contactModalFeedback

Agriturismo San Martino

Via Poggino, 15 - Strada privata S.Martino traversa di Via Gramsci, 56038 Ponsacco (Pisa)

"Zeer goed"
Volgens 34 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,2/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    8,7/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    8,5/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    8,3/10
    "Zeer goed"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 6
    "Redelijk"

    "Goed, maar niet geweldig."

    27/08/2020

    We zijn een familie met een 2-jarige jongen. Ik koos deze locatie voor de kinderruimte, maar helaas was ik erg teleurgesteld. Ik moet zeggen dat er geen aandacht is voor de kinderen die ik verwachtte.
    Ik begrijp dat dit geen goed moment is om te investeren (covide-noodgeval), maar het kapotte en versleten speelgoed is er al heel lang, in de volle zon, zonder enige aandacht voor de kleine gasten.
    Het eten is niet bepaald lokaal of toch niet helemaal. En de lunches lijken me net zo duur als ze bieden. Ik begrijp ook niet welke producten ze produceren.
    De kamer is schoon en opgeruimd. De ruimtes zijn comfortabel. En over het algemeen ging het goed, maar ik verwachtte veel meer.
    Misschien ben ik met hoge verwachtingen begonnen.
    Suggestie: verander het spel volledig en pas het aan voor de kinderen door ruimtes in de schaduw in te richten; voeg typische Toscaanse gerechten toe aan het menu.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2020
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo San Martino reageert
    Het is waar dat de wedstrijden niet nieuw zijn, we zijn begonnen met het repareren ervan en helaas konden we geen nieuwe kopen voor dit seizoen. Ze zijn in onze grote speeltuin in de buurt van het bos, en het gebied is altijd geventileerd, niemand had deze observatie ooit gemaakt, omdat meestal in de heetste uren de gasten in het zwembad zijn en alleen 's middags nemen ze de kinderen mee naar het park. Ik weet niet 'wat voor aandacht werd verwacht, we hebben de animatie niet. Wat betreft het menu 'bestaat uit een eerste gang, een tweede een bijgerecht en dessert, voor 20.00 uur ik denk niet dat het zo 'duur, we gebruiken allemaal lokale producten en kwaliteit, Het menu' wordt dagelijks veranderd en er zijn gerechten meer 'typisch Toscaanse en andere niet, maar variërend voor 7 dagen. Ik weet niet welke gerechten ze verwachtte, als ze het vroeg kunnen we haar misschien tevreden stellen. Het menu wordt elke ochtend bij het ontbijt opgehangen en de gasten kunnen vragen om een variatie of besluiten om niet met ons te dineren. De dame was slechts 2 nachten, we produceren extra vergine olijfolie waarmee we koken en op tafel zetten, we hebben 2520 planten. Zoals altijd als men verzoeken heeft, proberen we op dit moment altijd de klant te behagen, achteraf klagen heeft geen zin.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Gezellig in een vertrouwde sfeer. augustus 2020"

    13/08/2020

    We hebben een geweldige vakantie gehad in een rustige omgeving. Boerderij compleet met een mooi zwembad, grote ruimtes omgeven door groene olijfbomen. Zeer mooie, vriendelijke en behulpzame eigenaren. Goede kwaliteit van het eten en de wijnen, uitstekend diner met een grote Florentijnse.
    Perfecte locatie om Lucca, Florence, Pisa en andere plaatsen in dit deel van Toscane te bezoeken.
    Bedankt voor alles aan Giorgio en zijn familie.
    Veronica en Marco
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2020
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Klassieke lunch goed gedaan!"

    19/12/2018

    Op 2 december heb ik op de Agriturismo San Martino geluncht. We waren een groep van ongeveer 50 mensen, waarvan ongeveer de helft kinderen. Alles verliep soepel. Mevrouw Michela, die bereidwillig heeft bijgedragen aan het organiseren van het menu, kwam om aan de verschillende eisen te voldoen, de service was snel, het eten was echt, de gerechten werden op een eenvoudige manier bereid met uitstekende grondstoffen, allemaal in overvloed, voor een absoluut eerlijke prijs: 25 volwassenen met een volledige maaltijd van aperitief tot koffie en 12 jongens.
    Buiten is er een mooi gebied waar u kunt wandelen en, voor de kleintjes, kunt spelen.
    Zeer positieve ervaring. Dank u wel.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2018
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 9
    "Super"

    "Volledige ontspanning"

    17/09/2018

    Ik bleef afgelopen weekend in deze boerderij in de heuvels van Pisan. Het is een erg leuke en leuke plek. Gasten worden opgevangen en geadviseerd ... er is een bos met een luspad van 5 km voor volwassenen en kinderen en een olie die wordt geproduceerd door hun meer dan 2200 prachtige planten. Ik bracht het een beetje naar huis en een blikje zal de oceaan oversteken om kostbare smaken te onthouden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 5
    "Misleidend"

    "Struttura oké. Ristorante deludente. Plant oké. Restaurant teleurstellend."

    03/09/2018

    Camere oké. Piscina bella (parte il fatto che intorno o nella vicinanza alla / della piscina per i bambini ci stavano diversi cactus con rischio di graf ferimento dei bambini (p.es agli occhi) non da sottovalutare). Attrezzi / giochi per bambini vecchi in een feest difettosi. Ristorante purtroppo deludente. Kamer oké. Mooi zwembad (afgezien van het feit dat naast het kinderbad of in de buurt van verschillende cactussen waren, met niet te onderschatten risico op ernstig letsel (bijvoorbeeld aan de ogen) voor de kinderen). Kinderspeeltoestellen verouderd en moeten worden gerepareerd. Het restaurant was helaas teleurstellend.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo San Martino reageert
    Dankzij de suggestie had niemand ons erop gewezen dat de cactus (om een ??buis te bedekken) te dicht bij het zwembad was, hoewel er de hele zomer veel kinderen waren. We zullen zorgen voor een andere plant. In de tuin zijn er andere vetplanten, maar niet in de gebieden die voor kinderen zijn gereserveerd, ik denk dat het genoeg is om ze niet los te laten en ze in de gaten te houden. Voor het restaurant het spijt me dat de meneer niet tevreden was, maar naast het vragen om te eten op 19 zoals we hebben gedaan, in plaats van 20 (avondeten) had het diner voor 3 nachten, vroeg hij voor variaties van het menu dat we doen elke nacht anders, we zouden hebben geprobeerd hem te behagen. Hij zou tevreden zijn geweest, in plaats van het schrijven van de negatieve beoordeling.Onze menu is vastgesteld op 15:00, eerste gangen, bijgerecht en dessert, verandert elke dag met lokale producten en Toscaanse gerechten, en kindermenu 8 / 10.00 eerste gangen, bijgerecht en ijs Het is onze taak om, indien mogelijk, de behoeften van de klanten te ontmoeten, als ze op dit moment spreken, nadat het niet mogelijk is en niet wetende wat er ontevreden is, kan ik zelfs niet proberen te verbeteren. De spellen zijn een beetje verspild (ze zijn slechts 3 jaar) en zijn altijd uit en dan zijn er helaas grote kinderen die klimmen op kinderen jonger dan 6 jaar die bijdragen om ze te verbreken. Met volgend voorjaar zullen we nieuwe kopen.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      1/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "geweldige ervaring!!!"

    02/07/2018

    de plaats is fantastisch en ons verblijf was echt geweldig
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooie vakantie 2014"

    28/08/2014

    gewoon een goede vakantie, een uitstekende rustige plek, uit de wereld, maar in de buurt van plaatsen om te bezoeken, eten goed (wijn) en alle OK handlers goede mensen die zorgen dat u zich op uw gemak zonder opdringerigheid. Zeer geschikt voor de hele vakantie ook ideaal voor mensen die een hond net als wij ... om terug te keren!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo San Martino reageert
    Thanks a lot, het was een genoegen voor ons om u als gast, zelfs als nu heb ik u overwogen vrienden, de volgende en een eerbetoon aan Lulu '
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 6
    "Redelijk"

    "prachtige locatie, maar vergeet het diner"

    27/12/2013

    Erg leuk de locatie van deze boerderij, omgeven door groene olijfboomgaarden van het Toscaanse platteland, ontspannen gewoon op zoek naar hen! Kenmerkend het huisje waar u ontbijt en ook de kamers zijn heel mooi! Honden en katten suizen rond, met vreugde vullen het geheel. Goed ontbijt, er is altijd iets anders dat wordt aangeboden aan klanten. Bocciata diner waren we moe en we besloten om te stoppen bij het restaurant voor wat betreft uitstekend werd beschreven door alles, maar het was een grote fout ... behalve zitten op lange tafels naast vreemden, leek het de eenheid in de partij te zijn ... en het eten was niet geweldig ... als je besluit om te verblijven in dit prachtige land, moeten we profiteren van de bed & breakfast!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo San Martino reageert
    Onze formule zorgt voor een verblijf in Timber buren, maar met hun eigen ruimte om vriendschap en dialoog tussen de gasten te vergemakkelijken, maar als een klant het niet leuk vindt en communiceert dit kunnen we altijd zet het op een aparte tabel. Het spijt me voor het diner, wij gewoonlijk doen zelfgemaakte gerechten die de Toscaanse boer eten met weerspiegelen 'vast menu, maar als een gast iets niet kan aardig vindt' altijd zeggen dat we bieden en waar mogelijk met iets anders. Het spijt me dat mensen direct contact hebben verloren, als de dingen die ze zeiden op het moment in het gezicht zouden we het probleem van de heren die zo 'zou gelukkig weg te gaan genieten van het beste van hun vakantie hebben opgelost. We proberen altijd ons best doen, maar we weten dat we niet iedereen kan voldoen.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Proficiat aan alle medewerkers"

    11/09/2013

    Geweldige accommodatie, gunstige ligging in shifts op het strand, in de bergen en in het bijzonder de heuvels rond Pisa. De eigenaars en het personeel zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt is ongeëvenaard en het eten is goed, orde en netheid vul de rest.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Boerderij San Martino"

    24/08/2013

    Ervan uitgaande dat we terug na 5 jaar kwam dit jaar brachten we een tiendaagse vakantie net afgelopen. De boerderij 'in een mooie locatie, op een heuvel bedekt met zonnebloemen, olijfbomen en vigneti..gestito uit een groot gezin met zorg en altijd beschikbaar om ons te ontmoeten. verzoeken. De keuken werd gekenmerkt door de eenvoud en echtheid 'wier gangen waren vakkundig bereid door de kok Mevr Nilla en leuke en mooie Irene! In tegenstelling tot andere berichten te lezen, bij het ontbijt was er altijd een grote verscheidenheid 'van zelfgemaakte taarten van de hardwerkende en getalenteerde gebak Michela. Over het algemeen is de waarde voor 'geld voor ons en' was zeer goed; als u probeert dezelfde perfectie heeft een veel meer 'hoge kosten, op voorwaarde dat je het te vinden, maar het is zeker is verloren in de menselijke relatie die het verblijf op de boerderij kenmerkt. Bij deze gelegenheid dank u voor de heerlijke vakantie! We zullen zeker terug !! Gino Schouwer @ Cristina
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    Agriturismo San Martino reageert
    Dankzij deze loftuitingen duwen we doen meer en betere .Michela
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "we waren goddelijk."

    26/08/2012

    Een geweldige plek om een ??vakantie in absolute rust te brengen, de keuken is erg goed en volledig in overeenstemming met de Toscaanse traditie, de eigenaren ook zijn vriendelijk en behulpzaam aan al uw verzoek te voldoen, wat anders te zeggen .... we zullen snel weer terug !! !!! PS Uitstekende wijn !!!! ema en aire.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "om onze tweede familie ...................."

    06/08/2012

    zijn nu vijf jaar dat we kennen en krabben rug en altijd terugkomen voor uw genegenheid en vooral voor uw gastvrijheid .... eten de leuke gesprekken ,,,,,,,, gelach en meer ancora.ciao een knuffel nila in noemi claudio irene michela george en het hele bedrijf ps niet paraplu's bewegen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Spa's - spa
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Bellisimo weekend"

    13/07/2012

    Ik was helemaal boerderij San Martino in september 2011, door de punten a & o, en we vonden (ik, mijn partner, mijn zoon en ons. Twee teven) grote, mooie plek, heerlijk eten, en zegt dat iemand die houdt van eten !!! Ik ben blij dat ik vond deze boerderij, want even'll dit jaar terug en zeker de volgende zijn !!! Wanneer in een plaats waar je bent goed weer!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2012
    Agriturismo San Martino reageert
    Thanks a lot
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Paasweekend 2012"

    10/04/2012

    Meestal hebben we meestal niet reageren of wat dan ook op de structuren waarin we verblijven voor een korte of langere tijd, maar deze keer willen we deze regel overtreden door het schrijven van een brief als ze ooit deden toen, na terugkomst van vakantie je wilde zijn sluiten om nieuwe vrienden gewoon conosciuti.Cara Nila ruggengraat van het bedrijf, dankzij de heerlijke keuken, zoetheid en passie gecombineerd met een meisjesachtige kracht hebben gemaakt dat we wilden u een geweldige bene.Grazie Michela leed voor uw ijver in anticiperend op onze elk verzoek met meer manieren garbati.Ciao Irene, dat leuke gesprekken, theatrale, mooi, intelligent, sympathiek, een echte amica.Noemi, bent u een kopie van uw moeder, ik beveel het blijft cosi'.Ciao Claudio, grote minzaamheid', wilt u alle resten bene.Alla je, George, chats op frivool of ernstige onderwerpen zijn altijd prettig geweest eindigen, zie je dat het moeilijk is om comfortabel met een persoon als te.Cia zijn of je al snel Stefano, Paola, Alessandro, Matteo.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2012
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "goed, dat is ... UITZONDERLIJKE"

    10/11/2011

    We hadden een heel leuk weekend ... De structuur en geplaatst in een echt indrukwekkend plek ... 1km weg door olijfgaarden naar dit juweeltje te bereiken ... de enige spijt was het seizoen helaas ... in lente of de zomer kom ik in buiten adem ... de ontvangst was geweldig ... de eerste persoon die we ontmoetten bij aankomst was Claudio (een vriend / medewerker), die ons waar parkeggiare verteld ... ik voelde nu zou dat bijna twee dagen zijn geweest, alsof ze voorbij waren in de familie ... dan langzaam ontmoetten we de rest van dit prachtige kleine familie ... Wat we vonden: 1) de beschikbaarheid van de Nila in anke ons ontbijt na 10,00 in de ochtend (omdat we altijd opstaan ??laat toen we op vakantie) ... er zijn hotels (en we reizen vaak) dat op een bepaald moment in de buurt en hallo hallo ontbijt ... vervolgens een stevig ontbijt dat ons tot het diner ... dan na jaren ik at een ontbijtbuffet en draaibaar (om eerlijk te zijn ik eet elke ochtend 2) in aanvulling op al het andere ... dus een dikke kus naar Nila 2) De aanvaarding en de beschikbaarheid van Michela altijd klaar om onze behoeften ... anke voldoen aan te passen aan Togo (ns hond) bij ons in de eetzaal ... een dikke kus anke Michela 3) de spraakzaamheid en sympathie van George ondanks het feit dat om op te staan ??in de ochtend aan het werk gebleven om te chatten met ons tot 02:00 (Nila hier is wie is de schuldige, als we te laat kwamen voor lunch ... figlioloooooooo van je ... je hebt om actie te ondernemen) ... Giorgio kus je bespaart ... als je wilt ik zal doen om Anto eheheheheheh geven 4) spontaniteit en ware sympathie van een Toscaanse doc ... Irene die ook na grote mooie vrouw, alsmede een uitstekende cuocaaa Irene ... geloof me dat ik nb uit de Toscaanse oorsprong had nooit gegeten ribollitaaaaaa? En de wilde zwijnen stoofpot? Giorgio goedheid mijn moeder ... sorry ... maar voor de stoofpot een kus naar Irene Ik moet hem terug te geven (omdat mica en na mooie vrouw, maar voor de stoofpot sappilo ahahahahahahahah) 5) Een kus ook naar de prachtige schepsel Noemi (hier goed complimenten moet worden gegeven als vader en moeder), die moet blijven lopen op de groene nog te bereiken een andere EAGLE van een lange en spectaculaire carrière ... kissssss 6) Claudio zoals gezegd is de eerste persoon die we ontmoetten beneden de auto ... een sympathieke en ongeëvenaarde beschikbaarheid ... dank Claudio 7) die twee prachtige familie honden (helaas nn herinner me de namen) die onze pup hebben aanvaard als Togo Bagatti hele gezin verwelkomde ons ... subliem 8) het laatste woord (alvorens over te gaan tot een lijst van de dingen die ik niet leuk) van Giando ... af en toe een gast voldaan op het onroerend goed waarop we brachten een paar uur echt OK ehehehehehe hehe Wat we niet willen (in principe twee dingen): 1) niet nemen van een bad in het zwembad en zonnen op de ligstoelen bij het zwembad ... Ik weet dat medio november is het onmogelijk (tenzij u beiden Caribbean) ... maar toch had je op een bepaalde manier verzorgen ... anders welk land je bent ... ehehehehehehehe 2) niet de wilde zwijnen dat de tuin 's nachts hebben geplunderd in de voorkant van het zwembad te hebben gezien ... nou ja, je kon ze Anke op een bepaalde manier het verstrekken ... misschien blijven de nacht ... vangen een en dan laten we zien dat de volgende ochtend ... anders welk land je bent ehehehehehehehe ... Dus ik laat je in de hoop dat u deze lacunes kan vullen ... dan zullen alle anders lijkt het perfect ... Hallo en tot ziens ... Karlo en Anto PS - ik ben vergeten ... George ... dankzij de beschikbaarheid en de mogelijkheid om de wedstrijd Napoli te kijken - Juventus (anke als je niet de giokata hebben). .. maar aan het begin zou ik niet rustig, zonder deze mogelijkheid zijn
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2011
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo San Martino reageert
    Ik dank u uit het hele gezin, zelfs uw meriito dat je mooi bent en je hadden geluk want het zijn de enige gasten of zo we geknuffeld Ancira u meer '. een dikke kus snel michela
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten