contactModalFeedback

Agriturismo L'Isola

Via Valderio, 4 localita botteghino, 56040 Crespina Lorenzana (Pisa)

"Fantastisch"
Volgens 46 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,7/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,5/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,8/10
    "Super"
  • Restaurant
    10/10
    "Fantastisch"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9,5
    "Super"

    "Grote plaats kwaliteit prijs"

    28/08/2020

    Rustige plek
    Na twee uur voel je je al een deel van de familie. Patrizia Gianfranco Angela Gianpaolo zeer vriendelijke mensen.
    Uitstekend eten.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2020
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo L'Isola reageert
    Bedankt Manuela namens de hele familie.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ontspanning, echt goed eten en bijzondere mensen"

    15/08/2020

    Aanbevolen voor degenen die graag de tijd nemen om het langzame tempo zonder stress te herontdekken, echte mensen die van hun werk een passie maken die wordt gedeeld met de gasten en niet in de laatste plaats het gezonde en goede eten.
    Dankzij Patrizia en familie (inclusief dieren).
    We hopen je snel te zien.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2020
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo L'Isola reageert
    Bedankt Carlo en Licia het was leuk jullie te ontmoeten en we hopen jullie snel terug te hebben.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "sempre meraviglioso"

    10/08/2020

    Sono gia 5 anni che andiamo da Patrizia sempre con il stesso piacere. L'accolanza, il cibo, il posto sono sempre favolosi. Anche con il contexto di covid 19 potete fidarvi dei proprietari che sono molto attenti alle distanze, disinfetare tutto...
    Kom non consigliare questo posto e l'esperienza umana dell'isola!!! Siamo andati in 9 persone con 4 bambini ed è stato prefetto
    Een presto per noi
    Il posto è interessate perche si puo andare si a Pisa, san Gemiliano, Firenza, Sienna, casciano terme, al mare ...

    Hallo, ik ben van Italiaanse afkomst en ik ga al 5 jaar naar deze agriturismo, de ontvangst is tj zo warm en attent. De eigenaren zijn geweldige mensen die proberen u zich thuis te laten voelen en goed voor u te zorgen. Met de covid, zijn ze zeer respectvol van de maatregelen van distenciatie, het dragen van maskers, desinfectie... De Patrizia's keuken is fantastisch met producten uit hun velden. We gingen er als geliefden als met 4 kinderen naartoe en het is een fantastische ervaring om heel snel te worden opgeknapt.
    De locatie is ook goed omdat het mogelijk is om naar de thermale baden van Cascian, Pisa, Florence, Siena en naar de zee te gaan. We brengen meestal minstens een week door. Kortom, een plek om absoluut te ontdekken
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2020
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo L'Isola reageert
    Dank u Àntonia aan u en uw geweldige familie...
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige locatie en keuken"

    09/08/2020

    Een plaats omgeven door de natuur is de keuken van de hoogste kwaliteit, omdat ze gebruik maken van producten die door hen zijn geteeld. De ontvangst is uitstekend en de prijs is zeer goed. De eigenaars zijn uitstekende mensen die altijd aandacht hebben voor de behoeften van de klanten. Ik raad het iedereen aan.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2020
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo L'Isola reageert
    Dank u voor uw opmerking, we zetten al onze inzet en passie in dit avontuur dat we in 2014 zijn begonnen en we zijn blij dat het wordt gewaardeerd.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "beste agrotoerisme in Toscane!"

    24/06/2019

    Deze plek is absoluut fantastisch!

    We waren in de kamer "NIDO DI RONDINE" die direct toegang heeft tot de tuin, met een rode bakstenen trap en antieke witte katoenen gordijnen op de deur die privacy garanderen. De kamer op de eerste verdieping is zeer groot, met een raam met uitzicht op het perfecte Toscaanse landschap.
    We hebben op alle tijden van de dag foto's gemaakt, het is wel leuk.

    De inrichting van de kamer is authentiek, het heeft zelfs een wieg voor kinderen die vintage is. Nog nooit zoiets gezien in een andere B & B!
    De gastheren ontvingen ons met verse kersen en aardbeien uit hun tuin.

    Het ontbijt was enorm en lekker!!!!! Uitstekende zelfgemaakte jam, perfect brood gemaakt met echte oude tarwe die elders moeilijk te vinden is. De familie vertelt goed voilentieri het verhaal van de oorsprong van deze granen. Het is de moeite waard om naar te luisteren!

    Het ontbijt was zo goed, dat wij ook hebben gegeten. De gastheren koken praktisch voor de ogen van de gasten in een zeer warme en vriendelijke sfeer. De producten zijn van echte Toscaanse kwaliteit. Koester de oude harde graanpasta met pompoenbloesemsaus! Perfecte tiramissu!

    De tuin is enorm groot en laat iedereen in alle rust rusten.

    Dit is voor ons de beste plek om te eten en te slapen in Toscane!!!!!!!!
    Wij danken de familie MEAZZZINI voor hun gastvrijheid en voor het feit dat we ons thuis voelen.

    We komen terug!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo L'Isola reageert
    Dank je wel Beatrice, het was leuk voor ons om tijd door te brengen met jou en je man, onze gedachten en levenservaringen uit te wisselen, dank je wel.
    Patrizia en Gianfranco
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Echte mensen"

    28/04/2019

    Echte mensen echte mensen echte boeren uitstekend voedsel en echt voedsel binnenkort worden
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    Agriturismo L'Isola reageert
    Bedankt Andrea, we komen je opzoeken.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
  • 10
    "Uitstekend"

    "Je regenereert in alle opzichten..."

    28/04/2019

    We brachten de brug van 25 april door in deze boerderij, een bezoek aan prachtige steden van Toscane, we waren goddelijk. Familie welkom, inderdaad meer, niet altijd in de familie is zo goed, uitzonderlijke mensen, vriendelijk, vriendelijk en zorgzaam, echt eten en zeer goed gekookt door lieve Patrizia, comfortabel appartement en voorzien van alle comfort, die zeggen zeer aan te bevelen. Ik hoop oprecht dat ik snel terug kan keren naar dit eiland van rust en welzijn. Dank u allen voor uw medeleven en welkom!!!!!!!! Probeer het te geloven!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo L'Isola reageert
    Dank je wel Loredana, de schoonheid van dit "werk" (ik heb het in citaten gezet omdat het voor mij en mijn man een passie is voor zowel het land als de boerderij) is om mooie mensen zoals jij te ontmoeten en dagenlang te werken maar met het plezier om te praten en te vergelijken.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "uitstekende ervaring"

    21/02/2019

    Alles is echt onberispelijk. Eigenaren zeer hoffelijk, thuis koken in staat om de grondstoffen van het gebied te verbeteren.
    Schoon, onlangs gerenoveerd appartement met grote tuin.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo L'Isola reageert
    Bedankt voor uw opmerking, ik wacht op u om aardbeien en kersen te eten.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Pure boerderij"

    19/06/2018

    Zeer mooie en vertrouwde omgeving, biologisch eten, goed en overvloedig ontbijt, fruit direct uit de tuin erg goed met geweldige aardbeien. Nieuw en schoon appartement. We hadden een geweldige tijd.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo L'Isola reageert
    Bedankt Marco voor je reactie, het was leuk om je hier te hebben.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "familiale sfeer"

    21/09/2017

    We brachten een zeer interessante vakantie in Toscane. Family Meazzini speelde een belangrijke rol in. De familiale sfeer en de fantastische gerechten uit de keuken van Patricia en Angela zijn uniek. Dank u voor de geweldige tijd met u in het appartement en Toscana. Molto grazie !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo L'Isola reageert
    BEDANKT
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ik wil graag"

    19/12/2016

    De managers zijn zeer speciale mensen. Ze waren erg behulpzaam en we werden verwelkomd en begroet met een glimlach. We hadden een diner en we hadden ontbijt met goed eten en echt, jammer dat we misten lunch omdat we moesten vertrekken !. De structuur is nieuw, eenvoudig, maar verzorgd en ze waren attent op al onze behoeften. Het is een ontspannende vakantie op het platteland, maar op een strategische locatie. Het is zeer dicht bij Pisa, maar het is ook handig om andere bestemmingen in de omgeving. Ik raad het echt !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2016
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo L'Isola reageert
    Dank u, u bent geweldige mensen en we danken het werk dat ons in staat stelt om mensen zoals u die ons groeien en verrijken innerlijk weten. Patrizia, Angela en Gianfranco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Echte klasse!"

    29/10/2016

    We waren in het midden tot eind oktober bij familie Meazzini. Het weer was geweldig, 20 ° -25 ° graden en slechts één dag van de regen in 12 dagen. Perfect voor het verkennen van de prachtige Toscane. Patrizia en je zus Angela bracht ons en onze hond van harte welkom, het appartement "Leonardo" is zoals beschreven zeer mooi en smaakvol ingericht. In onze keuken hadden we alles wat we nodig hadden, misten we iets. Zeer mooie goed onderhouden buitenruimte nodigt u uit om te ontspannen. We zijn koken voor bijna elke avond van Patrizia, ze kookt heerlijk en met veel liefde! Je moet echt hun voedsel niet te missen! hier je echt het gevoel super goed en kan uit de buurt van echt goed te krijgen. Hoewel we niet de Italiaanse, de overeenkomst geen probleem sprak, Angela spreekt Engels en met een kleine woordenboek "Italiaanse" moesten we ons allemaal te vermaken. L`Isola heeft een goede uitvalsbasis voor het verkennen, kunt u een veel attracties relatief snel te bereiken. Onze conclusie: Als we terug naar Toscane gaan, dan met alle middelen terug naar familie Meazzini.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Sterk aanbevolen"

    14/10/2016

    Wij brengen drie nachten door in deze prachtige plek. Angela en Patricia zijn erg mooie gastheren en uitstekende koks. We voelden ons zeer welkom en comfortabel. Dit agritoerisme ligt in een rustige en mooie omgeving. We besteden onze tijd in grote verschijning. De prijs was erg eerlijk.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Rustig, vriendelijk en gastvrij"

    04/10/2016

    Omgeven door groen, het is een zeer rustige plek. We verbleven in een zeer schoon, ruim en mooie gezellige en rustige kamer. Managers gaf ons een zeer vriendelijk, in de buurt en attente service. En het ontbijt, geweldig. Kortom, een zeer aangenaam en aanbevolen plaats.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo L'Isola reageert
    Thanks Carlos, ik hoop dat je zal terugkeren
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Unica"

    10/09/2016

    Ik ben net terug van deze heerlijke vakantie leefden in deze prachtige plek en het eerste wat ik was bang om een ??beetje denken aan de gastheren (Gianfranco en Patrizia Angela), die unieke en bijzondere mensen die ons door te brengen vijf dagen onvergetelijk zijn schrijven! Laten we beginnen met te zeggen dat de structuur op waar wij verbleven was erg leuk, een appartement in landelijke stijl met alle beschikbare comfort, televisie inbegrepen (geen geringe prestatie gezien het feit dat in Toscane meestal in deze structuren is niet 'veel gebruikt) vlekkeloos, en echt comfortabel. Als voor het voedsel dat ik moet zeggen dat Patrizia is geweest ?????? bereid elke dag anders en speciale gerechten met al hun echte producten (jam, aardbeien van hun eigenschappen en de teelt, tomaten etc ..) van verschillende soorten cakes en eerste en tweede sublieme gerechten allemaal zelfgemaakt Kortom, echt goed. Ze samen met Angela waren erg aardig altijd behulpzaam en vriendelijk met iedereen, dan is er Gianfranco man Patrick, een geweldig persoon met wie we brachten hele avonden om plezier te hebben met hem. Ik zou moeten vele andere positieve dingen over zeggen, maar ik denk dat het woord UNIQUE in de titel van de beoordeling genoemd, kunnen zinvol om u allen die de sfeer in deze plek! Dankzij Patrizia d hart voor het geven ons de mogelijkheid om deze plek hebben ontdekt en te hebben doorgebracht met u deze prachtige vakantie! Tot ziens, Alessandro!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo L'Isola reageert
    Alessandro Met dank aan u en uw prachtige familie, zijn in onze harten iedereen :)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten