Agriturismo Settesoldi

Via Barbinaia, 2, Bucciano San Miniato 56028 San Miniato (Pisa)

"Super"
Volgens 218 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,8/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,6/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,7/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "De echte betekenis van goede mensen"

    26/12/2018

    Sergio en Cecilia zijn geweldige gastheren.

    De plaats is mooi en rustig. Sergio weet hoe je je welkom te maken. Het diner was erg goed, zo ook het praten. Ik hoop spoedig weer terug te zijn.

    De woorden die ik schreef toen ik in Brazilië aankwam na een paar dagen in hun agriturismo te hebben verbleven, wil ik graag met iedereen delen: "Houd er altijd rekening mee dat je heel goed bent in het gelukkig maken van mensen".

    Um grande abraço

    Ricardo Binelli
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Agriturismo Settesoldi is de beste in alle opzichten. "

    20/12/2018

    Mijn man en ik hebben samen met 4 andere vrienden van 17 oktober tot 20 oktober 3 prachtige dagen doorgebracht met Cecelia en Sergio. De accommodaties waren mooi, schoon en ruim. Cecelia bereidde elke avond heerlijke fijnproeversdiners die werden geserveerd met lokale Chianti die ook heerlijk was. De gesprekken rond de tafel waren levendig en leuk. We hadden het gevoel dat we van de eerste minuut tot de laatste minuut bij de familie waren.

    Sergio is een volmaakte gastheer en een geweldige fotograaf. Als u een heerlijke ervaring wilt beleven in een ontspannen omgeving is dit de plek voor u.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Seriële bezoekers"

    19/12/2018

    Ook dit jaar zijn we naar Sergio en Cecilia geweest, en ook dit jaar heeft het duo het beste van zichzelf gegeven.
    Meestal proberen mijn dame en ik altijd van bestemming te veranderen voor onze vakantie, maar Sergio en Cecilia zijn erin geslaagd om ons dit jaar voor de vierde keer naar hen terug te brengen.
    Hier heb je het gevoel eindelijk aangekomen te zijn!
    Het panorama, de ligging, de sfeer, het geweldige eten, de uitstekende muziek en de warmte van Sergio en Cecilia maken van de boerderij Settesoldi de ideale plek om uw vakantie door te brengen!


    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een buitengewone vakantie"

    12/12/2018

    Mooie, zeer rustige omgeving. Onze grote kamer met badkamer was liefdevol ingericht. Bij het kleine zwembadje konden we heerlijk ontspannen.
    Cecilia en Sergio zijn zeer persoonlijke gastheren die individueel reageren op hun gasten. Vooral de diners met Cecilia, Sergio en andere gasten zijn onvergetelijk. Omdat er slechts drie kamers worden verhuurd, is het aantal gasten beheersbaar en is de familiesfeer dienovereenkomstig vriendelijk.
    De twee koken uitstekend en zeer vindingrijk, met veel ingrediënten uit hun eigen tuin. Daarnaast is er een zeer goede Bio-Chianti uit de buurt.
    We brachten echt leuke avonden door met leuke gesprekken en zeer nuttige reistips.
    We zijn al eerder in Toscane geweest, altijd in verschillende accommodaties.
    Dit was niet de laatste keer dat we hier waren!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Precies wat we zochten."

    10/11/2018

    Vijf prachtige dagen in september. Sergio verwelkomt ons met een goed glas wijn en tekent ons exacte dagkaarten om ons de mogelijkheid te geven de mooiste plekjes in de omgeving te bezoeken. Cecilia bereidt ons heerlijke diners met producten uit de tuin. Er is geen TV, er zijn geen kinderen, alleen mooie muziek en vier andere leuke buitenlandse gasten met wie we het diner en interessante chats delen, samen met Sergio en Cecilia, fantastische gastheren.
    Het huis en de kamers zijn gastvrij, met smaak en persoonlijkheid ingericht. De tuin en het omliggende platteland zorgen voor rust en privacy. Meer hadden we niet kunnen wensen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Fantastische en authentieke ervaring"

    20/10/2018

    We verbleven in Agriturismo Settesoldi voor 3 nachten in oktober 2018. De kamer was mooi en comfortabel, maar vooral, onze gastheren, Sergio en Cecelia, maakte ons verblijf een culinair genot! Het zijn geweldige gastheren en gaven ons de beste maaltijden die we in al onze tijd in Italië hadden. We waardeerden vooral Sergio's begeleiding op het platteland en de bereidheid om ons te helpen hoe dan ook dat we nodig hadden. We zouden deze accommodatie aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een authentiek verblijf in Toscane met boeiende en getalenteerde chef-koks.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Precies wat we zochten !!!"

    24/08/2018

    Helaas zijn we slechts twee volle dagen gebleven (drie nachten). We hebben gedaan wat we dit jaar nooit kunnen doen: lekker slapen en veel (stilte, bomen, zacht heuvelbriesje) en boeken lezen (en ze lezen wandelen in het zwembadwater). Alles in een context die je verwelkomt als een van de huizen: Sergio en Cecilia zijn geweldig geweest. Voor de gerechten van Cecilia die we tijdens de diners verslonden, kunnen we geen geschikte bijvoeglijke naamwoorden vinden ...... we maken het moeilijk om een ??rangschikking te maken van de gerechten die we het meest lekker vonden. We hopen terug te keren, misschien zelfs niet in de zomer.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 6
    "Redelijk"

    "De foto's op de site zien er mooier uit dan in werkelijkheid."

    07/08/2018

    Het verblijf viel in ons tegen, het was niet goedkoop en voor alle extra's moest je betalen. Wil je een schone handdoek 1,50. Het matige ontbijt was 5 euro, wilde je een eitje 2,50 extra.
    Het avond eten 32,50 inclusief wijn was goed, mede dankzij Cecilia die geweldig kan koken. Het zwembad was een lekkere verkoeling, de ligbedden waren hard en er lagen geen kussens op. De grote tuin was nodig aan onderhoud toe, struiken/bomen waren erg overwoekerd wat het uitzicht belemmerde. Kamers waren erg donker, vooral 2 kamers boven die vrij klein zijn.
    Voor ons was 6 dagen te lang.

    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Settesoldi reageert
    Je hebt het absoluut mis als je deze plek voor je vakantie kiest, denk eraan om naar een hotel in het Toscaanse platteland te komen en niet in een echte boerderij. Het hotel waar je zei dat je eerder was gebleven (misschien de beroemdste en duurste ter wereld) heeft niets gemeen met deze realiteit van mij en kan mensen zeker teleurstellen zoals je hebt bewezen. Als je naar een boerderij als deze gaat, kun je niet denken dat je te maken hebt met mensen die de formalismen gebruiken die typisch zijn voor hotels. Hier is groot respect voor het landschap en de natuur die ons onderdompelt, dus als er gras op de weg en voor het huis is, omdat het nooit gebruikte chemicaliën zijn voor hun onderdrukking, het gazon en al het andere is altijd goed in orde . De prijs van een Italiaans ontbijt is? 5.00 de samenstelling die op mijn site minutieus wordt beschreven, is gezond en voedzaam (koolhydraten, geen cholesterol en weinig suikers). Hier betaalt u alleen wat u verbruikt, het lijkt niet correct dat degenen die beperkt zijn tot een stevig Italiaans ontbijt dezelfde prijs moeten betalen als degenen die hieraan willen toevoegen, bijvoorbeeld een omelet, ham en kaas, een yoghurt met vers fruit en misschien twee of drie cappuccino's; hier werkt het niet zo? Een ei? 2.50 is een belachelijke uitvinding, wordt het ei geteld? 1,00? Duizelingwekkend cijfer !!!? soms had ik gasten die tot 8 aten en daarom heb ik de prijs aan een ei toegevoegd, maar nooit betaald als iemand beperkt is tot één. De kamers zijn uitgerust met drie handdoeken per persoon en worden gratis in het midden van het verblijf vervangen als dit de week overschrijdt. Alleen degenen die de dagelijkse verandering willen, moeten ervoor betalen. U hebt ook de prijs van het diner vermeld waarin de wijn is inbegrepen; goed, maar waarom schreef je ook niet hoeveel flessen wijn je dronk inbegrepen in de prijs ??? Ik zou graag willen weten waar je naar verwijst wanneer je dat hier schrijft. Alles is extra Misschien had ik je aperitieven moeten aanbieden: 4 flessen bier en drie flessen wijn zoals je vaak deed? Ik houd er nooit van om deze kleine verhandelingen over prijzen te doen, maar in dit geval ben ik verplicht. Sorry als een gast niet blij blijft, ik verontschuldig me altijd als er misschien een tekort is. Klagen over deze plek omdat er te veel bomen zijn of omdat de bedden van het zwembad de matten bieden, ze zijn te hard of omdat ik niet altijd klaar ben om te raden wat de meest uiteenlopende wensen zijn die voor mij een beetje misplaatst lijken en eenvoudige excuses om je te ondersteunen duidelijk onbehagen om te blijven op een plaats die naar uw mening niet op uw hoogtepunt was.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      5/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      5/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige gastheer en een zeer mooie locatie"

    06/08/2018

    Geweldig ontvangst, lekker eten en vooral zeer lekkere plaatselijke wijn!
    Propere verzorgde kamers en een leuke locatie aan het zwembad.
    Enkel het uitzicht is een beetje belemmerd door de bomen, wat het wel wat jammer maakt.

    Absoluut een top vakantie!

    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Een oase van typische Toscaanse rust"

    01/08/2018

    Uitstekend toevluchtsoord voor koppels van alle leeftijden die de prachtige dorpen van Toscane willen bezoeken en 's avonds in het gezelschap van eenvoudige en oprechte mensen zoals Sergio en Cecilia zijn. Uitstekende keuken en veel gelach met de achtergrond van zoete muziek. Heel erg bedankt. Laura van Rome.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zo ontspannend als je het wilt maken"

    29/07/2018

    Een fantastische plek om te verblijven met geweldige gastheren met lekker eten. Op dagen dat we zin hadden om niets te doen, deden we niets. Op dagen dat we avontuur wilden, gingen we weg. We hadden het beste eten van onze reis in de agriturismo en waren terughoudend om te vertrekken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtig vakantiehuis voor ongecompliceerde mensen"

    29/07/2018

    We waren voor een week gasten met Sergio en Cecilia. Ze hebben een prachtige plek voor hun huis gekozen. Weg, aan het einde van een onverharde weg in het midden van het prachtige Toscane vindt u dit kleine paradijs. De kamers zijn ingericht met veel aandacht voor detail en zeer schoon. De lavendel onder het kussen zorgt voor een goede nachtrust. Een mooi zwembad met genoeg strandstoelen, zorgt voor een leuke afkoeling na een rondleiding door de stad. Voor een vakantie met kinderen is deze plek niet geschikt vanwege de ligging en het terrein. Sergio heeft veel goede tips voor elke excursiebestemming die hij graag doorgeeft. Hij toonde ons ook geweldige dingen persoonlijk tijdens een reis. Het hoogtepunt voor ons was het dagelijkse diner met de andere gasten en de gastheren. Elke avond bereiden Sergio en Cecilia heerlijke Toscaanse gerechten voor alle gasten, geserveerd met hun eigen geweldige olijfolie en Chianti. De geweldige muziek en de levendige gesprekken maken alles tot een onvergetelijke ervaring. Natuurlijk hebben we wijn en olijfolie mee naar huis genomen. We kunnen het alleen maar aanraden. Grace mille e cordiali saluti Sabine en Frank
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 6
    "Redelijk"

    "Prijzig, veel extra kosten, niet erg ruim en laat inchecken"

    15/07/2018

    We mochten pas om 18:00 uur inchecken, wat we vrij laat vonden (vergeleken met andere agriturismos), maar we belden de eigenaar, omdat we de andere plaats moesten verlaten, waar we logeerden - het voelde alsof we bijna hadden om de eigenaar te overtuigen, was hij behoorlijk geïrriteerd, maar uiteindelijk liet hij ons om 16.00 uur in de plaats. De prijs was 130 euro pr. nacht voor twee (exclusief ontbijt). Het was echter mogelijk om ontbijt te kopen voor 5 euro: het ontbijt was zeer slecht - inclusief brood, boter, jam en koffie, als je fx een ei, yoghurt enz. Wilde, moest je extra betalen. We hebben 's avonds samen met de gastheren gegeten. 32 euro pr. persoon, een lekkere maaltijd met wijn en klassieke muziek. Een leuke ervaring. Over het algemeen was de agriturismo niet erg ruim, er waren veel bomen die veel schaduw creëerden en weinig ruimte rondom het zwembad.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      5,5/10
      "Misleidend"
    • Accommodatie
      5,5/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      7/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een geweldige kennismaking met het echte Toscane"

    08/07/2018

    Ontspannen, comfortabele boerderij in een rustige, idyllische omgeving, hoog in de Toscaanse heuvels. Geweldige locatie voor Pisa, Firenze en Siena. We verbleven voor 5 nachten en aten met Sergio, Cecilia en hun andere gasten elke nacht. Onze kamer was zeer comfortabel en ruim, koel en brandschoon. Sergio is een uitstekende gastvrouw, wiens diepe kennis van het gebied, kunst, cultuur en muziek ons ??naar plaatsen van het toeristische spoor leidde dat we zeker gemist zouden hebben. Cecilia werkt hard in de keuken om echt heerlijke maaltijden te serveren, waaronder hun eigen producten van eigen bodem, vergezeld van prachtige lokaal geproduceerde Chianti. Samen buiten eten onder de sterren maakte de reis onvergetelijk, een tijd om ervaringen, kennis en een paar gelachjes te delen! Met slechts 3 slaapkamers, was de plaats intiem maar op geen enkele manier opdringerig. We hadden een geweldige tijd en missen het al!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "idyllische rustige oase"

    02/05/2018

    Vanaf het moment dat we aankwamen en werden begroet door Sergio we voelden ons zeer welkom voelden. Een geweldige locatie om de meer afgelegen Toscaanse steden te verkennen. Sergio is een schat aan informatie over lokale geschiedenis en kunst. We brachten heerlijke avonden door in zijn gezelschap, aten heerlijk eten en dronken geweldige lokale wijn. Sterk aanbevolen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten