contactModalFeedback

Agriturismo Saralisa

via Stefanini 7, Montecarlo 55015 Montecarlo (Lucca)

"Super"
Volgens 15 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,7/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,5/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastisch "

    08/09/2020

    We hebben 13 dagen op deze boerderij doorgebracht.
    Grote en schone appartementen. Fantastische locatie om Monte Carlo en vele interessante plaatsen in de omgeving te bezoeken.
    Zeer vriendelijke, behulpzame en gastvrije eigenaren. Elk verzoek met betrekking tot activiteiten om te doen in het gebied vindt in de eigenaar een uitstekende hulp beschikbaar om u te begeleiden als in het gebied.
    Uitstekende locatie.
    Absoluut aanbevolen. Om terug te komen.
    Paolo

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2020
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Geweldige plek en mooie omgeving"

    26/08/2017

    Geweldige plek en zeer mooie eigenaren! We verbleven in Lisa appartement, dat was ruim en schoon. Onze kinderen hebben veel genoten van het zwembad en de tuin met speeltuin. Goede locatie, dicht bij veel interessante steden zoals Lucca, Pisa, Florence en de steden San Gimignano, Cinque Terre ... mogelijkheid om trekkingen en fietstochten niet ver weg te maken, evenals het strand van Viareggio of Tirrenia te genieten. Naast het mooie stadje Montecarlo en diverse wijnhuizen. Wij raden deze plek aan voor een goed verblijf in Toscane!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Lange verblijven
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "U keert terug ...."

    14/03/2017

    Geweldig welkom. Lieve mensen en zeer aanwezig. echt gezellig en schone omgeving. Perfecte referentiebasis de Toscaanse draaien. Groeten uit Sanremo motorrijders
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9,5
    "Super"

    "Super vakantie"

    08/03/2017

    Mijn familie en ik waren twee weken vorige zomer in het prachtige gebied van Montecarlo en besloten om te verblijven in Saralisa. Wat kan ik zeggen, super accommodatie, met een geweldig groen gebied rond, met mogelijkheid om te grillen en buiten de flat te eten. Niet te vergeten het zwembad buiten en de golftuin. Ok, we hebben niet echt golf gehad, maar bezig om rond te reizen, maar zelfs daarvoor is Saralisa een goede keuze - als centrum voor dagelijkse reizen die deze kant van Toscane verkennen. Over Roi en Maria gewoon een ding: dus de Toscane, dus ze zijn: mooi binnen en buiten. Hard werken en je voelt, je bent sinds lang. Bedankt voor het hebben van ons en sorry voor het schrijven van dit commentaar zo lang nadat we er waren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een unieke ervaring."

    29/09/2015

    We waren boerderij Saralisa een week in juli van dit jaar; en 'het was een unieke en onvergetelijke ervaring. Roi en Maria Grazia onmiddellijk bereid zijn geweest en informali.Ti op hun gemak en zijn wonderen van advies (roi bedankt voor ons te laten weten de beste restaurants in de Monte Carlo, attivandoti zelfs telefonisch) .We huurde het appartement Lisa. groot, ruim, schoon, tv er tutto.All'esterno een goed onderhouden tuin, groen, planten, bloemen, uitzichtpunt, het zwembad en 's nachts, in de stilte van de duisternis', en de lucciole.L'agriturismo vliegen 'strategie voor de nabijheid van Lucca (18 km), Pisa, Florence, steden' kunst en charme. Monte Carlo, op een heuvel, en 'zij op loopafstand met zijn middeleeuwse schoonheid en uitzicht op de valleien, zijn olijfbomen en wijngaarden. Roi Bedankt voor de geweldige weekend diner, zeker niet afscheid inderdaad afscheid. Germana en Giancarlo Rocca
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie plek, comfotable, geweldig uitzicht en zwembad"

    12/04/2015

    We zijn meerdere malen verbleven. Het huis, de tuin, het zwembad en de mooie eigenaren maken ons elke keer weer terug. Prijskwaliteit is in goede balans. Zeer schoon en comfortabel. Het zwembad is gelegen in het midden van olijfbomen, met mooie bedden en schaduw en zon. Ideaal voor volwassenen en kinderen. Lucca is dichtbij, maar ook treinstation met directe lijn naar Florence. De mooie stad Montecarlo heeft vele leuke restaurants en geweldige wijngaarden. Ga gewoon en vind jezelf;)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
  • 10
    "Uitstekend"

    "Jens"

    05/02/2014

    Dit is mijn favoriete plek om in de zomer en buiten het seizoen te verblijven. Ik en mijn familie zijn bijna elk jaar sinds we in 2002 met de eigenaar van het huis door toeval ontmoet. Namens de hele familie kan ik deze plek echt aanbevelen: Het appartement is erg mooi en schoon, het gastgezin is erg aardig en behulpzaam En het huis is gelegen in een prachtige streek. Monte Carlo zelf is een mooi middeleeuws dorpje met restaurants en bars en u heeft maar 10 km naar Lucca en veel kleine dorpjes. We lijken de fietsen uit te lenen en het gebied te ontdekken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Meest gedenkwaardige tijd die ik in Italië heb doorgebracht"

    02/01/2014

    Ik hield van deze plek. Mijn vrouw, dochter en moeder brachten daar twee weken in de vroege zomer. Toen het weer koud en regen werd, draaiden we de hitte op en waren meer dan comfortabel. De eigenaren waren heerlijk en meegaand. Ik wou dat we nog twee weken terug zouden kunnen komen! :)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Saralisa is een geweldige plek"

    11/08/2013

    We zijn een gezin van vier met twee kinderen van 8 en 9 jaar, Saralisa, ik ben een geweldige plek, we hadden een geweldige vakantie, het is zeer goed gelegen. We hebben genoten van het zwembad, de barbecue en ontspannende omgeving. Roi en Grazia zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ze organiseerden een diner in een nabijgelegen wijnmakerij, met uitstekend eten en wijnproeverij, dat is een must. We hopen snel terug te komen! We hebben echt genoten van de plek. Sterk aanbevolen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Meneer & Mevrouw Skip Wenz"

    28/04/2013

    Vijf Sterren helemaal rond! Mijn vrouw en ik verbleven bij Roi en Grazia (in hun appartement in San Salvatore) gedurende drie weken op onze Italiaanse huwelijksdag in 2005. We beschouwen ze nu als onze "Italiaanse familie." We bezochten ze nog een paar dagen in 2012 tijdens een andere Europese reis. We kunnen niet genoeg goede dingen zeggen over de gastheren, de schoonheid van de locatie, de schoonheid en netheid van de appartementen. We hebben SaraLisa aanbevolen (na de twee dochters van de gastheren) aan andere vrienden die daar in 2012 bleven, en ze hebben ook goede dingen over de plaats te zeggen. De locatie heeft een goede toegang tot de rest van Toscane via trein of auto - 20 minuten van Lucca, ongeveer een uur van Florence en een paar uur (via de auto) van Sienna, maar het appartement ligt op loopafstand van een klein dorpje (San Salvatore) met alles wat je nodig hebt - een kleine supermarkt, een supermarkt, een supermarkt, een café, een goed restaurant, een leuk oud treinstation, een kleine kerk, enz. Van de authentieke middeleeuwse heuvelstad Monte Carlo. PS De reactie 'Overrated' hierboven door een 'Giovanni' is uiteraard een fout in de Google Vertaling - hij betekent duidelijk, 'Hoogst gewaardeerd'.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Huwelijksreizen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "lorenzo"

    23/08/2012

    Echt geweldig, een prachtige stad, in de buurt van de stad van kunst, typische restaurants prachtige appartementen, ruim en schoon, beschikbaar providers als het personeel, mijn dochters hebben genoten van een wereld in het zwembad, en ik heb geprobeerd de mini-golf met slechte resultaten. Een ervaring te herhalen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "John"

    23/08/2012

    Grote villa's, misschien wel de beste in ze hier waren, telefonisch gecontacteerd, waren erg aardig, strategisch geplaatst om Lucca, Florence etc. maar in een rustige omgeving. De appartementen zijn schoon, het personeel is vriendelijk en behulpzaam, mooi zwembad en tuin, leuke mini-golf, toernooi zeker.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zomervakantie"

    27/12/2009

    Ik heb een gezin met 3 kinderen en we hebben in juli 2009 in een van de appartementen gebleven. De appartementen zijn schoon, goed waar voor je geld en de gastheer is zeer behulpzaam bij elk verzoek. De locatie is goed voor een treinreis naar Florence of Lucca en Montecarlo ligt op een paar minuten afstand, een mooie stadje.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2009
  • 10
    "Uitstekend"

    "Art Holiday"

    10/09/2008

    Prachtige plek en zeer dicht bij alle steden van Toscane.
    De appartementen zijn prachtig.
    Eigenaren behulpzaam en beleefd.
    Verklaring om terug te keren voor meer dagen.
    Biagio Avola en familie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2008
  • 8
    "Zeer goed"

    "mooie accommodatie"

    09/10/2007

    De structuur is echt geweldig, de persoon vriendelijk en accodiscendente manager. Prachtige plek en goed verbonden met de steden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2007
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten