contactModalFeedback

Agriturismo Settesoldi

Via Barbinaia, 2, Bucciano San Miniato 56028 San Miniato (Pisa)

"Super"
Volgens 232 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,8/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,6/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,7/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ervaar het beste verblijf op de boerderij in Toscane."

    02/04/2020

    Mijn vrouw en ik, plus onze zoon en zijn vrouw, verbleven in oktober 2019 op de boerderij van Sergio. Sergio en zijn vrouw, Cecilia, waren zo'n geweldige gastheer en gastvrouw, dat we tot op de dag van vandaag voortdurend in contact blijven omdat ze zo'n echte en warme mensen zijn. We werden behandeld als oude vrienden op bezoek en genoten van hun fantastische gastvrijheid.

    Een kleine waarschuwing. Cecilia zal u voeden met de meest authentieke zelfgemaakte Italiaanse keuken, die u binnen een paar dagen in gewicht zal doen toenemen. En de vrijlopende Chianti gemaakt door Sergio is gelijk aan elke Classico Riserva.

    Als u fit wilt blijven, heeft SETTESOLDI een uitnodigend buitenzwembad met een prachtig uitzicht op de wijngaard en zijn geliefde olijfbomen. We kregen een echte hands-on opleiding van Sergio, in hoe Extra Virgin Olive Oil aan onze eettafel kwam. Hij nam ons mee om te zien hoe de olijven werden verwerkt, legde ons de verschillende manieren van persen uit, en hoe de olijfolie werd gesorteerd en verkocht.

    We hebben genoten van de rustieke sfeer, de frisse lucht en de rust. We hadden geweldige gesprekken tijdens het diner, en ze hebben een prachtige selectie van muziek-cd's die op de achtergrond spelen. Overvloed aan heerlijke en authentieke Italiaanse gerechten, vrijlopende Chianti, vloeiende muziek en interessante gesprekken met Sergio en Cecilia. We hebben elke avond goed geslapen.

    We kijken reikhalzend uit naar ons volgende verblijf op SETTESOLDI Agriturismo.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Paradijs in Toscane"

    31/10/2019

    Paradijs op aarde.... we hebben een week in de agriturismo Settesoldi doorgebracht en we werden verwend door Sergio en Cécilia, die een gouden stel zijn. De omgeving is een groene omgeving in het hart van de Toscaanse berg, alles is kalm, luxe en genot. De keuken is heerlijk en met verse streekproducten. Een genot elke avond toen we ons thuis voelden, zozeer waren hun vriendelijkheid en vriendelijkheid aanwezig tijdens ons verblijf. Je verlaat deze plek met zoveel spijt dat je maar één ding wilt: de kans hebben om terug te gaan.... Settesoldi zijn verfijnde en eenvoudige mensen met een voorliefde voor goede dingen. Geluk gegarandeerd voor een onvergetelijke vakantie. De omgeving is gewoon idyllisch, we raden iedereen aan om in deze magische plek te blijven! Gracie mille Sergio et Cecilia.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een droomverblijf "

    20/10/2019

    We waren blij met ons verblijf in dit kleine paradijsje midden in het Toscaanse landschap. De tuin, badend in een zacht licht, nodigt u uit om te ontspannen op de ligstoelen met een adembenemend uitzicht op de heuvels en de olijfbomen. Een goed boek en een glas chianti maken dit idyllische plaatje compleet. De kamer, schoon en ruim, is met zorg en elegantie ingericht. Maar het belangrijkste is zeker de oprechtheid van Sergio en Cecilia's welkom, hun vriendelijkheid en hun goede raad. Wij raden u aan om met hen te dineren in een vriendelijke, muzikale en zeer vriendelijke sfeer. We hebben genoten van de uitstekende traditionele Toscaanse keuken, bereid door Cecilia. Verreweg de beste gerechten van al onze verblijven in Italië. Het ontbijt is ook uitstekend, met goede zelfgemaakte taarten.

    Bedankt voor alles.

    Sophie en Romain
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "heerlijke vakantie in Toscane"

    30/08/2019

    Hartelijk ontvangen door Sergio, die ons steeds te woord stond als we een uitstap wilden maken. Prachtige omgeving en perfect gelegen om Toscane te verkennen. Goede bedden en een smakelijk ontbijt met lekkere zelfgemaakte cake. Het eten dat Cecilia iedere avond klaarmaakte was steeds subliem: verse producten en met liefde bereid.

    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gewoon mooi!!!!!"

    09/08/2019

    Een mooie en rustige plek om te ontspannen en tot rust te komen. Sergio en zijn vrouw Cecilia zijn geweldige gastheren. Het diner wordt samen geserveerd aan een grote en mooi gedekte tafel. De culinaire kunsten van Cecilia zijn uitstekend. Authentieke Toscaanse keuken met een heerlijke wijn. Lieve Sergio, heel erg bedankt voor de geweldige tijd met jou. We komen zo terug.) Christian en Mariia....... Tanti saluti!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Perfecte ontsnapping op het platteland"

    05/08/2019

    Natasha en ik hadden een fantastisch verblijf in Sergio en Cecilia's huis. Beiden waren zeer gastvrij vanaf het moment dat we aankwamen en niets was te veel moeite. We hadden een aantal leuke avonden aan de eettafel met het eten van Cecilia's fantastische thuiskeuken, het drinken van lokale wijnen en het luisteren naar Sergio's verhalen. Het is een perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte van de steden en is een goede uitvalsbasis om de lokale dorpjes te verkennen. Sergio zit vol met ideeën om dingen te doen zodat je je niet hoeft te vervelen!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Huwelijksreizen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gewoonweg geweldig!!"

    30/07/2019

    Vanaf het moment dat we aankwamen, voel je de warmte en vriendelijkheid van Sergio en Cecelia. Het is zo'n mooie, idyllische plek, dat u zich direct ontspannen voelt en kunt genieten van het zwembad of in de tuin zitten en heerlijke Toscaanse wijn drinken met uitzicht op de meest spectaculaire uitzichten. Met slechts 3 kamers is het nooit druk en het zorgt voor een intieme ervaring.
    Sergio was zo behulpzaam met suggesties voor wat er in de omgeving te doen was en was een geweldige gastheer (met goede wijn aanbevelingen!). Cecelia's keuken is gemaakt met liefde en zulke heerlijke smaken, het was het beste wat we allemaal op vakantie hadden! Zo'n unieke ervaring om elke avond buiten met hen beiden te dineren, kunnen we niet aanraden om daar genoeg te blijven!

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een droom in het land"

    17/07/2019

    Als u op zoek bent naar warme gastvrijheid, een uitstekende keuken, een zeer smaakvolle sfeer en een idyllische en afgelegen locatie te midden van de Toscaanse heuvels, dan is dit de plek voor u.
    Het was een directe klap voor ons, we komen terug.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "zeer mooie rustige vakantie met goed onderhouden woning en super keuken, zo moet Italië ook worden"

    10/07/2019

    zeer mooie rustige vakantie met goed onderhouden woning en super keuken, zo moet het Toscane zijn. Goed uitgangspunt om Toscane in alle richtingen te ontdekken. Maar je moet wel van de rust en de afzondering houden, een zeer aardige gastheer en een topkok, het diner wordt samen met de familie genuttigd, met een geweldige wijn, idyllische sfeer en goede muziek. De wijn van het huis is een kracht, net als het eten. We komen terug.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Magical place"

    08/07/2019

    Quite remote, very small and once there, just relax. A place to enjoy just being there. The food and wine are first class.

    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Romantisch weekend "

    17/06/2019

    Simpel gezegd: kom zo snel mogelijk terug!
    Romantische ervaring en ontspanning gegarandeerd dankzij het speciale welkom van Sergio en Cecilia!

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Oase van rust"

    08/05/2019

    Ideale plek voor liefhebbers van natuur en rust, een koppel, Sergio en Cecilia, op zijn zachtst gezegd, voor de liefhebbers van de natuur en rust, een paar, Sergio en Cecilia, op zijn zachtst gezegd een uitgelezen plek. Uitstekende gezonde en echte keuken. Een echte aanrader voor wie even wil pauzeren van het hectische leven.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtig!"

    24/04/2019

    We hebben 4 heerlijke dagen doorgebracht, Sergio en Cecilia zijn erg leuk en zorgen ervoor dat je je meteen op je gemak voelt. Ze zijn van harte welkom om met hen te dineren! Sergio staat altijd klaar om u te adviseren over hoe u uw dagen kunt besteden aan het bezoeken van mooie en karakteristieke plaatsen. We komen terug!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastico!"

    15/04/2019

    Geweldig!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De echte betekenis van goede mensen"

    26/12/2018

    Sergio en Cecilia zijn geweldige gastheren.

    De plaats is mooi en rustig. Sergio weet hoe je je welkom te maken. Het diner was erg goed, zo ook het praten. Ik hoop spoedig weer terug te zijn.

    De woorden die ik schreef toen ik in Brazilië aankwam na een paar dagen in hun agriturismo te hebben verbleven, wil ik graag met iedereen delen: "Houd er altijd rekening mee dat je heel goed bent in het gelukkig maken van mensen".

    Um grande abraço

    Ricardo Binelli
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten