contactModalFeedback

Agriturismo La Landuccia

Località La Landuccia , Libbiano 56045 Pomarance (Pisa)

"Super"
Volgens 140 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,5/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,7/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,9/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,7/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekend"

    27/04/2019

    Mooie plek, vriendelijke mensen vriendelijk en gastvrij, je eet erg goed, zeer mooie appartementen.
    Allemaal goed
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Een geweldige week!"

    27/04/2019

    Ik vraag me af.... We waren in dit kleine stukje paradijs tijdens de paasweek.
    Mooie accommodatie, mooi, schoon en goed onderhouden.
    Franca en Claudio verwelkomden ons met warmte, samen met hun kinderen.
    Altijd verschillende ontbijten en diners met service direct in het appartement.
    Zeer goed, warm en beschikbaar met onze kinderen.
    Veel dieren die de speelmiddagen hebben verlevendigd en verschillende paden door de bossen voor wandelingen allemaal samen.
    Toscaanse gastvrijheid op het hoogste niveau ...... we zullen zeker terugkomen.
    Alessandro O. en familie

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekend"

    01/03/2019

    Wat te zeggen..... woorden zijn overbodig, leven in de eerste persoon en je beseft dat de schoonheid van de plek, de vriendelijkheid en beschikbaarheid van Franca Claudio en de jongens buitengewoon is..... We waren te gast het weekend net voorbij en het was een ervaring die een positieve indruk achterliet, zozeer zelfs dat we eind juni een week hebben geboekt. Schoonmaken van goed voedsel rust in contact met de natuur h24 . De dieren ...... van alles en nog veel meer ...... schapenkippen kippen de reeën .... de caniii Roky Vanilla Moretta en de pups ..... en dan moet er niets gebeuren om te beseffen dat de hemel niet zo ver weg is. Binnenkort bedankt en een speciale streling voor Roky van Matteo .
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtige plek"

    19/02/2019

    We hebben er een week doorgebracht, en het was een hele leuke tijd voor ons, ik beveel iedereen deze plek aan. Prachtige plek, zeer, zeer, zeer aardige eigenaren. Vele plaatsen aan het plagen voor kinderen. Schone kamers.
    Groot, schoon zwembad, en verbazingwekkend, geweldig uitzicht.

    Grande attrazione !

    Groeten .
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastische plek met perfect beheer, dankzij de passie en de beschikbaarheid van de eigenaars"

    17/02/2019

    De ervaring is dat ik na de eerste keer dat ik verbleef, minstens 2/3 keer per jaar terugkom.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig, de beste plaats waar ik ben geweest voor een vakantie !!"

    20/10/2018

    Het appartement dat we hadden was super compleet met alle benodigde extra's (keukenpapier, spons, afwasmiddelensap, maar ook een welkomstpakket met zelfgemaakte jam, enz.). Het is echt alsof je aankomt in je tweede huis !!! Iedereen is zo leuk! Ze hebben de perfecte mix tussen privacy en zorgzaamheid wanneer je het nodig hebt! En ze zijn zo goed met kinderen !!!!! Onze kleine dochter vond het geweldig! Onze zoon van 9 maanden werd ziek tijdens het verblijf en toen hebben ze zelfs de dokter gebeld om ons te helpen een afspraak te maken! Ook is het eten ongelooflijk! Ik vond het eerlijk gezegd beter dan in veel restaurants waar ik ben geweest, dus ik raad ten zeerste aan om de halfpension te nemen! De hoeveelheden zijn enorm en vormen vaak ook een lunch. Kwaliteit is top! Marguerite en Jordi zijn super aardig en altijd hier om je te helpen of hoi te zeggen !! Jonathan en Francesca zijn super met je kinderen aan het spelen en spelen alsof het een familie was! Bedankt allemaal voor dit geweldige verblijf en we hopen je te zien !!!! En als u in België komt laat het ons weten!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Vacanze-perfette"

    16/10/2018

    Het was mooi in La Landuccia, het eten was fantastisch, de omgeving mooi en vooral: de beste gastheren waar je om kunt vragen. Warm, humoristisch, behulpzaam, open. We zullen zeker terugkomen! Bedankt voor alles. Het was een onvergetelijke vakantie. En de agriturismo verdient deze naam: u woont op de boerderij met veel dieren, olijfbomen, groenten ... Appartement: Prachtig ingericht, in de keuken heeft het zelfs olie, azijn, zout, suiker en koffie. Omgeving: geïsoleerd, ideaal om te ontspannen. De dichtstbijzijnde supermarkt ligt op ongeveer 20 minuten rijden. Maaltijden: het beste eten dat we ooit hebben gehad, het meest vers uit de tuin of uit onze eigen dieren. Ontbijt en diner werden naar het appartement gebracht.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Onze ervaring met de Landuccia in augustus 2018"

    26/09/2018

    We brachten een volledige week in Landuccia in augustus 2018 met 5 kinderen van 3-11, en naar onze mening is het een geweldige plek. Degene die een mooie afgelegen plek op prijs stelt met een fantastisch landschap van een verborgen vallei in Toscana en een zeer gastvrije familie die er alles aan doet om uw tijd met hen aangenaam te maken. Ook het vermelden waard zijn de trage Toscaanse traditionele gerechten die ze elke dag voor je oefenen. Last but not least - zeer kind- en diervriendelijke plek. dus we raden Landuccia aan - een sterke aanbeveling. Eén ding moet in aanmerking worden genomen - het duurt slechts 30-45 minuten om verbinding te maken via smalle wegen naar het hoofdwegennet, en het kan een beperkende factor zijn voor mensen die een zeer actieve vakantie met een dagelijkse dagtrip naar een andere plaats verkiezen .
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een échte ontdekking!"

    26/09/2018

    La Landuccia is écht een ontdekking. Na de drukte van Toscaanse steden en dorpen kom je hier echt op adem. De ontvangst is zeer hartelijk. De familie wil je de beste vakantie bezorgen zonder zich op te dringen. Alles is vrijblijvend, maar ga aub in op de vraag om mee aan tafel te gaan. De kinderen mogen helpen de dieren voederen op de boerderij, de honden knuffelen, je kunt wandelen in de bossen of luieren aan het zwembad. Eén ding mag je niet vergeten: 's avonds naar de sterrenhemel kijken, want dit spektakel krijg je bij ons niet meer te zien!

    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Een stukje paradijs"

    21/09/2018

    Een gewoon fantastische plek, een droom voor diegenen die, net als ik, gewend zijn aan de grauwheid van het asfalt van de stad. Groen zo ver het oog reikt, zoveel lieve dieren met grappige namen en rust. De eigenaren zijn warm en behulpzaam, onberispelijke netheid, echte producten. Het zwembad is ook mooi. Iets ongelijk de manier om er te komen, maar de betoverende schoonheid van de plaats verdient de moeite. Een speciale gedachte voor Roky, een heel lieve hond die ons tijdens onze wandelingen heeft begeleid!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "gastvrij"

    15/09/2018

    We verbleven in deze accommodatie van 7 tot 10 september. Comfortabel en zeer schoon appartement. Warm en attent welkom. Uitstekende keuken, gevarieerd en gezouten. Uitstekende locatie om de vele dorpen in de omgeving te bezoeken. Wat te zeggen? Ik raad het aan!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Je als familie voelen"

    09/09/2018

    We verbleven begin september in de Landuccia, mijn man en onze 4-jarige en 4-maanden oude kinderen. Het weer was niet het meest genadig, maar we zijn niet uit het oog verloren. Onze oudste zoon heeft desondanks kunnen spelen in de uitgestrekte buitenruimte en kunnen genieten van de agrarische activiteiten van de prachtige familie die ons heeft gehost in de prachtige boerderij en vooral de meest geduldige Jonatan. De plek is prachtig en omgeven door natuur, de prachtig gerestaureerde boerderij en het appartement waar we in verbleven was zeer comfortabel, het zwembad mooi en goed onderhouden, het eten was geweldig (het is te goed om niet te koken en verwen van tijd tot tijd). De eigenaars en het personeel waren zeer gastvrij, vriendelijk, aardig. We regenereerden en teruggaan naar de realiteit was echt moeilijk. Ik raad het iedereen aan omdat mooie en gezellige plekken tegelijkertijd niet gemakkelijk te vinden zijn. Ik hoop echt snel terug te komen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Warm, familie, kindvriendelijk en midden in de natuur"

    06/09/2018

    Het eten is geweldig - het meeste komt uit de eigen tuin en is met liefde bereid. Het gezin is erg warm en ze zorgen voor alles zonder problemen (bijvoorbeeld, toen ze merkten dat we naar de zee gingen, gaven ze ons hun 2 parasols). In de ene week was er een gemeenschappelijke eettafel met alle gasten en de familie La Landuccia op 2 avonden, het was een geweldige avond met geweldige ontmoetingen en een fijne gemeenschap. Anders werd het eten op het gewenste tijdstip naar ons appartement gebracht. Onze kinderen (2 en 4 jaar oud) speelden veel met de andere kinderen daar en mochten op een tractor rijden. Er zijn verschillende dieren (koeien, schapen, kippen, konijnen, honden, everzwijnen, herten) die we altijd op de boerderij konden bekijken (ongeveer 300 meter verderop) - kinderen worden hier gezien en zijn welkom. Wat is goed om te weten? La Landuccia ligt op ongeveer 20/30 minuten afstand van de dichtstbijzijnde supermarkt. Er is ook geen boerderijwinkel op de boerderij z. Wat betreft drankjes, behalve sommige van hun eigen producten. Het is raadzaam om bij aankomst voor. B. in Pommerce in de supermarkt voor nu om in te slaan, dat je met drankjes / snacks / fruit wordt aangeboden en niet meteen terug. In elk appartement is er een grote koelkast. In de welkomstmand was er pasta en zelfgemaakte pesto voor onze eerste lunch :-). Als je Pisa of Florence vanaf hier wilt bezoeken, plannen we de heenreis en de terugreis met een overnachting in de stad. Het is het beste om niet te veel bezienswaardigheden te hebben als je aankomt in La Landuccia en te genieten van de rust en stilte. We waren nog elke andere dag onderweg, soms Volterra (prachtige stad) of op het strand van Populonia (Baratti) of in de dennenbossen bij Cecina ... We vonden het geweldig en we raden je ten zeerste aan de vakantie hier door te brengen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "excellent"

    06/09/2018

    we gingen voor de tweede keer en nn zal de laatste zijn, vriendelijkheid en netheid is de meester evenals de prachtige plek. Ik raad het ten zeerste aan voor degenen die willen rusten of die jonge kinderen hebben
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "HOE REGENEREREN ..."

    27/08/2018

    We kwamen net terug uit deze hoek van het paradijs en we missen het al ... We moesten regenereren van de hectiek van het dagelijks leven ... en we konden geen betere keuze maken !!! Natuur, dieren, ontbijt op het gazon verfrist met dauw en avondeten "maan die van de berg komt", de beschikbaarheid, de verwelkoming, de sympathie van Jonatan en zijn familie ... zijn slechts een paar dingen die ze maakten onze mini-vakantie, een aanvulling op energie en welzijn! Perfecte plek voor kinderen! We zullen zeker terugkomen! Camilla
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten