contactModalFeedback

Agriturismo San Marco

Loc. San Marco, 100, 57016 Rosignano Marittimo (Livorno)

"Super"
Volgens 16 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,2/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,6/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "fatastico tutto!!!!!"

    03/07/2019

    Da 4 anni trascorro le mie vacanze al San Marco, indimenticabili
    la cordialita' delle figlie del Paron Pietro (e di tutto lo staff) la genuinita' della cucina sana e gustosa a km. 0 , la piscina comoda grande e fresca sempre ventilata, le spiagge meravigliose vicine a 10 minuti di macchina, i 70 cavalli che circondano l'azienda cosi' come gli orti ed i frutteti, sono innamorata di questo posto dove il tempo si ferma e rallenta attorno ad un tavolone lungo, il pane è cotto a legna da loro lìolio è loro cosi come la carne la frutta e la verdura, insomma è difficile spiegare il San Marco...bisogna andarci e viverlo!

    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Eco-biologisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Top vakantie"

    23/08/2018

    Mijn man en ik brachten 10 dagen door in de San Marco boerderij, ontspannend, gedurende de dag in het prachtige zwembad omgeven door de natuur en gesust door een aangenaam briesje en de avond vol van vreugde in het dineren in een tafel met de andere gasten en met de eigenaren. Het diner en ontbijt op basis van producten van de boerderij zelf, de gastvrijheid en vriendelijkheid van de eigenaren, de mooie en gezellige kamer met oog voor detail, de omgeving, omgeven door de natuur en omringd door paarden, heeft deze vakantie gemaakt echt speciaal.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Zeer behulpzaam personeel van uitstekende kwaliteit"

    25/07/2018

    We waren gasten van de boerderij in juli 2018, we vonden ruime en schone kamers, rustige plek met zwembad, maar bovenal waardeerden we de familie en 'uitstekend eten echt zelf geproduceerd zoals het in een echte boerderij moet zijn.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo San Marco reageert
    Dankzij u wordt het werk beloond met uw tevredenheid. Tot binnenkort, Staff San Marco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Voor degenen die van zichzelf houden!"

    11/06/2018

    Instinct heeft ons naar deze magische plek gebracht ... geen formele formaliteit, alleen de natuur, heerlijk eten en veel mentale ontspanning. we raden deze plek aan aan iedereen die zich thuis moet laten verwennen! Bedankt jongens, je bent uniek in jouw soort. Antonella en Dani
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    Agriturismo San Marco reageert
    Bedankt Antonella, we hopen je zo snel mogelijk te verwelkomen. Groeten Francesca
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtige boerderij"

    19/08/2017

    Geweldige plek handig om naar de Toscaanse stranden en te bezoeken steden
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Eco-biologisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "spectaculaire"

    03/08/2017

    We hebben geprobeerd na het lezen van zo veel goede recensies en ik moet geen uitzonderingen toe te geven! Hoewel het was de eerste keer werden we begroet alsof we oude vrienden, met hoffelijkheid en glimlach Rustige ligging (die nu niet meer! Niet te zien), omgeven door groen van de natuur, de buren paarden begroeten je met hun nitrieten en tuin en de pergola waaronder u eten verzorgd alsof ze een elite plaats. voedsel van hoge kwaliteit, voorgerecht met gemengde vleeswaren en lokale kazen geserveerd met honing, voor het eerst gemaakt in de tijd, typisch voor de Italiaanse traditie, maar er zijn fantasierijke variaties, tweede gehaktballen in saus, aardappelkroketten en aardappel geserveerd met tomaten net opgeleide boomgaard bijna nog warme middagzon. Alle in slechts 2 50EUR !!! Nou, ik zou zeggen dat deze plaatsen worden beloond met een mooie opkomst!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "de receptie is thuis"

    27/06/2017

    Ik en mijn partner en onze hond Nero struikelden we per ongeluk jaar geleden .... we kunnen er niets aan doen !! Als we willen om te ontspannen van de stress die we nemen toevlucht in de gastvrijheid van vrienden nu ... San marco
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo San Marco reageert
    U bent altijd welkom, hartelijk dank aan u en Nero !!!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "ontspannend en smakelijke"

    27/08/2016

    Na 6 dagen van de vakantie echt rustig tussen het groen in de tuin met zwembad en rondlopen met veel dieren en producten geteeld door hen dat het ontbijt te maken en zeer smakelijk diner met vriendelijkheid altijd aanwezig en gastvrije eigenaren
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo San Marco reageert
    Thanks Patricia voor uw getuigenis is zeker een stimulans voor een betere ... Met vriendelijke groet doen, Francesca
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Mooie agriturismo"

    21/07/2016

    We brachten 5 nachten in San Marco en vonden het geweldig. We zijn beide van Nederland, dus we konden alleen Engels spreken. Francesca, de vrouw die de agriturismo bezit, spreekt een beetje Engels en we kunnen elkaar begrijpen. We boekten een tweepersoonskamer met halfpension. Ontbijt is tussen 8 en 10 uur. Diner is om 20:30 met alle gasten op een lange tafel. Ongeveer de helft van de gasten was Italiaans, de andere helft was een mix van Duits, Zwitsers, Deens, Belgisch en Nederlands (ons 2). Dus er waren tal van mensen die we Engels zouden kunnen spreken :). We vonden de locatie erg handig want het is dicht bij de hoge weg en heel makkelijk als u dagtochten naar Pisa of Florence wilt maken, bijvoorbeeld we hebben besloten om in Florence te verblijven en daar te dineren, we hebben ze de ochtend geïnformeerd en ze vertelden ons Dat zij 10 euro pp in plaats van de 20 euro betalen. Voor ons was het prima. Voor de lunch gingen we naar bars en strandclubs in 10-15 minuten rijafstand. Het zwembad ziet er heel nieuw uit, de bedden rondom het zwembad kijken ook nieuw en zijn geweldig. Diner is altijd 3 gangen, er is altijd brood met olijfolie en vervolgens als primi krijgt u pasta of risotto (altijd vegetarisch). Als tweede hebben ze meestal verschillende soorten vlees, tomaten en uien (om uw eigen salade te creëren) en groenten. Dessert varieert elke dag, soms was het een stuk taart, andere tijden panna met fruit (aardbei of bramen), enzovoort. En daarna koffie en thee na het dessert, ook op de tafel. Alle cursussen zijn gedeeld dinerenconcept. We hadden de indruk dat het diner in de weekenden op vrijdag en zaterdag een beetje groter was in termen van meer verscheidenheid en aanbod. Kamer was prima, eenvoudig maar met eigen badkamer en airconditioning.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    02/07/2016

    We waren er in mei in dit prachtige boerderij en nu in juli. Mooie plek, kamers in een groene, manege, paarden en een prachtig zwembad kamer (halfpension) uitzonderlijk, producten gemaakt van hen. Ik beveel het als een kwaliteit plek om prijs 5stelle.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Onder de paarden en een uitstekende keuken"

    24/08/2015

    hallo ik ben Deborah en ik verbleven met mijn man en onze drie jaar oud en een half in dit prachtige boerderij in de afgelopen feestdagen. We kozen het omdat we paarden gehad en in Genève, zoals paarden, en hier zijn er zo veel en de kinderen hebben de mogelijkheid om de hele dag met hen en maken prachtige ervaringen; want het had een mooi zwembad, en omdat we zwervers zoals wij dan terug in de late namiddag en ontspannen bij het zwembad; en voor lekker eten, echt hoogtepunt. Menu 'steeds diverser en onverwachte, eten we samen aan een grote tafel dat de mogelijkheid om te chatten en maken mooie kennis heeft, en alle lokale, biologische producten van de boerderij en het zelfde zijn uitstekend. En wat te denken van de super ontbijt gevarieerd en overvloedig, om van te watertanden? We vonden het jammer dat slechts vijf dagen te hebben gemaakt, het is een ervaring zeker om opnieuw te proberen en aan te bevelen. Met dank aan Francesca en Alessandra en al.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "vakantie"

    27/07/2015

    Hallo, ik dank de hele groep voor de ontvangst, het was een week heel sereen en ontspannend. Rustig, comfortabel, omgeven door groen. Veel paarden en een grote ruimte om te wandelen. De keuken was geweldig. Hector en Patricia.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "De echte boerderij"

    12/07/2015

    We verbleven in dit land de eerste week van juli, de locatie is geweldig voor uitstapjes zowel de zee als artistiek-cultureel. Uitgerust ook graag handling, het heeft een fantastisch zwembad op het platteland. Het echte hoogtepunt is de keuken, in de avond dat we samen eten in een feestelijke sfeer, de producten zijn allemaal van de boerderij: groenten, brood, vlees, wijn, olijfolie ... smaken en memorabele diners. Groeten aan Francesca en alle andere medewerkers. Zij hebben deze vakantiewoning welkom.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Onvergetelijke ervaring!"

    24/09/2014

    Ik was in deze boerderij met mijn man voor 1 week, aangemoedigd door de goede recensies online hebben gevonden. Het is echt FARM TRUE, de producten zijn allemaal van hen (met uitzondering van zout en peper !!), van ontbijt (yoghurt, vruchtensap, jam diverse taarten), diner (altijd anders, vlees, groenten, tomaten , wijn, kaas, salami, olijfolie enz ...), een compliment aan de kok. De bijzonderheid is dat het diner bij elkaar, zodat elke avond heb je de kans om nieuwe mensen, van alle leeftijden en in elke stad ontmoeten. De setting is fantastisch, op het platteland, met veel paarden, (ik heb gereden Maremma), 4 honden (Paw, Gino, Berta, de ander niet onthouden) heel lief, een zwembad, en vooral de beschikbaarheid en acceptatie de mensen die er werken, uitgaande van Francesca, samen met Marco, Alessandra en de "baas" Peter's familie !! Een 3 km van de zee en een paar kilometer van andere mooie steden van Toscane. Dank aan u allen, zal zeker terugkomen! Ik raad het iedereen aan, het is een geweldige ervaring om te doen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "gedenkwaardig"

    17/09/2014

    Structuur mooie, vriendelijke sfeer, prachtige en ontspannende omgeving, eigenaren en medewerkers zeer vriendelijk, heerlijk eten, biologische, gevarieerd en overvloedig uitstekende wijn ... Voor ons, afkomstig uit Frankrijk, het verblijf was uitzonderlijk in SAN MARCO
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten