contactModalFeedback

Agriturismo Fattoria di Statiano

Via di Micciano,2, Pomarance 56045 Pomarance (Pisa)

"Super"
Volgens 15 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,9/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    8,3/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    8,9/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    8,6/10
    "Zeer goed"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "gek verblijf"

    19/08/2019

    Ik weet niet waar ik moet beginnen om mijn lof te doen .... zeker door de hospita, Tina vrouw aandachtig, vriendelijk, lekker en zo verder en ga zo maar door!
    De boerderij is omgeven door groen en rust, is de beste plek om te ontspannen, tot rust te komen en in absolute rust te komen. Het uitstekende ontbijt, zelfgemaakte taarten en die lavendelkoekjes die SUPERLATIEF zijn. De kamers zijn ruim en schoon!
    Ik bedoel....negen dagen op de best mogelijke manier doorgebracht. Ik beveel deze ervaring aan bij iedereen!!!!!!!!!
    Dank je wel, Tina!!!!!!!!!!!
    Ivanoe en Luca

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    Agriturismo Fattoria di Statiano reageert
    Bedankt Ivanoe voor de tijd die hij aan de herziening heeft besteed, maar vooral voor de tijd die hij samen heeft doorgebracht.
    Het was een genoegen om u van dienst te zijn, om een praatje met u te maken, om Staten met u te delen.
    Wij blijven tot uw beschikking.
    Tina, Paolo, Davide...
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtig eten, prachtig uitzicht, mooie mensen"

    18/07/2015

    We verbleven voor vier dagen in mei en hadden een geweldige tijd. Het welkom was zo warm als het weer en het eten was buiten deze wereld! Als je tijd hebt, heb je het hele vijf gangen Toscaans diner, het was een van de beste maaltijden die ik ooit heb gegeten. De locatie is erg rustig en afgelegen en de accommodatie was schoon en ruim hoewel we niet veel tijd doorbrengen binnen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Mooie, rustige plek met een prachtig uitzicht"

    07/10/2014

    We besteden 5 dagen in juli op de boerderij. Echt mooi huis, mooi en schoon zwembad, geweldige sfeer en Tina is erg vriendelijk en zeer behulpzaam. De boerderij heeft het meest fantastische uitzicht op de Toscaanse heuvels. De avondmaaltijden waren geweldig, maar het ontbijt was een beetje te eenvoudig, en het brood was extreem droog. We vonden dat met de kinderen de boerderij een beetje te ver weg was van de stranden en de steden, al waren er veel mooie stranden en cites zoals pisa, lucca, sienna, firenze enz. Binnen 1 uur rijden. We zouden zeker een keer terug gaan.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Fattoria di Statiano reageert
    Beste Sara, bedankt voor uw reactie, het is erg handig. Normaal gesproken voor het ontbijt is er moka koffie en warm water voor diffent type thee, twee soorten sappen, ontbijtgranen, yougurt, boter en zelfgemaakte jam, 2 soorten en honing, chocolade gedoofd, melk koud of warm, cake van de dag, geroosterd Brood en wat we 'fette biscottate', ham of kaas noemden. Prijs is normaal gesproken 5,00 e voor volwassenen en 2,50 voor kinderen. Maar ik weet dat de meeste van onze gasten na het ontbijt geen lunch hebben of een zeer lichte lunch. Dus we zullen onze fantasie verbeteren bij het voorbereiden van het, beloof ik. Ik neem Uw brief als gelegenheid om te praten over een aantal kleine maar echt prachtige kleine dorpjes in de buurt: Querceto, het is maar 15 minuten van hier, klein en prachtig, de eigenaar-een edele familie - produceert een zeer goede wijn en in de zomer hebben ze Een internationaal muziekfestival dat echt geweldig is voor zo'n klein dorpje. Bolgheri is slechts 30 minuten, en is wereldberoemd om zijn wijn. Volterra ligt op 30 minuten en het is echt de moeite waard om te zien of u "authentiek" Toscane wilt bezoeken, nog steeds met zijn tradities en handwerken. Op 30 minuten is er ook het strand, en het is erg leuk, dus je bent niet verplicht om tussen kunstcentra en de kust te kiezen. Je bent in het midden. Bovendien is Statiano op een zeer panoramische locatie. Natuurlijk is het niet de juiste plek als u alleen Florence en Siena wilt bezoeken, en u bent niet verstand om naar het strand te gaan of in een dal te blijven die een beetje af is De turistiek volgt. Er is een heel mooi zwembad dat geschikt is voor gezin met kinderen. Ik en mijn man zijn altijd op de boerderij.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      6/10
      "Redelijk"
  • 6
    "Redelijk"

    "Leuke plek om te ontspannen"

    01/10/2014

    Wat was vervelend waren de steekvliegen, zodra men was in het zwembad. De vele muggenbeten tijdens het diner hadden we een lange tijd. Als paarden net gahalten, geen wonder. Anders, een mooie plek om te ontspannen, veel ruimte, ontspannen sfeer. Het eten was niet volgens onze verwachtingen, als je de commentaren lezen. Eenvoudige keuken, maar te simpel. Niettemin, prijs en prestatie, inclusief wijn zowat OK. De kamers zijn groot en schoon, overal horren, alleen de bollen waren vaak kapot. Al met al, voor een paar dagen ok niet echt, voor een lange vakantie voor ons.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Fattoria di Statiano reageert
    Goedenavond lieve heer Wiechmann, wij zelf hebben veel plezier gehad om u en uw jongens van ons, een leuke familie, en we zijn teleurgesteld dat ondanks enige tijd te hebben gevoerd het overhemd u vergeten was, dan hebben we niet in staat restituirvela geweest. Normaal gesproken al die jaren heb ik in cucina..i gerechten geweest waren een beetje meer uitgebreid, maar de prijs per se nog een beetje 'hoger! en daarom niet geschikt voor diegenen die half boord te nemen. Toen ik het koken was, was het slechts drie keer per week, en in plaats daarvan hebben we ons realiseerden dat onze gasten meestal blijven elke nacht cena.La half in feite, heeft het kenmerk van wordt gemaakt van de meest eenvoudige gerechten, zonder al te veel vluchten. Maar we in de positie om de kwaliteit, die is lokaal te garanderen, de gerechten zijn altijd bereid op de plek en verse producten. De horzels ... helaas is dit jaar zijn er het seizoen geruïneerd, en niet alleen voor ons. De paarden, neem me niet kwalijk, ik ben niet responsabili.I paarden zijn schoon gehouden en zijn ook in 2 hectare grond waar ze zijn gratis, gratis. Aan de voorzijde van de boerderij die u niet gevonden hun sporen van welke aard ook. Ook is er de stalla.I paarden zijn door pi + 6 jaar en heb nog nooit dit soort problemen gehad, omdat ik herhaal, is de voorkant van de boerderij gebied schoon gehouden. het seizoen van dit jaar was bijzonder nat en tegelijkertijd warm, een soort klimaat waaraan we niet gebruikt en gegenereerd onvoorziene zo'n enorme vader van dazen (in feite, als je ziet, in de voorgaande jaren, niemand klaagde erover ). Het was in vele opzichten een uitzonderlijke zomer. We hebben een manier gevonden om te rennen voor dekking en volgend jaar zullen we. De gebroken bollen, had eigenlijk een contact in de badkamer van kamer Olivo, helaas defect. Sorry, hebben we geprobeerd om te handelen zonder vertraging. Maar het was het enige geval. Het spijt me dat je nog niet het geheugen van het landschap bewaard, prachtige, excuus voor het gebrek aan bescheidenheid in de richting van onze standpunten. maar het is een genot brilluccicare van Volterra lichten in voor onze ogen! maar de smaken van onze keuken, hoewel zelfs eenvoudige, hebben hun eigen traditie, Maar ik moet zeggen dat, hoewel blijkbaar waren ze echt lastige klanten, de twee families die verbleven in zijn eigen tijd en zijn eigen nationaliteiten waren erg blij met de eten, wijn, en vooral, dat hun kinderen aten harte. Sorry en geen van beide is de wens om de traditionele meubels, de Statiano stenen genieten van gehad. Dat is niet vermeld deze dingen. Wij danken u eraan herinnerd dat cé veel ruimte ... Vandaag is de ruimte, de stilte, is misschien wel een van de belangrijkste middelen. Dank u, en zeker zal verbeteren dankzij zijn suggesties
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Onvergetelijke plek .."

    18/12/2013

    Mooie rustige coutryside locatie in het hart van Toscane. Comfortabel mooi huis, perfect onderhouden zwembad. Zeer gastvrije, vriendelijke, attente gastheren. Lokaal eten, uitstekende zelfgemaakte wijn. Prachtig landschap, interessante wijk, een strategische ligging tussen de zee en de beroemde attracties weg van de drukte van toeristen. Veel info over omgeving. Speciale dank voor Tina, Davide, Paolo.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo Fattoria di Statiano reageert
    Onze beste gasten ooit ... thanks
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Huis in Micciano"

    19/08/2013

    comfortabel en aangename inrichting, vriendelijke eigenaren disponibili.Davide met zijn uitstekende ontbijten, zijn gegrild vlees en zijn mooie mooie compagnia.Posto x chia wilt ontspannen is de plek ideale.Saluti Tina en David ... Luke
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Avontuur
    Agriturismo Fattoria di Statiano reageert
    Hallo Luke! een plezier te hebben gehad op de boerderij! David zegt dat hij miste het ontbijt, in feite, weet niet wie de toast :) Dank je wel geven.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "herfstkleuren in Toscane"

    04/11/2011

    cottage in een ontspannende locatie en dicht bij Volterra, S.Giminiano en 20 km. Ook vanuit mare.si eet heel gezond en de traditionele Toscaanse keuken. propritari erg mooi, discreet en voorzichtig. we raden het voor een vakantie in het midden van de buitenwereld en van de dagelijkse stress.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2011
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Fattoria di Statiano reageert
    We zijn erg blij toen onze gasten goed te keuren van onze keuken ... en zeggen dat het niet alleen typische, maar ook gezond! :) In feite proberen we bieden ook seizoensgebonden groenten, kikkererwten van onze productie, onze legumi..per begeleiden de smakelijke gerechten, maar we zijn altijd alert op de seizoensgebondenheid .Chiaro geen tekort zwijnen en verse schapenkaas, de salami! Producten van ambachtelijke producenten, die zorg draagt ??voor het product van A tot Z ,, korte keten echt! Thanks a lot
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Toscane op zijn best"

    05/08/2010

    Fattoria di Statiano was een juweeltje.
    De gastheer-Tina zorgde ervoor dat we altijd comfortabel en goed verzorgd waren. Ze was graag aan te bevelen lokale restaurants en plekken om te zien (en ze waren altijd erg goed). Het huis en het zwembad zijn geweldig en onderhouden aan hoge normen. We waren in staat om te ontspannen en te genieten van de omgeving. De kamer was ruim en met voldoende berging en prachtig uitzicht over de Toscaanse heuvels. De locatie van de boerderij is een beetje van de gebeten baan, maar dit is eigenlijk een aantrekkelijk kenmerk als men na een ontsnapping uit de drukte van de stad komt.
    We zullen graag terugkeren naar Fattoria Di Statian
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2010
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige vakantie in Toscane !!!"

    06/04/2009

    Fattoria di Statiano is een geweldige plek, een charmant huis in een prachtige omgeving! Volterra, Pisa, San Gimignano, Siena - U kunt deze steden binnenkort bereiken met de auto of gewoon in de Fattoria verblijven en genieten van de schoonheid en rust van de plaats.
    Tina, onze charmante gastheer, was uiterst vriendelijk en behulpzaam. Ons 2-verdiepingen appartement was schoon, mooi en erg authentiek. En - last but not least - de katten maken de hele plaats nog meer gezellig en huiselijk :)
    PS Voor de liefhebbers van authentieke Toscaanse gerechten adviseren wij de "Osteria dell'ultimo carbonaio" in Montegemoli, ca. 15 minuten met de auto vanaf de Fattoria di Statiano (via Ponteginori).
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2008
  • 10
    "Uitstekend"

    "De Trentino in Toscane"

    04/06/2008

    Echt geweldig, prachtige locatie, absolute stilte, hoffelijkheid en goede beschikbaarheid worden overgedaan met meer tijd de volgende keer.
    Bedankt voor alles en groeten van Ducati Monster Club Trentino
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2008
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een ontspannen verblijf en hoffelijkheid"

    18/01/2008

    Ik bleef met mijn familie in juni voor QST villa's, een periode van volstrekte rust, een uitstekende keuken, verfijnde vriendelijkheid van de kant van de managers altijd aanwezig en klaar om uw wensen te vervullen. is verhuurd in het midden van het Toscaanse platteland echt helpt als ze zeggen naar "de batterijen opladen" dicht bij het tegelijkertijd + interessante toeristische plaatsen die de regio biedt. Ik adviseer het hoogst.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2007
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een vakantie vol ontspanning en BELEEFD"

    24/07/2007

    Ik verbleef met mijn vrouw en mijn zoon in juli in dit land. Een vakantie van volledige ontspanning. Milieu goed, dank u beiden Tina Paul hun beschikbaarheid en vriendelijkheid x. Ik het sterk aanraden aan degenen die behoefte hebben aan "de batterijen opladen." Hallo en gefeliciteerd.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2007
  • 10
    "Uitstekend"

    "Leek de tijd te hebben stilgestaan ??me relaxed."

    28/06/2007

    Het is moeilijk om al die mooie ervaringen ontvangen van die plaats te beschrijven. We waren 19-24 en we zijn al van plan een terugkeer. Naast het landschap en prachtige gebouw en gebouwd in harmonie met de omgeving waarin hij voelde de geur van eeuwen is tijd gestopt namen we een vakantie naar relax.L gastvrijheid van de eigenaren Tina geduld om onze vragen en onvergetelijk. De focus op de service van het hotel dat wil zeggen de hulp regelen onze speciale programma's (kookles, wijnproeverijen), die famigliare.Ho indruk hebben gegeven esperinze Ik kreeg veel meer dan eerder verwacht. Ik voelde dat ik was in mijn huis.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2007
  • 10
    "Uitstekend"

    "Statiano Farm, als een symfonie"

    09/11/2006

    Ik maak gebruik van deze ruimte om de onvergetelijke ervaring in het Statiano Farm bekend te maken. Ik verwijs naar de periode van 13 tot 20 augustus 2005, en 12-19 augustus 2006. Om het uiterste verfijning en de kwaliteit worden aangeboden door Tina en Paul waarderen, niet een keer. Hier is de reden van de terugkeer. Het belangrijkste aspect, naar mijn mening, is dat de Statiano Farm je het gevoel deel van de familie terwijl de resterende gasten. Ik wil niet ingaan op beschrijvingen die nauwelijks recht zou doen aan Statiano Farm. Ik wil alleen maar zeggen dat het bedrijf als geheel is als een symfonie, de externe omgeving, de sociale relatie ruimten, de kamers, het meubilair, de keuken, ontbijt, management etc. etc. Ze zijn als muziek die maakt je goed en in harmonie met onszelf en onze omgeving voelen. Het consigla langere tijd op regelmatige tijdstippen en eventueel herhaald.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2006
  • 10
    "Uitstekend"

    "excellent !!!"

    08/11/2006

    goede waarde voor je geld ... Ik was in drie dagen de boerderij ontmoette ik de zalige eigenaren, ke hebben me van harte welkom ... Ik leek te zijn in mijn huis!
    Ik zag mooie plekjes in de ongerepte natuur in een betoverende vallei!
    Ik at zo veel en goed ... gewoon een leuke onderbreking van quotidianetà ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2006
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten