contactModalFeedback

Agriturismo Cosona

Strada di Cosona, 1, Cosona 53026 Pienza (Siena)

"Super"
Volgens 39 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,8/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,4/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,6/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9
    "Super"

    "Een voorproefje van het platteland van Toscane op zijn best"

    21/10/2019

    We hebben vier ongelofelijke dagen in Cosona doorgebracht in het prachtige familiehuis van Vittoria, dat al generaties lang in haar familie zit. Zeer eenvoudige en mooie rit naar Montalcino, Pienza, Siena, Montepulciano en meer. Onze kamer was geweldig met een grote aparte keuken en eethoek, grote voorkamer met bank en eettafel, en een mooie hoofdslaapkamer met grote badkamer. Onze eigen patio had een betoverend uitzicht op de glooiende heuvels vol rust en sereniteit. We wilden niet weggaan.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtig panorama, charmante gastheren en -vrouwen"

    08/08/2019

    Het landhuis Cosona is ideaal gelegen in de Val d'Orcia, op 15 minuten van Pienza. Door zijn dominante positie geniet het van een prachtig en vrij uitzicht op het omringende landschap. Het huisje dat we bewoonden was ruim, mooi ingericht en goed uitgerust. Het zwembad is prachtig, zeer mooi bebost - het panorama is uitzonderlijk. Onze gastheren ontvingen ons perfect en adviseerden ons tijdens ons verblijf. Ideaal voor een rustige vakantie, wij raden het sterk aan.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Cosona reageert
    Bedankt Pascale voor uw opmerking en meer in het algemeen voor uw enthousiasme en hoffelijkheid als gastheer tijdens uw verblijf in Cosona. Wij zijn blij dat u kon genieten van de plaats, het landschap en het Guidoccio appartement. Bedankt voor alles en kom terug! Niccolò en Cosona's familie...
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooi rustig verblijf in Cosona"

    20/10/2018

    Dit is een juweel van een locatie? zonsondergangen, glooiende heuvels, kijken naar schapenhonden beschermen de kudde, 's avonds branden in de open haard. En het was heerlijk om het familieverhaal van Vittoria 500 jaar terug te zien gaan. En korte ritjes verwijderd van veel Toscaanse heuveldorpen. Dank je!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Cosona reageert
    Beste Peter,
    bedankt voor uw vriendelijke recensie!
    Het is voor ons een genoegen om onze plaats en achtergrond te delen met gasten die het waarderen.
    Hopelijk tot ziens! Dank u wel,
    Vittoria en de familie Cosona

    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Absoluut prachtig"

    08/10/2018

    Prachtige omgeving, zeer goed onderhouden en comfortabel appartement, zeer mooie en gastvrije gastgezin. Zou absoluut weer verblijven.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Cosona reageert
    Beste Sasha, bedankt voor je review! Het was een groot genoegen om jou en je familie als onze gasten in Cosona te mogen verwelkomen en we hopen je weer te zien! Met vriendelijke groeten, Vittoria en de Cosona-familie
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig!"

    17/09/2018

    We zijn net terug van een week in Cosona, in La Quinta. We hebben maar één idee voor ogen: kom volgend jaar terug, maar deze keer voor 2 weken. Het gebied is prachtig, tussen Crete Senesi en Val d'Orcia: adembenemende landschappen, met de indruk van een gigantische ansichtkaart, uit de tijd. Het ideaal om te decomprimeren. De accommodatie is erg mooi, groot en zeer schoon, met alles wat je nodig hebt. De privétuin en het kleine terras worden zeer gewaardeerd. Perfect voor een glas wijn (uit de regio) tegenover Pienza. Wat betreft het zwembad, het is idyllisch, met een prachtig uitzicht. Met dank aan Vittoria voor haar zeer vriendelijke ontvangst en haar opmerkingen over de geschiedenis van het kasteel en het gezin. Kortom: een droomvakantie! Denk er maar aan om jezelf te beschermen tegen muggen. Maar als we het weten, is het geen probleem meer.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Cosona reageert
    Beste François, we danken u hartelijk voor de woorden die u gebruikte om onze agriturismo en ons welkom te beschrijven. We zijn blij dat u heeft genoten van uw verblijf in het La Quinta appartement, dat vanwege zijn kleine privétuin ook ideaal is voor viervoeters. Het spijt ons voor de muggen: hoop dat ze tijdens je volgende verblijf minder irritant zullen zijn ?! We wachten volgend jaar op je. Nogmaals bedankt. Met vriendelijke groeten, de familie van Vittoria en Cosona.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "het echte Toscane!"

    08/09/2018

    Cosona nestelt zich in een weelderig, open landschap en biedt privéruimten voor elke gast. het overloopzwembad, perfect geïntegreerd in een tuin, kijkt uit over een prachtig Toscaans landschap. De accommodatie die we bezetten, de casa Leoncini, is groot, comfortabel en aangenaam ingericht. We waren zo geweldig verwelkomd door Niccolo en Ilaria dat we ervan droomden om terug te gaan !! het is een zeer aan te bevelen plaats!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Cosona reageert
    Heel erg bedankt Jean-Christophe voor uw woorden, het is altijd een groot genoegen wanneer onze gasten Cosona des te meer waarderen als het komt, zoals in uw geval, tot grote kenners van dit landelijke gebied van Toscane . We zullen blij zijn om je weer te zien voor het geval je besluit terug te komen. Niccolò, Ilaria en de Cosona-familie
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Logeren in Arcadia"

    08/07/2018

    Agriturismo Cosona ligt in een van de mooiste delen van Toscane en biedt een prachtig uitzicht op het omliggende platteland. Het appartement La Quinta is gelegen in een oud boerenhuis met een authentieke sfeer en veel privacy. Een klein nadeel is misschien het feit dat het vanaf de late namiddag geen direct zonlicht heeft. De eigenaren zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Cosona reageert
    Bedankt Bert voor je vriendelijke woorden. Het is altijd een grote eer voor ons als gasten de plaats en de geschiedenis ervan waarderen. We danken u ook voor de mooie foto's die u hebt gemaakt (en hebt u vriendelijk om met ons te delen), zowel van het appartement als van het landschap. Zie je snel weer hier in Cosona! Al het beste van Niccolò en de Cosona-familie
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Casa dolce casa / home sweet home!"

    11/06/2018

    We brachten 9 glorieuze dagen door in het prachtige Cosona. Rustig, rustig, thuis weg van huis voor ons. De huisjes waren gezellig, schoon, goed ingericht en uitgerust. Vittoria is de meest gracieuze en zorgzame gastheer, altijd responsief, hielp ons zo veel met lokale kennis van het gebied. Ze organiseerde ook een fantastische truffeljacht en kookervaring voor ons. We zullen zeker terugkeren. Grazie Mille Vittoria, Niccolo en familie xo
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Cosona reageert
    Tui, Lester en de kleine Mateo waren aanbiddelijke gasten: enthousiastelingen, beleefd en buitengewoon nieuwsgierig naar de geschiedenis van de plek. Ik hoop echt dat ze zich thuis voelden in Cosona en we kijken er naar uit hen hier weer te zien als ze besluiten terug te komen! Al het beste van Vittoria en de Cosona-familie
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Nog een geweldig verblijf"

    22/02/2018

    Dit was ons derde verblijf in La Scuola en nogmaals, stelde het niet teleur! De locatie is perfect voor dagtochten naar de gebieden met prachtige heuveldorpjes en lokale wijnhuizen. We vinden dat de Cosona-familie het heerlijkst en nuttig is. Ik kijk uit naar een vierde verblijf!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Cosona reageert
    Beste Bowen, hartelijk dank voor uw beoordeling en voor uw bezoek! Het is altijd een groot genoegen als u als onze gasten in La Scuola bent, waarvan wij geloven dat u zich begint te voelen als uw Toscaanse huis ... We verheugen ons op uw volgende bezoek in de omgeving! Nogmaals bedankt van de Cosona-familie
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "heerlijk verblijf"

    03/01/2018

    We verbleven 3 nachten in de New Year's week, in het grootste huis "Poggiolo", die de prachtige huis vertellen, zeer schoon gastvrij en warm, een lounge met open haard waar geweldig met onze vrienden brachten een heerlijke avond. Win een lieve vrouw, behulpzaam en altijd aanwezig. Zeker naar Cosona.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Cosona reageert
    Dankzij Elisa, het is leuk om het enthousiasme van onze gasten zien en weten dat je Cosona voelden ons verwend en ontspannen! De Poggiolo met zijn grote woonkamer, een lounge en zes kamers voor een totaal van 11 bedden, is een appartement dat in het bijzonder geschikt is voor groepen vrienden of familie tegemoet te komen. Je was perfect gasten en we hopen echt dat je snel weer terug te komen! Nogmaals bedankt door Victoria en de familie Cosona
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fabelachtig"

    10/12/2017

    onberispelijk schoon appartement, warm (buiten was min 5 graden, maar binnen was het prima). Mooi landschap en vervolgens Victoria (de eigenaar) een speciaal persoon terug
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Cosona reageert
    Thanks so much, Valentina! We zijn erg blij om te weten dat je goed in Cosona waren, ondanks de kou en de weersomstandigheden niet optimaal ... Cosona is een plaats die het verdient zelfs buiten het seizoen, om rustig bezoek aan de prachtige dorpen, die nog maar net een kwart een uur rijden of zo. Het is leuk om vervolgens terug te keren in de appartementen, willen we worden gezien als een huis door onze gasten, in de voorkant van de open haard (te vinden in alle appartementen, met uitzondering van de School), genieten van een goed glas wijn, koken in de oude huizen van de gezinnen op het platteland en tot slot genieten van een lekker ontspannen slapen zonder het lawaai van de stad. Kom snel terug, we wachten! Nogmaals bedankt, Victoria en de familie Cosona
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Paradise in Val d'Orcia"

    02/10/2017

    We brachten een paar dagen met onze jonge kinderen in Cosona. Alles was perfect, we hadden een ruim appartement en we hadden ontbijt op de eerste dag verzorgd. Het kasteel en de grote tuin is een mooie en rustige plek. De tuin nodigt u uit om uitgebreide ravotten. Verder is er een grote speelkamer met veel faciliteiten. Het prachtige zwembad biedt koele downs op warme dagen en biedt een adembenemend uitzicht over het prachtige landschap. Vittoria is zo aardig en behulpzaam, heeft goede tips over het gebied. We hebben genoten van ons verblijf en kom nog eens.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Cosona reageert
    Beste Nadine, bedankt voor uw vriendelijke woorden! We zijn blij dat u en uw schattige kinderen hier een fijne en ontspannende dag doorbrengen in Cosona! Casa Leoncini, het appartement dat u heeft geholpen, is ideaal voor een koppel met 2 kinderen! We houden van het idee dat kinderen kunnen spelen in onze tuin en in de recreatieruimte die we in het oude groenhuis hebben opgezet. Kunt u besluiten om terug te komen en ons te bezoeken, ook in een ander seizoen, zult u van harte welkom zijn! Nogmaals bedankt en u snel, Vittoria en de Cosona familie
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "perfect verblijf"

    20/07/2017

    Mooie locatie, ruime accommodatie, volledig ingericht en uitgerust, zeer aangenaam zwembad en speeltuin, perfect welkom.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    Agriturismo Cosona reageert
    Gentile Alvise Grammatica, we zijn blij dat zij en haar familie het verblijf in de appartementen van Casa Bruna en Guidoccio, evenals het aangelegde zwembad hebben genoten en de kinderen hadden plezier spelen tafelvoetbal en tafeltennis in limonaia. We hopen u weer als onze gasten hier in Cosona! Tot ziens, Nicholas en de familie Cosona
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Absoluut heerlijk!"

    01/05/2017

    We waren een groep van 9 vrienden en verbleven in een van de buitenhuizen. Het huis heeft de basisvoorzieningen en was in goede staat (hoewel de badkamers kunnen worden gegradeerd). Het huis heeft een grote woonkamer (met open haard) en een grote eetkamer, zodat men een avond in het huis zelf kan doorbrengen. Op een avond kwam een ??lokale chef-kok Alessandro (aanbevolen door Victoria) over om een ??lokale maaltijd voor ons te koken - dat was echt lekker en het eten lekker. De omgeving en uitzichten waren uitstekend. Victoria was erg behulpzaam met aanbevelingen, enz. En deed alles om ons verblijf comfortabel te maken. Goede waarde en werkt goed voor grote groepen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Cosona reageert
    Beste Bithika, bedankt veel voor uw vriendelijke woorden! We zijn blij dat u uw verblijf in Cosona en het appartement Il Poggiolo in het bijzonder waardeerde, het is ideaal voor een grote groep zoals de jouwe. Wij doen ons best om onze gasten te voldoen aan hun behoeften door te organiseren voor hun diners, kooklessen, wijn- of kaasproeverijen, rondleidingen, paardrijden of fietsverhuur, afhankelijk van hun specifieke belangen. Mog je beslissen om ons weer te bezoeken, alsjeblieft welkom! Bedankt en snel, Vittoria en de familie Cosona
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
  • 9,5
    "Super"

    "Voortreffelijke"

    18/04/2017

    Het was een geweldige ervaring ... leven voor een paar dagen in een sfeer van tijden ... dank Victoria en haar familie die hebben bewaard en onderhouden door de jaren heen zoveel schoonheid, geschiedenis en tradities .. We zullen zeker terugkeren naar Cosona !! !
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Cosona reageert
    Dank u voor de mooie woorden, Simona! Voor ons is het een genot om de geschiedenis en tradities van Cosona onze gasten over te brengen! Kom snel terug, nogmaals bedankt, tot ziens, Victoria en de familie Cosona
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten