (nog nooit gegeten zoveel brood !!!)! De olie die we naar huis gebracht, dan is het heel bijzonder, intense maar niet opdringerig. De passie en hoffelijkheid dat Fabiano, Franca, Silverio en Yuhui wij brengen is een verblijf waard. Bedankt!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "concert van krekels en cicaden"

    06/03/2015

    een ontspannen vakantie in de natuur van dit prachtige land. De huizen zijn omringd door olijfbomen en ver tussen, die uitsluitend in het prachtige Toscaanse landschap te verschijnen. We brachten onze twee katten, die ze genoten! De eigenaren zijn erg aardig en produceren een heerlijke olie. Kortom een ??week vakantie moeite waard zijn gewicht drie voor de mate van ontspanning voor degenen die zelfs acquisito..e recreatie een paar minuten rijden naar de zee van Sterpaia park en de oude dorpen van de Etruskische kust willen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo Poggio Diavolino reageert
    Hallo en hartelijk dank voor uw reactie. Inderdaad een van de functies die we het meest trots op is de mogelijkheid van het aanbieden van zelfstandige woningen ver genoeg van elkaar, in plaats van groot landhuis met veel aangrenzende appartementen. Privacy en ontspanning gegarandeerd!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "ontspannen week in Toscane"

    01/03/2015

    Week van vakantie en ontspannen in een prachtige plek in Toscane, omgeven door historische dorpen en stranden. Ik vond dit interessante vakantie ook op vele manieren, met mooi weer kunt u de dag in het geval van slecht weer te brengen op het strand (een aantal zeer mooie faciliteiten voor honden) om echt prachtige historische dorpjes te bezoeken. De boerderij weerspiegelt de passie van hun eigenaren, die groeien en voer het uit feilloos. Ik en mijn vriendin waren zeer onder de indruk van de fantastische gastvrijheid van de eigenaren van de boerderij.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Poggio Diavolino reageert
    Thanks for the review! Inderdaad, in aanvulling op het platteland en de dieren van onze boerderij te genieten, wordt u verwend voor de keuze: zee, cultuur, geschiedenis, eten en wijn ... de Etruskische kust is echt een te wachten om ontdekt te worden. Nogmaals bedankt en tot ziens!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Aan het geluid van de krekels"

    23/02/2015

    Een aangename plek in het Toscaanse platteland, verzorgd met liefde en eenvoud door een zeer aardige en gastvrije familie. Het huis is nu bekend voor, compleet met alles, zeer schoon en gastvrij. Onze hond "Mia" vrij zwierven en een beetje 'deugniet op het gazon ruikende schone lucht en land parfum, verwend door iedereen. We hebben geproefd, het lied van de krekels, de rest van lichaam en geest, het brood en pizza bij Fabiano, de groenten. zeldzame en unieke smaken. Een paar kilometer van de omringende Suvereto naar de Golf van Baratti bieden de bezoekers tal van een glimp van de oude geschiedenis, de meesterwerken en de wonderen van de natuur. Een onvergetelijke en intense ervaring. Worden gedeeld, natuurlijk. Domenico, Emanuela, Francis en Mia.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Poggio Diavolino reageert
    Hallo en dank je wel! We zijn blij dat je genoten van de oude groenten die we groeien, helaas, zijn vrijwel onbekend, maar het is een punt van eer voor ons om het te laten ontdekken aan onze gasten!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Beste vakantie in een plaats van dromen!"

    17/02/2015

    We brachten 4 dagen in Poggio Diavolino wat te zeggen ... Het is echt een prachtige plek in de buurt van de zee en de meest 'mooie artistieke plaatsen van het gebied. Onze (half-breed Labrador) trekt overal ontvangen met hoffelijkheid en enthousiasme. Onze zoon had plezier met de andere dieren in de boerderij aanwezig zijn en deelnemen aan de boerderij evenementen. Kortom, we missen alles over Poggio Diavolino maar vooral ontbreekt ons Franca, Silverio en Fabiano. Wij hopen u allen te omhelzen snel weer!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Poggio Diavolino reageert
    Hallo en bedankt voor je mooie woorden. Waar mogelijk proberen we altijd de kinderen en de kinderen op het leven van de boerderij, die hier komt brengt zijn vakantie in het huis van een familie die echt leven van het land, niet in een hotel in het land, helaas te betrekken, zoals het geval is voor zoveel boerderijen slechts in naam ...
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Stilte en ontspanning"

    13/02/2015

    Een heerlijke week in de natuur en de stilte op een boerderij "true"! In staat zijn om te zien (en te fotograferen!) Vanuit de slaapkamer raam een ??hert bij 18 uur een paar meter van ons huis was een sensatie incredibile..Gentilissimi eigenaars die doen gasten voelen deel van de familie en zijn altijd bereid om veel interessante dingen te vertellen over hun producten (ook uitstekend! olie, brood, eieren ... niet te vergeten de pizza vermelden!) en schattige kleine huisjes, erg afgelegen, met veel beschikbare ruimte ..l'ideale voor volwassenen en kinderen! Echt een vakantie die ik aan en hebben het aanbevolen aan veel vrienden, vooral honden uitgeruste ..! voor onze twee maltesine werd een paradijs kan 24 uur per dag te blijven met een grote tuin waar girellare..che betekenen? we kunnen niet wachten om terug te komen om je te zien!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Poggio Diavolino reageert
    Hallo en bedankt voor de beoordeling. Poggio little devil is zo een rustige plek die ook hebben herten besloten om het hun huis te maken. Hier is een closed-end fonds waar je niet jagen en dan zijn ze maken ze ook hun rustig leven, voor de grote vreugde van onze gasten!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
  • 10
    "Uitstekend"

    "tune Forte"

    09/02/2015

    Poggio Diavolino..cercando een plaats die kon geschikt voor zelfs de lief en verlegen en pelossissima Wave werd ik getroffen door de beschrijving en de naam zo "nieuwsgierig" .. Bleek een aangenaam verblijf in alle opzichten, de mooie, eenvoudige en zijn genezen, strategisch gebied met prachtige landschap en overtreffende trap gastvrijheid! Een boerderij echte feit van de natuur en diepe gevoeligheid. Ik dank u allen, tot ziens, Een speciale dank uit Wave. M & M
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2015
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Poggio Diavolino reageert
    Hallo en dank u voor uw reactie! Zelfs de meest timide honden vinden hun oase van rust in Poggio Diavolino, de ruimte is alles voor hen!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten