contactModalFeedback

Agriturismo Settesoldi

Via Barbinaia, 2, Bucciano San Miniato 56028 San Miniato (Pisa)

"Super"
Volgens 229 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,8/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,6/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,7/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "heerlijke vakantie in Toscane"

    30/08/2019

    Hartelijk ontvangen door Sergio, die ons steeds te woord stond als we een uitstap wilden maken. Prachtige omgeving en perfect gelegen om Toscane te verkennen. Goede bedden en een smakelijk ontbijt met lekkere zelfgemaakte cake. Het eten dat Cecilia iedere avond klaarmaakte was steeds subliem: verse producten en met liefde bereid.

    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gewoon mooi!!!!!"

    09/08/2019

    Een mooie en rustige plek om te ontspannen en tot rust te komen. Sergio en zijn vrouw Cecilia zijn geweldige gastheren. Het diner wordt samen geserveerd aan een grote en mooi gedekte tafel. De culinaire kunsten van Cecilia zijn uitstekend. Authentieke Toscaanse keuken met een heerlijke wijn. Lieve Sergio, heel erg bedankt voor de geweldige tijd met jou. We komen zo terug.) Christian en Mariia....... Tanti saluti!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Perfecte ontsnapping op het platteland"

    05/08/2019

    Natasha en ik hadden een fantastisch verblijf in Sergio en Cecilia's huis. Beiden waren zeer gastvrij vanaf het moment dat we aankwamen en niets was te veel moeite. We hadden een aantal leuke avonden aan de eettafel met het eten van Cecilia's fantastische thuiskeuken, het drinken van lokale wijnen en het luisteren naar Sergio's verhalen. Het is een perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte van de steden en is een goede uitvalsbasis om de lokale dorpjes te verkennen. Sergio zit vol met ideeën om dingen te doen zodat je je niet hoeft te vervelen!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Huwelijksreizen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gewoonweg geweldig!!"

    30/07/2019

    Vanaf het moment dat we aankwamen, voel je de warmte en vriendelijkheid van Sergio en Cecelia. Het is zo'n mooie, idyllische plek, dat u zich direct ontspannen voelt en kunt genieten van het zwembad of in de tuin zitten en heerlijke Toscaanse wijn drinken met uitzicht op de meest spectaculaire uitzichten. Met slechts 3 kamers is het nooit druk en het zorgt voor een intieme ervaring.
    Sergio was zo behulpzaam met suggesties voor wat er in de omgeving te doen was en was een geweldige gastheer (met goede wijn aanbevelingen!). Cecelia's keuken is gemaakt met liefde en zulke heerlijke smaken, het was het beste wat we allemaal op vakantie hadden! Zo'n unieke ervaring om elke avond buiten met hen beiden te dineren, kunnen we niet aanraden om daar genoeg te blijven!

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een droom in het land"

    17/07/2019

    Als u op zoek bent naar warme gastvrijheid, een uitstekende keuken, een zeer smaakvolle sfeer en een idyllische en afgelegen locatie te midden van de Toscaanse heuvels, dan is dit de plek voor u.
    Het was een directe klap voor ons, we komen terug.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "zeer mooie rustige vakantie met goed onderhouden woning en super keuken, zo moet Italië ook worden"

    10/07/2019

    zeer mooie rustige vakantie met goed onderhouden woning en super keuken, zo moet het Toscane zijn. Goed uitgangspunt om Toscane in alle richtingen te ontdekken. Maar je moet wel van de rust en de afzondering houden, een zeer aardige gastheer en een topkok, het diner wordt samen met de familie genuttigd, met een geweldige wijn, idyllische sfeer en goede muziek. De wijn van het huis is een kracht, net als het eten. We komen terug.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Magical place"

    08/07/2019

    Quite remote, very small and once there, just relax. A place to enjoy just being there. The food and wine are first class.

    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Romantisch weekend "

    17/06/2019

    Simpel gezegd: kom zo snel mogelijk terug!
    Romantische ervaring en ontspanning gegarandeerd dankzij het speciale welkom van Sergio en Cecilia!

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Oase van rust"

    08/05/2019

    Ideale plek voor liefhebbers van natuur en rust, een koppel, Sergio en Cecilia, op zijn zachtst gezegd, voor de liefhebbers van de natuur en rust, een paar, Sergio en Cecilia, op zijn zachtst gezegd een uitgelezen plek. Uitstekende gezonde en echte keuken. Een echte aanrader voor wie even wil pauzeren van het hectische leven.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtig!"

    24/04/2019

    We hebben 4 heerlijke dagen doorgebracht, Sergio en Cecilia zijn erg leuk en zorgen ervoor dat je je meteen op je gemak voelt. Ze zijn van harte welkom om met hen te dineren! Sergio staat altijd klaar om u te adviseren over hoe u uw dagen kunt besteden aan het bezoeken van mooie en karakteristieke plaatsen. We komen terug!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastico!"

    15/04/2019

    Geweldig!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De echte betekenis van goede mensen"

    26/12/2018

    Sergio en Cecilia zijn geweldige gastheren.

    De plaats is mooi en rustig. Sergio weet hoe je je welkom te maken. Het diner was erg goed, zo ook het praten. Ik hoop spoedig weer terug te zijn.

    De woorden die ik schreef toen ik in Brazilië aankwam na een paar dagen in hun agriturismo te hebben verbleven, wil ik graag met iedereen delen: "Houd er altijd rekening mee dat je heel goed bent in het gelukkig maken van mensen".

    Um grande abraço

    Ricardo Binelli
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Agriturismo Settesoldi is de beste in alle opzichten. "

    20/12/2018

    Mijn man en ik hebben samen met 4 andere vrienden van 17 oktober tot 20 oktober 3 prachtige dagen doorgebracht met Cecelia en Sergio. De accommodaties waren mooi, schoon en ruim. Cecelia bereidde elke avond heerlijke fijnproeversdiners die werden geserveerd met lokale Chianti die ook heerlijk was. De gesprekken rond de tafel waren levendig en leuk. We hadden het gevoel dat we van de eerste minuut tot de laatste minuut bij de familie waren.

    Sergio is een volmaakte gastheer en een geweldige fotograaf. Als u een heerlijke ervaring wilt beleven in een ontspannen omgeving is dit de plek voor u.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Seriële bezoekers"

    19/12/2018

    Ook dit jaar zijn we naar Sergio en Cecilia geweest, en ook dit jaar heeft het duo het beste van zichzelf gegeven.
    Meestal proberen mijn dame en ik altijd van bestemming te veranderen voor onze vakantie, maar Sergio en Cecilia zijn erin geslaagd om ons dit jaar voor de vierde keer naar hen terug te brengen.
    Hier heb je het gevoel eindelijk aangekomen te zijn!
    Het panorama, de ligging, de sfeer, het geweldige eten, de uitstekende muziek en de warmte van Sergio en Cecilia maken van de boerderij Settesoldi de ideale plek om uw vakantie door te brengen!


    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een buitengewone vakantie"

    12/12/2018

    Mooie, zeer rustige omgeving. Onze grote kamer met badkamer was liefdevol ingericht. Bij het kleine zwembadje konden we heerlijk ontspannen.
    Cecilia en Sergio zijn zeer persoonlijke gastheren die individueel reageren op hun gasten. Vooral de diners met Cecilia, Sergio en andere gasten zijn onvergetelijk. Omdat er slechts drie kamers worden verhuurd, is het aantal gasten beheersbaar en is de familiesfeer dienovereenkomstig vriendelijk.
    De twee koken uitstekend en zeer vindingrijk, met veel ingrediënten uit hun eigen tuin. Daarnaast is er een zeer goede Bio-Chianti uit de buurt.
    We brachten echt leuke avonden door met leuke gesprekken en zeer nuttige reistips.
    We zijn al eerder in Toscane geweest, altijd in verschillende accommodaties.
    Dit was niet de laatste keer dat we hier waren!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten