contactModalFeedback

Agriturismo Azienda Agricola Della Mezzaluna

Via del Giardino, 500, Stiava - 55040 Massarosa (Lucca)

"Super"
Volgens 22 recensies
  • Ligging en omgeving
    10/10
    "Fantastisch"
  • Activiteiten/services
    9,6/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,7/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Relax ooit!"

    01/08/2016

    ... er is geen betere plek om te ontspannen !!! Alles absoluut perfect! Wat vrede! Parfums en magische smaken! ... 2 dagen zullen ze het hele jaar door te regenereren !! Dankzij Viola, alleen !!! En dankzij Guido en zijn medewerkers, Cuba Arturo Pippo Mario en alle andere zoete kleine dieren !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "ontspannende vakantie in de natuur"

    07/07/2016

    Een mooiste plek op aarde met een uniek talent. We hadden een heerlijke, ontspannende, unieke vakantie. genieten van rust, ontspanning, natuur, behulpzaam en leuke mensen, mooie en schone plek om te verblijven, kijk in de verte,
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "DROOM VAKANTIE bij Azienda Agricola della Mezzaluna"

    01/07/2016

    Als u van ontspannende en mooie vakantie wilt genieten, dan moet u naar de prachtige en mooie Azienda Agricola della Mezzaluna gaan. Het is een prachtige plek, verborgen tussen de heuvels van de Toscana en verborgen tussen een grote hoeveelheid olijfbomen. Bij Mezzaluna kunt u genieten van de prachtige tuin met veel olijfbomen en een wijngaard, het zwembad en er zijn zelfs veel mooie dieren, zoals ezels, honden en katten enz. Het verblijf in de caravan is een geweldige ervaring en we kunnen Zou het echt aanbevelen om hier te komen om de stilte en de schoonheid van deze geweldige locatie te genieten. Wij danken u, Viola, evenals Guido en Andrea voor uw enorme gastvrijheid. We hebben genoten van ons verblijf en we zullen het nooit vergeten. We zullen zeker terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een site en unieke mensen"

    02/06/2016

    We brachten 3 nachten in de grote caravan: een wonder, de site, originaliteit, bloemen, bomen, een mooie hop, die een aantal bezoeken, de liefde waarmee alles is gepland en uitgevoerd en maakte vooral de vriendelijkheid en de beschikbaarheid van Viola en Guido. Echt een unieke en betoverende plek. Nogmaals bedankt voor jullie beiden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Sportief
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "de stilte van de tuin waar je slaapt"

    20/05/2016

    verwend vanuit zijn eigen helft in een ongewoon romantisch ruimte
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      7/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een paar dagen in de hemel!"

    19/05/2016

    We - twee koppels - hadden de mooiste tijd bij Agriturismo Mezza Luna, die meer dan een droom voelde dan de realiteit. De eigenaars hebben een buitengewone plek rondom hun hoofdhuis gecreëerd, met een prachtige tuin vol bloemen en bomen van alle soorten, een fantastisch zwembad, dit alles omringd door de heuvels waar olijfbomen en wijngaarden weelderig groeien en waar u kunt bezoeken De ezels, geiten, kippen enz. Ze hebben ook heel erg zoete honden en katten die rond lopen. We huurden twee van de vintage caravans, beide prachtig ingericht (de details! De kleuren!) Maar met al het comfort dat u nodig zou hebben (erg goed bed, een zeer mooie en moderne badkamer, thee en koffie faciliteiten, zit beide binnen En op het prive terras voor de caravan). We kunnen ook de half open veranda gebruiken, waar u onze lunch kunt voorbereiden (winkels in de buurt van Stiava), relax op de bank en geniet van een fijne avond in goed gezelschap. Toen we iets nodig hadden, konden we altijd aan de deur van Viola klommen, wie is - hoe anders het kan zijn - een prachtig persoon, en helpt u met alles om ervoor te zorgen dat u het beste verblijf ooit heeft. En nogmaals een bijzondere vermelding voor het 'volledige optie' ontbijt dat ze op het terras voor het hoofdhuis bedienen, stel je dan voor dat je met uitzicht op de heuvels en de zee in de verte wakker wordt, met de hoogste kwaliteit koude Snijgerechten, kaas, zelfgemaakte jam, cake, fruitsap, verse eieren en ... Ik kan wel doorgaan, maar ga gewoon met jezelf van dit paradijs, geniet van de omgeving, bezoek het prachtige Lucca (20 min rijden ), En wees bereid de dagen te tellen voordat je terug kan gaan naar Mezza Luna!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Dream Experience"

    18/06/2015

    We verbleven vier dagen in dit prachtige boerderij op het platteland voor onze huwelijksreis. Ervaar de prachtige, romantische en ontspannend! Niet te vergeten de geweldige gastvrijheid van de Viola en Elizabeth op te noemen! We zullen proberen om snel terug te komen! Ilaria en Daniele
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Huwelijksreizen
    Agriturismo Azienda Agricola Della Mezzaluna reageert
    Lieve Ilaria en Daniele, dank u! Het was een genoegen en een eer om u als onze gasten voor uw huwelijksreis. Wij hopen u snel te zien in ons land! Viola Groeten
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een stukje paradijs"

    03/06/2015

    Een genot .... Waar je kan leven als een sprookje .... Elk detail is vol van zorg ... Elk detail is een klein meesterwerk ... De droom landschap .. Alle gekruid met zo veel vriendelijkheid en sympathie Hope om snel weer terug!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Azienda Agricola Della Mezzaluna reageert
    Geachte Manoela, dank u, het was een genoegen om je te ontmoeten en weet dat je blij met het verblijf in het Crescent :) We wachten, wanneer je wilt;) De beste wensen voor snel Viola
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige vakantie, perfect rustige, ontspannen"

    15/05/2015

    Alles is nieuw en brandschoon. Super nice verhuurder. willen een ideale plek om te genieten van alle rust en natuur.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Azienda Agricola Della Mezzaluna reageert
    Beste Carsten, zoals u gezien heeft, proberen wij ons best te doen, maar zeker de winnende natuur wint. Ik hoop je weer te zien, zelfs al zeg je wel hallo of koffie in de patio. Al de beste Viola
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Vakantie met een verschil"

    06/10/2014

    We hebben als een gezin met een negen jaar oude dochter, een heerlijke vakantie! Het was ongelooflijk mooi en ontspannend! Ik hoop dat het zal niet de laatste keer dat er en we hebben het warm verhuurder erg jaloers van uw oase! Men kan prachtige tochten te maken en rijden naar de drukte van de badplaatsen en op zijn beurt te absorberen de stilte en het weidse uitzicht! Een geweldige combinatie die we erg hebben genoten! Dank u lieve Betty en dierbaar Guido
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Azienda Agricola Della Mezzaluna reageert
    Liebe Christiane, wijelen Dank je wel voor je, maar we waarderen het te veel! We zijn erg blij dat je van onze plaats houdt :) we doen ons best. Wij verwelkomen u wanneer u terugkomt. Met vriendelijke groeten aan de hele familie Betty en Guido
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "prachtige Crescent"

    05/10/2014

    De plaats is geweldig, want zo stil op de top van een heuvel. De zeer gedetailleerde campers, met comfort en gusto.I schattig eigenaars, discreet en warm tegelijk. Zeer goed gelegen, kunt u een bezoek mooie city.The indruk elkaar elke dag.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Azienda Agricola Della Mezzaluna reageert
    Gaelle met uw mooie woorden zijn voor ons de beste aanmoediging om nog beter en meer ... Elisabetta en rijden doen
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een beetje als een sprookje"

    04/10/2014

    We waren er helemaal comfortabel. Het gehele complex is zo mooi versierd. Door alle verschillende kleuren het komt in de voorkant van een soort als een sprookje. Dank ook aan de eigenaren die zijn zeer mooie enpfangen ons. Dus in één woord: Ga erheen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Azienda Agricola Della Mezzaluna reageert
    Beste Joannes, heel erg bedankt voor uw woorden, dat betekent veel voor ons. We zijn blij dat je onze plaats waardering vindt :) We houden ervan en we doen ons altijd ons best. Wij verwelkomen u altijd terug wanneer u zou willen komen. Al de beste Betty en Guido
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Romantische camping met een vleugje luxe"

    04/10/2014

    Prachtige locatie, omgeven door olijfbomen en wijngaarden! Absolute rust. Ontspanning wordt geleverd door het grote zwembad en de gezellige stoelen en zitplaatsen. De woonwagen heeft alles wat nodig is (zoals airconditioning) door middel van een dagelijkse schoonmaak plaats. Bovendien, op het landgoed dieren zoals ezels, kippen en honden. Het kan altijd worden gegrild en gekookte en dus self-catering is nodig !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Azienda Agricola Della Mezzaluna reageert
    Beste christen, bedankt voor uw reactie! We zijn blij dat u van onze boerderij houdt! Wij doen altijd ons best;) Met vriendelijke groeten Betty en Guido
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Verblijf in de halve maan van Stiava"

    03/09/2014

    Fantastische ervaring, mooie en comfortabele plek om de schoonheid van Lucca verkennen, maar ook een uitstapje maken naar de zee
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    Agriturismo Azienda Agricola Della Mezzaluna reageert
    Wij danken de mooie woorden, we zijn blij dat "onze vreemde wereld" dat je genoten hebt ... en we zijn nog steeds te wachten. elisabetta en ik rijden
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooi en ontspannend"

    28/07/2014

    Ik kan alleen maar eens met mijn Vorschreiberin: De week in Stiava was een droom, veel mooier dan in onze verbeelding de caravans zijn gelegen in een prachtige olijfgaard. Het terrein is geschikt voor koppels voor romantische vakantie of gezinnen met kinderen van alle leeftijden, de dieren super met name voor kleinere kinderen. Koken en eten buitenshuis, hoogwaardige apparatuur in auto's en bij het zwembad en twee behulpzame gastheren die ook graag wijn, olijfolie en zelfgekweekte groenten te verkopen, maken de vakantie een heel bijzondere ervaring. We komen terug!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Azienda Agricola Della Mezzaluna reageert
    Liebe Frauke, vielen Dank je wel voor je schoenen! <3 Wij zijn blij dat u van onze boerderij houdt! Wij verwelkomen u wanneer u terugkomt. Al het beste voor de hele familie Betty en Guido
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten