contactModalFeedback

Agriturismo Tenuta Orgiaglia - Agriturismo Bio

Località Ponsano, 20 , 56048 Volterra (Pisa)

"Super"
Volgens 28 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,7/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,7/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,4/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,8/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9,5
    "Super"

    "Een betoverend weekend"

    11/08/2019

    Een betoverende ervaring en zeker om te herhalen. De woning is ondergedompeld in een echte hoek van het paradijs waar u letterlijk kunt verdwalen in het groen van bossen, olijfbomen en wijngaarden. Om u te verwelkomen geweldige mensen die u zich thuis kunnen laten voelen. Het is zinloos om de elegantie van de eigenaar, mevrouw Umberta, en de ongeëvenaarde sympathie van de heer Franco, de echte animator van de avonden onder de sterren die je woont in de boerderij te onderstrepen. Lunches en diners, naast het geven van de mogelijkheid om typische lokale producten te proeven met historische notities over hetzelfde door mevrouw Umberta, worden omgezet in een echt moment van delen met alle gasten van de boerderij. Aan de lange tafel die in de patio is georganiseerd, kunt u aangename momenten van uitwisseling met andere gasten doorbrengen. Maar in het centrum is altijd de zeer aardige eigenaar, de heer Franco, die erin slaagt om u te ontvoeren, niet alleen met zijn grappen, maar ook met de gerechten die hij persoonlijk kookt. Persoonlijk moet ik ze bedanken, want ondanks de problemen met voedselintoleranties waren ze voorzichtig om de gerechten die ik veilig op tafel kon eten, mee te nemen. Wat kunnen we zeggen over het contact met de dieren, de eerste prachtige rit te paard, voor mij en mijn man, onder de zorgvuldige begeleiding van Anna Maria; het welkom van de hond Arturo en de vele katten die op de boerderij wonen. Een ervaring om te herhalen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Tenuta Orgiaglia - Agriturismo Bio reageert
    Dank je wel Rosa, 10x10 keer dank je voor de mooie woorden die je liefdevol hebt gekozen om je ervaring en onze familie te beschrijven. Het was een genoegen u te mogen verwelkomen en als we onze energie aan u konden doorgeven, zijn we erg blij.
    een warme groet en een virtuele knuffel!
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Het hart van Toscane"

    06/04/2019

    We brachten zeer ontspannende dagen door met onze 15 maanden oude dochter. Het is gewoon de perfecte plek om met kinderen te zijn. Ze kunnen het appartement verlaten om met andere kinderen te spelen op het enorme voorplein, om de katten en de hond te omhelzen of om de paarden of het zwijn te bezoeken. Tenuta Orgiaglia ligt echt in het hart van Toscane met een zeer mooie omgeving en een prachtig uitzicht. Je gaat je dagelijkse routine daar echt vergeten. Zorg ervoor dat uw auto klaar is voor de 5km cross-country weg.
    Er zijn niet veel woorden te zeggen over het eten, Franco bereidt elke dag gewoon lekker eten. We hebben erg genoten van de gastvrijheid van Umberta, Annamaria en Franco. Hartelijk dank en tot ziens!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Tenuta Orgiaglia - Agriturismo Bio reageert
    Lieve Simon, heel erg bedankt voor je mooie woorden, het geeft ons echt het gevoel dat je net zoveel van ons huis en land houdt als wij. Franco is erg blij dat u zich zijn gerechten herinnert :)
    Het was een genoegen om onze maaltijden te delen en te spelen met je leuke meid! Wij wensen het allerbeste voor je groeiende gezin! Un abbraccio grande grande grande grande grande
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Verloren in het paradijs"

    17/09/2018

    Uitstekende overnachting in dit verloren pand in het midden van nergens. Hierdoor konden we ontspannen en genieten van het uitzicht en vooral de tafel delen met mensen van verschillende horizonten rond de warme gastheren. Volgende keer zullen we een paard rijden boeken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Avontuur
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een stukje Toscaanse hemel"

    29/08/2018

    Je kunt het prachtige uitzicht, dat je opent als je over de grindweg rijdt, nauwelijks geloven: net voorbij een strook olijfbomen, een prachtige oude boerderij omzoomd door glooiende Toscaanse heuvels. De ervaring was onwerkelijk: ik zal nooit vergeten om buiten te eten in het zacht gefilterde Italiaanse licht, te kletsen met bezoekers uit Duitsland, Engeland en Italië. Umberta en Franco brengen koers na een zelfgemaakte cursus, afgesloten met een gigantische Fiorentina-steak die tot in de perfectie is gegrilld. We reden paarden tussen de heuvels met hun mooie dochter, Annamaria, en sliepen gezellig in een kamer met grote houten balken en echte Italiaanse terracottategels. Een ervaring die ik me nog lang zal herinneren! We schreven in het gastenboek: Dearest Umberta, Franco & Annamaria. Wat een ongelooflijk mooie tijd die we hadden! Je gastvrijheid en vriendelijkheid zijn duidelijk zichtbaar in alles wat je doet. Bedankt voor het delen van je kleine stukje Toscaanse hemel met ons! Grazier mille di tutto!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gewoon perfekt"

    19/08/2018

    De stille omgeving, prachtige locatie zelf en geweldige hospitation is gewoon perfect. We zullen je zeker nog een keer bezoeken. Bedankt voor een geweldige week en de lekkere diners. Het was perfect! Lisa, Philippa & Andreas.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    Agriturismo Tenuta Orgiaglia - Agriturismo Bio reageert
    Beste Andreas We zijn zo dankbaar voor uw beoordeling, we hebben graag wat tijd met uw gezin doorgebracht en onze tradities en smaken met u gedeeld; je bent weer welkom bij Orgiaglia!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een heerlijk verblijf in het Toscaanse achterland"

    07/08/2018

    Blijf heel vriendelijk en lonend, maar te kort. Geweldig welkom. Valérie & Alain.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Vakantie met vrienden"

    03/08/2018

    Het was wederom een ??groot genoegen om hier te zijn met Umberta, Franco, Annamaria, de paarden, Artu en de kittens. Altijd weer blij! We voelen ons heel goed bij Franco en Umberto en worden altijd zeer gastvrij verzorgd - het is eigenlijk een vakantie met vrienden :)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Deze plek geeft je magische ervaringen waar je waarschijnlijk niet zoveel andere plaatsen zult krijgen"

    02/08/2018

    Prachtige omgeving, en absoluut de moeite waard een lange rit om er te geraken. De lange diners in de avond waren zo sociaal en mooi. Deze vakantie is voor degenen die rust, een prachtig landschap en ervaringen willen die je nergens anders vindt.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    Agriturismo Tenuta Orgiaglia - Agriturismo Bio reageert
    Bedankt Berna Marie, het was een genoegen om je mooie familie bij ons thuis te mogen verwelkomen, we zullen je unieke stijl niet vergeten! mooie en lieve kinderen en echtgenoot mille grazie voor komst, arrivederci!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uniek!"

    31/07/2018

    Zo warm, zo gezellig, zo perfect!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een geweldige ervaring"

    31/07/2018

    Ik hield van mijn verblijf in Agriturismo Tenuta Orgiaglia!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige plek"

    30/07/2018

    Fantastische natuur en gastvrijheid op een prachtige locatie .... mijn familie en ik hebben 2 dagen geweldig doorgebracht. Ruilen is verplicht
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige plek, aardige mensen en een uitstekende keuken."

    24/07/2018

    Heel erg bedankt voor de mooie week die je doorgebracht hebt in je geweldige agriturismo. Het was een uitstekende ervaring voor ons. Heel erg bedankt aan Umberta en Cusine Maestro Franco!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Magnifico!"

    23/07/2018

    Bedankt voor dit geweldige verblijf, alles was geweldig!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zou het perfecter kunnen zijn?"

    20/07/2018

    Absoluut juweeltje in het prachtige Toscaanse platteland. Voor degenen die op zoek zijn naar een rustige en authentieke Italiaanse ervaring, is dit de perfecte plek. Heerlijk familie verwelkomen, echt ongelooflijk eten en genieten van alles met het prachtige uitzicht en een glas rode wijn ... dit is waarom je naar Toscane komt!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Pure ontspanning"

    20/07/2018

    zich overal goed voelen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten